PDA

Pokaż pełną wersje : Jaki Domek?

Markusek14
19-07-2008, 19:21
Mam pytanie:
Niewiem w jakim miescie najliepiej se kupić domek? Prosze o uzasadnienie swojej odpowiedzi. Prosze o pomoc:p

Prawomysl
19-07-2008, 19:27
Najlepiej w thais! Tani, kazda pozycja domku jest dobra, i duzo ludzi jest w thais a chodzi o to zeby sie nim pochwalic. Ja mialem juz 6 domkow w thais i zawsze bylem zadowolony.

Markusek14
19-07-2008, 19:29
Ale teraz mam problem bo zostały same małe a niechce małych.:p:]:)

Mystlich
19-07-2008, 19:30
To może Carlin?
Mało kto tam chce mieć domek a ludu jest pełno

Markusek14
19-07-2008, 19:37
Właśnie przejrzałem domki w Carlin i licytowalem ale doszlo do 40k.Co powiedzie na domek w ab??:confused:

Slythia
19-07-2008, 19:49
Zastanów się na początku czy stać Cię na podróże. Jeśli tak to poszukaj jakiegoś dużego domku w spokojnej okolicy (Northport, Senja, Cormaya, Green..., Fibula). Możesz wtedy patrzeć pod względem wielkości, gdyż często w tych miejscach stoją one puste.

Jeśli zaś nie stać Cię na ciągłe podróże to kup domek w miejscu, w którym najczęściej będziesz expił. Zależy wtedy ono od Twojego poziomu. Jeśli jest on taki, jak w profilu to polecam Svargrond, Liberty Bay (w obu miastach są śliczne domki, mieszkałam tu i tu), Kazo, Port Hope, Ankh. Wybierz sobie najlepsze expowisko dla siebie i kup tam domek.

Do tej pory mieszkałam na Senji, Cormayi, w Svargrond i w Liberty Bay. Najładniejszy był ten ostatni (piętrowy, marmurowy), zaś w najlepszym miejscu był ten w Svargrond (świetne expowiska).