Pokaż pełną wersje : Uriza powraca !!
W pierwszych słowach tego postu (a zarazem tematu) pozdrawiam was serdecznie!!
Na początku parę słów wstępu dla ludzi, którzy nigdy o nas nie słyszeli (bo z pewnością tacy jeszcze są). Otóż nazywamy się Uriza PK Team i powstaliśmy 1 Maja 2007 roku na serwerze Morgana. W skład drużyny wchodziło przelotnie wiele osób, ale 2 były w nim od początku do końca. Pierwszą z owych postaci była Uriza, obecnie jedna z największych legend Morgany. Co rzadkie, nie osiągnęła swojej popularności poprzez wysoki lvl, ale nieczęsto spotykaną charyzmę i niesamowity talent do przyciągania ludzi. Była niezwykle szanowana przez wiele postaci na całym świecie, albowiem jej szczytnym celem było wyplenieniem z servera wszystkich objawów chamstwa tj. PK,PA oraz różnej maści hakerów i złodziejów. Mimo trzech hacków i jednego zrokowania nie poddawała się i nadal utrzymywała porządek na całym świecie. Dopiero nieszczęśliwa miłość całkowicie ją podłamała i ostatecznie wycofała się z życia publicznego Morgany. Drugą postacią jestem ja, Dari, wierny druh Urizy, a także jej doradca w trudnych sytuacjach, który przez cały czas stał u jej boku. Jak już wcześniej wspomniałem, nasza drużyna trudzi się pokonywaniem wszystkich niegodziwców którzy stąpają po ziemiach danego servera. Otóz mam dla was dobrą wiadomość. Wraz z mym przyjacielem broni Urizą zdecydowaliśmy się przenieść na świat Iridię i wziąć go pod skrzydła sprawiedliwości. Z pewnością zadajecie sobie pytanie "dlaczego my ?" Po pierwsze musieliśmy ukarać Morganę, za tego niegodziwca, który zakpił sobie z uczuć Urizy, więc porzuciliśmy tego plugawy i stracony serwer na zawsze. Po drugie szukaliśmy serwera w miarę zniszczonego przez chamstwo, ale nie na tyle, aby nie można było go uratować, a Iridia wspaniale spełniała owe warunki. Każdego, który chce zobaczyć nasze dokonania odsyłamy na podforum Morgany oraz na stronę www.youtube.com gdzie po wpisaniu w wyszukiwarce Uriza PK team pokażą się nasze spektakularne akcje na jednych z największy niegodziwców tamtych czasów. A więc ?
KU LEPSZEJ IRIDII
Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.
MiszczuPefalpe
17-07-2008, 21:29
Czesc Iridanczycy i Irydanki z serva Iridia. Jak wspomnial muj towarzysz broni i glowny general i dyplomata i najlepszy zolniez warow tibijskich zamierzany dedac kazdego nooba pa thiefa rs'a white skula i tego co podstempnie daje party badz bez powodu wbija yellow skula na ktoryms porzadnym graczu. Poprowadzimy ten serv ku lepszej przyszlosci. Prosimy Virtue o kontakt w celu podzialu wplywow na serwerze
Pozdrawiam
Uriza
evarem123
17-07-2008, 21:41
haha pamietam was z morgany, zawsze wam kibicowalem. ;);)
mam nadzieje (jestem pewny) ze rowniez godnie UKARACIE tym razem Iridie!
Życze powodzenia, pozdrawiam i czekam na jakis filkmik, czy to z youtube czy tibiacam! :cup::cup::cup::evul:
Czeczeniec
17-07-2008, 22:25
tej wy chyba jacys niedorobieni jestescie.... uriza team omg a z filmami na youtube to mnie zagiales klepiecie hmmmm 20-30 lvle ziąąąąą kól co za nooby buahhahahhahaha
evarem123
17-07-2008, 22:39
wez wy*******aj do czeczeni flecie, Uriza team jest najlepszy na swiecie calym!!!! i nie zaczynaj z nimi bo cie zabija i bedziesz plakal ;(
Czeczeniec
17-07-2008, 22:50
up
no fakt zabija i co poczne ;/;/;/ na filmach meczyli sie z 20 lvlami wiec tutaj tym bardziej nic nie osiagna i mi sie tu nie pucuj bo ci tam podlece w pape dostaniesz i sie skonczy
hahaha znowu wy hahaha
już na morganie maja was za noobow to sie przenosicie? i będziecie KARAĆ? hahahah
ludzie z Iridii nie słuchajcie ich i lejcie ich przy pierwszej okazji
Pozdro
hahah za.pl
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !!
Na początku muszę nadmienić, iż wasze wypowiedzi na temat pojawienia się nas na tym świecie wywołały we mnie mieszane uczucia. Z jednej strony zaobserwowałem wsparcie duchowe i poparcie naszej słusznej sprawy, jakiej się podejmujemy. Niestety, z drugiej strony spotykamy się z kpiną, wyzwiskami i pogardą. Ale podchodzimy do tych jakże stronniczych opinii z dystansem. Wiemy, iż owe posty piszą osoby niezrównoważone psychofizycznie, tudzież znajdujące się pod wpływem niejakich afektów lub innych silnych emocji, więc nie mamy do was pretensji. Domyślam się, że gdy przeczytacie mój początkowy post jeszcze raz i zastanowicie się nad nim głębiej, docenicie i będzie wspierać nasz słuszny cel, mający w centrum uwagi doprowadzenie do porządku, ładu oraz szczęścia i jak to śpiewali Pink Floydzi osiągnięcia stanu "Comfortably Numb"(nawiasem mówiąc cudowny utwór). A więc ?
KU LEPSZEJ IRIDII !!!
myslicie ze bongosow wygryziecie? PANOWIE
@edit
jednak sorry
Wojtek/Harrus Pallus 23:44:08
k
Wojtek/Harrus Pallus 23:44:11
*******amyu
Wojtek/Harrus Pallus 23:44:15
z serva
Czeczeniec
18-07-2008, 02:55
Na początku muszę nadmienić, iż wasze wypowiedzi na temat pojawienia się nas na tym świecie wywołały we mnie mieszane uczucia. Z jednej strony zaobserwowałem wsparcie duchowe i poparcie naszej słusznej sprawy, jakiej się podejmujemy. Niestety, z drugiej strony spotykamy się z kpiną, wyzwiskami i pogardą. Ale podchodzimy do tych jakże stronniczych opinii z dystansem. Wiemy, iż owe posty piszą osoby niezrównoważone psychofizycznie, tudzież znajdujące się pod wpływem niejakich afektów lub innych silnych emocji, więc nie mamy do was pretensji. Domyślam się, że gdy przeczytacie mój początkowy post jeszcze raz i zastanowicie się nad nim głębiej, docenicie i będzie wspierać nasz słuszny cel, mający w centrum uwagi doprowadzenie do porządku, ładu oraz szczęścia i jak to śpiewali Pink Floydzi osiągnięcia stanu "Comfortably Numb"(nawiasem mówiąc cudowny utwór). A więc ?
KU LEPSZEJ IRIDII !!!
"ku lepszej iridi" meczac sie z 20-30 w porywach mysle 40 lvlami faktycznie zmienicie iridie w super czysty server bez pa pk etc, nie chcialbym nikomu lizac dupy ale szczerze mowiac to bongosi takich ludzi zabijaja na poczekaniu noob charami ;/ wiec co wy przepraszam chcecie tu zdzialac???
EJ SŁYSZAŁEM PLOTKE ŻE CHCĄ ZNISZCZYĆ BONGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosze o Wielki możesz podać mi mój payment?
Te zdjecia w Avatarach to wasze rl foty ? :baby::baby::baby::D:D:cup::cup::cup::cup::cup::ev ul::evul::evul:
Tristan_da_Sworder
18-07-2008, 09:50
To moze ja przetlumacze?
Na poczontku pare sluf fstempu dla ludzi ktuzy nigdy o nas nie slyszeli (bo s pewnosciom tacy jeszcze som). Otusz nazywamy siem Uriza Peka Tim i powstalismy 1 maja 2007 roku na serveze Morgana. W skuad drórzyny wchodzilo pszelotnie wiele osup ale 2 byly w nim od poczontku do konca. Pierwszom z owych postaci byla Uriza obecnie jedna z najwienkszych legend Morgany [LOL]. Co zadkie nie osiongnela swojej popularnosci pszez wysoki lewel ale nie czensto spotykana haryzme i nie samowity talent do pszyciongania ludziow. Byla niezwykle szanowana przes wiele postaci na cauym sfiecie albowiem jej szczytnym celem bylo wyplenieniem z serwera fszystkih objawuf chamstfa tj. peka pea oras rurznej masci hakeruf i zlodziejuf. Mimo czeh chakuf i jednego zrokowania nie poddawala sie i nadal utrzymywala pozondek na calym sfiecie. Dopiero nie szczenslifa milosc calkowicie jom podlamala i ostatecznie wycofaua sie z rzycia publicznego Morgany. Drógom postaciom jestem ja Dari, wierny dróch Urizy a takrze jej doratca w trudnych sytuacjach ktury pszes caly czas stal u jej boku. Jak jusz wczesniej wspomniauem nasza drórzyna tródzi siem pokonywaniem fszystkich niegodzifcuf kturzy stompajom po ziemiah danego serwerQ. Otusz mam dla was dobrom wiadomosc. Wraz z mym pszyjacielem broni Urizom zdecydowalismy siem przeniesc na sfiat Iridia i wzionc go pod skszydla sprawiedliwosci [ a prawa :(?]. S pefnosciom zadajecie sobiem pytanie "dlaczego my" po pierfsze musielismy ukarac Morgane za tego niegodzifca ktury zakpil sobiem z uczóc Urizy wienc pozucilismy tego plógawy i stracony serwer na zafsze. Po drógie szókalismy serwera w miare zniszczonego pszes hamstfo ale nie na tyle aby nie morzna byuo go óratovac a Iridia fspaniale spelnia ove varónki. Karzdego ktury hce zobaczyc nasze dokonania odsylamy na podforum Morgany oras na stronke wuwuwu.joutube.kom gdzie po fpisaniu w wyszókiwarce Uriza Peka Tim pokarzom siem nasze spektakularne akcje na jednyh z najwienkszyh niegodzifcuf tamtych czasuf. A wienc? KU LEPSZEJ IRIDII.
