Pokaż pełną wersje : Wakacje 2oo8
W tym temacie wpisujcie swoje przygody związene z wakacjami tego roku'08.
Gdzie byliście ,a może gdzie będziecie się wybierać ,a może po prostu nigdzie nie wyjeżdżacie z różnych powodów. A może te wakacje chcecie przeznaczyć na podrasowanie swoich char...Zapraszam. :]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nom to Ja mam 2 obozy sportowe w te wakacje(koszykówka) ,na pierwszy nie pojechałem ,bo moja mama jechała do Włoch ,a bardziej dla tego nie pojechałem ,że nie chciało mi się ,bo to był obóz wytrzymałościowy ,aby poprawić nam kondycje na boisku..;o No i obóz spędziłem u ciotki dosyć blisko domu ,gdy mama była we Włoszech. No ,ale na 2 obóz jade ,mamy go w Zakopanym i już jest normalny to znaczy: Treningi ,zwiedzanie itp. itd. ;-D I to już 3 sierpnia ,wiem bo dzisiaj dostałem kartę obozową ^^
http://img521.imageshack.us/img521/1994/wakacje2008vw2.th.jpg (http://img521.imageshack.us/my.php?image=wakacje2008vw2.jpg)
2 obozy karate(ten drugi już pojutrze), jeszcze tydzień nad morzem x.x
A jeśli chodzi o przygodę tfu "przygodę", to gdy powiedziałem "ku*wa" przy wychowawczyni, nie zauważyłem jej -.-
Tak to nic się ciekawszego nie działo..
Mystlich
19-07-2008, 23:57
Gdyby nie to, ze nie przeszłem do kolejnego etapu "GT" to bym całe wakacje ćwiczył śpiewanie.
Ale tak narazie to jedynie nuda.....byłem w wesołym na Śląsku, ale nic nowego prócz wrażeniami z koła młyńskiego. Narazie jedynie mam nadzieję, że ciocia zadzwoni i zabierze na tydzień na wieś. Przynajmiej bym był pierwszy raz w życiu na wsi ;)
P.S. To że nie przeszłem do next round w "GT" nie znaczy, zę porzucę śpiewanie.
A co do przygód to hmmm.
Fotografowanie burz oraz spotkanie szczura w piwnicy 0_0 Blueeeee
Gdyby nie to, ze nie przeszłem do kolejnego etapu "GT" to bym całe wakacje ćwiczył śpiewanie.
Ale tak narazie to jedynie nuda.....byłem w wesołym na Śląsku, ale nic nowego prócz wrażeniami z koła młyńskiego. Narazie jedynie mam nadzieję, że ciocia zadzwoni i zabierze na tydzień na wieś. Przynajmiej bym był pierwszy raz w życiu na wsi ;)
P.S. To że nie przeszłem do next round w "GT" nie znaczy, zę porzucę śpiewanie.
A co do przygód to hmmm.
Fotografowanie burz oraz spotkanie szczura w piwnicy 0_0 Blueeeee
MYSTLICH WRÓCIŁ!!!!!\o/
Ja? eee za tydzień do Niemiec, za 2 tyg do Chorwacji, z 2 tyg temu byłem u babci, wczoraj wyjechał ode mnie kuzyn ;x W międzyczasie integracja z nową klasą
Wakacje? Morze-okolice Bydgoszczy- dom. I tak w koło.
Przygoda? Ta. Wracałem do domku nad morzem, a ten zamknięty od środka. Szczegół, że wróciłem ok. 3 nad ranem. Domek został otworzony o 9-10 rano. Wrażenia? Trochę zimno było. I mokro.
Vasudanin
20-07-2008, 02:03
(...)Narazie jedynie mam nadzieję, że ciocia zadzwoni i zabierze na tydzień na wieś. Przynajmiej bym był pierwszy raz w życiu na wsi ;)(...)spotkanie szczura w piwnicy 0_0 Blueeeee
Ja mieszkam na wsi, fajnie jest, a szczury są słodkie. =3
@
Huh... jeśli 16h dzień w dzień przy kompie można nazwać przygoda to to moja największa
@down
WUŻUPŁ brzmi jak nazwa jakiejś nowej, śląskiej wódki X_X
Vanhelsen
20-07-2008, 02:16
Wakacje (które nota bene rozpocząłem już pod koniec kwietnia :D) zacząłem od krótkiej wizyty w Szczecinie, lada chwila wyskok do Berlina na weekend, potem wyjazd z ojcem nad zalew w ramach "Wieszok udaje, że umie pływać łódką", wyjazd ze znajomymi nad zalew w ramach "WUŻUPŁ 2" i na koniec jeszcze tydzień ze znajomymi w Sopocie.
