Pokaż pełną wersje : Folda -3
Mam pytanie jaki klucz jest potrzebny i skad go wziąść By mudz dastac sie na -3 folde nie chodz mi o water elemental tylko to miejsce gdzie sa minosy
i czy tam mozna sie dostac tylko przez vege na broadsword quest ??
Tam gdzie jest mino mag i 4 zwykle minosy ich skarbiec chyba
Prosze o Odpowiedzi
Markusek14
19-07-2008, 13:49
Wiesz gdzie na foldzie respią się minotaury??
Wiem jeśli sie pytasz to nic
mi chodzi o ten resp co na broadsword quest jest a po pierwsze to jast na foldzie tylko sie przez vege idzie wiec wiem ale nie weim jak otworzyc dzwi
nie weim jaki klucz i skad go wziasc
Markusek14
19-07-2008, 16:04
Aha. Wedlug mnie robiąc ten quest na foldzie z tym labiryntem to chyba tamtędy można sie dostac.CHYBA!!!
Jak sie tan quest nazywa ??
Moze te dzwi mozna otwozyc copper key 45... jaki taki znalazlem na foldzie \
jak sie ten quest nazywa z tym labiryntem co mowiles
??
Markusek14
19-07-2008, 17:59
Według mnie to wlasnie ten key. Ale niewiem czy tamtędy da się dostac ale chyba tak. Ten quest nazywa się Dark Helmet quest.
Dzieki ZA odpowiedz zobacze z tym key-em jak by co dam ci znac ale moze to tez przez questa
zobacze
Markusek14
19-07-2008, 19:09
Tylko że ten key otwiera ten labirynt na Foldzie ja kiedyś przed updage .8.1 weszłem do tego questu broadsword przez ten labirynt niewiem jak teraz jest.:]
Eh...
Podziemia te należą do Senji i właśnie przez nią prowadzi główne wejście. Znajduje się ono w zamku. Wcześniej jednak należy zdobyć klucz, który jest nagrodą z Dark Helmet Questu.
cinek0124
24-07-2008, 20:20
ten klucz jest do respa jednego z dwóch mino archerow na foldzie oprucz nich sa tam minosy,ratyi bugi nie ma tam zadnego questa na quest na board sword jest w senji gdzie trzeba przejsc przez ogien trucizne i energie jak sie ma klucz to mozna nawet na senji po expic na mino magu mino mino archerze i mino guardzie
ten klucz jest do respa jednego z dwóch mino archerow na foldzie oprucz nich sa tam minosy,ratyi bugi nie ma tam zadnego questa na quest na board sword jest w senji gdzie trzeba przejsc przez ogien trucizne i energie jak sie ma klucz to mozna nawet na senji po expic na mino magu mino mino archerze i mino guardzie
Robiąc tego questa otrzymujesz trzy klucze - jeden do tych mino archerów na Foldzie, drugi otwiera drzwi do Senji (ten pokój za broadsword questem), zaś trzeci - mały pokoik pod Senją z paroma minotaurami. Niestety, nie pamiętam numerków kluczy, lecz wiem, że ten pierwszy znajdujemy jeszcze na Foldzie w jednej ze skrzyń na południu.
Senja zaś nie składa się tylko z tych trzech minotaurów...
Robiąc tego questa otrzymujesz trzy klucze - jeden do tych mino archerów na Foldzie, drugi otwiera drzwi do Senji (ten pokój za broadsword questem), zaś trzeci - mały pokoik pod Senją z paroma minotaurami. Niestety, nie pamiętam numerków kluczy, lecz wiem, że ten pierwszy znajdujemy jeszcze na Foldzie w jednej ze skrzyń na południu.
ale ten klucz jest kolo tych archerow i co to za quest
ale ten klucz jest kolo tych archerow i co to za quest
Początek Dark Helmet Quest...
Początek Dark Helmet Quest...
THX za odpowiedz
cinek0124
25-07-2008, 18:11
po 1 to nie jest zaden quest
po 2 ja go robilem 1000razy i nie dostalem 3 tylko 1 lolq bo klucz do senji jest na senji za mino magiem wiem bo brata postacia tam bylem
po 1 to nie jest zaden quest
po 2 ja go robilem 1000razy i nie dostalem 3 tylko 1 lolq bo klucz do senji jest na senji za mino magiem wiem bo brata postacia tam bylem
To JEST początek Dark Helmet Quest. Za drzwiami z mino archerami masz przejście na Senję i tam jest jego kontynuacja...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.