zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Lord'Paulistinha - wielki gracz czy wielki oszust ?

Mystlich
17-07-2008, 13:49
Witam.

Jak wiemy z newsów na Hunted.pl Lord'Paulistinha przegonił Mateusza Dragona Wielkiego. Niektórzy uważają go za najlepszego gracza , lecz idą słuchy , że ten ogromny level zdobył przy pomocy nielegalnego oprogramowania zwanego botem ;)

Jakie wy macie w tej sprawie zdanie ?
Czy zasługuje on na miano Wielkiego Gracza czy na Wielkiego Oszusta

Pzdr.

Daram
17-07-2008, 13:52
jak dla mnie paulistinha to kolejny n0 lajfer, kto jest najlepszy duzego znaczenia nie ma ale wole zeby to byl mdw a co do tego bota to powinni mu zrobic deleta albo chociaz bana w tym nowym patchu

Befsztyk
17-07-2008, 14:36
oszust jak sie patrzy. pewnie botuje lub sharuje jak Tomurka

Xevixon
17-07-2008, 15:03
Suaby gracz :/ Pozatym inteligencja nie grzeszy.

kami654
17-07-2008, 16:50
Tak jak ktoś up napisał,że ma poprostu więcej ownerów niż inni.
Gracz z niego to wielki nie jest jak dla mnie,ale za oszusta też go nie uważam,ponieważ mnóstwo osób używa botów.:]

GokuArcher
17-07-2008, 17:04
Wielki oszust na screenie widać nawet że używa NG ... A więc zaznaczyłem drugą opcje :)

Pozdro

GokuArcher :)

TmFDP
17-07-2008, 17:11
Wielki oszust na screenie widać nawet że używa NG ... A więc zaznaczyłem drugą opcje :)

Pozdro

GokuArcher :)
To faktycznie nub xd, jak mozna uzywac ng?:evul:
Edit:
a jak juz wielki to chyba bialy nindrza ;x

Vil
17-07-2008, 18:09
najlepszy gracz niby w jakiej kategorii ? Czasu spedzanego na expieniu ?

Zamne
17-07-2008, 18:19
imo jest napem uzywajacym non stop botow, gdzies mam filmik w moim katalogu reców, na ktorym Lord'~ pokazuje "exeta res, nowy czar leczący dla knajta"

(btw. jak ktos mi wyskoczy, ze na hotkeyu z uhp mial na jakis czas exete res, bo huncil z kolegami, to sie ze smiechu przewroce, kazdy nap wie, ze czary/miksturki lecznicze trzyma sie zawsze na tym samym miejscu i ich nie zmienia chocby nie wiem co -.-)

Aventriss
17-07-2008, 22:39
A czy nie jest tak ze zal wam w dupie sciska ze nie macie takiego lvl jak ona?

Vasudanin
17-07-2008, 22:51
A czemu normalny człowiek miałby zazdrościć małej cyferki?
@
Za dużo expa w zbyt krótkim czasie, jak nie bot to sharer/No Life.
Odpowiedź "tak".

Pokromca_dragonuw
17-07-2008, 22:55
A czy nie jest tak ze zal wam w dupie sciska ze nie macie takiego lvl jak ona?

a pojadą po tobie właśnie ci którzy mu zazdroszczą (nie wszyscy ale większość)... Ja tam chciałbym mieć taki lvl ale palkiem - fajny był by pk'ing, ale nie mam takiej silnej woli żeby tyle czasu zmarnować przy grze : )

ktoś w końcu musi przejść przez drzwi (bramkę) 999 lvl (gdzie na razie jest pewnie pusto albo pińcet demonów i box z blessed shield) ;p

ervinius
17-07-2008, 22:55
omg, ludzie, a kogo to obchodzi czy jest najlepszy czy nie?
niech sobie ma ten najlepszy lvl na tibii, ale to i tak pozostanie cyferka.
i czy sharuje mu konto 100 koreanczykow, czy botuje, to juz jego sprawa.
dostanie bana i sie skonczy jego gra, i wtedy wszyscy dowiemy sie, czy jest tym najlepszym czy nie, lol, ludzie wyloozujcie, idzcie na dwor.

topic do du.py moim zdaniem

@up
czlowieku, nawet sobie nie wyobrazisz tego jaki to jest ogromny przekroj czasu przed komputerem.
a takim lvlem moglby pkowac tylko najnormalniejszy czlowiek na swiecie, czyli nikt z tego forum

@Mystlich
proponuje w tytule topicu wpisac 'sonda'

Mietek919.
17-07-2008, 23:13
Niech ma nawet 400 lv niech botuje/sharuje i no lajfuje i tyle.

Valariazz
17-07-2008, 23:36
Oszust.

I totalny/e noob/nooby.

Nie ma jak to paść na 260 lv bez blessów (Tego samego dnia padł na 262 z blessami i zapewne poleciał po loota bo rsa miał -.-), paść 2 razy na Morga (w 1 dzień), samemu wejść w trapa na hellgate, dać się zabić przez grupkę wrogów kolo edron (nie używając a nie 1 potiona leczącego), miec 100 skil na 347 lv...

aha, zapomniałem dodać deady podczas próby zabicia ferumbrasa. 0 zgrania.

Co nie zmienia faktu ze 4%~~ do 11 m lv robi wrazenie...

Bakuo
17-07-2008, 23:51
Chciałbym tylko wiedzieć jaki cel ma ten temat?

#down
bo co to za sztuka nabić ultra wysoki lvl?
No właśnie, to czemu nie wbijesz? Przecież łatwiej by ci się grało.

Xerionis_Family
17-07-2008, 23:57
najlepszy gracz?

haha

jak już to najwyższy lvl, bo znam setki graczy o wiele lepszych od niego... bo co to za sztuka nabić ultra wysoki lvl? trudniej na niskim lvlu zrobić coś co się wydaje mega hardcore np. zabicie demka 8 lvlem, blokanie demka 16 lvlem, akcje z filmików silent defendera <- to jest mega pro, przeżycie trapa na 20 osob przez 250~eka.... to jest coś a nie padanie od 107 palkow i nabijanie szybko expa... porażka lvl nic nie znaczy.

Krajzel
18-07-2008, 00:11
Chciałbym tylko wiedzieć jaki cel ma ten temat?

Po to aby pro polaczki mogły się dowartościować wyzywając tego gracza od sharerów/no liferów/ boterów i co tam najgorszego jeszcze wymyślą bez JAKICHKOLWIEK dowodów.
Btw widziałem ssa i dla mnie to fake, ale zaraz mnie ktoś pewnie obrzuca błotem za to, wali mnie to. pozdro aa i gz dla lorda~~

Vil
18-07-2008, 00:24
No właśnie, to czemu nie wbijesz? Przecież łatwiej by ci się grało.

moze dlatego ze po pol roku klepania tego samego w ten sam sposob ta gra sie zwyczajnie nudzi wiekszosci normalnych ludzi ? Normalnych na tyle, ze nie maja ciagu na levele tak duzego, zeby chara budowac latami.

Uwazasz ze trudno wbijac levele ? Biorac pod uwage ze prosty bot moze to zrobic bez udzialu czlowieka to tak, prosto. Generalnie exp moglaby bic nawet tresowana malpa odpowiednio do tego przyuczona.

Bakuo
18-07-2008, 00:29
moze dlatego ze po pol roku klepania tego samego w ten sam sposob ta gra sie zwyczajnie nudzi wiekszosci normalnych ludzi ? Normalnych na tyle, ze nie maja ciagu na levele tak duzego, zeby chara budowac latami.

Uwazasz ze trudno wbijac levele ? Biorac pod uwage ze prosty bot moze to zrobic bez udzialu czlowieka to tak, prosto. Generalnie exp moglaby bic nawet tresowana malpa odpowiednio do tego przyuczona.

Właśnie w tym rzecz, czemu wszyscy biorą go za idiotę/kretyna skoro potrafił użyć myślenia stawiając bota czy ową małpę do expienia. Imo musi to być człowiek myślący i na tyle inteligentny, że przez tak długi okres czasu nie dał się złapać przez Cipsoft.

Vasudanin
18-07-2008, 00:33
Super myślenie, ściągasz gotowy skrypy z internetu i tylko id zmieniasz. A co do złapania cipsoftowi, pewnie w jego 'karierze' spotkał GM'a kilka razy.
@down
Też fakt, klikasz alt na stwora i czasami hotkey. Ot cała filozofia.

Vil
18-07-2008, 00:35
Inna sprawa dlaczego jeszcze go nie zbanowali ( co moze byc przypadkowo zupelnie niezalezne od niego ) a inna ze do expienia nie potrzeba zadnych umiejetnosci.

xoz
18-07-2008, 00:40
bo zaden ss/film to nie dowod. a zeby gm cos zdzialal to musi przylezc, zagadac etc czyli zbanowanie w przypadku takiego ng/blackd to glupota usera ktory boci afk

Bakuo
18-07-2008, 00:41
W tym momencie doszliśmy do miejsca gdzie twierdzicie, że expienie to w pewnym sensie marnowanie czasu, skoro Lord~ to pojął i używa bota to nie wiem w czym widzicie problem.

