Pokaż pełn± wersje : Throwing Knife
Szukałem ale nie mogłem nigdzie znależć tematu o Throwing Knife wiec zrobilem sam . Mam pytanie. Widzilem ja paladyni czasami zamiast kyszy lub łuku nosili speary by miec tarcze lecz speary ¶a cięzkie. Chcialem sie dowiedziec gdzie morzna by kupic Throwing Knife i czy jest to oplacalne bo niegdzie tego nie widzialem.
¶± nie opłacalne bo po jednym rzucie znikaj± ;)
No tak jak strzaly czy bolty ale jest ruzniaca Throwing Knife jest 1 reczna i morzna nosic tarcze:] ze spearami terz morzna ale dużo wazom i nadaj± sie do treningu ale zeby expic to troche zmudna praca tak zbierac i zbierac :] jak ma sie kusze czy luk to za to bardziej obrywam . pomiędzy zbieraniem a obrywaniem stoi Throwing Knife mysle ze jest to troche opłacalne tylko gdzie to morzna kupic???
Po co ci to?To się nie opłaca jak jestes pallkiem to se kup speary lub kusze lub luk ci dam jak grasz na securze.
Throwing Knife(atk.30 waga 2.1cap) wypadaj± z Orc Leaderów. Wiec troche nieopłacalnie by się je zbierało :). Jak moi przedmówcy, stwierdzam również ze znikaj± po jednym strzale wiec s± nieopłacalne. Lepiej ich używać jako ozdoby niż do walki.
wypadaja jeszcze z stalkera.
Hyhy czyli Throwing Knife nie morzna nigdzie kupic? :] Sprubuje throwing stars ale skoro muwisz ze maj± mniejsz± celnos to ze skilami 57 dystansu chyba nei będzie mi najleiej szło?
Piotrek Ziom'al
08-12-2004, 13:59
Mowa była o throwing starach: s± po 6gp w porcie w thais i 5gp u sprzedawcy rzeczy dla palków w ab. Jak masz dużo kasy to sobie kup throwing stary, ale to nieopłacalne, bo mniej trafiasz (sprawdzone :/) i szybko je tracisz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.