A wiec? Tobie i twojemu koleszkoffi jusz podzienkujemy, ciao.
Urizo! Jestem gotow wejsc za Toba w ogien.
Jako jeden z niewielu graczy z morgany pamietam jak wiele uczynilas, by nam zwyklym graczom gralo sie lepiej. Nie zapomne gdy wchodzac do venore, slyszac okrzyki powitalne od mieszkancow tego miasta, gdzie bylem tez ja, usmiechnelas sie w moja strone i pomachalas reka. dzieki temu poczulem, ze moge byc przy Twym boku do konca swego zycia. Tak tez bede Cie wspieral i meznie dazyl do upragnionego celu ku Twemu boku. Podaj mi swoj nowy nick na privie i bedziemy dzialac. Na pewno sie na mnie nie zawiedziesz.
KU LEPSZEJ IRIDII!
Tristan_da_Sworder
18-07-2008, 15:04
Jako jeden z niewielu graczy z morgany pamietam jak wiele uczynilas, by nam zwyklym graczom gralo sie lepiej. Nie zapomne gdy wchodzac do venore, slyszac okrzyki powitalne od mieszkancow tego miasta, gdzie bylem tez ja, usmiechnelas sie w moja strone i pomachalas reka. dzieki temu poczulem, ze moge byc przy Twym boku do konca swego zycia. Tak tez bede Cie wspieral i meznie dazyl do upragnionego celu ku Twemu boku. Podaj mi swoj nowy nick na privie i bedziemy dzialac. Na pewno sie na mnie nie zawiedziesz.
KU LEPSZEJ IRIDII!
...? Pierdolnij sie w leb, gry ci sie pomylily
A ja w odróżnieniu od wszystkich życzę wam miłej zabawy i zabijania 20-30 lvl pk...;)
te wasze opowiesci sa lepsze niz niejedna telenowela w tv..az sie lezka w oku kreci :cup::cup::cup::cup::evul::evul::evul:
Vincento powiedz cos na ten temat.Bo ostatnio jestes jakis nieaktywny!X(
MiszczuPefalpe
18-07-2008, 19:56
Irydinczanie Dari dokladnie wyjasnił nasz chwalebny cel. Te posty niektorych czytelnikow tego forum przepelnione niegodziwoscia kierunku mojej osoby sa jedynie swiadectwem strachu autoruw. Dobrze wiedza ze naleza do grona pk pa rsow thiefow i noobow i ze ich dni sa policzone wiec probuja z nami walczyc na forum. Lecz wygrac z nami na forum albo w wojnie w tibi nikomu sie nie udalo. Wiec prawi obywatele i obywatelki iridanskiej krainy nie lekkajcie sie. Niedlugo zapanujemy na tym servie i kazdemu bedzie sie tu zylo lepiej. Obawiamy sie jedynie o ewentualne kolejki do logowania do gry albe cuz wszystkiego sie miec nie da. Jeszcze pare slow do poszczegolnych graczy i noobow.
evarem123
Wiem ze nasza popularnosc jest ogromna. To dzieki naszym szlachetnym i prawym czyna karajacym noobstwo osiagnelismy tak ogromne uznanie i szacunek. Dziekuje za wsparcie w tak trudnych chwilach jakim jest poczatek. Pamietaj ze nie zapomnimy o tobie. Pryz roydawaniu respow w niedalekiej przzszlosci.
Czeczeniec
To osoba jak dari wspomnial niezrownowazona psychofizycznie gdyz jak Czeczeniec byl maly to go tato podrzucil 6 razy i 5 razy zlapal. Jestes 1 na naszej liscie do pogromienia. Sprawiedliwosc cie dopanie. Juz nasi spy rozpytuja sie o Twoj nick tibijski.
Hoost
Powiem tylko tyle. Smieje sie ten co sie smieje ostatni.
Kaks
my nie jestesmy do kupienia. my was zniszczymy w imie sprawiedliwosci wystarczy nam uznanie graczy to jest nasza nagroda
chive
chive nie jeden obiecywal ze pujdzie za mna w kazdy rodzaj fielda i nie raz sie zawiadlam. Jednak czyje do ciebie sympatie i dam Ci szanse. Udowodnij swe mestwo a dolaczysz do anszego elitarnego grona
Tristan_da_Sworder
Tristan_da_Sworder chcial bym fajny. Ale jak zwykle... Wiec aby poprawic wam popsute humory po przeczytaniu jego postu ( o ile ktos czyta takie wymiociny) zagadka!!
o robi muzgojad w glowie Tristan_da_Sworder?
....
Zdycha z glodu ahahaha xD
Ku lepszej Iridi
Wasza legenda
Uriza
Droga Urizo, dlaczego opuscilas Morgane? :(
Czeczeniec
18-07-2008, 21:09
up
bo skonczyly sie 10-20 lvle do zabijania
moze i staruszek podrzucal mnie pare razy do gory no ale ja przynajmniej go mialem i mam zreszta nadal ;];] jak chcecie mnie ubic to tylko wpadnijcie do carlin tam bywam najczesniej, wlasciwie zawsze. pozdro Kó lebszej Iridi!!!
Na początku parę słów wstępu dla ludzi, którzy nigdy o nas nie słyszeli (bo z pewnością tacy jeszcze są). Otóż nazywamy się Uriza PK Team i powstaliśmy 1 Maja 2007 roku na serwerze Morgana. W skład drużyny wchodziło przelotnie wiele osób, ale 2 były w nim od początku do końca. Pierwszą z owych postaci była Uriza, obecnie jedna z największych legend Morgany. Co rzadkie, nie osiągnęła swojej popularności poprzez wysoki lvl, ale nieczęsto spotykaną charyzmę i niesamowity talent do przyciągania ludzi. Była niezwykle szanowana przez wiele postaci na całym świecie, albowiem jej szczytnym celem było wyplenieniem z servera wszystkich objawów chamstwa tj. PK,PA oraz różnej maści hakerów i złodziejów. Mimo trzech hacków i jednego zrokowania nie poddawała się i nadal utrzymywała porządek na całym świecie. Dopiero nieszczęśliwa miłość całkowicie ją podłamała i ostatecznie wycofała się z życia publicznego Morgany. Drugą postacią jestem ja, Dari, wierny druh Urizy, a także jej doradca w trudnych sytuacjach, który przez cały czas stał u jej boku. Jak już wcześniej wspomniałem, nasza drużyna trudzi się pokonywaniem wszystkich niegodziwców którzy stąpają po ziemiach danego servera. Otóz mam dla was dobrą wiadomość. Wraz z mym przyjacielem broni Urizą zdecydowaliśmy się przenieść na świat Iridię i wziąć go pod skrzydła sprawiedliwości. Z pewnością zadajecie sobie pytanie "dlaczego my ?" Po pierwsze musieliśmy ukarać Morganę, za tego niegodziwca, który zakpił sobie z uczuć Urizy, więc porzuciliśmy tego plugawy i stracony serwer na zawsze. Po drugie szukaliśmy serwera w miarę zniszczonego przez chamstwo, ale nie na tyle, aby nie można było go uratować, a Iridia wspaniale spełniała owe warunki. Każdego, który chce zobaczyć nasze dokonania odsyłamy na podforum Morgany oraz na stronę www.youtube.com gdzie po wpisaniu w wyszukiwarce Uriza PK team pokażą się nasze spektakularne akcje na jednych z największy niegodziwców tamtych czasów. A więc ?
KU LEPSZEJ IRIDII
Skad powracasz ?
edit@
przydalibyscie sie na Kyrze :)
KU LEPSZEJ IRIDII !!!
KU LEPSZEJ IRIDII!
^ oni gadaja jak VV
Swoją drogą, może znów się pośmieje tak jak wtedy, gdy czytałem forum Morgany :)
MiszczuPefalpe
18-07-2008, 22:48
up
bo skonczyly sie 10-20 lvle do zabijania
moze i staruszek podrzucal mnie pare razy do gory no ale ja przynajmniej go mialem i mam zreszta nadal ;];] jak chcecie mnie ubic to tylko wpadnijcie do carlin tam bywam najczesniej, wlasciwie zawsze. pozdro Kó lebszej Iridi!!!
tak tak abrdzo cie kocha szczegolnie w nocy:>
@furejko bo mnie tam nie chcieli poza niewielka liczba prawdziwych graczy reszta nie potrafila dostrzec celu ktory nam przyswiecal nasza droge w tibijskim swiecie. Przykro mi to pisac ale juz tam nie wrocimy. Server jest spisany na straty moze jakbym miala wiecej ludzi w moim team i wieksze lvl i zeby ktos mi jeswzcze pomoigl jakis gm czy co to moze bysmy tam dali rady wprowadzic pokoj i zrobic kraine mlekiem miodem i alkocholem plynaca. ;/
Czeczeniec
18-07-2008, 23:31
up
ty no mialem racje jestescie nie dorobieni jacys.... zeby tu zaprowadzic "porzadek" musielibyscie zabic hmmm jakies 20 osob ze 150~ lvlem przynajmniej po 10 razy zeby odechcialo im sie grac a na filmach ktore nam ktorys z was polecil meczycie sie z 20-30 lvlami.... idioci
AdiZgOlek
18-07-2008, 23:35
jaki jezyk dyktatorski, i jaki SZCZYTNY CEL hahahahahahhaha jak na filmiku same low padaly a tak btw. wy to pikus przy bongo team ale powodzenia _/
zeby ktos mi jeswzcze pomoigl jakis gm czy
Huahuahuahuuhauh za duzo sie OTSów nagrałaś Gm wam pomoże "wygonić" pa z serva Pwn3D
tak tak abrdzo cie kocha szczegolnie w nocy:>
@furejko bo mnie tam nie chcieli poza niewielka liczba prawdziwych graczy reszta nie potrafila dostrzec celu ktory nam przyswiecal nasza droge w tibijskim swiecie. Przykro mi to pisac ale juz tam nie wrocimy. Server jest spisany na straty moze jakbym miala wiecej ludzi w moim team i wieksze lvl i zeby ktos mi jeswzcze pomoigl jakis gm czy co to moze bysmy tam dali rady wprowadzic pokoj i zrobic kraine mlekiem miodem i alkocholem plynaca. ;/
ja mam takie pytanko, krótkie ale konkretne. Ile ty masz lat?
po twoich wypowiedziach, mogę stwierdzić, że mój kuzyn który idzie dopiero do 1 gimnazjum napisałby lepszą i wiarygodniejszą historię i jeszcze byśmy się z tego śmiali. Wy niestety nie jesteście nawet płaczu warci.