Vasudanin
18-07-2008, 00:45
W tym, że ma super poziom praktycznie nic nie przykładając ręki do gry.
@down
Jak cipsoft go dorwie, to on będzie już retired.
@edit
Mnie też nie, aczkolwiek pewnie powstaną tematy "A lord pałlistinka dostau bana dopiero jak był retard, co jest?!?!?!?!;(;(;("

Bakuo
18-07-2008, 00:47
Skoro ma to niech ma, bardzo wam to przeszkadza? Jak go Cipsoft dorwie to pożałuje.

#up
Mnie to jakoś nie będzie martwiło. a Ciebie?

Vil
18-07-2008, 11:23
W tym, że ma super poziom praktycznie nic nie przykładając ręki do gry.

w tym ze przez niego i jemu podobnych gra z calkiem niezlym potencjalem zeszla na permanentna zabawe we wbijanie levelu wiekszego niz inni. Gdyby ludzie dostrzegali w Tibii cos wiecej niz tylko RPGowa odmiane tetrisa boty nie rozpowszechnilyby sie bo nie bylyby potrzebne zeby dotrzymac tempa innym.

ervinius
18-07-2008, 12:12
jesli juz temat sprowadza się do tego, że używa on bota, albo ma takową małpkę do expienia, to ja bym zastanowił się chwilke, na pewno spotkał GM'a i to nie raz, bo taki gracz jest szczegolnie sledzony, (no chyba, ze cipsoft wzial sobie za cel prowadzacy banowanie noobkow, ktorzy wbijaja rsa, i co to kolejne unjusty na 9-29lv), wiec jesli uzywal by takowego bota, na pewno został by zbanowany, i wtedy juz nie bylo by to retired, a wypowiedz up up up, jakie sa jego konkretne umiejetnosci pvp, i w grze to juz jego sprawa, na tym filmiku, jak na edron go zabili, to moim zdaniem on lal na to czy padnie, czy nie, bo jest realista, i nie mysli w sposob jak niektorzy, ktorzy maja ten wysoki, aczkolwiek nie najwyzszy lv (ojejku, padne, bede mial tyle odrabiania, 100k na blessy i aola poszlo w p.iz.du, koledzy mnie wysmieja, i coraz to rozniejsze (; ) w ogole, po co ten topic? to jest czysta zazdrosc z waszej strony, ma ten lvl? ma. botuje czy nie botuje (wg mojego kumpla 'boci czy nie boci' haha)? wie to niewielka liczba osob, a wy jestescie ostatnimi ktorzy sie tym powinni interesowac. chcecie, to probojcie botowac i dojsc do takiego lvl, i nie pisac mi ze go bronie, bo tak nie jest, bronilbym kazdego, na ktorego nie ma dowodow, czy to brazylijczyk, szwed, czy polak. enjoy!

btw mam nadzieje, ze nie jestem sam o takim zdaniu na tym forum, aczkolwiek leje w to (;

Leira
18-07-2008, 15:55
to jest gracz i ch*j a ten nasz emdewu sprzedawczyk i tyle. jego piekny comment na tibiacom (visit tibiabr.com supported fansite ) pokazuje jaki on jest polak......... LP ROOX

olimpijski
18-07-2008, 15:58
Gdyby Ci dali PACC-a za free to też byś to wpisał w comment :]

eisscheriann
18-07-2008, 16:02
emdewu sprzedawczyk i tyle. jego piekny comment na tibiacom (visit tibiabr.com supported fansite )

co ma wspolnego comment na jakiejs stronie, do bycia Polakiem, głąbie? btw, zapoznaj sie ze znaczeniem słowa sprzedawczyk, głąbie.

Befsztyk
18-07-2008, 16:05
Tak czy siak jasne jest, że ten Lord jakiśtam nie dorasta do pięt Mateuszowi Dragon Wielkiemu.

Pokromca_dragonuw
18-07-2008, 16:11
Tak czy siak jasne jest, że ten Lord jakiśtam nie dorasta do pięt Mateuszowi Dragon Wielkiemu.

nie wiem ale ja znam mdw tylko z filmów na goromie, gdzie latał up/down i z sd rozwalał demony i to na n pvp więc nie wiem co to za porównanie... lord ma przynajmniej nick w porządku ;)

kaxiorek
18-07-2008, 16:15
A tam moim zdaniem Lord MDW Sero tripida ancienciq itp. sa nic warci w prównaniu do bubble, setzerze czy EO

Vasudanin
18-07-2008, 16:16
A Mateusz Dragon Wielki to nie jest nick w porządku? Nick jak nick, nie powinno się oceniać gracza na temat nicku.

Lucyferusek
18-07-2008, 16:28
Ma taki lvl i tyle po co sie podniecac? zrobil to w taki badz inny sposob i on ma w dupie co mowia na niego inni. ma extra postac ale co z tego jak na rejonie powie ze jest kozak w tibie to go wiekszasc wysmieje bo co to jest tiba? nie mozna przez pare lat mowic ze gra ma klimat zeby uciszyc nie kumatych.. zreszta i tak klimat dawno stracila.. tibia jest nudna co to za atrakcja przez pare godzin robic dokladnie to samo? wiem cos o tym mialem 14x rp i nie chcialo mi sie w ogole expic na niczym bo to zadna frajda.. a co do lorda czy jak on tam to dajcie mu spokoj albo sami nadymajcie taki lvl i sie porownojcie elo.

Valariazz
18-07-2008, 20:07
A tam moim zdaniem Lord MDW Sero tripida ancienciq itp. sa nic warci w prównaniu do bubble, setzerze czy EO

Sero powinienes napisac kolo eo i bubble i setzera. Do tej grupki pro graczy dodalbym jeszcze kilku innych (np sashre i cachero)

Vil
18-07-2008, 20:17
i Pskonejotta.

Vyohman
18-07-2008, 20:28
I "Orzeła" xD

Decade
18-07-2008, 20:31
Reklamowalem zawsze boty choc od patcha 8.21 nie gram botem i gra sie calkiem fajnie... a jak ktos boci to jego sprawa.
Do expienia nie potrzeba zadnych umiejetnosci ale nie powiesz ze nie jest to nudne i męczące, do pracy na budowie tez nie trzeba umiejetnosci bo jako pomocnik biegasz w te i spowrotem z taczkami, ale to ze nie jest to skomplikowane nie znaczy ze jest to latwe. Bo jest meczące. To samo z expem.

Ja do tej listy bym dopisal Arioc Scalp z elysii hahahaha 264 rp
tez wielki gracz i idol malolatow z elysii

TheaTron
18-07-2008, 20:56
I "Orzeła" xD

i tajfuna ;/

ervinius
18-07-2008, 21:07
omg, ludzie, topic był o tym czy LP to oszust czy gracza nie o tym kto ma dobre pvp, na jakim świecie, i do jakiej grupy go zaliczyc.
zaliczcie sobie wszyscy wszystkich do grupy no life'erow, botterow, sharerow, tak, tak dowartościować się to jest najlepsze, i tylko to potraficie.

z wyjatkiem kilku osob.

Vil
19-07-2008, 00:18
Do expienia nie potrzeba zadnych umiejetnosci ale nie powiesz ze nie jest to nudne i męczące, do pracy na budowie tez nie trzeba umiejetnosci bo jako pomocnik biegasz w te i spowrotem z taczkami, ale to ze nie jest to skomplikowane nie znaczy ze jest to latwe. Bo jest meczące. To samo z expem.

tylko na widok "ciezko" pracujacych na budowie nikt sie nie slini, twierdzac jacy to oni nie sa zajebisci.

Jakotsu
19-07-2008, 00:21
tylko na widok "ciezko" pracujacych na budowie nikt sie nie slini, twierdzac jacy to oni nie sa zajebisci.

ani nie dostaje orgazmow, ani nie na*******a o nich 25/8 ...

psyhopatka
19-07-2008, 06:51
On sam się przyznaje że botuje i to nie tylko tym charem:)
Ale nie będę zdradzał więcej.

ervinius
19-07-2008, 10:21
No to macie dowód, o ile dla was wiarygodnym źródłem jest psychopatka, macie dowód, że botuje, i możecie go teraz zmieszać z błotem i określić go mianem największego oszusta w całej ludzkości, bo osobicie dla mnie ona nie jest wiarygodnym źródłem i pozostaje przy swoim zdaniu, ktoś chce polemizować?