Nie jest źle :) a w ramach przerw harówka po 10godz dziennie w pracy :/
A jeśli chodzi o przygodę tfu "przygodę", to gdy powiedziałem "ku*wa" przy wychowawczyni, nie zauważyłem jej -.-
Ej no kurde ale ty menski8o
To wy nie gracie całe dnie w Tibie? :o
Żartuje oczywiście.
Ja jestem już po wyjeździe do Chorwacji, za kilka dni wyjeżdzam nad polskie morze (kołobrzeg), a potem się zobaczy. :)
Nikast Shynix
20-07-2008, 10:49
"Wieszok udaje, że umie pływać łódką"
To Wieszok nie umie pływać lódką?! Moje życie legło w gruzach :'(
A co do tematu, siedzę głównie w domu, tylko pod koniec lipca wyjeżdżam do Włoch i wracam w połowie sierpnia.
Jak na 1 cześć wakacji i bycie prawie caly czas na dworze to sie nie nudzilem.
2 razy byłem spisany za picie piwa... chyba z 3 razy uciekalem przed straza miejska i policja... Jutro jade nad mazury... Pewnie bede sie nudzic, ale 170 ~~ mp3 zrobi swoje! ^^ \m/
Pozdro
STASZEK11-15-11
20-07-2008, 11:12
Ja bede siedział w domu jak co rok.
Dark Sven
20-07-2008, 11:23
Do czasu, aż nie będę mógł chodzić, moje wakacje ograniczają się to 100m od domu...
Grzesio95
20-07-2008, 11:29
Ja 3 dni temu przyjechałem znad morza. Teraz czekać aż przyjedzie do mnie kumpel na 2 tygodnie i znów całymi dniami przy kompie
@Granteon
AHAHAHAAHHAHAHZHAAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHA AHHAHAAAHHAHAHA
@Topic
Ja siedze w domu, za 2 tyg jade w Bieszczady.
Może bd jechał na tydzien do Dzwinowa lub Karpacza. Jak narazie nic ciekawego się nie dzieje :< btw wie ktoś gdzie w dolnośląskim można skoczyć na bungee? xD
@Gareton
leże i kwicze uheuehuaehhua
Myślałem, że to znów bedzie kolejny pierdol*iety dzień a tu kilka niespodzianek ala Mystlich.
STASZEK11-15-11
20-07-2008, 11:34
@DARK_SVEN
Nie podskakuj kurwa, nie jestem jakiś mieszczuchem co se cały czas nic nie robie tylko musze robić nie to co ty mieszczuchu zasrany.
Vasudanin
20-07-2008, 11:36
Nie wiem czy umiesz czytać ale Dark nic na ciebie nie napisał X_X
sphinx123
20-07-2008, 11:39
Ja jestem zajebisty, pojadę do Włoch TYLKO po to żeby się opalać, bo jestem prymitywem, który nic nie wie o historii. Jak pokażą mi Koloseum, pomyślę że to nowy supermarket, powiem że nudne i polecę się opalać. Także, zagranicę jadę TYLKO dlatego że TaM SaFfShE SuOnEcZqO a w Polsce to rOoShNiE s ToM PoGoDoM =( Ale mama i tata mają dużo pieniążków, to jeździ się na zagraniczne wycieczki, mimo tego że sie na nie niezasługuje, oraz nie ma się żadnego przygotowania historycznego czy architektonicznego.
Takie coś mnie najbardziej w*****a xd
@DARK_SVEN
Nie podskakuj kurwa, nie jestem jakiś mieszczuchem co se cały czas nic nie robie tylko musze robić nie to co ty mieszczuchu zasrany.
Masz jakieś problemy z dowartościowywaniem?
STASZEK11-15-11
20-07-2008, 12:02
@dOMIN3X
A ty wszędzie wtykasz swojego ryja ?
@dOMIN3X
A ty wszędzie wtykasz swojego ryja ?
ta...............
2 razy byłem spisany za picie piwa... chyba z 3 razy uciekalem przed straza miejska i policja...
No, to prawdziwy gangster z ciebie.
@Żyłka
Wooww....
Bój sie mnie !!!11 strzałeczka xD
Grzesio95
20-07-2008, 14:40
@DARK_SVEN
Chyba jesteś ze wsi tak jak ja ale wytłumacz czym on do ciebie podskakuje.
Wylansowany
20-07-2008, 14:46
Echech, czekałem aż ktoś założy taki temat...
Na serio to:
Dzisiaj wróciłem z obozu sportowego; siatkówka, koszykówka, kajaki itd. itp.
Za 10 dni zap... po górach tak z 15km dziennie na odprężenie...
Yoh Asakura
20-07-2008, 16:23
Moja wakacyjna przygoda ? A, nic ciekawego. Pokonałem Lavosa i uratowałem świat.
Ummm, tydzień u babci (głównie w celu odebrania wypłaty za czerwony pasek, no i jeszcze w celu zjedzenia miski porządnej fasolki po bretońsku domowej roboty :>), to już było, aktualnie siedzę w moim miejscu zamieszkania (Viva la Wratislavia), i trochę imprezuje. Niedługo wyjazd do Anglii (szkoła) i tydzień ze znajomymi w Sopocie (nie, nie jadę z Wieszokiem ;)).