Gówno na tym serwie zrobicie. Chciałem skończyć grać, ale przy was to ja chyba wrócę, poobserwuję was z boku a potem jako członek BT wypierdolę was z tego serwa.
P.S
Odpowiedz na to pytanko, szczerze i najlepiej zrób skan swojej legitymacji bo znając życie nie uwierzę.
AdiZgOlek
19-07-2008, 01:14
Kurwa Uriza cała ja pierdole, koleś przstań pisać bo mi się nawet czytać nie chce :| Myślisz ze wyjebiesz Bongo z servera jak nawet Virtue się to nie udaje ?
DO ALL CHŁOPAKÓW Z BONGO : Oni nawet nie zdobeda pojedynczego fraga na was, poszukajcie w tematach Morgany tematy Dariego i Urizy to sie zlejecie z brechta hahahahahahahaha :D
To sa wannabepro Carlin Crew_/ Co mysla ze zwojują Tibie:D:D czyli tzw nooby z carlin jak fri itanzoruf nie dostana to pisza huntat!!!!!!!11111oneone!
dla przykladu Dari zrobil temat ze to Uriza Team dziala rok na morganie, a tam posty typu : A CO MNIE TO OBCHODZI, a oni dalej swoje
Do urizy:
Idz na jakiegos 10 levela na trole power abusera co chce paymenta 10 gp + hand axa od troli wyciagnac walnij w niego fajer filda!!! to on ze strach przed toba popelni samobojstwo!!!!
Zrob se gildie Ekipa Z Niebieskiego Dżipa i zwojuj Irjidjeee!!111one
farmero'affgan
19-07-2008, 01:52
Matko chlopczyku ogarnij sie,chcesz zawojowac Iridie jak ty ubijasz 10 Sorcererow i wymuszasz od nich paymenty 10 gp co 1 h to ja ci dziękuję.
Wes idz lepiej odrob lekcje a juz niepowiem o twojej pisowni zal.kosowo:baby::baby::baby::baby::baby::baby::cup :
niechcę nic mowic ale np. 80 ek ma cie na hita z e gran i broni nawet nie bo szkoda na ciebie Exori Gran
Aloy Fischerman
Kurcze sory ziomale z urizy ze sie z was smialem .. ;/ ;/ :(
Widzialem wasze filmiki z pk niezle hardcorowcy z was i te trap na veno nie chcialbym w takiego wpasc ;/
Sora za wszystko i napiszcie juz moj pajment tutaj zebym mogl sie wyplacic i spokojcnie sobie grac ok ?
Sir Lucash
19-07-2008, 13:37
Kurwa Uriza cała ja pierdole, koleś przstań pisać bo mi się nawet czytać nie chce :| Myślisz ze wyjebiesz Bongo z servera jak nawet Virtue się to nie udaje ?
Ty naprawdę nie wiesz czym jest ironia?
Rzolniez
19-07-2008, 14:42
Może jeszcze w Carlin Pekowac chcecie? to gl.
Tensz-in
19-07-2008, 15:01
Jak widze te wasze odpowiedzi do tego tematu to az zal dupe sciska. Napinacie sie jakims bongo teamem a uriza i jej wierny towarzysz dari pewnie sikaja ze smiechu jak to czytaja.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
@Uriza
Smutno ze odeszlas juz z morgany :( Mimo wszystko napewno mialas tam wielu sprzymierzencow :(
Widzialem wasze filmiki z pk niezle hardcorowcy z was i te trap na veno nie chcialbym w takiego wpasc ;/
Bo masz pewnie max 20lvl. Myślisz że taki 60-70lvl by się nie wydostał ? Nawet by się nie zorientował że w coś wpadł. 2-3 hity i droga wolna. Trapy które 20-osobowy team ustawia 2min w kopalni to faktycznie niezły hardcore.
Pamietaj ze nie zapomnimy o tobie. Pryz roydawaniu respow w niedalekiej przzszlosci
Nie wiem czy się śmiać czy płakać.
1.Zabij paru chłopaków z BT
2.Potem wyjdż z PZ -.-
3.Jak ci się to uda to jeszcze tylko zdobądż akceptacje ludzi z Iridii i możesz być niczym Wałęsa.
Jest tylko taki mały problem... my was tu kurwa nie chcemy, pa, cześć, won, wy*******ać, tschüs, riverenza, дост'оинство ,tif'eret, arrivederci. Jak już zabijecie wszystkich <25lvla to zostaniemy MY... i wy, zobaczymy kto kogo rozp...
KU LEPSZEJ IRIDII!
Loel! Rozj*****es mi serce koles hehe.Sprezynki nie nakreciles? chyba ci sie "musk" lasuje a tibia to twoje "rzycie" haehae
Jak widze te wasze odpowiedzi do tego tematu to az zal dupe sciska. Napinacie sie jakims bongo teamem a uriza i jej wierny towarzysz dari pewnie sikaja ze smiechu jak to czytaja.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
@Uriza
Smutno ze odeszlas juz z morgany :( Mimo wszystko napewno mialas tam wielu sprzymierzencow :(
Nie rzucaj linkami z ironia, bo oni rzucają filmikami na youtube, napinają się że jeszcze pokażą więc w tym ironii nie wyszukuj. Na forum nie jest tak łatwo poznać wypracowania ironicznego. Nie stoi gościu obok mnie i nie mówi tego a tekst pisany jest całkiem inaczej interpretowany. Jego wypracowanie na temat Urizy jest całkiem wiarygodne, świadczą o tym wypowiedzi innych użytkowników m.in twoja o Urizie. A więc do IRONII do tego nie przypisuj. A uwolnienie irdiii z PA jest całkiem możliwe o tym myślę przekonamy się wszyscy za niedługo. Nastepnym razem to Ty się nie napinaj, jak to mówisz, tylko pomyśl przed rzuceniem linka do Ironii. Podam Ci przykład.
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.
Iridia nie jest wolnym serwerem wolnym od PA. W wypocinach Dariego można doszukać się zdania, że oni właśnie uwolnią serwer od PA itp.
Gdzie tutaj niezgodność?:baby:
Hehe śmieszne to wszystko 8o
Bongo _/
Vincento_Vampire
19-07-2008, 18:44
^ oni gadaja jak VV
Swoją drogą, może znów się pośmieje tak jak wtedy, gdy czytałem forum Morgany :)
konkuręcje mi robiom banda kukielek pfffffffffffffff
(fajnie sie znuw poczuc jak kiedys:cup::cup::cup:)
Wasz szczerze,
Shane
~
Tensz-in
19-07-2008, 19:03
Nie rzucaj linkami z ironia, bo oni rzucają filmikami na youtube, napinają się że jeszcze pokażą więc w tym ironii nie wyszukuj. Na forum nie jest tak łatwo poznać wypracowania ironicznego. Nie stoi gościu obok mnie i nie mówi tego a tekst pisany jest całkiem inaczej interpretowany. Jego wypracowanie na temat Urizy jest całkiem wiarygodne, świadczą o tym wypowiedzi innych użytkowników m.in twoja o Urizie. A więc do IRONII do tego nie przypisuj. A uwolnienie irdiii z PA jest całkiem możliwe o tym myślę przekonamy się wszyscy za niedługo. Nastepnym razem to Ty się nie napinaj, jak to mówisz, tylko pomyśl przed rzuceniem linka do Ironii. Podam Ci przykład.
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.
Iridia nie jest wolnym serwerem wolnym od PA. W wypocinach Dariego można doszukać się zdania, że oni właśnie uwolnią serwer od PA itp.
Gdzie tutaj niezgodność?:baby:
Gdzie tutaj niezgodnosc ? Hahaha no to zes mnie rozsmieszyl.Moze w tym , ze 3 osoby z 20 lvlem nie moga uwolnic Iridii od PA . Pomysl troche zanim sie rozpedzisz i zaczniesz klucic sie ze mna ze uriza nie ironizuje tylko jest 100% powazny(a). Sam styl pisania jakim umie sie poslugiwac swiadczy o tym , ze to nie jakis bezmozg ktory naprawde chce opanowac "calom tibje", tylko ktos bardziej rozgarniety, kto chce sie posmiac z takich jak ty.
