zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak Zarobić?

alanw
16-07-2008, 09:40
Mam nowa postać druida 9 lvl i mieszkam w thais...... mam problem poniewaz nie wiem jak dobrze i szybko zarobic... a wogole to gdzie jest bank w thais???

Zgiera
16-07-2008, 09:47
Proste! do 11 levela expisz na trollach a potem do ancient temple az do 30 na beholderach (oczywiscie na beho minimum 24lvl). Dojście do banku: wychodzisz z depo zachodnim wyjściem i skrecasz w dół idziesz wzdłuz takiego budynku i wchodzisz w pierwsza dziure, dalej sobie poradzisz

alanw
16-07-2008, 10:02
Proste! do 11 levela expisz na trollach a potem do ancient temple az do 30 na beholderach (oczywiscie na beho minimum 24lvl). Dojście do banku: wychodzisz z depo zachodnim wyjściem i skrecasz w dół idziesz wzdłuz takiego budynku i wchodzisz w pierwsza dziure, dalej sobie poradzisz

Dobrze ty..... thxxxxxxxxxx

Vyohman
16-07-2008, 14:13
Rób lootbagi na zamku koło ab.

TheDwarf
16-07-2008, 15:53
Mam nowa postać druida 9 lvl i mieszkam w thais...... mam problem poniewaz nie wiem jak dobrze i szybko zarobic... a wogole to gdzie jest bank w thais???

Wieśman jak zwykle trafna wypowiedź. Mieszka w Thais, a ma robic lootbagi w AB - dobre sobie.

Za to "gdzie jest bank w thais" ja bym wlepił ci z 5 punktów, bo informacje masz na glownej stronie. Ponadto jest od groma poradnikow dotyczacych zarobku, wiec moze bys poszukal?

Ale ok - wszelkiej masci trolle, roty. Pod miastem (w drodze do mint) sa potwory, na ktorych mozesz zarobic, tylko uwazaj, aby na FD nie trafić.

Twuj_Muj_fdp
16-07-2008, 15:58
A ja proponuje idz do depo i pros o fri itenz:cup:
Btw zycze powodzenia w biciu beholderow druidem ;]

Vyohman
16-07-2008, 16:05
Wieśman jak zwykle trafna wypowiedź. Mieszka w Thais, a ma robic lootbagi w AB - dobre sobie.
To sie przeprowadzi? Gdzie chcesz robić lootbagi w thais? Na cyklopach?
A jak chce wynieść loota z ancient temple to powodzenia.