PDA

Pokaż pełną wersje : Sorc Czy Driud??

Master_Mastah
17-07-2008, 15:28
Więc mam pytanie kim grać sorcem czy drutem?? Mam zamiar kupić pacc'a w przyszłym miechu. I mówie odrazu nie pisać takich postów typu 'graj tym kim chcesz' lub 'kina rox'

P.S
Mam już zapewnione eq.

//edit
Gram na Nebuli <pvp>

dybos
17-07-2008, 15:40
Ja bym Ci polecił druta. Gra z pacciem to sama przyjemność i można szybko zdobyć wielu kolegów.

Stanley6a
17-07-2008, 15:52
Było. Szukaj

Anarhog
17-07-2008, 16:26
Powiem Ci.. Graj druidem.. sorc na pacc tez fajny ale trzeba expic w pojedynke chyba ze ma sie naprawde super super kumpli ktorzy cos poblacza.. Druida 60-70+ biora praktycznie co chwilke na hunty czy to hydry demce warlocki dle.. poprostu super gra, daja Ci 40bp strong mana potionow i idziecie na 4-5h na warlocki.. ty nic nie tracisz i wbijasz lv i mlv na siohaniu.. A sorc w tych czasach to to samo co pall bije tak samo tylko ze ma inaczej many i hp... i jak zawsze sorc ma najwiekszy waste na huncie bo ofc. Druid musi miec rekompensate za mp a sorc ze se bil tylko i nie pomagal knightowi moze wiec wastee... Realia Tibii :)

kami654
17-07-2008, 17:08
Jeśli masz kupić pacc to graj druidem.Sama przyjemność na pacc-u:D

Master_Mastah
18-07-2008, 12:20
a jak bym nie miał pacc'a?? to kim byscie radzili grać??

Xarl
18-07-2008, 13:06
Ja polecam osobiście druida z paccem.
Ma zaje..... czary np. Exevo Gran Mas Frigo oraz Exevo Gran Mas Tera
Jest też specjalistą od leczenia.
Ma także SD które zadają duże obrażenia.
POLECAM DRUIDA!!! ;)

PawlinhoSDZ
18-07-2008, 14:55
Powiem Ci.. Graj druidem.. sorc na pacc tez fajny ale trzeba expic w pojedynke chyba ze ma sie naprawde super super kumpli ktorzy cos poblacza.. Druida 60-70+ biora praktycznie co chwilke na hunty czy to hydry demce warlocki dle.. poprostu super gra, daja Ci 40bp strong mana potionow i idziecie na 4-5h na warlocki.. ty nic nie tracisz i wbijasz lv i mlv na siohaniu.. A sorc w tych czasach to to samo co pall bije tak samo tylko ze ma inaczej many i hp... i jak zawsze sorc ma najwiekszy waste na huncie bo ofc. Druid musi miec rekompensate za mp a sorc ze se bil tylko i nie pomagal knightowi moze wiec wastee... Realia Tibii :)

Masz racje w 100%;) Druidzi są tzw. rozchwytywani i jeżeli już jest ktoś szukany na hunty to pierwszy w kolejności druid. A kumpli sobie też zajebi.stych znajdziesz.

Maudris
18-07-2008, 18:04
a jak bym nie miał pacc'a?? to kim byscie radzili grać??

Granie postaciami magicznymi bez pacca jest trudne. Ogółem bez pacca to żadna gra. Ale jeśli już musisz grać bez pacca to najlepiej graj palem albo knightem.