@edit
Gdyby uriza team skladal sie z 20 osob 100+ lvl, ten post moglby byc jak najbardziej powazny, ale niestety fakty sa inne ^^'...
konkuręcje mi robiom banda kukielek pfffffffffffffff
(fajnie sie znuw poczuc jak kiedys:cup::cup::cup:)
Wasz szczerze,
Shane
~
ej????????????////
AdiZgOlek
19-07-2008, 23:37
uriza daj mi wasze nicki na iridi to obiecuje ze was ubije ;P
KU LEPSZEJ IRIDII
@Tensz-in
Zaznacz mi tutaj ich lvle, przyznam ci rację. >.<
@topic
już nawet VV go nie rozśmieszy
@Tensz-in
żebyś się tylko nie cisnął na ich filmy, bo są śmieszne. To nie oznacza, że iridię będą uwalniać takim teamem.
MalutkiDrut
21-07-2008, 02:49
OMFG ludzie jak patrze na wasze posty typu "daj nick to cie ubije" to dostaje ataku naglej sraczki. Nie dociera do was, ze uriza i dari leja z was pewnie do tej pory. Wiecie jaki to jest fun jebnac debilnego posta a pozniej patrzyc jak sie Yntelidzenty napinaja?xD own3d
Massterralph
21-07-2008, 06:24
OMFG ludzie jak patrze na wasze posty typu "daj nick to cie ubije" to dostaje ataku naglej sraczki. Nie dociera do was, ze uriza i dari leja z was pewnie do tej pory. Wiecie jaki to jest fun jebnac debilnego posta a pozniej patrzyc jak sie Yntelidzenty napinaja?xD own3d
suuuper...
Benisato
21-07-2008, 09:07
Uriza to jest jeden wielki pojeb, po chuj wy mu odpisujecie zal, olejcie tego idiote ...
HAHAHAHA
HAHAHAHAHAAH
HAHAHAAH
hahaha..
hahahaaa..
i tak mógłbym się śmiać przez cały dzień :cup:
DUPE W TROKI I SPOWROTEM NA MORGANE CZYŚCIĆ SERVER Z POTĘŻNYCH PA (10 lvli) !
EHHHH
bardzo mnie to cieszy , że następna ekipa bedzie chciala zrobic pozadek na iridii
BEDZIE KOGO ZABIJAC :):):):)
:cup::cup::cup:
:D:D:D:D
-Phoenix-
28-07-2008, 09:35
Zastanawiam się tylko od kiedy analfabetę/dysortografa można nazwać charyzmatyczną osobą..
Pochwalony.
Uriza jestem skromnym człowiekiem . Jako że mój mistrz Liage (chive) chce służyć u twego boku ja także chce być przy tobie , chce udowodnić swe męstwo w walce przeciwko złu które z dnia an dzień staje się coraz mocniejsze.
Mistrzu Uriza składam moją ubogą Rózgę do twoich nóg . Wiedz ze zawsze cie szanowałem. Tak jak wyszkolił mnie mój mistrz Liage abym służył tobie Amen
Uniżony Sługa
Vincento_Vampire
28-07-2008, 21:01
Pochwalony.
Uriza jestem skromnym człowiekiem . Jako że mój mistrz Liage (chive) chce służyć u twego boku ja także chce być przy tobie , chce udowodnić swe męstwo w walce przeciwko złu które z dnia an dzień staje się coraz mocniejsze.
Mistrzu Uriza składam moją ubogą Rózgę do twoich nóg . Wiedz ze zawsze cie szanowałem. Tak jak wyszkolił mnie mój mistrz Liage abym służył tobie Amen
Uniżony Sługa
hehe ale fajowy rzarcik :cup::cup::cup:B)
Wasz szczerze,
Shane
~
taaaaaaaaaaa spadlem z kszesla !:D:D:D:baby::baby::baby:
<leży_i_turla_się_ze_śmiechu> Przestańcie już prosze :<<<
Thuygioshok
29-07-2008, 01:11
filmiki - zalosne
nawet moim uber facc najtem moge was zajebac w knight secie
http://img146.imageshack.us/img146/1259/zmistrzemliageds2.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=zmistrzemliageds2.jpg)
niech ich krew przesiąknie cala tibijska ziemie, by każdy z tibijczykow poznal jaka kara możne spotkać każdego przeciwnika wielkiej i nigdy nie zwyciężonej urizy
Uniżony Sługa.
Wszechmocna Urizo!
Potrzebujemy jakiejs wskazowki, jakiegos wiekszego promienia slonca, ktory nam udostepnisz, bysmy wiedzieli ktoredy powinnismy dazyc, ktoredy nasza droga. W takich trudnych chwilach potrzebujemy Twego wsparcia, lecz nie tego itemkowego, lecz rady i opatrznosci (nie Bozej). Ja i moj uczen wymyslilismy nowy szyk bojowy, ktorym pokonamy kazdego PA, PK, BOTTERA i THIEFA. Jestesmy pewni, ze spodoba Ci sie on i nabierzesz do nas wiecej zaufania. Zyjemy nadzieja, ze kiedys staniemy kolo Ciebie razem z darim i powiemy : "Tak jestemy jednoscia.".
Czekajacy z przejeciem na odpowiedz
Liage, Twoj wierny sluga
Patryk_94
29-07-2008, 11:16
Wszechmocna Urizo!
"wymyslilismy nowy szyk bojowy, ktorym pokonamy kazdego PA, PK, BOTTERA i THIEFA."
"Jestesmy pewni, ze spodoba Ci sie on i nabierzesz do nas wiecej zaufania."
Ta skoro chcecie pokonać każdego PA, PK, Bottera, Thiefa to weźcie wypowiedzcie war gildii Virtue bo to jest największe PA i PK na iridii.
A ja jestem pewien ze mi sie nie spodoba wasz żałosny pomysł
Wracajcie lepiej na tą morgane ratowac ją z PA i PK zabijając 10-30lvle
Uriza to jakas sekta !!:evul:8o8o:cup::cup::cup:
Ta skoro chcecie pokonać każdego PA, PK, Bottera, Thiefa to weźcie wypowiedzcie war gildii Virtue bo to jest największe PA i PK na iridii.
A ja jestem pewien ze mi sie nie spodoba wasz żałosny pomysł
Wracajcie lepiej na tą morgane ratowac ją z PA i PK zabijając 10-30lvle
Mowisz Wy, jakobysmy byli razem, ja i moj uczen oraz mistrz uriza z darim. Wspomnialem o tym, ze czekamy na ta chwile, lecz nie wiemy czy jestesmy godni stanac przy urizie. Dla nas bylby to wielki zaszczyt.
Duda1992
29-07-2008, 12:53
Już widzę jak Krejzolek pada od tej Sekty :cup::cup:
Pozdrawiam,
Duda1992
Patryk_94
29-07-2008, 14:37
Mowisz Wy, jakobysmy byli razem, ja i moj uczen oraz mistrz uriza z darim. Wspomnialem o tym, ze czekamy na ta chwile, lecz nie wiemy czy jestesmy godni stanac przy urizie. Dla nas bylby to wielki zaszczyt.
Dobra, skoro macie robić tą urize to róbcie.. ale z góry mówię że jeśli planujecie zabić jakiegoś 40+ to chyba rady nie dacie :baby: aczkolwiek bottera/kogoś co ma mało potów/run to dacie rade ubić ale z BARDZO WIELKIM TRUDEM ! I wątpię w to żeby ktoś staną po waszej stronie...
PS. Wątpię w to, żeby jakiś 35~ lvl od was padł, no chyba że bez potów...
Morseton
29-07-2008, 14:39
HAHAHAAH gram 5 lat w tibie i nie slyszalem o zadnej urizie ze to by byla jakas swietna gildia. Byc moze jestescie swietna gildia aczkolwiek nie obracam sie w rejonach 20-30 lvl'i zabijajacych 45+ . Sory ale to nie moja liga :/ Gdzie tak pisali w Fakcie ? Zycie na goraco? Zycie Gwiazd? Mozecie byc na tej iridi ale obiecuje wam ze duzo nie zdzialacie byc moze bedziecie lizac dupe virtue huj mnie to boli. Ale jedno jest pewne nie ma miejsca na iridi dla drugiej uber extra power gildi jaka jest bez watpienia bongo team. I powiem wam jedno liczy sie Honor! a nie lizanie dupy od gory do dolu.
Boze czlowiek wrocil z wakacji i juz jakies dzieciaczki mnie w*****aja. Jak to kakej mowi "Mam was w pogardzie"
Smiech na sali .... s*******ajcie wszyscy! :D
Shanloth92
29-07-2008, 15:01
nigdy o czyms takim nie slyszalem ,ale powodzenia w zabijaniu 15 lvli
'W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !!'
W drugich słowach nadmieniam, że wcale nie jesteście elo i jeżeli wydaje się Wam, że każdy Morgarianin (czy jak to tam odmienić) Was zna i przyczyniliście się jakoś szczególnie do sytuacji na serwie, to się mylicie. Na każdym serwerze jest XX takich teamów, co to w nich są może low lvle, ale z extra pvp skillem i nic do nich nie mam, bo oni nie przechwalają się tym co zrobili, ponieważ po prostu wiedzą, że to nic wielkiego. Lecz Wy jesteście inni.
'KU LEPSZEJ IRIDII !!!
Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.'
Pancho666
29-07-2008, 17:47
O kurwa... <znów to samo>
xDDDD juz sie boisz :>?
Urizia na Iridii? Co to się porobiło?
PS, nie dajcie się robić wchu** DROM'owi, sprzedaje pacce 30 zł drożej niż www.tibia.com
Na wstepie mojego posta chcialem pozdrowic wszystkich i dzielna urize !!
A wiec o ponic zaczeliscie czyszczenie iridi z pk, pa ,itp z tego co sie dowiedzialem po 15 min juz skonczyliscie .hahaha :evul::evul::cup::cup: a o to krotki wywiad z czlonkiem urizy.
