Pokaż pełną wersje : Wybory moderatorów - wyniki?
Belindra
19-07-2008, 19:35
Elo, zauważyłam, że Wieszok jest Moderatorem. Czyżby były już wyniki? Proszę je ujawnić!
Jak Tompior; )
Gratuluje Wieszakowi. Tompiorowi, już poszło pw wcześniej: P
Dokładam się do gratulacji, zasłużonych gratulacji, i mam nadzieje że więcej nowych moderatorów się ujawni.
Edit: najważniejsze, oficjalnych wyników nie ma jeszcze.
Uran of Aurea
19-07-2008, 20:06
Jeszcze mPalar dołączył do grona moderatorów.
Gratuluję wszystkim nowym moderatorom !
Powodzenia w pracy dla nowych moderatorów!
Gratulacje i powodzenia w pracy : D
Ahhaha, ale fajnie wyszło z mPalarem
bash.tibia.pl
Pozdrowienia i powodzenia w pracy moderatorskiej, ciekawe kto jeszcze nim został..
Vasudanin
19-07-2008, 20:17
Gratuluję nowym moderatorom, wreszcie nastąpi ład i harmonia.Lmao, jak to brzmi
@up
Pewnie to wyszscy.
@2down
Starczy.
Kongretulejszyns Tompiorku ;* (:<)
Yoh Asakura
19-07-2008, 20:53
Tylko 3 ? Mało, mało, mało...
Union_Aqua
19-07-2008, 21:00
Jak narazie tylko 3 dostało moda ;) Nie wierze, żeby ich liczba nie wzrosła dwukrotnie ;P. Wygląda też na to, że ten kto rozdaje tytuł modka idzie od początku tematu do końca.
Pozdro ^^
GargoinX
19-07-2008, 21:05
Gratulacje dla wszystkich nowo wybranych moderatorów. Niech moc będzie z wami ;) (I odwiedzajcie dział fake'i;))
Gratulacje gratulacjami- ale czekam na wypowiedź nowych moderatorów :P.
Gratulacje chłopaki. Zycze owocnej pracy i wytrwałości :) Nie dajcie sie! :D
Vasudanin
19-07-2008, 21:12
A jeżeli będziecie strajkować to was *tutaj pada niecenzuralne słowo na "z"*
Nie, ja wam nie grożę
.Matrik.
19-07-2008, 21:18
Hm, miał być news? A poza tym, od momentu wyboru (choć nie wiem kiedy był), żadnego nie widziałem aktywnego, żeby zobaczyć, że są modami ; )
Milan ognia
19-07-2008, 21:27
No cóż, mam nadzieję, że będą zaglądać do Tajemnic Rookgaardu.
Wieszok? Fenomenalnie. Od początku odkąd się udzielam na forum go pamiętam i pewnie będzie dobrym moderatorem.
Dark Sven
19-07-2008, 21:51
Jeżeli któryś z dwójki Wieszok-Tompior skurw i się jak Ashlon, to ja nie kcem.
Vanhelsen
19-07-2008, 21:52
Gratulacje gratulacjami- ale czekam na wypowiedź nowych moderatorów :P.A co tu się wypowiadać? Stało się i tyle, powiedzieć mogę tylko tyle, że byłem miło zaskoczony wracając z pracy
Hm, miał być news? A poza tym, od momentu wyboru (choć nie wiem kiedy był), żadnego nie widziałem aktywnego, żeby zobaczyć, że są modami ; )Ty nie widziałeś a ja już jednak paręnaście rozdanych upomnień mam na kącie i z dwa bany? Tak czy siak, staram się wykonywać nowo powierzone mi zadanie :) jak uda mi się w pełni rozgryść system :D
Vasudanin
19-07-2008, 21:54
A tutaj sru, zabrakło użytkowników łamiących regulamin i Wieszok się nudzi.
ps.
Na jakie działy dostałeś moda?
I kto mial racje? Od poczatku mowilem ze tompior nim bedzie :D
Gratuluję wybranym! Mam nadzieję, że weźmiecie się ostro do roboty, ogólnie będziecie 'ostrzy' i bez skrupułów wyplenicie zło z forum.
@EDIT
Palar pewnie zaraz zrobi jakąś nową sygnę, bo na aktualnej ma coś tam, że jest w supporcie, a tu już moderacja się kłania.
@EDIT2
No, i widzę, że Wieszok już jest ostry! Dopiero co kilka raportów dałem i już tych postów/tematów nie ma. :'d
Jako iż po wyborach upust zawiedzionym nadziejom muszą dać frustraci, to ja zacznę:
Tompior jako mod twórczości to farsa i nieporozumienie. Oczywiście nie kwestionuję jego znajomości literatury i dobrego gustu, bo nie mam ku temu podstaw, ale nigdy go tam specjalnie nie widziałem.
A może nie chciałem widzieć.
Ale serdecznie wszystkim wybranym gratuluję i niecierpliwie czekam na oficjalny news.
