Pokaż pełną wersje : Tibia.pl Artworm - Druga edycja!
Chyba nie trzeba mowic o co biega. Po 2 latach od pierwszego artworma wpadlem na pomysl aby zorganizowac druga edycje. Regulamin takowej zabawy juz istnieje, nie ma potrzeby pisania nowego. Wszystko znajduje sie tu:
http://arttworm.yoyo.pl
Pamietajcie. Tu wykonanie to sprawa drugorzedna. Liczy sie pomysl i checi! Mam nadzieje ze wszyscy ktorzy chociaz troche znaja sie na grafice dolacza do projektu. Na wyzej wymienionej stronie znajduja sie wszystkie informacje i newsy. Pytania i zgloszenia prosze wysylac do mnie na PW. Tak o to wygladala poprzednia edycja: klik (http://artworm.ovh.org/worm.html). Zapraszam WSZYSTKICH do zabawy! :)
Ja nie widzę keyloggera.. W każdym razie Kaspersky mi nie wykrywa.
Vasudanin
23-07-2008, 23:25
Błąd 404
Plik lub strona, której poszukujesz nie istnieje.
Sprawdz czy podałeś poprawny adres w pasku lokalizacji.
Uuuuu... coś nie wyszło.
Poza tym, jakaś głupia ta zabawa z mojego punktu widzenia.
Mi się włącza i żadnego KL nie widzę, bez szczegółowego przyglądania się (rzuciłem tylko okiem) stwierdziłem, że wszystko jest ok.
@edit
Aaa! Kiedy na tej pierwszej stronce, klikam w link "Zobacz Artworma!" to wyskakuje mi to samo co u Vasu~.
avast nic nie wykrył tam jest sam regulamin 1 worm jest pod linkiem "klik" na dole postu autora fajna zabawa,ale trzeba mieć talent do niej ; p czekam na robaczka...
Pan i Wladca
25-07-2008, 17:03
Domi~~ naprawdę sądziłeś, że ktoś się jeszcze zgłosi? :baby:
Pierwsza edycja była bardzo udana, kolejna - tylko na forum MTA już szła gorzej... można było przewidzieć jak to się potoczy dalej.
Zglaszac sie ludzie, zglaszac! ;p Tam nie ma zadnego keyloggera ;p Btw ja juz prawie nie gram w tibie...
A jak sie klika na zobacz artworma nic nie wyskakuje bo po prostu niema jeszcze tego artworma ;p
Chwilowo mam prolemy z komputerem, jak bedzie dzialal to zaktualizuje all.
@PiW
dopisac cie? : p
@Rayza
Nie tyle talent co pomysl ;p Sprobowac nie zaszkodzi zapraszam wszystkich
Pan i Wladca
11-08-2008, 11:40
No możesz dopisać ,ale jak będzie nas tylko 3 czy tam 5 to nie ma sensu...
Taka fajna zabawa, a nikt nie sie nie dopisuje?
Ja sie chetnie z wami pobawie! :3
No wlasnie, dopisywac sie ludzie to nie boli ;p
Dopoki nie ma przyzwoitej ilosci chetnych, jest to scisle tajne, by sie nie kompromitowac :p
dopiszcie mnie ;] tylko proszę o info jak już się zacznie, dzięki!
Vanhelsen
20-08-2008, 02:43
A prawa autorskie go zabawy? treści regulaminu? Bo ja z sekretnych źródeł wiem, że Dominet nie jest autorem regulaminu :>
SingSing nazywali go, bo ma w oczach coś takiego, samo zuome in?
Ok juz was dopisuje :p A co do praw autorskich - hmm myslalem ze to mta posiada prawa autorskie :>
dopiszcie mnie ;] też bym prosił o info jak sie zacznie
Mam nadzieje że to nie będzie kolejny projekt, z którego wszyscy odejdą po miesiącu. Życze powodzenia, ja już w tym udziału nie biorę bo to nie dla mnie :)
Ee no licze na ciebie. Na pewno nie chcesz? :<
Od ostatniego artworma otworzyłam photoshopa dosłownie kilka razy więc pewnie cofnęłam się w rozwoju :D To by była porażka, dlatego się nie zgłaszam :D
.hobnail
25-08-2008, 16:39
Zgłaszam się! Proszę o PW jak się zacznie.
Juz was wszystkich zapisuje ;p
@Kenixa
szkoda ;/
Extermis
29-08-2008, 12:50
jak bedzie start juz to daj ktos znac na gadu bo sotatnio nie czesto tu zagladam. swoja droga duzo jest chetnych na pw? bo tutaj wiedze ze kilka masek sie zglosilo przez posty.?