22:17 Motri [13]: SZUKAM TEAMU URIZA CHCE DOLACZYC
22:17 Lopedo [25]: skonczyli juz pk
22:17 Motri [13]: skad wiesZ?
22:17 Motri [13]: kogo zabili ?
22:18 Lopedo [25]: bo to moi rl -.-
22:18 Motri [13]: o lol
22:18 Lopedo [25]: ido mein charami
22:18 Lopedo [25]: ja nie ide
22:18 Motri [13]: nastepnym razem mow mi o takich akcjach ok ?
22:18 Motri [13]: tez chce popekowac
22:18 Lopedo [25]: nie bedzie wiecej juz
22:18 Motri [13]: czemu ?
22:18 Lopedo [25]: nie gramy juz tu
22:18 Motri [13]: co was zniechecilo ?
22:18 Lopedo [25]: ujeabli all
22:18 Motri [13]: hehehe
22:19 Motri [13]: wiesz moze kto dokladnie ?
22:19 Lopedo [25]: jakies duze lvl
22:19 Motri [13]: i pokazesz mi wasze zwloki ?
22:19 Lopedo [25]: kurwa
22:19 Lopedo [25]: ja mialem doloczyc swoim nob cxharem ale nie dorzylem bo zabili ich
22:19 Lopedo [25]: czaisz ?
22:19 Motri [13]: ta ;/
22:19 Motri [13]: lipa co ?
22:19 Lopedo [25]: jebie mnie to
22:19 Motri [13]: i dzielna Uriza juz sie poddala tak bez walki ?
22:19 Lopedo [25]: tak jusz skonczylismy walke ze zlem i wystepkiem
22:20 Motri [13]: hahahahahaahahahahaahahaha
:evul::evul::cup::cup::cup::cup::evul::evul::cup:: cup:
Pozdro Uriza
Patryk_94
29-07-2008, 22:52
eej no super, czyli tej noobrizy nie będzie na Iridii tak? :)
MiszczuPefalpe
29-07-2008, 23:09
Nie wiem co to za noob ale powiem tylko ze on w dupie byl i gowno widzial. Akcja bedzie ale nie dzis. To byla zagrywka psychologiczna z mojej strony by zdenerwowac wroga i by spadly jego morale. to my dyktujemy warunki w tej wojnie kiedy bedziemy walczyc i gdzie.
Thuygioshok
30-07-2008, 02:00
nie wiem jak bylo na iridi z bongo, ale ormo u nas noobami ma zdanie na serverze+jest trzecia sila w wojnie a ta uriza pierwszy raz slysze
LaresCotton
30-07-2008, 02:02
Nie wiem co to za noob ale powiem tylko ze on w dupie byl i gowno widzial. Akcja bedzie ale nie dzis. To byla zagrywka psychologiczna z mojej strony by zdenerwowac wroga i by spadly jego morale. to my dyktujemy warunki w tej wojnie kiedy bedziemy walczyc i gdzie.
HAHAHAHAHAHA
Patryk_94
30-07-2008, 09:57
Ta, jak będzie akcja pisz tu posta gdzie i kiedy, to kupie runki i manasy i pójdę was tępić
AdiZgOlek
30-07-2008, 10:16
ahh ta wasza walecznosc oraz taktyki... zagrywki psychologiczne, nono pr0!!!!!!!!!!!!!1111111111onoenoen
Thuygioshok
30-07-2008, 10:45
dajcie nicki, z tego ssa wynika ze bijecie 7 sorcami 10 knightow, a to cale "stanac przy urizie to zaszczyt" jest blazenstwem, kazdy czasem lubi pojsc 10 sorcem kogos ubic ale zeby odrazu to nazywac "walczeniem o dobro serwera"?
Patryk_94
30-07-2008, 11:26
Tak kurde ja tą urghize będę tępić za jakiegoś noobka 9 knighta co mnie ubil jak xloga dalem :(:(:( zresztą go też będę tępić
noi co z tego ze powraca :D ja tez powracam w nowym wydaniu xD
Ale kurwa Wy jestescie idiotami, nie widzicie, ze oni sobie najzwyczajniej robia jaja?
Maly'john
30-07-2008, 21:47
Ale kurwa Wy jestescie idiotami, nie widzicie, ze oni sobie najzwyczajniej robia jaja?
AMEN!;):);):);)
Pozdrawiam Malego Dzona ! :D
Urizo! Na taki znak czekalem! Napiszesz posta tutaj i juz jestem zalogowany i stoje w venore depo. Nie moge sie doczekac pierwszej akcji...
Przestancie PRRRRRRRROSZE te wszw debilne teksty piac
IRIDJA JUZ JEST WASZA ALL SIE WAS BOJA
IDZCIE RATOWAC INNY SERWER
:baby::baby::baby::baby:8o8o8o8o:):):):):):):):):)
a morze polonczymy sily i zapanujemy nat sfiatem ?
Patryk_94
31-07-2008, 23:04
eej no kiedy akcja? gdzie? ile was bedzie i jakie lvle? kupie mfy i was wytępie.. a ty jeden z urghizy co mowiles ze stoisz w dp to nie wychodz z niego :o
Ale Ty ograniczony jestes 8o8o8o8o
a morze polonczymy sily i zapanujemy nat sfiatem ?
moge tesz? zawuadniemy razem z urizom i ih qmplami swiatem pszes tibie i wogule rozwalimy hmmami kompy nasa i zrobimy masowe zalogowanie na wszystkih prezydentuw swiata i wogule bendzie zadymqa
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie.
Dzisiejszego dnia wraz z mym wiernym i oddanym druhem Urizą postanowiliśmy ukazać wam, iż nasze słowa nie są pogróżkami rzucanymi na wiatr, i że czynnie działamy w celu poprawienia sytuacji na Iridii. Aby to uczynić odsłaniamy wam tibijskie imię jednego z naszych wiernych rekrutów. Jest to Neiha - wyśmienity gracz, który dysponując nawet mniej doświadczoną postacią, angażując w to serce i uczucie, potrafi pokonać o wiele silniejszych i nikczemnych wrogów. Oto lista róznego rodzaju PA, PK oraz thiefów, którzy nie byli w stanie poradzić sobie z naszym dzielnym wojem:
Heavens Edge - Jul 20 2008, 16:28:33 CEST Killed at Level 25 by Neiha
Wand Of Blood - Jul 21 2008, 19:46:47 CEST Killed at Level 19 by Neiha
Anulis - Jul 22 2008, 12:20:38 CEST Killed at Level 13 by Neiha
Friikon Knight - Jul 22 2008, 13:12:14 CEST Killed at Level 8 by Neiha
Heavens Edge - Jul 22 2008, 16:50:39 CEST Killed at Level 27 by Neiha
Beyond Twilight - Jul 22 2008, 16:56:39 CEST Killed at Level 36 by Neiha
Anulis - Jul 22 2008, 17:52:00 CEST Killed at Level 15 by Neiha
Pixiis - Jul 30 2008, 14:13:32 CEST Killed at Level 9 by Neiha
Jak widać jest to dzieło tylko jednego z naszych członków, których - bądźcie pewni - jest o wiele więcej i nasi druhowie prezentują nie gorszy poziom umiejętności niż Neiha. A więc bądźcie dobrej myśli! Uriza PK Team nie zapomina o swym serverze i zawsze będzie walczyć o wasze dobro. Ku lepszej Iridii !!!
ale awatar gdzie byles rze sie tak opaliles ?8o8o8o8o
AdiZgOlek
01-08-2008, 02:12
Oto lista róznego rodzaju PA, PK oraz thiefów, którzy nie byli w stanie poradzić sobie z naszym dzielnym wojem:
pro strit!!!!!111111111oneonoe gje zed!!!!!11
Zostali wysmiani na morganie poszli tam gdzie rise bo chyba rise najbardziej ich tempilo :p.:evul:
Patryk_94
01-08-2008, 10:32
[..blAbLaBlA~~~..]
Heavens Edge - Jul 20 2008, 16:28:33 CEST Killed at Level 25 by Neiha
Wand Of Blood - Jul 21 2008, 19:46:47 CEST Killed at Level 19 by Neiha
Anulis - Jul 22 2008, 12:20:38 CEST Killed at Level 13 by Neiha
Heavens Edge - Jul 22 2008, 16:50:39 CEST Killed at Level 27 by Neiha
Beyond Twilight - Jul 22 2008, 16:56:39 CEST Killed at Level 36 by Neiha
Anulis - Jul 22 2008, 17:52:00 CEST Killed at Level 15 by Neiha
ej jak cos to ja lubie robic tzw x-logi w thais to uwazaj na mnie
btw.
Neiha - Jul 20 2008, 13:33:04 CEST Killed at Level 9 by Rebbs <-- buahsauhsuash :o i jak cos to gz ubicia tego 8 i 9 lvla
Jak na razie widzę to , ze nie które osoby wątpią w sile Pani Urizy . Mój mistrz powiedział mi kiedyś , ze pani zniszczenia nadejdzie na świat Iridie jego przepowiednia spełniła sie . Powiedział tez ze z cienia wyjdzie 2 ludzi którzy będą miotać wszystkimi żywiołami , będą prowadzić armie równa Virtue. wszech mogąca Urizo twój dzień nadszedł wyjdź z cienia i zbaw ten świat od noobuf, pk ,thiefów i HACKERÓW . Jeśli chcesz razem z moim Mistrzem Staniemy u Twojego boku. Amen
Mamy płakać? o jednego nooba , thiefa , pk , hackera mniej .
Patryk_94
01-08-2008, 20:04
Patryk Rox "HACknol"
hunted biczu zasrany ..
i noob pk i thief to ty jestes i ten hacker ....