Milan ognia
19-07-2008, 22:06
Uhm, właśnie zauważyłem, że Tompior w TR robi. Będzie miał co robić.
ps.
Na jakie działy dostałeś moda?
Pozwolę sobie odpowiedzieć:
Tompior (jest offline) Dla początkujących, Fora główne, Inne, Multimedia
Warszawa
Wieszok Fora główne, Forum ogólne, Multimedia
Festung Breslau Numer AQQ: 4683371
mPalar jest offline Fora główne, Forum ogólne, Multimedia
Żory
Vasudanin
19-07-2008, 22:15
Dzięks, ja jestem na tyle tępy, że nie zauważyłem.
Na przyszłość: http://forum.tibia.pl/showgroups.php ;-)
Dajcie nowym trochę czasu na pokazanie na co ich stać - Tompior i mPalar prawdopodobnie jeszcze nie mają o tym wszystkim pojęcia, bo od momentu nadania uprawnień nie odwiedzili forum. ;p
Zobaczymy na razie jak się ta trójka spisze... :>
psyhopatka
19-07-2008, 22:24
Liczyłem na Slythie , ale pech;s
No i myślałem że z Etoric będą jaja;d
Nikast Shynix
19-07-2008, 22:26
Nareszcie. Oby tylko nie okazało się, że ich trzech nie wystarczy.
Ojciec Dyrektor
19-07-2008, 22:28
Nie ukrywam, że myślałem, iż w większym stopniu sprawdzi się 5 pkt. regulaminu Support Tibia.pl :P
"Będąc w supporcie, pokazując się z jak najlepszej strony macie największe szanse, aby w przyszłości zostać moderatorem forum. Zwykle podczas wyboru nowych "niebieskich", to support jest w pierwszej kolejności brany pod uwagę ."
Poczekamy, zobaczymy.
Moi Drodzy ! Alleluja i do przodu :D
Technick
19-07-2008, 22:35
To na tym forum są moderatorzy?!
Pierwsze słyszę, bo na razie widziałem jednego - Vila, który zresztą także się aktualnie obija.
Vasudanin
19-07-2008, 22:44
Ja już Wieszoka w akcji widziałem.
Dlaczego Eerion nie dostał moda?
Duke Dran
19-07-2008, 23:10
Nic tylko pogratulować : ) i do roboty :kilof:.
Ciekawi mnie tylko, przez jak długi okres będziesz miał taki zapał do pracy.
Hoho, Wieszok rozpoczął 'całkiem' żywo. Gratulację dla wybrańców.
Mystlich
20-07-2008, 00:11
Powiem jedno...
KONIEC ERY KEYLOOGERÓW NA TIBIA.PL
Wieszok jest przyznany w dziale "Filmy".
@down
heh^^
Vasudanin
20-07-2008, 00:38
Napisz to jeszcze raz na czerwono i niebiesko żeby każdy zobaczył. +D
Gratuluje ;) Mimo, ze jest was trzech, mam nadzieje, ze znowu zawita lad i porzadek na tym forum ^^
Vasudanin
20-07-2008, 01:02
I obyś miała rację, jestem ciekaw tylko jak długo będziecie mieli taki zapał. =D
Belindra
20-07-2008, 01:20
Ale mój temat się rozrósł! :D Ale słyszałam, że miał być news... Z tym bosalem to nigdy nie wiadomo :P
Ale mój temat się rozrósł! :D Ale słyszałam, że miał być news... Z tym bosalem to nigdy nie wiadomo :P
To ze jeszcze nie ma newsa może o czymś świadczyć. Nie bd się na ten temat wypowiadał- niech wypowiedzą się osoby wiedzące.
Da radę wiedzieć, kto jeszcze był bardzo blisko otrzymania statusu moderatora?
Vasudanin
20-07-2008, 01:28
Chcesz wiedzieć, czy chociaż byłeś na drugim etapie? =D
btw.
Rothes coś pisał, żebyśmy dali czas nowym, więc to chyba nie koniec.
Nie Rothes, nie chcę się znowu z toba kłócić i nic nie sugeruję.
Sacred Platinum Dragon
20-07-2008, 02:45
No to du... użo inaczej sobie to wyobrażałem. Gratulacje nowo wybranym i życzę chęci do pracy. Szczerze mówiąc to mało tych modów zostało wybranych, spodziewałem się co najmniej pięciu.
Jak zostało napisane w newsie mamy oko jeszcze na kilka osób, ot tak w razie czego. ;)
Z uwagi na to, że pojawił się oficjalny bosalowy news, gdzie można kontynuować dyskusję, temat zamykam.
Do jakiegoś posta wyżej: z moich informacji tylko raz w historii wyborów wyszła informacja o przebiegu głosowania. Dotyczyła mnie, padła na IRCu, i przez ponad rok myślałem że był to żart, dopóki nie dostałem możliwości sprawdzenia przez wybór przy kolejnej okazji. Nie ogłaszamy z zasady kto jak był daleko czy blisko, choćby i po to, żeby widzieć jak się konkretne osoby zachowują w obliczu porażki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.