A wiec artworm zostal oficjalnie otwarty! Tablety i fotoszopy w dlon! ;p
Ja już się swojej kolejki nie mogę doczekać! Ja chce, ja chce, ja chce! 8o
Po zaledwie 8 godzinach jestem juz pewna, ze 5 dni, to cholernie duzo ;)
Dobrze, że jestem stosunkowo blisko w kolejce 8o
no, troche długo to będzie trwać..
No bedzie ale przeciez ludzie tez maja swoje zycie i problemy. Nie beda tylko siedziec i robic prac do artworma, szczegolnie ze zaczela sie szkola
Pan i Wladca
05-09-2008, 23:34
No to teraz jo ;p glodny jestem :confused: w sensie ze normalnie nie, że glodny robienia pracy czy cos :confused:
Tana, nadeszla twoja jakze upragniona kolej :p
Już wysłane!
To kiedy znowu ja?! 8o
Ależ ja uwielbiam takie zabawy. Chociaż uważam, że poza wysyłaniem PW moglibyśmy też zamieszczać prace tutaj. Rozreklamowałoby to temat.. choc troszke ^^
http://img224.imageshack.us/img224/5244/wormhl5.jpg
Mnie to bez roznicy ;p
Nastepna osoba na liscie: Wronqa
Ale obserwujacym temat robi to roznice ;p za kazdym razem trzeba wchodzic na strone z pierwszego posta zeby dowiedziec sie jak ktos zrobil prace. Ja tam podpisuje sie pod Tana :)
Pan i Wladca
08-09-2008, 17:09
No w tamtej edycji tak było, wysyłało sie pw i zamieszczało swoja prace w temacie :)
(:
http://img392.imageshack.us/img392/5058/beznazwy4pu3wc5.jpg (http://imageshack.us)
Shanhaevel
08-09-2008, 17:36
Hum, tak sobie oglądam i myślę... Może też mógłbym się dołączyć...
Pewnie ze moglbys :P Juz cie dopisuje ;p
Pan i Wladca
11-09-2008, 15:25
Wronqa coś klei w ogóle czy zapomniał o tym ? ;p
nie wiem ja nei bede kazdemu przypominac jezeli za ciezko wejsc na strone i zobaczyc czyja kolej. Ma jeszcze 2 dni.
Minelo 5 dni, nieotrzymalem ani pracy ani zadnego wyjasnienia, no coz.
Nastepny na liscie: Gtyk
no to zabieram sie do pracy
...
praca wyslana na pw, ogolnie stylistyka nawiazuje do zdjec z wkladki do nowego albumu Metalliki Death Magnetic
http://img515.imageshack.us/img515/2015/magneticartwormti0.jpg
Oki, juz zaktualizowalem ;p
Nastepna osoba: Wieszok
Pan i Wladca
24-09-2008, 20:59
no i widzę, że z Wieszokiem też coś lipa.
Wieszok, wstręciuchu! Nie psuj zabawy! 8o
I tak idzie nam jak krew z nosa ;)
Wszyscy zapominają o naszym robalu.
czekam, aż kolejka przejdzie na mnie i robię. zapewniam, że nie będziecie na mnie czekać 5 dni :P
Extermis
25-09-2008, 17:17
no to juz sie doczekales, Wieszok mial czas do wczoraj 23.59 , owszem troche slabo leci ale moze sie rozkreci p.d
Anoo lipa, no coz, wieszok sie nie postaral ;x
Nastepna osoba: Malydok
Vanhelsen
26-09-2008, 00:00
ups, lekko wtopiłem, sorry ludziska, ale wakacje i te sprawy :D Teraz sobie przypomniałem o robaku ;p
praca wysłana.
random bazgroły bez większego sensu :P
http://img232.imageshack.us/my.php?image=tibiaartworm1copygc6.jpg
Extermis
01-10-2008, 19:37
ktos zaniedbuje sprawe, bylo sie domyslec. mimo wszystko 5 dni minelo i kolejka Nikasta przepadla a pracy nie ma, w takim razie czas na uzytkownika: Herbi_Oxyna
kontynujemy do tej pracy: http://img232.imageshack.us/my.php?i...rm1copygc6.jpg nie do osatniego parta przyklejonego na stronie worma.
Nikast Shynix
01-10-2008, 19:56
ktos zaniedbuje sprawe, bylo sie domyslec. mimo wszystko 5 dni minelo i kolejka Nikasta przepadla a pracy nie ma, w takim razie czas na uzytkownika: Herbi_Oxyna
kontynujemy do tej pracy: http://img232.imageshack.us/my.php?i...rm1copygc6.jpg http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif (http://urlguard.pl/l/http://img232.imageshack.us/my.php?i...rm1copygc6.jpg) nie do osatniego parta przyklejonego na stronie worma.