Źle czynisz podnosząc głos na sługę Pani Urizy . Dzięki mocy która posiadłem od Pani Urizy rzucam na ciebie klątwę zawsze będziesz noobem , wszyscy w carlin będą pluli na ciebie , twoje dzieci będą miały garba a zona penisa . Poza tym za nazwanie mnie hackerem 100 punktów karnych i ban na mana potiony . Amen
Patryk_94
01-08-2008, 21:18
Źle czynisz podnosząc głos na sługę Pani Urizy . Dzięki mocy która posiadłem od Pani Urizy rzucam na ciebie klątwę zawsze będziesz noobem , wszyscy w carlin będą pluli na ciebie , twoje dzieci będą miały garba a zona penisa . Poza tym za nazwanie mnie hackerem 100 punktów karnych i ban na mana potiony . Amen
k dawaj moj nick:
Eoxa Helix
i takie gadanie nie wiem po co -.-' ta super klątwa mi wiesz? wg. mnie all z urizy to jakaś banda która uważa jedną beznadziejną gildie w której są same 10lvle za boga..
ja dalem swój nick teraz kolej na ciebie
@uriza
macie tutaj swoje forum - MORGANA
@uriza
przenieście się tam, że tak delikatnie powiem bo już mnie nie śmieszą te wasze gadki, nawet VV tutaj nie zaradzi, NIKT kompletnie nikt tu nie zaradzi po prostu wyjdźcie.
@taphan
ty też się wynoś
@patryk
n/c
Oh wszech mocna Urizo . Odpowiedz tym ludziom grzesznym swoimi słodkim głosem. Pani zostajesz tutaj obrażana i z tego powodu cierpię razem z tobą . Ale niech wszyscy wiedza ze Dari i Uriza nie odpuszcza wam tego . Zginiecie od grzmiącego pioruna wystrzelonego z nieba i od fire swordów. Wasze dni sa policzone a noce krótkie dzień zagłady dla pk , noobuf , hackerów jest już bliski .AMEN
Patryk_94
01-08-2008, 23:05
wez ty urghizomanie idz skąd i nie wracaj
szkoda na czytanie twoich durnych tekstów w sylu "och wszechmogąca urizo" itd
nie wiem po co tak piszesz
Jak na razie widzę to , ze nie które osoby wątpią w sile Pani Urizy . Mój mistrz powiedział mi kiedyś , ze pani zniszczenia nadejdzie na świat Iridie jego przepowiednia spełniła sie . Powiedział tez ze z cienia wyjdzie 2 ludzi którzy będą miotać wszystkimi żywiołami , będą prowadzić armie równa Virtue. wszech mogąca Urizo twój dzień nadszedł wyjdź z cienia i zbaw ten świat od noobuf, pk ,thiefów i HACKERÓW . Jeśli chcesz razem z moim Mistrzem Staniemy u Twojego boku. Amen
Ej, czego sie nawąchales?
Wy tu jakies poezje doje****cie lol, wiecie ze Tibia to tylko gra?
"Pani Uriza" omfg...
Tibia stalą się czymś ważniejszym dla mnie od dnia kiedy zobaczyłem Panią Urize. Wtedy wszystko się zmieniło zrozumiałem sens tibi. Pokazała mi moje przeznaczenie do czego zostałem stworzony , pokazała mi jak przejść tibie w pokorze i w ubóstwie .
A wiec Ku lepszej Iridi
MiszczuPefalpe
02-08-2008, 12:16
Iridanczyku badz irydanczyczanko
Taphan wojowniku swiatly i prawy! Widze ze na tym serverze sa jeszcze ludzi dla ktorych warto podejmowac te brzemie ulepszenia iridi. Moglbys byc przykladem dal tych niegodziwcow. Jednak oni zastana potempieni zniszcze tych pogan a ty jako moj 2 najlepszy sluga po darim oczywiscie bedziesz sie kompal w bogactwie gdy tylko zasiade na iridanskim tronie rzadzenia xD Niech lot ci sprzyja.
Wasza ukochana i nieustraszona
Pani swiata kosmosu i iridi
Nieugieta w bojach
Znana i szanowana
Jedyna sprawiedliwa (bo dari i raphan to sprawiedliwi a nie sprawiedliwa )
Uriza
W pierwszych słowach tej wiadomości pozdrawiam Was serdecznie.
Niniejsza wypowiedź kierowana jest do gracza Taphana.
Wraz z mym druhem Urizą zauważyliśmy, iż wykazujesz duże oddanie sprawie dobra na serverze oraz dumnie propagujesz Uriza PK Team. W związku z tym chciałbym zaproponować Ci miejsce w naszej drużynie. Gdy wyrazisz na to zgodę, przekażę Ci twoje kompetencje oraz obowiązki. Liczę na szybką odpowiedź. KU LEPSZEJ IRIDII !!
oł sheet ej uriza dajcie nicki zalatwimy to w grze..
moj nick: Eoxa helix
anonymousexd
02-08-2008, 14:02
Po wypowiedziach widać który to PK..... cóż dużo ich jest ale wystarczy odrobina chęci i bedzie ich mniej xD
wlasnie zapomnialem
[..] pokazała mi jak przejść tibie
o rly? przeszles tibie?
miszczu chcewjape czy jak mu tam
gdy tylko zasiade na iridanskim tronie rzadzenia
ta super jesli ty zasiądziesz na tronie to chyba na tronie króla Markwina(albo jakos tak) w mintwallin i wszystkie minosy będą cie huncic ....
i jedno pytanie jeszcze te fotki co macie w avatarach to wasze rl foty?
PS. chcecie bic kazdego pa/pk/bottera/thiefa?
im pk :
z kolegą
Jul 31 2008, 23:51:39 CEST Killed Enrique'star at Level 74 unjustified
and also solo style(albo i nie bo z demon szkieletem):
Aug 01 2008, 14:02:17 CEST Killed Elrond of the dark Souls at Level 54 with a demon skeleton unjustified
O Urizo, nawet nie wiesz co teraz czuje . W moim kanale pojawiło się światełko nadziei . Ale Pani ja nie wiem czy jestem godzien nosić twoja różdżkę . Jeśli jesteś pewna , ze jestem wojownikiem światła i w mojej krwi niema skazy to jestem do twoich rozkazów .
ps.
Idę sobie zwalić w kiblu..
Po dluzszej nieobecnosci, spowodowanej wyjazdem do szwecji, gdzie negocjowalem z rogstahem i kopenga teamem ile musza zaplacic odcietych glow morganskich pkerow, pa, zlodziei, botterow i hackerow na morganie, bym mogl blagac urize, by wrocila na morganska ziemie wrocilem. Szczerze zazdrosze memu uczniowi(nono, uczen przerosl mistrza), ze Mistrzyni Uriza i jej kompan Dari docenili go, i przyjeli w swe szeregi. Nie bede owijal w bawelne: tez do tego daze.
W tym temacie moc urizy objawia sie chyba najbardziej. Wielu z jej przeciwnikow, ktorzy szydza z Jej imienia zostali zbanowani. Na ich zycie tibijskie tez przyjdzie czas, musimy tylko przeczekac burze wyzwisk, dac im ochlonac i zapomniec o nas i ZAATAKOWAC. Z wyrazami szacunku.
Twój (Urizo) chive.
[...]
Idę sobie zwalić w kiblu..
to ty masz "dicka"? :o
@chive
oh nie plx byles w szwecji i co gadales z chealino który lezy w moim depo?(wooden doll, którego dal mi Kashrius da'Roc)
a poros tego twojego "urghizo wruc na morgrane plxpxlxlpxlzplzpls or hundat" to się STANOWCZO ZGADZAM!!!
nadeszla wiad. prywatna
bardzo mi cie zal , ze jestes taki nie dorozwiniety boisz sie urizy my to wiemy ;> poprostu jestes dzieckiem ktre potrzebuje wiecej milosci . Nie wiem czy cie w domu w dupe popylali . jak tak to wielka szkoda >;X(:evul:;(:cup::confused:X(:D:o8o:]B):(:);):p:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: :evul::evul::evul::evul::evul::evul:
sam jestes.. poprostu chce tą urize huncic z nudów rozumiesz?
AdiZgOlek
02-08-2008, 20:59
Boże...<short>
to ty masz "dicka"? :o
@chive
oh nie plx byles w szwecji i co gadales z chealino który lezy w moim depo?(wooden doll, którego dal mi Kashrius da'Roc)
a poros tego twojego "urghizo wruc na morgrane plxpxlxlpxlzplzpls or hundat" to się STANOWCZO ZGADZAM!!!
nadeszla wiad. prywatna
sam jestes.. poprostu chce tą urize huncic z nudów rozumiesz?
czytam regularnie posty na temat Iridii i jak aptrze na wypowiedzi takich debili jak Ty to chce mi sie zrobić rooka ;( myslisz ze jestes kozak ? ha , nie jestes i nie bedziesz. skoncz swoje glupie wypowiedzi typu daj mi nicki to ubiije... idz ubij jakiegos 100 + to zaimponujesz mi. nara i nie bede tego juz powtarzal
Boże jak wy piszecie "wojowniku czystej krwi i nie skalanej przez brud i hańbę "
Ale z was dzieci emo i neostrady tp zrywającej się co 2h. I następne o moja pani urizo ja kolejny noob dołączę się do twej armi i zostanę kolejnym wojownikiem światła. Zauważyłaś że każdy kto che być tam na iridi z tobą ma 7 lvl na morganie? DAri masz zajebistą fotkę z resztą ta uriza też.
idz ubij jakiegos 100 + to zaimponujesz mi. nara i nie bede tego juz powtarzal
k spoko ide dzis pkowac w takim razie..
k spoko ide dzis pkowac w takim razie..