Eyro
19-07-2008, 16:40
gdyby mdw expił miałby już 400 lvl więc o expa tu nie chodzi ? pałaslina jest top 1 z lvl ? niech sie cieszy chłopak ale przedzej czy pozniej go dopadna :) jest fota że ma ng i widać ze lvl wbija w 20 h na bocie ale co mu z tego że jest pro jak sie udupił fotą z botem ?

ervinius
19-07-2008, 16:56
Zastanów się idioto, i pomyśl o innych okolicznościach bo masz strasznie płytkie myślenie. Może, zrobił to celowo, z wiadomych dla siebie powodów, a może to był tylko fake. cu

Tensz-in
19-07-2008, 17:06
Najlepsze jest to , ze on expi a przeciez gowno mu to daje. Za rok bedzie mial 400+ lvl no i rok w dupe, a sila jego postaci sie praktycznie nie zmieni, zamiast pasc w 20 sekund padnie w 30. Cipsoft nic nie oferuje dla graczy z wysokim lvlem, zwlaszcza 300+ , a nawet 200+ . To jest bez sensu, jezeli nie robia ograniczenia lvlowego, powinni zapewnic zabawe nawet na 900 lvlu, naprzyklad jakies tam nowe czary od 200 lvl czy inne takie. Pozatym on botuje, ale przy kompie siedzi, bo on sie widzi z gmem minimum raz na dzien i jak jeszcze nie wpadl , to widocznie perfidnie bota nie zostawia, tylko sobie na alarmie jedzie...

ervinius
19-07-2008, 17:08
Albo używa bota doleczenia, zreszta kij w to, pomyślcie czy wy botujecie a nie on. A co do 900 lvla w tibi, to z takimi monserami nie jest on realny. (;

Wymyrymydymy
19-07-2008, 17:31
Moje zdanie jest takie: jesli uzywasz bota to używaj nikt nie zabroni tego, ale potem nie kozacz ze jestes dobry, masz dobre skille lvl itp. Jeśli ktoś kozaczy, że ma najlepszy lvl (a uzywal bota) to dla mnie taki ktoś jest "l00serem"

ervinius
19-07-2008, 19:21
lol hahaha, rozjebales mnie

Genowef123
19-07-2008, 21:45
Oszust.

I totalny/e noob/nooby.

Nie ma jak to paść na 260 lv bez blessów (Tego samego dnia padł na 262 z blessami i zapewne poleciał po loota bo rsa miał -.-), paść 2 razy na Morga (w 1 dzień), samemu wejść w trapa na hellgate, dać się zabić przez grupkę wrogów kolo edron (nie używając a nie 1 potiona leczącego), miec 100 skil na 347 lv...

lepiej się zastanów co piszesz

$orcerer
20-07-2008, 08:15
to jest gracz i ch*j a ten nasz emdewu sprzedawczyk i tyle. jego piekny comment na tibiacom (visit tibiabr.com supported fansite ) pokazuje jaki on jest polak......... LP ROOX

Taaa,panie pro polaczku,jakby ci mieli za to fundowac pacca to juz dawno bys mial taki sam podpis....zreszta...co ma tam wpisac? Przeciez nie ma zadnego polskiego SF o tibii.

Wbrew pozorom Seromontis tez wlicz sie do tych old schoolowych graczy,w koncu to pierwszy polak z 200 lvlem i drugi w tibii z 250,ale po tym jak padl w trapie-retired i ponoc zmienil ownera jak wrocil do gry ale nie jestem pewien.

Wracajac do tematu....

Bot nie bot,przegonil mdw i zostal top lvlem w tibii,ciekawi mnie czy wbije pare lvli i da se spokoj bo i tak jest 1 czy raczej wali do 4oo.

Wyciszony
20-07-2008, 10:00
Pewnie troche ten lvl będzie dalej męczyć, ale w końcu mu się znudzi. Bo ile można robić po kilka/naście godzin dziennie to samo?

nUUBBa
20-07-2008, 10:58
Brak mi totalnie słów po przeczytaniu większości wypowiedzi.

1. Lepiej bocić niż wyłączać się całkiem ze świata rl i jechać "manualnie"
2. Kozaczyć skillami/lvlem można bez względu na to czy to gracz czy bot, liczy się sam fakt, że coś jest wbite
3. Ludzi, którzy jedzieciepo każdym z większym lvlem o 1 od waszego żal mi was

Pozdro^^

ervinius
20-07-2008, 11:11
Hahaha, ludzie po tym co przeczytałem to się totalnie załamałem, ja myślałem, że na tym forum piszą co nieco też ludzie z wyższym IQ niż -5. (; (lecz oni chyba tylko czytają wasze wypowiedzi, i się z was śmieja, albo gdzieś się 'pochowali', żeby nie czuć się 'idiotami' przy was.)

@up
1.Każdy gra jak chce, temat nie sprowadza sie do tego czy gramy z botem, czy expimy ręcznie, a więc bez offtopu - Lord'Paulistinha to jest oszust!
2.Kozaczyć można nawet i na Rookgaardzie, ale temat mówi o tym jak, gdzie, kiedy i czy można kozaczyć, więc bez offtopu - Lord'Paulistinha to jest oszust!
3.Można jechać i po lvlu znajdującym się, również na Rookgaardzie, dlatego sądzę iż napisać coś, żeby nie było offtopu, bo temat nie jest o tym czy jedziemy kogoś z niższym czy wyższym lvlem, czyli Lord'Paulistinha to jest oszust!

(oczywiście większość to ironia, te osoby z IQ powyżej -5 powinny ją wyczuć.) enjoy!

Erhion
20-07-2008, 16:23
Ni "męski narząd rozrodzczy" :P nie potrafie zrozumieć czemu do cholery dla niektórych człowiek, który ma więcej, lepiej i szybciej jest gorszy? No nie potrafie tego ogarnąć. Ludzie grają latami w różne gry, on grał latami w Tibie i co - i to kurwa jego sprawa.

Corrnn
20-07-2008, 18:32
Fakty na temat LP:
1. Niby gra nim jeden czlowiek (Carlos, 34 lata), lecz popytalem sie paru moich kolegów z brazylii co o tym sądzą i wg nich sa to 4 osoby.
2. Podobno ów Carlos prowadzi w sao paulo Lan House i za 2 godziny gry w csa mozna sobie poexpic pol godziny lordem ; p
3. LORD'PAULISTINHA ZOSTAŁ KUPIONY NA OK. 200LVL I TEGO FAKTU NIKT NIE PODWAŻY, NIE WIERZYSZ - LOOK YOUTUBE/FORUM.TIBIABR.COM
4. Stary owner byl spoko, posiadal w miare dobre PvP, nawet orszabala bloknal ! zreszta, jego life mozna zobaczyc na filmiku na youtubie.
5. Wiecie, jak LP padl 2x na Morgarothcie? (292 i 294lvl)
Otóż poszedł na niego z... UHAMI ! (tibia 8.1 juz wtedy byla). Pozostawię to bez komentarza. Drugi raz jesli dobrze pamietam padl bez blessow.
6. Co do padania bez bless, LP jest niezaprzeczalnym rekordzistą (w swojej klasie, czyli 200lvl+). Ile to razy na pierwszej stronie eriga pisalo "Lord'Paulistinha lost..."
Co za idiotą trzeba być, żeby na 250+lvl expić z RS w rare secie. W sumie, to moge to jeszcze zrozumiec, ale żeby lecieć po loota bez blessów i bez uhów?
n/c. Mógł przeciez poslac kolegow po loota...
7. Na 300+lvl padl od ludzi 3 razy. Pierwszy w historii Tibii frag na 300lvl byl na nim. Na ~335 lvlu padl nie uzywajac ani jednego potiona leczniczego.
Co do trapa w ab, nawet na forum.tibiabr.com jego rodacy mówili ze LP to nuub ; d
8. Po dedzie na 300lvl ustawil sobie comment jak jakies dziecko.Widać bylo ze sie wk***ił xDD
9. Co do jego expienia, Elera jest znana jako świat h lvl botterów na frostach :) tam sa prawie sami knighci, lol. LP jeśli nie botuje to sharuje. Albo jedno i drugie. Takie sa fakty, look pskonejott.

--

Podsumowując, LP to... niedoświadczony gracz. Wynika to byc moze z tego, ze gra nim 34 letnia osoba, która być może nieogarnia już tak dobrze jak wiekszosc ludzi grajaca w tibie (15-20+ lat).
Teraz, jak mi ktoś powie że LP to wielki gracz,to uznam że gra w tibie mniej niż rok i go wyśmieje :)

"W wyścigu o level nie ma zwycięzców".

Tyle.

Iwanek18
20-07-2008, 18:57
Brak mi totalnie słów po przeczytaniu większości wypowiedzi.

1. Lepiej bocić niż wyłączać się całkiem ze świata rl i jechać "manualnie"
2. Kozaczyć skillami/lvlem można bez względu na to czy to gracz czy bot, liczy się sam fakt, że coś jest wbite
3. Ludzi, którzy jedzieciepo każdym z większym lvlem o 1 od waszego żal mi was

Pozdro^^

Pan chyba tez bot'er dlatego tak mówi.

Banished: until Aug 13 2008, 18:24:08 CEST because of using unofficial software to play

ervinius
20-07-2008, 19:01
Jesteś super boski.
Nadal nie zmieniam zdania, na jego temat, lol
Owns, jakies z dupy wyciagniete masz te argumenty wszystkie,
moze dwa sa mocne, a reszta 'slyszalem od kolegow..', a moj ojciec ma zlotego konia wartego tyle co 10x Lord'Paulistinha, najlepiej by bylo jakby zamkneli topic,
bo i tak juz nie ma o czym pisac.