To jednak była moja kolej? Szczerze mówiąc kierowałem się tym, co było napisane na stronie, do tematu nie zaglądałem. Teraz postanowiłem spojrzeć, bo coś dziwnie dłużyła się kolejka poprzednika, patrzę... kolejka mi przepadła? Trudno się mówi, może następnym razem...
Pan i Wladca
01-10-2008, 20:01
Dominet w kulki leci ;D
Extermis
02-10-2008, 00:07
no byla, wsumie moze byc nadal Twoja jak chcesz cos zrobic ; p ktos przeciez musi ;] mysle ze nikt i tak nei zauwazy poslizgu kilku dni przy reszcie kilkudziesiecu ;s a przynajmneij praca bedzie :)
Nikast Shynix
02-10-2008, 21:22
Akurat weekend się zaczyna, więc będę miał czas, mogę zrobić cegiełkę. Ale dzieł sztuki się po mnie nie spodziewać ;]
Ludzie wery wery sory! Przysnalem troche przez szkole xp Nikast jako ze to wprawdzie moje wina to masz spokojnie czas zeby zrobic ;p Juz aktualizuje strone
Nikast Shynix
04-10-2008, 20:05
Jak mówiłem, nic specjalnego:
http://farm3.static.flickr.com/2102/2911927687_72fc56b48c_o.jpg
Juz wrzucilem. Nastepna osoba: Herbi_Oxyna
Nikast Shynix
11-10-2008, 14:26
Czyli jednak artworm odchodzi w niepamięć...
Nikast Shynix
20-10-2008, 20:46
Ludzie, co jest? Może byście się wzięli i robili artworma dalej, co?
moze na poczatek zeby to troche rozruszac, zmienmy zasady... ten kto ma czas na zrobienie kolejnego elementu sie zglasza w temacie i on robi, bo tak wedlug kolejki to widzimy wszyscy jak jest...
No moze i tak ale polowa osob tu nie zaglada... W kazdym razie najpierw skonczmy kolejke.
Nastepna osoba: .hobnail
Evil_Aragami
21-10-2008, 09:34
Ja się zgłaszam :>
też się zgłaszam, zawsze to jakiś trening ^^
.hobnail odpada (tak mi się zdaje, siedzi na innym koncie).
Nastepna osoba: Shanhaevel
ZERO PROFESIONALIZMU! Jak ludzie maja robic rozne tatalajstwa, jesli nie wiedza kiedy ich kolej!
Pozatym wzieliscie ludzi z poprzedniej edycji, ktore nawet nie wiedzialy o tym artwormie, wiec pozwolilem sobie ich skasowac! Najwyzej spowrotem sie zglosza
Wiec:
-Evil Aragami 6-10.11 2008
-PwK 11-15.11 2008
-Dominet 16-20.11 2008
-Extermis 21-25.11 2008
-Pan i Wladca 26-30.11 2008
-Tana 1-5.12 2008
-Gtyk 6-10.12 2008
-Malydok 11-15.12 - 2008
-Nikast Shynix 16-20.11 - 2008
-PaYo 21-25.12 2008
Powinne te daty zostac dodane na strone art worma, jesli sie pomylilem niech ktos mnie poprawi.
Pozdrawiam
Shanhaevel
05-11-2008, 15:36
Pardąsik, problemy z kompem i photoshopem, więc wyrobić się nie mogę.
Nikast Shynix
05-11-2008, 16:12
-Nikast Shynix 16-20.11 - 2008
Powinno być chyba 16-20.12
@Payo
Na zrobienie pracy jest 5 dni a pozatym to ja mam ganiac za ludzmi blagajac zeby laskawie cos zrobili? Za ciezko zajzec do tematu albo na strone raz dziennie? A tak sie sklada ze ty sam nie zrobiles pracy...
Pozatym wzieliscie ludzi z poprzedniej edycji, ktore nawet nie wiedzialy o tym artwormie, wiec pozwolilem sobie ich skasowac!
Akurat gdybys nie zauwazyl to wszyscy ktorzy sa na liscie sami sie zglosili...
EDIT
Nastepna osoba: Evil Aragami
A z usunieciem tych co nie dali znaku zycia poczekam do konca kolejki
To jakis zart
Za ciezko zajzec do tematu albo na strone raz dziennie? A tak sie sklada ze ty sam nie zrobiles pracy...