Takiego dziecka neo nie widziałem podczas całej swojej kariery w tibi i na forum . Ryba00 ogłaszam cie największym noobem całego globu i tego forum . A co do tego z 7 lvl to naprawdę świetny pk char :evul: . Urizo kłaniam się do twoich nóg . Amen
@up ja noob? daj nick to pogadamy -.-' aa no ta ty boidupa jestes
@up ja noob? daj nick to pogadamy -.-' aa no ta ty boidupa jestes
OWRZ ci już napisał co czego nie powinnaś robić . Wiem , ze potrzebujesz więcej miłości ale niestety ja nie opiekuje sie dziećmi neo .
AMen
OWRZ ci już napisał co czego nie powinnaś robić . Wiem , ze potrzebujesz więcej miłości ale niestety ja nie opiekuje sie dziećmi neo .
AMen
sluchaj palo po 1 nie potrzebuje milosci a po 2 ja to ON cioto.. po 3 nie mam neostrady, mam neta z UPC -.-' i po 4 daj nick chyba ze jestes boi dupa
@Ryba00
Odpowiem krótko. Krytyk i eunuch z jednej są parafii. Obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi.
KU LEPSZEJ IRIDII !!
Kuzwa ile wy macie lat 8? 9?
Do piaskownicy a nie.
@taphan zobacz jaki ty masz lvl i ty mówisz że miałeś jakąś karierę Tibijską? Ja mam 12 lat ale jakoś umiem się wyrażać i nie popełniam błędów ortograficznych co 2 słowa jak ten wasz Taptan.
Ku lepszej iridi? :baby:
ta uriza coraz bardziej mnie wkurw**** ... "ku lepszej iridii"? chyba ku gorszej i bardziej znoobionej
Boże jak wy piszecie "wojowniku czystej krwi i nie skalanej przez brud i hańbę "
Ale z was dzieci emo i neostrady tp zrywającej się co 2h. I następne o moja pani urizo ja kolejny noob dołączę się do twej armi i zostanę kolejnym wojownikiem światła. Zauważyłaś że każdy kto che być tam na iridi z tobą ma 7 lvl na morganie? DAri masz zajebistą fotkę z resztą ta uriza też.
HAHAHA a Ty ktory masz lvl? 16? xDDDDDDDDDDDDD
Ku lepszej iridi?
Taki jestes pewny, ze potrafisz sie wyslawiac? :|. Przyganial kociol garnkowi...
Że nie napisałem nazwy serwera przez dwa ii? Nie umiem się wyrażać?
I jeszcze jedna uwaga popatrz na swoje posty.
Jestem początkującym graczem wy już gracie długo i jakie poziomy doświadczenia? 7? 8?
Z Poważaniem Yookob :D
Viltherius
03-08-2008, 16:44
Kuzwa ile wy macie lat 8? 9?
Do piaskownicy a nie.
@taphan zobacz jaki ty masz lvl i ty mówisz że miałeś jakąś karierę Tibijską? Ja mam 12 lat ale jakoś umiem się wyrażać i nie popełniam błędów ortograficznych co 2 słowa jak ten wasz Taptan.
Ku lepszej iridi? :baby:
Masz 12 lat i iq równe wiekowi. Jak nie lapiesz prostej ironii to lepiej nie trudz sie piszac tutaj bo i tak nic blyskotliwego nie napiszesz a chcac pokazac jaki jestes fajny tylko sie osmieszasz.
@ do reszty Urizo-Pogromcow
Nie wiem łachy co wy chcecie tymi swoimi postami uzyskac, forum fighting skilujecie czy do kurw* nedzy co? Uwiezcie mi Dari i Uriza maja taka polewke z was ze sobie nawet wasze male mozdzki nie potrafia tego wyobrazic, a wy swojimi postami typu "daj nic a cie dedne" tylko ich nakrecacie
Jestem początkującym graczem wy już gracie długo i jakie poziomy doświadczenia? 7? 8?
Pokaz mi chociaz jeden blad ortograficzny (przecinkow i polskich znakow nie stawiam z lenistwa). Nie kazdy rodzi sie tak wyjebany jak Ty, wiec juz zamknij morde co do bledow. Myslisz, ze jesli mamy 7 lvle w profilu to znaczy, ze to sa nasze besty?:baby::cup:
@up
CO TY GADASZ!!1@ Uriza i Dari sa w stu procentach powazni!
Jestem człowiekiem poprzecznym i nie zwykłem przeklinać , ale jak widzę takie je_ban* wypowiedzi typu Ryba00 to murze powiedzieć kurv* .
Urizo ludzie obrażają cie , wiem jak bardzo cierpisz ze nie zostałaś doceniona i ja cierpię razem z tobą . Pokaz temu niewdzięcznemu ludowi co znaczy twój miecz , twoja siła , twoja potęga i twój gniew . AMEN
Ryba00 widzę , ze bardzo chcesz swojej zagłady , niestety nie zrobię ci przyjemności i nie zabije cie , Psie00 :evul:
Od tej pory Ryba00 będzie nosił swoje przezwisko MIS PUSZECZKA
Tak jak mój nauczyciel Liage stwierdzam iż Laxiu ma nie równo pod sufitem.
Dobra Chive czy jak Ci tam PRZEPRASZAM ale nie piszcie, "jam nie skalany wojownik pochodzący ze świata wysłanników światłości mam dziś nudności. xD
Tak jak wspominalem, burza przechodzi. Nasi przeciwnicy cichna. Przeczekamy troszke i zaatakujemy ich znienacka. Nie moge sie doczekac Urizo kiedy zalogujesz, otworzysz swoj backpack, zjesz 2 hamy, przeczekasz 2 minuty i 42 sekudny i zaatakujesz tych niegodziwcow, plugawiacych iridianska ziemie.
niepoddający się eoxa helix posiadający pełno huntów od duzej ilości 70+ nie poddaje się i dalej idzie expic zeby wbic 45lvl i uzywac sd chociaz cos mi tu nie wychodzi ;/ ale wkoncu uda mi się przez jakąs nocke / dzien wbic lvl
a z tym costam co pisales masz racje częsciowo, bo czekam na nick i ucieszył bym się jak by ten uriza mial pz
Ryba00 czy ty jesteś tępy? Pani pokaz jak wielka jest twoja moc w słowie i rozumie powiedz temu niewdzięcznikowi ,ze nawet jeśli nabije 45 lvl to i tak zostanie pochłonięty przez twoją moc . Amen
:cup: Uriza :cup:
Macie zlewę widzę równą z ludzi którzy odpisują na wasze posty, o treści przyznaje kurewsko dennej... A tak nawiasem widzę ze ta wyimaginowana uriza to jedno wielkie G :D
Pzdr i nie róbcie z siebie osłów =(
k macie miech spokoju
reason: truskawka <3
Utyszkodnik
04-08-2008, 15:17
A więc denna pani "urizio"(0 szacunku dla cwaniaczków, którzy śmieją się z forumowych dzieci ^^)z niedoczekaniem czekam na twój i twoich śmiesznych fanatyków debilizmu nicki...Z uśmiechem na ustach spróbuje was wybić co do jednego...
For BT...
Tekst napisany z nudów, a także żeby sie pośmiać z głupoty innych userów.
Will be continued...
PS.Słownik nie grzeszy...
@up.
padlem ze smiehu hoho hihi haha
@up.
padlem ze smiehu hoho hihi haha
mogę paść razem z Tobą? :D <bez podtekstów blz>
dzbanoln
06-08-2008, 10:31
O przewspaniala Urizo,widzac madrosc plynaca z Twej rozczochranej,pustej glowy, w ktorej oprocz nitki podtrzymujacej uszy nie ma nic i widzac lojalnosc i oddanie Twoich nie do konca rozgarnietych towarzyszy broni,jedyne co moge zrobic to zyczyc Ci powodzenia w tej jakze nierownej walce z iridyjskimi niegodziwcami i Twoja choroba.
@uriza
macie tutaj swoje forum - MORGANA
@uriza
przenieście się tam, że tak delikatnie powiem bo już mnie nie śmieszą te wasze gadki, nawet VV tutaj nie zaradzi, NIKT kompletnie nikt tu nie zaradzi po prostu wyjdźcie.
@taphan
ty też się wynoś
@patryk
n/c
Za jakie grzechy my mamy miec na morganie znow tych "noobuf"?
Duda1992
06-08-2008, 11:23
Za jakie grzechy my mamy miec na morganie znow tych "noobuf"?
Naważyliście piwa - to teraz je wypijcie :D albo odsprzedajcie Harmonii xD
//Duda1992
Naważyliście piwa - to teraz je wypijcie :D albo odsprzedajcie Harmonii xD
//Duda1992
Te nooby same do nas przyszly :| gdy bedziecie ich zabijac bedziecie ich tylko nakrecac bo beda mysleli ze sa fajni
Duda1992
06-08-2008, 11:47
Te nooby same do nas przyszly :| gdy bedziecie ich zabijac bedziecie ich tylko nakrecac bo beda mysleli ze sa fajni
Ale oni są fajni! :D Coco Jumbo i do przodu :cup:
Można ich wysłać parcelem na Harmonie :)
MiszczuPefalpe
06-08-2008, 18:42
Ale oni są fajni! :D Coco Jumbo i do przodu :cup:
Można ich wysłać parcelem na Harmonie :)
swoja stara wyslij lajzo hunta masz i deda i cie ubije i itemy z ciebie wezme.
Przytaczam się do Urizy . Zerwiemy z ciebie itemy I będziesz Naga/Nagi 8o8o8o8o
itemy z ciebie wezme.
to ze mnie narazie nie macie co sciągać prócz plate legów, dwarven shielda, wand of decay i brass armora, moze 3bp manasów i 1k golda..