Vil
20-07-2008, 20:52
Teraz, jak mi ktoś powie że LP to wielki gracz,to uznam że gra w tibie mniej niż rok i go wyśmieje

i to jest wlasnie meritum polowy komentarzy w tym temacie.

a tak na marginesie to jak jeszcze raz ktos mi zacznie rzucac angielskim na poziomie szympansa to zbanuje, pobije i urwe reke przy samej dupie.

ervinius
20-07-2008, 21:44
Vil, jesteś jedyną osobą którą tutaj szanuję.

Wylansowany
20-07-2008, 21:53
Vil, jesteś jedyną osobą którą tutaj szanuję.

Kotfa, muszę sobie markę wyrobić...X(

@topic
A gdzie opcja ani to, ani to? Bo w końcu po co rozmawiamy o gościu, który sharuje/botuje/nawala XXX godzin w Frost Dragi? Społeczeństwo jest niestety takie, że "ocenia ludzi po levelu", tak jak w RL np. po kasie. Dla mnie to po prostu jeden brazol, który ma największy level i nic sobie z tego nie robię; nie zazdroszczę, nie wyżywam się na nim, nie oskarżam o byle co itd. itp.
Czyli to nie ma sensu ;)

$orcerer
20-07-2008, 22:34
Dla ciekawskich wstawiam zdjecie nowego m i s z c z a

http://img187.imageshack.us/img187/875/elerateamsw2tl5.jpg (http://imageshack.us)
http://img187.imageshack.us/img187/875/elerateamsw2tl5.90ea8877b4.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=187&i=elerateamsw2tl5.jpg)

Pewno ci bez nickow to inni ovnerzy lorda lol

Dekehothor
20-07-2008, 22:40
OWN3D!!!!!!

Jak zobaczyłem to zdjęcie strzeliłem takiego rotfla, że mi sie rodzicielka przebudziła XD 8o
Normalnie on chyba nic nie robi tylko żre frytki i pije ,,kolę" przy kompie, bo nie ma czasu na rl life xd Fakt, o mnie nie można powiedzieć ,,hódy'', ale lol.........

n/c

Xerionis_Family
21-07-2008, 07:41
czego się go tak czepiacie? człowiek jak każdy inny, jak mdw wbijał best lvl w tibii nikt nie sapał, jak seromontis wbijał nikt nie sapał, jak polaków wyprzedził brazol to wszyscy sapy jaki oszust... HELOŁ? nie macie żadnego dowodu na te boty itp a sapy jak stad do tokyo... napiszcie do TVN'u to znowu będzie afera że Polacy nie są best w tibii... może zamiast krzesła teraz ktoś użyje całego biurka i znowu polak nabije best lvl...

A wszyscy którzy myślą że ten kto ma największy lvl jest mistrzem są rasowymi dziećmi neo...

ervinius
21-07-2008, 09:11
@Wylansowany
No, i wyrobiłeś. (;

@$orcerer
I jakie masz dowody, że to oni, nubsie?
(zapomniałeś dodać, że nie zmiesciło sie tysiąc koreańczyków, którzy sharuja z Lordem.)

@Inquisitor
Stfu nobq, tak do ciebie ktos woła w domu?

Tensz-in
21-07-2008, 09:47
OWN3D!!!!!!

Jak zobaczyłem to zdjęcie strzeliłem takiego rotfla, że mi sie rodzicielka przebudziła XD 8o
Normalnie on chyba nic nie robi tylko żre frytki i pije ,,kolę" przy kompie, bo nie ma czasu na rl life xd Fakt, o mnie nie można powiedzieć ,,hódy'', ale lol.........

n/c

Widze ze na tym forum sami piekni. Pokaz swoje zdjecie a nie rzniesz pajaca, czlowiek jak czlowiek, ja w tym zdjeciu nie widze nic niezwyklego, pieprzysz jakbys urodzil sie wczoraj.

menorudy
21-07-2008, 13:59
Jak czytam niektore wypowiedzi to wy jestescie rasiści ...
Jak MDW miał największy lvl to nikt nic nie mówil tylko sie cieszyliscie a jak br to afera wielka ... Ja nic nie mam do br bo fajnie sie z nimi gada i mają poczucie humoru a nie zmaula jak co nie z poktórymi polakami na elerze . Jak wszedlem na zalozylem konto na swiecie gelana to byli fajni polacy na 8+ lvl a nie zamulali jak 100+ lvl co poniektorzy .Ludzie opamientajcie sie to jest gra ktora powinna nam dostarczac rozrywki . A co do LP to jego zycie i nie powinniscie go krytykowac co on robi . ( ostatnio przestal nawet grac ) :P

Aggro
21-07-2008, 14:48
Jak czytam niektore wypowiedzi to wy jestescie rasiści ...
Jak MDW miał największy lvl to nikt nic nie mówil tylko sie cieszyliscie a jak br to afera wielka ... Ja nic nie mam do br bo fajnie sie z nimi gada i mają poczucie humoru a nie zmaula jak co nie z poktórymi polakami na elerze . Jak wszedlem na zalozylem konto na swiecie gelana to byli fajni polacy na 8+ lvl a nie zamulali jak 100+ lvl co poniektorzy .Ludzie opamientajcie sie to jest gra ktora powinna nam dostarczac rozrywki . A co do LP to jego zycie i nie powinniscie go krytykowac co on robi . ( ostatnio przestal nawet grac ) :P

Niech sobie będzie nawet i Szwedem, ale on botuje. ;) Dlatego po nim jadą :p

Fureyka
21-07-2008, 15:17
Niech sobie będzie nawet i Szwedem, ale on botuje. ;) Dlatego po nim jadą :p

Mowisz jakby MDW i inne hlvle nie bocily/sharowaly... ^^

@down: Znam hlvli na swoim swiecie i na kilku innym (w tym harmonii), wiec wiem co robia ^^ Oczywiscie nie wszyscy ale duuuuza wiekszosc, szczegolnie knigh/pall.

Erhion
21-07-2008, 15:35
Mowisz jakby MDW i inne hlvle nie bocily/sharowaly... ^^

Mówisz jakby MDW i inni sharowali/bocili a nie masz dowodów.

Up: No tak ty i tak wiesz najlepiej co nie?

Don_Kustosz
21-07-2008, 15:48
@Wylansowany
No, i wyrobiłeś. (;

@$orcerer
I jakie masz dowody, że to oni, nubsie?
(zapomniałeś dodać, że nie zmiesciło sie tysiąc koreańczyków, którzy sharuja z Lordem.)

@Inquisitor
Stfu nobq, tak do ciebie ktos woła w domu?

Moze ty bys wkoncu cos udowodnil a nie kazdego sie pytasz o dowody ?
Aaa i co do poprzedniego zdania do Vila - zaloze sie ze nie powiedzial bys tego gdyby nie byl modem

Dragones5
21-07-2008, 16:39
@Don Kutosz
Tez tak sadze bo juz nie 1 raz widze jak sie "lize dupe" modom.

@topic
Co wy macie do niego? Ma poprostu duzy lvl i tyle. Jesli wbil go na bocie lub szarowal to jego sprawa i juz, a nie robicie afere i sobie ulge sprawiacie wyzywajac go na forum. A co do tego zdjecia to nawet jesli jest prawdziwe to chlop ma poprostu troche nadwagi i juz. Znalezli sie piekni kurwa [Dekehothor], a w rl pewnie z domu nie wychodze ze swoja twarza.
Wy to jestescie jakies dzieci neo jak ktos napisal, ze ludzi oceniaja po lvlu a nie po zachowaniu. Znam/znalem duzo osob w tibi z 20lvl-ami co byli o 100 razy lepsi i mieli wiecej oleju w glowie niz nie jeden 100lvl. W ogole nie rozumiem sondy jakas popierdolona i chyba tylko dla tych co lubia jechac po innych.
PS. Odjebcie sie juz od tych botow bo on oglada TV, spi a lvl mu sam leci gdy wy w tym samym czasie sleczycie przed monitorem bijac next potworki.

Thero
21-07-2008, 17:01
PS. Odjebcie sie juz od tych botow bo on oglada TV, spi a lvl mu sam leci gdy wy w tym samym czasie sleczycie przed monitorem bijac next potworki.
Większość postów w tym topicu ogranicza się do obrażania tych, którzy narzekają na oszustów. Mam wrażenie, że jak tak dalej pójdzie to dojdziemy wspólnie do wniosku, że botowanie to świetna sprawa i należy ją gorąco polecać. Przeciwników nazwyzywać - taka już mentalność polaczków.

Btw.
OWN3D!!!!!!

n/c
Niezły musisz mieć ubaw, jak wychodzisz na miasto. ;)

Vil
21-07-2008, 17:04

po co wogole podchodzic do kompa ? niech sie samo gra, a jak sie samo zginie to samo odrobi straty.