Widac jest za ciezko zagladac co dziennie jak ja np. NIE ZAGLADALEM PRAWIE POL ROKU! Nie kazdy jest maniakiem, ze sleczy 24h/dobe przed monitorem czy nawet codziennie.
Tak WSZYSCY na tej liscie sie sami zglosili ale DO PIERWSZEGO ARTWORMA!
Wiec jakim cudem znalazlem sie na tej liscie skoro OD POL ROKU mnie NIE BYLO na forum. Dostalem tylko na poczatku wrzesnia PW ze artworm sie zaczyna, co odebralem dopiero dzis. To jest zalosne. Nic nie zostalo ustalone.
Na zrobienie pracy jest 5 dni a pozatym to ja mam ganiac za ludzmi blagajac zeby laskawie cos zrobili?
Stad ten pomysl z datami... Zero konstruktywnego myslenia, tylko marudzisz
Zaraz pewnie zostane pojechany przez niewyzyta czesc spoleczenstwa na forum, ale Twoja dezorganizjacja Dominet mnie wkurza
Zglaszam sie
Data dodania - 24-08-2008, 23:22
NIE ZAGLADALEM PRAWIE POL ROKU!
Data dodania - Dzisiaj (czyt. 05-11-2008) 18:51
Śmiesz twierdzić, że nie było Cię tutaj prawie pół roku?. Nie było Cię raptem niecałe trzy miesiące. Na dodatek - SAM SIĘ ZGŁOSIŁEŚ. Nie, to nie jest nowy artworm, to jest artworm, do którego sam się zobowiązałeś. Przestań więc pitolić trzy po trzy, bo motasz się we własnych kłamstwach. Jak sam przyznałeś - dostałeś powiadomienie na PW. Czego jeszcze byś chciał? Zaproszenie wysłane na adres domowy? Na dodatek patrząc na listę kolejnych osób, to Ty jesteś drugi przed Szynką, czyli trzeci od ostatniej nieoddanej pracy. Wpadasz do tematu, krytykujesz organizatora, a sam zachowujesz się jak typowy szczeniak obwiniając wszystkich dokoła. Zerknij no czasem sam na siebie.
Zaraz pewnie zostane pojechany przez niewyzyta czesc spoleczenstwa na forum
Nie - zostaną Ci wytknięte Twoje idiotyczne błędy przez zuego Radixa.
ale Twoja dezorganizjacja Dominet mnie wkurza
A mnie Twoje zachowanie. -.-
@PaYo
1. Skoro tak dlugo nie wchodzisz na kompa to powiedz mi po jaka cholere sie zglosiles? oO
2. Myslisz ze ten temat dla szpanu jest? Obejzyj sobie wczesniejsze posty w ktorych ludzie sie zglaszali, ja nikogo nie dopisalem bez jego wiedzy
3. Zachowujesz sie jak czlowiek ktory nie zrobil pracy i zwala wszystko na 'system'
4. Wedlug ciebie mam dzwonic do ciebie na komorke oznajmiajac ze jest twoja kolej? Albo moze osobiscie list doreczyc?
Nie pograzaj sie...
EDIT
Zero konstruktywnego myslenia, tylko marudzisz
Rzeczywiscie ja ciagle pisze durne posty na forum spamujac i marudzac ze nie jestem w stanie dotrzyac terminu w zabawie do ktorej sam sie zglosilem >.>
ej ludzie, spokój bo się spam robi :/
Nikast Shynix
09-11-2008, 14:16
A artworm nadal martwy...
Bo nikomu sie nie chce robic partow ;x
Pan i Wladca
10-11-2008, 13:46
To po kiego grzyba się zgłaszali...
Nikast Shynix
10-11-2008, 21:35
Może chcieli być fajniejsi?
To zamiast gadac kto chcial byc fajniejszy a kto nie to wezcie sie do roboty i zrobcie kolejny fragment. Niewazne kto, wazne zeby bylo. A potem kto bedzie mial ochote i pomysl to niech robi nastepna czesc.
Extermis
11-11-2008, 10:12
doczekamy konca kolejki i tak raczej zrobimy. czas Evil_Aragami'ego minal.
zdaje sie ze kolej na PwK.
nastepnie proponuje zeby kto mial ochote i pomysl, napisal to w temacie a nastepnie edytowal i od momentu gdy zglosi chec, dac mu 2 dni w wypadku wiekszej ilosci chetnych lub nieograniczony czas w razie ich braku.
Aczkolwiek to tylko propozycja.