Maly'john
06-08-2008, 21:29
swoja stara wyslij lajzo hunta masz i deda i cie ubije i itemy z ciebie wezme.
i sie obudze;);):D:D
Vincento_Vampire
06-08-2008, 23:02
Przytaczam się do Urizy . Zerwiemy z ciebie itemy I będziesz Naga/Nagi 8o8o8o8o
nagi to saom takie potwory straszne majom durzo ronk i 3alom mieczami i som jak wenze hehehee:cup::cup::cup::cup::cup:
Waesz szczerze,
Shane
~
Tristan_da_Sworder
07-08-2008, 02:11
nagi to saom takie potwory straszne majom durzo ronk i 3alom mieczami i som jak wenze hehehee:cup::cup::cup::cup::cup:
Waesz szczerze,
Shane
~
Vincento a skad wiesz ;O czyzbys nie tylko gral w TIBIE i retardzil na forach ;O?
stojąc sorcem w dp dostaje prv msg:
12:49 Aprop Anbun [9]: chceswz do urizy????
@up HAHA to na pewno ktos od Urizy :D
Wiadomo, kazdy chce byc w tym elitarnym pk teamie, no ale sorry, nie dla mieczakow i mugoli HAHA.
MiszczuPefalpe
07-08-2008, 21:48
Drogie iriydanki i irydanczyki i ci morganki i morganczyki co o mnie czytacie jeszcze
W moim poscie chce wam dac do zreozumienia ze ja naprawde to mowi i nie sa to jaja i ja nie zlekne sie wystrzelic z rozdzki. Mamy ostre combo i duzo run. A te nooby to nie od nas pisza u mnie w Uriza Pk Team jest wyjatkowa dyscyplina ja trzymam nad wszystkim kontrole i jak co sam pisze do tych co trzeba albo dari czasami ale jak mnie sie zapyta czy moze i jak ja mu pozwole to on pisze i w moim imieniu.
Wszechstronnie utalentowana
pani iridi i prawie morgany
Najwiekszy koszmar pk noobof thiewow i pekerow z rs
Uriza
Drogie iriydanki i irydanczyki i ci morganki i morganczyki co o mnie czytacie jeszczea Polacy ????:cup::cup::cup::cup::cup:X(X(X(X(
W moim poscie chce wam dac do zreozumienia ze ja naprawde to mowi
ok zreozumiemy ze ty to naprawde mowi :cup::cup::cup:
nie sa to jajawiadomo, cyrk badz maskarada ja nie zlekne sie wystrzelic z rozdzkipowaznie? masz lvl na roszczke????//:cup::cup::cup::cup:A te nooby to nie od nas piszajakie nooby? ty jestes najwiekszym noobem wiec jak mozesz tak kogos nazywac?
u mnie w Uriza Pk Team jest wyjatkowa dyscyplina ja trzymam nad wszystkim kontrolewidocznie to bylo 'out of control'i jak co sam pisze do tych co trzebatwoich fanatykow/wyznawcow/debili?lbo dari czasami ale jak mnie sie zapyta czy moze i jak ja mu pozwole to on pisze i w moim imieniu.ahahwahwahhahshahsh xDD on w tym uber pk teamie robi za murzyna?Wszechstronnie utalentowananapewno nie w ortografii i interpunkcjiipani iridi i prawie morganyprawie robi wielka roznice, a na iridi to jedynie mozesz ,,i,,Najwiekszy koszmar pk noobof thiewow i pekerow z rskoszmar 'noobof? co to jest noobof xD ja jestem pekerem, a nigdy mi sie nie snilesUrizatutaj to avatar mowi sam za siebie ;d
malpa. ap
a ty niby kurwa kto ty
Elesar Inferno
08-08-2008, 03:42
Drogie iriydanki i irydanczyki i ci morganki i morganczyki co o mnie czytacie jeszcze
W moim poscie chce wam dac do zreozumienia ze ja naprawde to mowi i nie sa to jaja i ja nie zlekne sie wystrzelic z rozdzki. Mamy ostre combo i duzo run. A te nooby to nie od nas pisza u mnie w Uriza Pk Team jest wyjatkowa dyscyplina ja trzymam nad wszystkim kontrole i jak co sam pisze do tych co trzeba albo dari czasami ale jak mnie sie zapyta czy moze i jak ja mu pozwole to on pisze i w moim imieniu.
Wszechstronnie utalentowana
pani iridi i prawie morgany
Najwiekszy koszmar pk noobof thiewow i pekerow z rs
Uriza
Nom to musze wam przyznać na Morganie wzbudzacie grozę, kiedy tylko usłysze że grasuje Uriza od razu daje loga.
A tak na serio to jesteście bardziej śmieszni niż żałośni :(
<Czeka na kolejny post Urizy lub Dariego w celu ponownego wyśmiania>
Żegnam ozięble
Hop-siup, noga w noge i jajami o podloge!:cup:
Vincento_Vampire
08-08-2008, 21:52
Ale mongoly ;,
i tak w rozrahunku ogulnym zes wiencej razy padl nirz oni wszyscy w karlin na tych swoich 10 lewelach:cup::cup::cup:B)
Wasz szczerze,
Shane
~
Maly'john
09-08-2008, 20:22
i tak w rozrahunku ogulnym zes wiencej razy padl nirz oni wszyscy w karlin na tych swoich 10 lewelach:cup::cup::cup:B)
Wasz szczerze,
Shane
~
co ty chcesz wbijac kilka razy 100 lvl :) nie jeden by tak chcial ;) tylko szkoda ze na jednym charze:(
k jak narazie nicki członków uziry mam takie:
Aprop Anbun
Druid of Narnia
Neiha
Tenga Pla
Krol Chipsow(chyba, ale nie jestem pewnien)
jak bede miec wiecej edytne posta
Livixedd
28-10-2008, 13:38
wlasnie koniec zxartow
Livixedd
28-10-2008, 13:38
Skonczyly Sie zarty "Kozaki"
Livixedd
28-10-2008, 13:39
Nie pasi cos ? nie kielbasi ?
triple fail + odświeżanie starego dennego tematu >.>
Robinschoooodl
20-11-2008, 13:50
Irydinczanie Dari dokladnie wyjasnił nasz chwalebny cel. Te posty niektorych czytelnikow tego forum przepelnione niegodziwoscia kierunku mojej osoby sa jedynie swiadectwem strachu autoruw. Dobrze wiedza ze naleza do grona pk pa rsow thiefow i noobow i ze ich dni sa policzone wiec probuja z nami walczyc na forum. Lecz wygrac z nami na forum albo w wojnie w tibi nikomu sie nie udalo. Wiec prawi obywatele i obywatelki iridanskiej krainy nie lekkajcie sie. Niedlugo zapanujemy na tym servie i kazdemu bedzie sie tu zylo lepiej. Obawiamy sie jedynie o ewentualne kolejki do logowania do gry albe cuz wszystkiego sie miec nie da. Jeszcze pare slow do poszczegolnych graczy i noobow.
evarem123
Wiem ze nasza popularnosc jest ogromna. To dzieki naszym szlachetnym i prawym czyna karajacym noobstwo osiagnelismy tak ogromne uznanie i szacunek. Dziekuje za wsparcie w tak trudnych chwilach jakim jest poczatek. Pamietaj ze nie zapomnimy o tobie. Pryz roydawaniu respow w niedalekiej przzszlosci.
Czeczeniec
To osoba jak dari wspomnial niezrownowazona psychofizycznie gdyz jak Czeczeniec byl maly to go tato podrzucil 6 razy i 5 razy zlapal. Jestes 1 na naszej liscie do pogromienia. Sprawiedliwosc cie dopanie. Juz nasi spy rozpytuja sie o Twoj nick tibijski.
Hoost
Powiem tylko tyle. Smieje sie ten co sie smieje ostatni.
Kaks
my nie jestesmy do kupienia. my was zniszczymy w imie sprawiedliwosci wystarczy nam uznanie graczy to jest nasza nagroda
chive
chive nie jeden obiecywal ze pujdzie za mna w kazdy rodzaj fielda i nie raz sie zawiadlam. Jednak czyje do ciebie sympatie i dam Ci szanse. Udowodnij swe mestwo a dolaczysz do anszego elitarnego grona
Tristan_da_Sworder
Tristan_da_Sworder chcial bym fajny. Ale jak zwykle... Wiec aby poprawic wam popsute humory po przeczytaniu jego postu ( o ile ktos czyta takie wymiociny) zagadka!!
o robi muzgojad w glowie Tristan_da_Sworder?
....
Zdycha z glodu ahahaha xD
Ku lepszej Iridi
Wasza legenda
Uriza
I co mamy sie juz bac?? :creature:
Powodzenia
Robinschoooodl
21-11-2008, 14:10
Jak oni mysla ze cos tu zrobia to im powodzenia zycze ale sadzac po filmach to carlinskie nooby ich nosem wciagna:cup:
@^ odezwal sie masta pvp z 11 lvlem i skilem 98 swordu ;/ X(X(
Jak oni mysla ze cos tu zrobia to im powodzenia zycze ale sadzac po filmach to carlinskie nooby ich nosem wciagna:cup:
W ogóle kto Ty qrwa jestes? Pojawiłeś chuj wie skąd i odświerzasz tematy które już dawno umarłyX(
Podobno Uriza i koomple to Ligan:o
Kupili chary za robaki na Morganie i koxiq robia!
Tristan_da_Sworder
31-05-2009, 19:36
ej ja tesz tam mam pare robakuf morze jakis wuteciq? kto hentny na priw mesedzyq
Podobno Uriza i koomple to Ligan:o
Kupili chary za robaki na Morganie i koxiq robia!
ja ci wieże :o:confused:
Dragnit2
26-06-2009, 16:50
ej master uriza daj nick bo akurat mam fraga wolnego:cup::cup::cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.