Wylansowany
21-07-2008, 17:52
po co wogole podchodzic do kompa ? niech sie samo gra, a jak sie samo zginie to samo odrobi straty.

...i do takich ludzi nie można mieć pretensji, że wolą mieć satysfakcję ze skili, levela czy loota niż z przyjemności samej gry. W kwestii róznice gustu nie można dyskutować, bo wychodzisz na idiotę, a większość ludzi botterów się czepia, niewiadmo z jakich powodów. Ja sam nie botuje, bo nie miałbym z tego przyjemności, ale nie czepiam się ludzi botujących, bo w końcu to ich sprawa. Jedyne co można się do nich przyczepić to, to że łamią Tibia Rules, ale w wyzwiskach pod ich adresem praktycznie nigdy nie pojawia się ten powód "agresji"...

kokoseq
21-07-2008, 23:20
ludzie i po co tu tyle kłótni? Wystarczy zobaczyć na zdjęcie w trzecim komentarzu na hunted.pl odnośnie LP. Spójrzcie na górny pasek i sama się odpowiedz nasunie na pytanie w sondzie...

kokoseq
21-07-2008, 23:22
ludzie i po co tu tyle kłótni? Wystarczy zobaczyć na zdjęcie w trzecim komentarzu na hunted.pl odnośnie LP. Spójrzcie na górny pasek i sama się odpowiedz nasunie na pytanie w sondzie... http://hunted.pl/forum/showthread.php?t=2440

Gonzo
22-07-2008, 01:22
Zaznaczyłem najlepszy gracz - nawet, jeśli na bocie jechał... to podziwiam go za wytrzymałość. Ja bym psychicznie wysiadł, heh.

Vil
22-07-2008, 01:28
W kwestii róznice gustu nie można dyskutować, bo wychodzisz na idiotę, a większość ludzi botterów się czepia, niewiadmo z jakich powodów.

to nie jest kwestia gustu tylko elementarnej logiki. Po co grac jesli sie nie gra ? Skoro nie czerpie sie satysfakcji z gry tylko ze szpanu levelem/ skillami to nie prosciej po prostu isc do roboty i za 1 pensje kupic sobie ten 200 level na allegro ? zamiast przez 6 miesiecy jadac na bocie udawac ze sie gra ?

Yooniorek
22-07-2008, 02:35
zostal przylapany na bocie? nie.

myslicie ze malo osob zyczy mu zle i malo osob potrafi takiego fake'a zrobic? :baby:

Faytah
22-07-2008, 02:40
Nie jest ani wielkim graczem,ani wielkim oszustem.Poprostu przystosowal sie do warunkow,jakie stworzyly mu kolejne update i mozliwosci zwiazene z nielegalnym software'm,ktorym posluguje sie niemalze kazdy.Badz co badz mojego szacunku w przeciwienstwie innych,zacniejszych postaci z tibii,przedstawie krotka liste:
Mannow,Taifun,Messiah,Mediota Del'Toro,Diego Del'Toro ,Swift,Bapupa,Mozani,Fosfik,,Nemtor,Setzer gambler
Cachero,Bubble... to sa ludzie ktorzy byli/sa kims wiecej niz graczami.

AncientOblivion
22-07-2008, 08:03
Tak jak Gonzo, gratuluje mu za wytrzymalosc. Nie wiadomo czy uzywal cave bota, mi sie wydaje ze ma bota wylacznie do sprawdzania ile mu zostalo expa :)

ervinius
22-07-2008, 08:53
@Don_Kustosz i Dragones5
Przeczytaj dokładnie cały topic raz, 2, 3, 4, a jesli bedzie potrzeba to i 10.
Zobacz czy napisalem tak, dlatego ze jest modem.
Jesli po tych 10 razach nie bedziesz nadal wiedzial o co chodzi, nie przyznawaj sie, i żyj w spokoju, że jesteś idiotą.

@uzywanie bota.
Co do tego bym się zastanowił, bo używanie, bota, to używanie bota, czy on expi, czy nas leczy, czy sprawdza ile mamy pieniążków lub expa/h, moje zdanie przedstawia sie wlasnie tak, jesli ktos sie zna lepiej, prosze o wypowiedzenie sie (;

moze to byc Vil/Wylansowany, bo są to najbardziej ogarnięci ludzie którzy pisują w tym topicu. (liżę dupe! liżę dupe!)

menorudy
22-07-2008, 10:51
Zal ci co mowia ze on jedzie na md ... Jak moze jechac na md jak on caly czas siedzi na frostach ? :baby:

menorudy
22-07-2008, 10:56
moze to byc Vil/Wylansowany, bo są to najbardziej ogarnięci ludzie którzy pisują w tym topicu. (liżę dupe! liżę dupe!)[/QUOTE]

po chu** mam mu lizac dupe ? Ci co nie graja na elerze to neich sie nie odzywaja bo nie wiedza jak jest ... Watpie zeby ktos na md jechal frosty bo nie widzialem go na zolwiach , tombie czy chu** go wie :P

Wylansowany
22-07-2008, 11:36
to nie jest kwestia gustu tylko elementarnej logiki. Po co grac jesli sie nie gra ? Skoro nie czerpie sie satysfakcji z gry tylko ze szpanu levelem/ skillami to nie prosciej po prostu isc do roboty i za 1 pensje kupic sobie ten 200 level na allegro ? zamiast przez 6 miesiecy jadac na bocie udawac ze sie gra ?

No właśnie o to chodzi, że botterzy czerpią satysfakcję z skili/loota/levela niż z przyjemności grania jak "uczciwi" gracze.

Dlatego mówię:
Jeśli Lord~ grał cały czas sam - to albo trzeba mu pogratulować wytrzymałości, albo złożyć kondolencje, że popadł w nałóg.
Jeśli natomiast sharował/botował to jego sprawa. On czerpie z tego satysfakcję, mi to nie przeszkadza. Chyba, że by to ogłaszał w necie, rozpisywał tematy, ale jakoś jeszcze nie widziałem żadnego brazola podniecającego się z tego powodu.

@uzywanie bota.
Co do tego bym się zastanowił, bo używanie, bota, to używanie bota, czy on expi, czy nas leczy, czy sprawdza ile mamy pieniążków lub expa/h, moje zdanie przedstawia sie wlasnie tak, jesli ktos sie zna lepiej, prosze o wypowiedzenie sie (;

moze to byc Vil/Wylansowany, bo są to najbardziej ogarnięci ludzie którzy pisują w tym topicu. (liżę dupe! liżę dupe!)

Nie botuje - nie znam się ;[

Thero
22-07-2008, 11:54
To śmieszne, żeby tylko na podstawie tego, ile ktoś jest online w jakiejś internetowej grze oceniać, czy popadł w nałóg. Już w ogóle bawi, kiedy ktoś próbuję kogoś na takiej podstawie oceniać.

Do seksu, muzyki, alkoholu i czerpania przyjemności z gier online trzeba dorosnąć. Póki co dzieciom daje wielką frajdę numerek przy nicku. Mi to trudno zrozumieć.

Dekehothor
22-07-2008, 12:36
Musisz mieć niezły ubaw jak wychodzisz na miasto ;)

A żebyś wiedział (xD) No może piękny to ja nie jestem, ale czy ja powiedziałem że on jest brzydki? Chodziło mi trochę o nadwagę (bez obrazy ale ja mam dziwne skojarzenia) No dobra. Ja nic do jego lvl nie mam, niech sobie go ma, ale też czemu go wyzywacie od botterów/sharerów, skoro ja myśle że każdy z was widział/używał bota. Może to zdjęcie to był fake, a może nie. To jego sprawa, że używa bota, wy poprostu płaczecie, że jemu cipy nic nie zrobią, a was zbanują (nie mówię tu o wszystkich na tym forum(Thero, Vil), ale o większości...). BTW botów nie polecam, dla mnie to jest dziwne, żeby się jarać lvl zrobionym przez bota. Ja czerpię przyjemność z gry RPG w tedy, kiedy mam świadomość, że to ja bezpośrednio wbiłem ten lvl, że to jest moja zasługa. No dobra tyle odemnie.

Cery
22-07-2008, 13:37
Mówisz jakby MDW i inni sharowali/bocili a nie masz dowodów.

A na LP MASZ? -.-''

Wole lP od tego beznadziejnego MDW I Seromontisa (nie przepadam za polakami)

Ja tam mu życzę, żeby czerpał przyjemność z gry czy na bocie czy bez.

Pozdrawiam.

Koks_Antoni
22-07-2008, 21:48
Niech gra jak chce na bocie lub nie dla mnie to nie ma różnicy,
zresztą ci co piszą że jak mdw wbił 300 lvl to żadne polaczki nie narzekały a jak br przebił mdw to zaraz robią afere mają racje !

