Pokaż pełną wersje : Gs
Knight Simon Dark lord
02-12-2004, 19:40
mam pytanie może głupie ale czy ja knight skille 47/42 25lvl gsa z eq:p-set.stell helmet,dwarven shield
razem z kolegom 14lvl pal eq:p-legsy,scale armor,dar helmet,kusza i bohy z 49 distnsa mamy szanse go utluc bez powazniejszych uzycia uhuw
Bez powazniejszych to raczej na pewno nie
Król Pchel
02-12-2004, 19:46
Hmm...Tak oczywiscie ze go pokonacie...
A tak na serio to padniecie jednym strzalem :P :evul:
heheh
Simon idź odrazu na DL'a albo Behemotha :) jak coś to msg me pójde z tobą się pośmiac jak lejecie , ( sd rLZZZ
Knight Simon Dark lord
02-12-2004, 20:28
pytam sie na serio ja jako bloker i kolega nawala
Monoskar
02-12-2004, 20:36
Serio to nie idź, bo się obudzisz w świątyni a sama walka będzie naprawdę króóóóóóótka ;)
Paladyneczek (hiberna)
02-12-2004, 20:45
chlopie ty nie mysl o gs'kach tylko sie wez za trening bo z taki skillami to by cie 12 lvl zbil i bys plakal :) :D :D :D :D :D :D
trenuj do 70/XX i wtdey na gsa i tak bedzesz hytal niezle a tak brb.to gsa w zwarciu praktycznie nie da sie ubic bez wiekszego zuzycia uhow :)
Pewnie byscie przezyli ale masz za slabe skille.
Pokaze wam ze cuda sie zdazaja. Moj kolega (sutevu) blokowal DL'a na 25 levelu ze skillami 60+/60+. Ja palek 26 lev 65/45 i 37 palek 69/xx i poszlo 8 uhow blokerowi... Z samych boltow zabilismy.
http://img.photobucket.com/albums/v448/mielnik/dl.jpg
może zrulujcie (na swoją odpowiedzialnośćja nikogo nie namawiam GSa pod mostek przy venore anty-gsowy. Palek go będzie zza bagna nawalał i będzie miał tylko poison a lot twój jak go zatłuczecie to za to dostaniecie Nobla :] albo bana za lurowanie 8o
Dragon bone
02-12-2004, 21:51
Taaak hmmm dochodze do wniosku, że na tibii pl powinno się pisać od jakich skilli/ml można próbować zabić danego potworka, bo to troche żałosne. To tak jak bym się porywał 50lev postacią na annichilatora!!! "Blokerze" poczytaj sobie najpierw na różnych stronach troche o tibii i dopiero zacznij grać. :elf:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.