zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Druid/Sorc/Knight < NO Pacc ( moze raz na 2 lata )

Gawroon7
16-07-2008, 21:16
To co w temacie. Zamierzam po raz pierwszy grac na serwerze pvp ( wiem " Zal Oenoe NO!On1?1??2?//EONeoneoneStoipółł:" ) a to w sumie malo znaczace, ale jaka profesje wybrac ? Ogolnie ? Mam knighta na npvp i sie fajnie gra ale skillowalem na bocie. A na pvp - nie za bardzo. Wiec mysle nad sorcem/druidem ... ? Oczywiscie moge tez skillowac ale sam nie wiem....

I nie mowcie mi ze sa takie tematy, moze sa, ale o starej tibi a to nie wchodzi w gre.

Ghard Lage
16-07-2008, 21:40
To co w temacie. Zamierzam po raz pierwszy grac na serwerze pvp ( wiem " Zal Oenoe NO!On1?1??2?//EONeoneoneStoipółł:" ) a to w sumie malo znaczace, ale jaka profesje wybrac ? Ogolnie ? Mam knighta na npvp i sie fajnie gra ale skillowalem na bocie. A na pvp - nie za bardzo. Wiec mysle nad sorcem/druidem ... ? Oczywiscie moge tez skillowac ale sam nie wiem....

I nie mowcie mi ze sa takie tematy, moze sa, ale o starej tibi a to nie wchodzi w gre.

Zrób se paladyna chyba bez pacca se najlepiej radzi. A co do tych trzech to druida albo knighta sorc bez pacc trochę mniej popularny.

Gawroon7
16-07-2008, 21:42
paladyn w zyciu ! Za duzo myslenia. Nie umiem xD Z etrzeba amucije, skad, jaka, gdzie co jak dlaczego w ktora strone xD itd.

Pokromca_dragonuw
16-07-2008, 22:09
paladyn w zyciu ! Za duzo myslenia. Nie umiem xD Z etrzeba amucije, skad, jaka, gdzie co jak dlaczego w ktora strone xD itd.

wcale nie jest dużo do myślenia, tak jak powiedział przedmówca paladyn na facc jest najlepszy po nim chyba knight no bo magiczne bez facc to beznadzieja przynajmniej na tych niższych lvlach, a na wyższych to zostaje sd i inne runy ale takie tanie to one nie są, a samemu robić to strata czasu i mało opłacalne...

Maudris
18-07-2008, 17:58
Wg. mnie nie dasz rady grać 2 lat bez pacca. Zresztą wątpie by taki ambitny plan zadziałał. Ale załóżmy że jednak wypalił. Druida i sorca zostaw, bez pacca to nie nimi. Paladyn najlepiej sobie radzi bez pacca(gdzieś nawet czytałem wywiad z kimś kto ma w planach wbicie palem na faccu 100 lvla) ale i tak kiedyś będziesz musiał kupić jeśli będziesz chciał poważnie grać. Z knightem jest tak samo, ale chyba nie będziesz przez niby te kilka lat gry blokować dragony.