Gauilpum
31-07-2008, 23:32
Gratulacje lvla , na pewno odmówił sobie wielu rzeczy żeby nabić taki lvl. Chciałbym zobaczyć kolesia w RL, ciekawe co Tibia z nim zrobiła, bo uwierzcie mi różnych ludzi w Tibii się widuje i niektórych to pikselowe bardziewie po miesiącu potrafi nieźle umysłowo wypaczyć. Nawiązując do tematu - niech gra, po co tracić czas na kumpli , dziewczyny - trzeba grać bo piksele spie***alają, nie?
Jednym słowem gratuluję inteligencji nadgryzionego kartofla i wielu życzliwych ludzi w jego otoczeniu, bo nie lvl świadczy o człowieku.

Erhion
01-08-2008, 20:50
A na LP MASZ? -.-''

A czy ja o nich wspominałem w ogóle? LOL

psyhopatka
01-08-2008, 21:10
Nie jest ani wielkim graczem,ani wielkim oszustem.Poprostu przystosowal sie do warunkow,jakie stworzyly mu kolejne update i mozliwosci zwiazene z nielegalnym software'm,ktorym posluguje sie niemalze kazdy.Badz co badz mojego szacunku w przeciwienstwie innych,zacniejszych postaci z tibii,przedstawie krotka liste:
Mannow,Taifun,Messiah,Mediota Del'Toro,Diego Del'Toro ,Swift,Bapupa,Mozani,Fosfik,,Nemtor,Setzer gambler
Cachero,Bubble... to sa ludzie ktorzy byli/sa kims wiecej niz graczami.

Tylko z Mannow się nie zgadzam :P
A co do Del'Toro to można by wymieniać całą rodzinkę;p

Donatz
01-08-2008, 22:12
Polowa tibii boci a ze akurat jakis (podobno) boter wyprzedzil polaka to odrazu oszust

Graventer
01-08-2008, 22:44
Według większości z was ciągle expi na bocie. Nie macie dowodów, a nawet jeśli to robi to co z tego? Nawet na bocie wbicie 350lvl to nie lada wyczyn (w dodatku pvp). Gra systematycznie ciągle jedną postacią i coś osiągnął. Czy nie ma rl life? Skąd możecie o tym wiedzieć, wszystko można przecież pogodzić.

Wniosek? Ale was zazdrość zżera...

19Catek08
01-08-2008, 23:06
Bot,nie Bot... Co was to obchodzi? Jesli czerpie z tego przyjemnosc to ok wedlug mnie.Ja sie wole skupic na wlasnym zyciu i nie zakladac takich tematow ktore w niczym nie pomagaja i nic nie wnosza na forum.Ktos powinnien zamknac ten 'burdel" Piona;)

Drezynka
01-08-2008, 23:09
Ale szczajcie, że on gra na pvp to troche trodniej mu jest lvl bic :P

lamp999
01-08-2008, 23:23
Jak tak hunci botem to przecież to jest nie lada gratka dla tych co chętnie by go ubili...Musi większość czasu siedzieć przed komputerem ,aby nie ujawnić się...
O ile używa bota...

Lamp999

Aeshma
01-08-2008, 23:38
skoro ja myśle że każdy z was widział/używał bota.
Zle myszlisz..ani razu nie uzywalem bota bo nie potrzebuje >.<
A na LP MASZ? -.-''

Wole lP od tego beznadziejnego MDW I Seromontisa (nie przepadam za polakami)

Ja tam mu życzę, żeby czerpał przyjemność z gry czy na bocie czy bez.

Pozdrawiam.
aha jak nie przepadasz za polakami to s*******aj do brazyli..omg
@topic
gdzies mam czy wbije 900 level czy 350,nie interesuje mnie czy uzywa bota czy nie.Ale gz levela ;p

Prison_Break
02-08-2008, 15:47
On uzywa bota na 100% sa nawet na to dowody, ale nie przylapano go jeszcze bo on wie jak bottowac

PS. ciagle jest w poblizu kompa i widzi co sie dzieje a bot mu expi sam

Tharion
02-08-2008, 16:41
Dobra, chuj z tego że botuje, skoro robi to na tyle inteligentnie że NIE daje się złapać? jest inteligentniejszy niż jakieś 70% tego forum....a polaczki zazdroszczą pigzeli \o/

Elo.

draenei
02-08-2008, 17:17
LP to gracz. Czemu? Bo dziesiątki ludzi używa botów i sharuje konta z innymi graczami, a mimo to nie wbili tego lvl'a.

Boniu91
04-08-2008, 11:33
a kto z Was wszystkich moi drodzy gral kiedys na elerze i wie co sie tam dzieje :)?

Aeshma
04-08-2008, 18:27
On uzywa bota na 100% sa nawet na to dowody, ale nie przylapano go jeszcze bo on wie jak bottowac

PS. ciagle jest w poblizu kompa i widzi co sie dzieje a bot mu expi sam

No i widac ze mysli xD
Dobra, chuj z tego że botuje, skoro robi to na tyle inteligentnie że NIE daje się złapać? jest inteligentniejszy niż jakieś 70% tego forum....a polaczki zazdroszczą pigzeli \o/

Elo.
No to podbijam.Hahahah polaczki to w sumie wieksze nooby od brazoli bo jedynie polak,trapuje,nie potrafi mowic po angielsku,wbija sie na respy i expi na beholderze kolo kazz ahahahha
Gz LP go 400!

Szmilej
04-08-2008, 19:22
Wiecie co... ja bym wolał żeby było więcej brazoli... TAAAK brazoli, a czemu... no np. kilka dni temu wyrzuciłem przez przypadek line, zapomniałem o tym i poszedłem na expa no i dziura i problem... szedł jakiś br i bez problemu ropnoł, a wczoraj deadlem, poszedłem po zwołoki, były puste, no i na nieszczęście też lina wypadła... kiedy szedł polak no to nie ropnoł, tylko zerka lurnoł :/ a dla mnie 9 lvl (NoobChar) to następny dead.... :/

Bonashi
04-08-2008, 21:53
lol niby lord~ to oszust bo ma taki lvl i niby na bocie nabil to lol serek tez mial duzy lvl byl najwiekszym lvl i pewnie poweicie ze tez na bocie robil ten lvl bo byl najwiekszym po prsou zazdrosni jestescie bo wy takiego hara niemacie -.-

Vil
04-08-2008, 23:32
<kipi z zazdrosci ze nie bylo mu dane spedzic kilku lat na klepaniu stworkow w Tibii>

Bonashi
05-08-2008, 09:01
Wiecie co... ja bym wolał żeby było więcej brazoli... TAAAK brazoli, a czemu... no np. kilka dni temu wyrzuciłem przez przypadek line, zapomniałem o tym i poszedłem na expa no i dziura i problem... szedł jakiś br i bez problemu ropnoł, a wczoraj deadlem, poszedłem po zwołoki, były puste, no i na nieszczęście też lina wypadła... kiedy szedł polak no to nie ropnoł, tylko zerka lurnoł :/ a dla mnie 9 lvl (NoobChar) to następny dead.... :/

masz racje polacy to h*je tylko roolowac potworki umia hamy nic niepomagaja

Boniu91
05-08-2008, 10:04
Jak to mnie nie widac ostatnio jestem :P
to jak chcecie wiecej brazylijczykow panowie, to sprobojcie sie dogadac z 5 pierwszymi lepszymi, wczoraj picka potrzebowalem bo zapomnialem i skonczylo sie na tym ze strzalkami pokazywalem miejsce gdzie ma uzyc tego picka :)
a co do zazdrosci o LP i ogolnie to mi sie plakac chce, zastanowcie sie co wy mowicie...
kupcie sobie character na 150 lvlu, wylozcie pare tysiecy dolarow na kupno ok 10 postaci 100+ (wtedy osiagniecie przewage na swiecie) jezeli sie ktokolwiek zbuntuje... kupcie jego postac i jego przyjaciol... w ten sposob LP posiada ok 20+ postaci 150+ lvl dlatego tez walka na serverze elera jest niemozliwa albowiem 20% 150+ jest jego, 60% to lamusy co sie boja walczyc (slowa Sylwusi :D)

OpoSs
05-08-2008, 10:38
Może i ma level ale niema skilli. Moim zdaniem to bot

ciunki
05-08-2008, 11:10
Jak dla mnie to jest pazerny , ogladalem filmik gdy dobijal ten 1% do 11 mlvla.Huncil na banucie z e grana, no nie wiem jak to napisac ale neich bedzie, skórował bonebasty.. nastepnie poszedl na demce z sio i schooterem, potem behe cyclo i 11 mlvl. Oczywiscie dla szpanu mial rsa i full eq ( Emerald sword tarcza z deream challegne 2x softboots itp). Wiec wydaje mi sie ze nie potrafi grac ,a to ze ma lvl i pochwalil sie ng wnioskuje ze boci, np na frostach .Prosze mnie nie zrozumiec ze kazdy hlvl knight boci tylko ogladajac filmik....:blazen:

Bonashi
05-08-2008, 11:12
dla mnie on niebotuje prawei kazdy jest w stanie wbic 300+ seromontis wbi ltaki lvl i niebotowal a lord ma tylko 3 lvl wiecej i ze juz bot?

nokijjjja
05-08-2008, 12:35
Oszust.

