Pokaż pełną wersje : Czy za granie płaci się abonament?
Czy za granie płaci się abonament?
odpowiedź wyślijcie mi na
[email protected]
Gonzo von Krenzel
30-11-2003, 17:24
No co ty! Tibia jest całkowicie za darmo! Jeśli chcesz możesz kupić sobie PACC (Premium account - płatne konto). Daje ono Tobie wiele nowych możliwości, ale jest mnóstwo informacji na ten temat. Poprostu kliknij "Szukaj" i wpisz "PACC"
no właśnie póżniej się skapłem. tylko nie mogę siępołączyć bo cały czas pisze że jest za dużo graczy i mogą się łączyć tylko ci co płacą :(
Gonzo von Krenzel
30-11-2003, 18:31
Tak, to prawda - ja osobiście mam PACC i dawno nie widziałem komunikatu "Too many players online. ...". Od godziny 16.00-17.00 praktycznie nie masz szans zalogować się za pierwszym razem. Musisz ciągle wklepywac numer i hasło i się modlić. :)
ejj a moglibyscie mi napisac tu na forum albo na gg 2686349 jak kurde zaplacic im za tego pacca ? bo moze rodzicow na mowie zeby mi na swieta kupili :]
Oryginalnie dodany przez raven
ejj a moglibyscie mi napisac tu na forum albo na gg 2686349 jak kurde zaplacic im za tego pacca ? bo moze rodzicow na mowie zeby mi na swieta kupili :]
To bedzie wspanialy prezet pod choinke. lol lol lol lol lol
To wola o pomste do nieba ludzie coraz bardziej glupieja od grania w tibie.
Oryginalnie dodany przez raven
Jest o tym napisane na forum. Wystarczy poszperac. Ludzie troszke wysilku. To nie boli.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.