Tak zrobimy, tylko skonczmy kolejke. Nastepna osoba to PwK
ok, ja machnę coś, nie oleję tego
hyh artworm, jak ja to lubię :P niech tylko podłączę neta w domu i za miesiąc się do was przyłączę :) jak na razie idzie wam świetnie :)
ok, ja zrobiłem i posłałem PW czekam na innych xD
Ok, koniec 1 kolejki, dziekuje za wszystkie prace :) Co do nastepnej - pomysl z zaklepywaniem kolejki nei przejdzie. Zrobi sie za duzy balagan, dlatego jedziemy dalej po kolejce, osoby ktore nie daly znaku zycia zostaly usuniete. Jest tez nowa zasada:
-Jezeli osoba na ktora padla kolej nie jest w stanie zrobic pracy, wysyla w temacie posta ze nie da rady, wtedy jest pomijana. Jezeli do konca kolejki sie nie odezwie z wiadomoscia ze juz moze zrobic parta, zostaje usunieta. Jezeli osoba nie da zadnego znaku i nie odda pracy w terminie jest odrazu usuwana. (oczywiscie moze sie zglosic ponownie)
Hmm to chyba tyle. Pozwolilem sie przeniesc na 2 miejsce w kolejce bo mam troche spraw :p Jezeli ktos chcialby byc przeniesiony o 'x' miejsc, niech rowniez napisze na PW albo tutaj ;)
Pierwsza osoba: Extermis
Pozdrawiam
Extermis
12-11-2008, 17:05
MKM.... idzie swietnie? chyba nie ogarniasz cos ostatnio ^^
Mam prosbe. Moglibyscie wrzucac tutaj swoje fragmenty? ;p nie chce mi sie za kazdym razem wchodzic na strone artworma. Zreszta pewnie nie tylko mi sie nie chce ;p
Wiekszosc osob tutaj wrzuca a pozatym przeciez to 5 sek. looknac worma ;p
Extermis
14-11-2008, 19:18
http://img371.imageshack.us/img371/335/ozjpov1.jpg (http://imageshack.us)
Bynajmniej jest, nastepnym razem sprobuje zrobic cos fajniejszego, chyba odwyklem od jakiejkolwiek pracy tworczej w tym kierunku.
No ja tez juz skminilem mego parta. Apropo nowej plyty zespolu Coma :)
http://img79.imageshack.us/img79/6205/hipertrofiawormoa8.jpg
Nastepna osoba: Pan i Wladca
Gdyby tylko jakiś supporter/mod wrzucił do newsów informację o wormie z linkiem do tego tematu, to od razu mielibyście full chętnych z zniecierpliwieniem czekających na ich kolej. Więc może jakiś msg do któregoś z nich z prośbą o krótką informację o trwającej zabawie w postaci newsa / jakiejś małej notki na końcu tłumaczenia kolejnego teasera?
Nikast Shynix
18-11-2008, 19:22
Gdyby tylko jakiś supporter/mod wrzucił do newsów informację o wormie z linkiem do tego tematu, to od razu mielibyście full chętnych z zniecierpliwieniem czekających na ich kolej. Więc może jakiś msg do któregoś z nich z prośbą o krótką informację o trwającej zabawie w postaci newsa / jakiejś małej notki na końcu tłumaczenia kolejnego teasera?
A może jednak nie?
Zastanawiam się czy ona jeszcze wchodzi na to forum (czy po prostu ignoruje moje pw ;F )...
@edit
Właśnie jej na gg napisałem żeby do skrzynki pw zajrzała i przy okazji dodałem że jej kolej w wormie
Pan i Wladca
21-11-2008, 14:12
Sorki ja nie miałem czasu :/
Jacobsson
02-12-2008, 12:47
Czy mógłbym się zgłosić?
Oczywiscie, juz cie dopisuje tylko prosze pilnowac kolejki :p
Dostalem prace na PW od Gtyka. Nastepna osoba: Wieszok
Nikast Shynix
21-12-2008, 11:05
I co z tym artwormem? Znowu pada...
No jak kurwa mac nikomu sie nie chce prac robic to ja jebe takiego worma
Projekt zamkniety. Moze ze 4 osoby sie wywiazuja i oddaja prace w terminie, nie ma to sensu.
oj szkoda, a chciałem się załapać :D wreszcie mam internet, a wy skończyliście, psi! :baby:
hyh Dominet, nie dziwie Ci się że się zdenerwowałeś :D sam prowadziłem dwa wormy i też mnie jasna krew nieraz zalewała :P
@offtop
Wieszok modem? :D wtf? :P ale mam zaległości, gratki stary :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.