I totalny/e noob/nooby.

na jego lvlu nawet z blessami traci sie naprawde duzo wiec wydaje ci ze to bylo bez. a gdy padal na bodajze 340 lvlu i 'niby' nie uzywal potionow to pozory, nawet nie bylo widac ze sie leczyl.

Argen
05-08-2008, 12:42
Witam.
Mam do zaoferowania napisanie unikalnego (nie wykrywalnego) keyloggera!
Cena wynosi 30 PLN omija bypass i firewalle
Po więcej info pisać pod nr GG: 1757766

Nie szkoda ci konta z takim stażem?

Jose93
05-08-2008, 13:46
Jeżeli on jest oszustem to polowa lvl 100+ to oszuści, ponieważ większość graczy używa botów.

PS. Botów nie używają tylko Ci co nie wiedzą co to, albo nie potrafią ich używać.:):):)

Harpun
05-08-2008, 13:57
Wielki gracz, wolne żarty. Wielkim graczem to może być Bubble, Eternal Oblivion, Cachero.

AdiZgOlek
05-08-2008, 14:00
Jak dla mnie to jest pazerny , ogladalem filmik gdy dobijal ten 1% do 11 mlvla.Huncil na banucie z e grana, no nie wiem jak to napisac ale neich bedzie, skórował bonebasty.. nastepnie poszedl na demce z sio i schooterem, potem behe cyclo i 11 mlvl. Oczywiscie dla szpanu mial rsa i full eq ( Emerald sword tarcza z deream challegne 2x softboots itp). Wiec wydaje mi sie ze nie potrafi grac ,a to ze ma lvl i pochwalil sie ng wnioskuje ze boci, np na frostach .Prosze mnie nie zrozumiec ze kazdy hlvl knight boci tylko ogladajac filmik....:blazen:

A jak ty tak grac potrafisz to zdobądź "chociaz" te full eq, poprostu zal ci d*pe sciska

Boniu91
05-08-2008, 14:22
piszecie ze wszyscy zazdroszcza mu bla bla bla
smieszy mnie to wszystko... "zazdroscicie mu wszyscy poziomu"
czlowieku wloz w tibie polowe pieniedzy co on wlozyl i gwarantuje ci ze masz opanowany serwer, sam wybierasz miejsce do expienia, i juz nie ma roznicy czy bocisz czy nie bo albo zostawiasz na slabszych potworach bota albo idziesz na mocniejsze bez, a taki gracz nie moze osbie pozwolic zeby zostawic bota pod swoja nieobecnosc...oszustem jest nie dlatego ze boci czy nie boci, oszustem jest bo wszystkie wojny ktore wygral (odkad kupil ta postac, bodajze 150 lvl) wygral przez rl kase, przez to ze gdy juz przegrywal zaczynal kupowac postacie przeciwnikow... ale wy tego nie zrozumiecie i nadal bedziecie swoje biadolic... pozdrawiam

@up
inaczej Ci powiem drogi kolego po fachu
sproboj nie zdobyc full eQ majac kilkanascie-kilkadziesiat postaci 100+ :)

ciunki
05-08-2008, 14:33
za to Ty potrafisz
Tak potrafie. A czemu ? Skoro nawet nie wiesz kim jestem, kim gram i wyskakujesz ze grac nie potrafie to analogicznie :>

To, że nie ma skilli nie oznacza że boci. Ma 11mlv, nie potrzebuje skilli bo jedyne co robi to granuje. Ma stać przy 1 froscie i mieć 150k/h czy bic po 5-6 na raz i miec 700k/h? żaden bot nie zrobi (pskonejott, erig)
Nowlasnie ja tego nie widzialem, dlateog mowie ze grac nie potrafi

Wybociłem 116 i 122ek i ani razu nikt mnie nie przyłapał na bocie. Alert when player on the screen + alert on prv msg. Wystarczy nie bocic na zlowiach ani malpach :]
Paulstinha wybocil 350 ek wiec widze ze masz swoj wzor co nie ?

AdiZgOlek
05-08-2008, 15:21
piszecie ze wszyscy zazdroszcza mu bla bla bla
smieszy mnie to wszystko... "zazdroscicie mu wszyscy poziomu"
czlowieku wloz w tibie polowe pieniedzy co on wlozyl i gwarantuje ci ze masz opanowany serwer, sam wybierasz miejsce do expienia, i juz nie ma roznicy czy bocisz czy nie bo albo zostawiasz na slabszych potworach bota albo idziesz na mocniejsze bez, a taki gracz nie moze osbie pozwolic zeby zostawic bota pod swoja nieobecnosc...oszustem jest nie dlatego ze boci czy nie boci, oszustem jest bo wszystkie wojny ktore wygral (odkad kupil ta postac, bodajze 150 lvl) wygral przez rl kase, przez to ze gdy juz przegrywal zaczynal kupowac postacie przeciwnikow... ale wy tego nie zrozumiecie i nadal bedziecie swoje biadolic... pozdrawiam

@up
inaczej Ci powiem drogi kolego po fachu
sproboj nie zdobyc full eQ majac kilkanascie-kilkadziesiat postaci 100+ :)

A to jest 100% info ?!!!! Tyle charow az nakupowal? omfg..jesli tak to juz nie komentuje..

Boniu91
05-08-2008, 15:27
A to jest 100% info ?!!!! Tyle charow az nakupowal? omfg..jesli tak to juz nie komentuje..

Gram od początku tego serwera, z wieloma zmianami postaci, z wieloma dlugimi rpzerwami (albo hunty albo znudzenie tibia)...
dlatego wiem sporo o tym co sie dzieje na serwerze zreszta zapytaj sie kazdego kto gral za czasow Rainmakers a pozniej Black Emperor ze tak bylo i tak bedzie.

Jose93
05-08-2008, 15:42
@up

Nie miałeś się komu wyżalić???

Wszyscy go tak podziwiają, a to jest zwykły oszust który kupuje chary nie???
Szczerze żali Cie troszke... :(:(:(:(

Boniu91
05-08-2008, 15:51
@up

Nie miałeś się komu wyżalić???

Wszyscy go tak podziwiają, a to jest zwykły oszust który kupuje chary nie???
Szczerze żali Cie troszke... :(:(:(:(

Nie zali tylko smieje sie z niego, proboje wytlumaczyc wszystkim tu obecnym sytuacje na elerze a dokladniej przyblizyc osobe LP, przykro mi ze twoje IQ jest zbyt niskie aby to dostrzec...
a smieje sie dlatego bo w tibie wciagnal cala rodzine, zone, syna i niewiem kogo jeszcze tam ma, a oprocz tego porozdawal postacie "kolegom" zeby tylko miec mocniejsza gildie...

HubertPol
05-08-2008, 17:24
@up
Aaa to takie buty ; p. Dziecko ebaya? Tak ; p?

Kruul
05-08-2008, 18:06
żal mi dupe ściska że nie mam takiego lvlu dlatego wybrałem opcję oszust tak samo jak mdw drugi oszust i kolejny seromontis też oszust

w ogóle całe top 500 w tibii to wielcy oszuści

paciek89
05-08-2008, 18:09
Co to za różnica czy gra na bocie czy nie i tak źle i tak źle.Jakby nie grał każdy powie coś : Jak używa bota to botter,noob itp. jak bez bota to że głupi,nie ma rl życia itp. Nie ma 100% dowodów że gra na bocie czy bez ,bynajmniej ja sie z takimi nie spotkałem prócz jednego ss który o niczym nie świadczy ,jeśli odpowiada mu botowanie czy normalne granie jego sprawa.Za dobrego gracza uważam tylko Messiaha.Najlepiej zapytajcie się każdej osoby z Elery czy botuje ,nie pytajcie polaków bo większość z nich powie że botuje... To tyle nie uważam go za wielkiego gracza ani wielkiego oszusta
Dziękuję

Boniu91
05-08-2008, 18:38
@up
Aaa to takie buty ; p. Dziecko ebaya? Tak ; p?

nie ebaya, stary owner lp skonczyl grac a on od niego kupil bo byli razem w gildii, czy tam zamienili sie postaciami za doplata nie pamietam juz :P

Vamanaun
05-08-2008, 19:48
Tak potrafie. A czemu ? Skoro nawet nie wiesz kim jestem, kim gram i wyskakujesz ze grac nie potrafie to analogicznie :>

Nowlasnie ja tego nie widzialem, dlateog mowie ze grac nie potrafi

jedynym wzorem są Ci którzy potrafili grac, nie zaden mdw, sero czy lord.. a bubble, taifun, ixaku.

co do mojego bocenia ek'ami. Cashmakerzey zarabiali kase na 170ms'a którym nie bociłem ani razu. To, że Tobie chce się siedziec 60ek w zwyż na malpach
mi nie przeszkadza.

Trzeba sobie 'radzić', a dziś 'radzi' sobie każdy na swój sposób :]

Szybki'lols
06-08-2008, 08:39
@Boniu90

Zarzuć jakaś historie bo mi się nudzi

Boniu91
06-08-2008, 12:35
@Boniu90

Zarzuć jakaś historie bo mi się nudzi

@niewiem czy Boniu90 to byla jakas aluzja, ale jestem mimo wszystko '91
a co do historii wlasnie mi sie przypomniala jak LP solowal Questy dla ludzi a dokladniej DHQ, to bylo bardzo dawno jeszcze przed 200 lvl a wiec gdy zsolowal juz poprosil ludzi aby dali mu do zdjecia wszystkie DH, poniewaz to najwyzszy lvl na elerze to po co mialby oszukiwac, powiedzial ze odda jutro bo urzadzi z nimi chatke aby ladniej wygladala, po kolejnym SS'ie chata byla pusta, LP "zostal schakowany" :)

@down
jestem w pracy wiec troche sie spiesze z pisaniem :)

Argen
06-08-2008, 12:41
@up

Nic do Ciebie nie mam, ale jak coś możesz być '91 a nie 91' ;p

@topic

Phi, gracz jak gracz, tyle, że numerek ma duży.

Komentatorek
31-08-2008, 18:00
az sie dziwie ze dalej pozwalaja tak bocic temu knightowi ...

lamp999
31-08-2008, 18:40
LoL wy tu gadu ,gadu ,a on już 362 lvl! -.-
:o

domin3x
31-08-2008, 19:19

Ja? Tak.
Jak jesteście tacy mądrzy, to sami wyboćcie taki lvl.

pan'jajco
31-08-2008, 21:33
wszyscy wiedzom ze to oszust bo to br oni nie mogom byc sprawiedliwi a jak beda to jajkiem w dupe

Molof
31-08-2008, 21:46
Wielki gracz dlaczego? Bo nawet jeżeli wybocił ten 350 lvl to tak i tak nie dał sie złapać ;o

Vil
31-08-2008, 22:35
Jak jesteście tacy mądrzy, to sami wyboćcie taki lvl.

jak zzasponsorujesz to moge ci bocic nawet 3 takich knightow na raz.

Rybzor
31-08-2008, 22:37
jak zzasponsorujesz to moge ci bocic nawet 3 takich knightow na raz.
A jakie są stawki?

Vil
31-08-2008, 22:59
koszt pacca + koszt abonamentu na bota + oplaty za prad i jazda. Mam 2 kompy ktore moga chodzic az sie zepsuja, do tego laptop i laptop kumpla wiec nie powinno byc problemu w jednoczesnej grze 4 charami, roczek takiej zabawy i masz 4 knightow 200+.

Krajzel
31-08-2008, 23:36
To ja poprosze o 200ek na infernie. Wyjdzie hmm koło 500 zeta?
@edit
Fajne te opowieści o lp, można sie pośmiać a ile w tym prawdy to już inna sprawa.

LookamZzaRogu
31-08-2008, 23:55
Imo musi to być człowiek myślący i na tyle inteligentny, że przez tak długi okres czasu nie dał się złapać przez Cipsoft.

Tak inteligenty, żeby robić screena na którym widać, że używa NG? Pogratulować...

Rafi_legia
01-09-2008, 01:23
powiedzmy sobie prawde wiekszosc 99% graczy z np 150 lvl to gracze wspierajacy sie pomoca ze strony botow.
Nawet wasz MDW tez urzywa bota ale co z tego dopuki niejest zlapany to niech urzywa jego sprawa a najlepszy czy najgorszy niema znaczenia kazdy gra dla siebie jesli chce miec 400 lvl i wali na bocie 24h/7 niech tak bedzie ale oni nie maja zycia prywatnego bo i bota trzeba pilnowac

powiedzmy sobie prawde wiekszosc graczy to dzieci po 15 lat ktore dostaly kompa i juz tibia bo bede bogaty 8o ktore np robia postac wyciagaja na 120 lvl i sprzedaja

ci dwaj dbaja o swoje postaci i graja sumiennie a ze na bocie kogo to obchodzi pozatym jesli chodzi o mdw loguje sie prawie codziennnie ale nie expi tylko servisuje questy i wsumie mu sie nie dziwie bo co on ma z tego ze ma 364 lvl i jest 1 czy 2 w calej tibii poza przesranym zyciem i brakiem czasu prywatnego to chyba nic bo co sprzeda swoja postac?? i kto ja kupi i za jakie pieniadze??

Komentatorek
01-09-2008, 11:32
Tak inteligenty, żeby robić screena na którym widać, że używa NG? Pogratulować...

Pokazesz tego ss?

Fureyka
01-09-2008, 11:40
http://images32.fotosik.pl/353/b31165b1a286b026.png (www.fotosik.pl)

<znaaaaaaaaaaaaaaki>

Jagred
01-09-2008, 12:11
ale tak to juz jest. Taki bot to jedyna opcja dla takiego lvl. Myslicie ze jak klepie jakies potworki na POI, to ma czas zeby myslec o manasowaniu sie, leczeniu, i ew. siochaniu towarzyszy i atakowaniu potworkow? TO robi za ciebie bot. Wystarczy poogladac filmiki na tibiacam.tv. Tam wszyscy HLVL uzywaja Blackd albo NG. (widac po wiadomosciach ktore pod wysyla). To juz nic niezwyklego.

Leader'Acrix
01-09-2008, 13:00
Zaznaczyłem 1 odp bo mi sie wydaje że i tak 75% 200% używali kiedyś BOTA więc tylko gratulować mu leva.

Wylansowany
01-09-2008, 13:50
Znowu rozmowa o botach w tym temacie? Jak ja to lubię...
Prawda jest taka, że mimo wszelkich kłótni na foru, Lord~ będzie expił/botował dalej i nikt z tym nic nie zrobił. tego ss'a zrobił świadomie, bo wie, że ludzie podejrzeawają, że botuje, a jakoś nikt z tym nic nie zrobi. Kłótnie nie mają sensu...ale "intensywne dyskusje forumowe" (jako to było?) tak. :p

Kurczakos
01-09-2008, 18:06
Po to aby pro polaczki mogły się dowartościować wyzywając tego gracza od sharerów/no liferów/ boterów i co tam najgorszego jeszcze wymyślą bez JAKICHKOLWIEK dowodów.
Btw widziałem ssa i dla mnie to fake, ale zaraz mnie ktoś pewnie obrzuca błotem za to, wali mnie to. pozdro aa i gz dla lorda~~
Hehe, racja nawet jeśli ma bota to ch** nam do tego? Ma najlepszy poziom i jeśli piszecie "ehue z botm to kaszty morsze taki fbić" to kupujcie boty i wbijajcie lvle o stokroć większe przecież nikt wam nie broni...

@ss: Czemu ten ss jest tak "jakoś" obcięty, przecież napis na takim pasku można zrobić pierwszym lepszym programem.

Erhion
01-09-2008, 18:48
Ten screen to fake. Ktoś już o tym mówił.

Alanus Lutinum
02-09-2008, 14:50
Bloodwin ma rację, screen to fake, który został umieszczone w internecie i rozpowszechniony. LP nagrał film, na którym widać, że nie używa bota, a mimo to wbija na nim 350lvl i nie robi screena z kumplami.

Vil
02-09-2008, 15:03
poprawka, nagral film na ktorym nie uzywal bota.

Prawda jest taka ze nie jestesmy w stanie dojsc do tego czy botuje czy nie.

Liper
02-09-2008, 15:21
Czym was kieruje nie nawieść do botów ? Mnie to po prostu nie obchodzi.Typowo polskie spojrzenie 'ma bota jest oszustem i nie umie grać' . Śmieszne.

Co do nazwy topic'u ? Parodia. Wielki gracz ? co to kurwa ? Dla was ludzie ktoś jest wielki jak siedzi 15h przed tibią i wbija level ? Musze powiedzieć ale większość na tym forum jest nieźle pojebana.

Cygan Slejter
03-09-2008, 20:51
@up
z toba na czele ;)
jest dla kogoś wielki pod względem lv a nie pod tym ile siedzi przy kompie :)

Liper
03-09-2008, 20:54
@up
z toba na czele ;)
jest dla kogoś wielki pod względem lv a nie pod tym ile siedzi przy kompie :)

Skoro tak to dla mnie jest nikim. Polaczku.

Cygan Slejter
03-09-2008, 21:09
@up
no to dla ciebie i to jest twoje zdanie, ale nie wyzywaj kogoś kto ma inne zdanie na ten temat

nie wiem czemu mnie obrażasz, no ale to świadczy o tobie :)

pezet dr =]

--Cienius--
03-09-2008, 21:23
Jak to powiadal Ytr na guardii "zamykam oczy i ide expic"

Liper
04-09-2008, 16:09
@up
no to dla ciebie i to jest twoje zdanie, ale nie wyzywaj kogoś kto ma inne zdanie na ten temat

nie wiem czemu mnie obrażasz, no ale to świadczy o tobie :)

pezet dr =]

Luuubie jak się polaczki żalą, dalej powiedzzz bye.

@topic
Napisze jasno. Jeżeli on wbił ten lvl botując jest dla mnie przeciętnym graczem z dużym poziomem. Jeżeli nie, jest dla mnie największym kretynem w dziejach tibii.