Pokromca_dragonuw
20-07-2008, 18:56
Ja z rodzicami jadę na edron połowić rybki, a za dwa tygodnie płyniemy statkiem z kapitanem do thais się poopalać na plażę i mam nadzieję, że nikt nie zluruje mino guarda tak jak w tamtym roku bo skończyłem w szpitalu :/
Może jak będą pieniążki i czas to jeszcze pojedziemy do babci który mieszka w Carlin : )
gavreonien
20-07-2008, 19:32
Czy ktokolwiek tutaj cieszy się z powodu wakacji...?
Ja pracuje przez cały lipiec i sierpień przy kostce brukowej, buduje dom i w ogóle jest fajnie :) We wrześniu jadę do Wiednia, jak sobie kupię nowy samochód :)
@Mystlich
Propagujesz akcje "Piszę poprawnie po polsku" a robisz błędy w stylu "przeszłem" albo "narazie", uspokój się człowieku, poćwicz ze słownikiem.
Do wczoraj miałem robote, więc dopiero teraz moje wakacje się zaczynają ;p.. imprezy, alkohol, alkohol... no a pod koniec sierpnia obóz tenisowy.
gavreonien
20-07-2008, 22:40
@up
Gdzie jedziesz na obóz tenisowy?
Ja w wakacje nie chodzę do szkoły.
Pokromca_dragonuw
20-07-2008, 23:48
Ja w wakacje nie chodzę do szkoły.
szczęściarz :|
moja wakacyjna przygoda
wstalem rano, umylem zeby, zjadlem sniadanie. jak zwykle byla to ukochana zupka amino pomidorowa. zjadlem 2 zupki.
a teraz nadeszla pora na najwazniejsza czesc historyjki. usiadlem przy takim urzadzeniu co sie nazywa "komputer". sklada sie ona z monitora, myszki <takiego cos z kulka i sie pstryka i sie rusza strzaleczka na monitorze> no i klawiatury i glosnikow. przy obudowie byl przycisk "power" i go nacisnalem. maszyne zaswiecil prad.
przy wczytaniu sie mojego windowsa visty nadszedl czas na najwazniejsza opowiesc tej historyjki
no wiec na pulpice <miejsce gdzie mamy wszystkie ikony> byla "tibia"
odpalilem jom
wszedlem sobie moim ukochanym paladynem Bebepu <30 paladyn na swiesie Askara>
i byl moj kuzyn knight <Komanz 37 rycerz na swiecei Askara>
no i on do mnie "idziemy na dla na pohu"
no i ja poszedlem z nim bo jestesmy dzielni i strzelalismy w smokow z boltow <takie cos co potrzebuje kusza zeby strzelac nie?>
no i poradzilismy sobie 3 razy bylem na red ojajego japierdole kurwa ale ze mnie ziom ostry a ten kuzyn hahahahahah ojeju 4 razy na red i jeszcze stal na przeciwko paszczy tego czerwonego smoka hahahahah co za noobek przeciez mogl pasc ja jego ale zabawne
no i niestety nic nie wypadlo a szkoda bo dzien mogl byc lepszy
tak oto koniec tej historyjki zwanej MOJA WAKACYJNA PRZYGODA DWA TYSIONCE OSIEM!! BRAWO DLA MNIE BRAWO!!
To miało być śmieszne?
Herezjusz
21-07-2008, 11:55
Ja w wakacje może jak będą pieniążki pojade do parku albo nawet na basen :o
sphinx123
21-07-2008, 14:14
Ja mam szlaban i muszę za karę chodzić do prywatnej szkoły przez wakacje ;/
Rethfing on Aldora
21-07-2008, 14:34
Całe wakacje w domu + 4 godziny korków tygodniowo z matmy (no i zadania do zrobienia dodatkowo). Czasem jakieś wypady ze znajomymi, ale to sporadycznie.
Całe wakacje w domu + 4 godziny korków tygodniowo z matmy (no i zadania do zrobienia dodatkowo). Czasem jakieś wypady ze znajomymi, ale to sporadycznie.
Brrrr... W zeszłym roku przechodziłem coś podobnego, aż mnie wzdryga na samą myśl ;|
W tym roku pod koniec czerwca byłem w Krk na 4 dni, potem pojechałem do Świnoujścia na 9 dni, gdzie chilloutowałem z kuzynem, dwoma holendrami i jakimiś znajomymi, spaliłem więcej blantów przez 9 dni, niż przez 3 miesiące w domu. ;d Potem pojechałem do Szczecina, coby odwiedzić kuzyna, byłem na jego wieczorze kawalerskim i nocowałem u dziadków przez 4 dni, aż w końcu dzisiaj o 6:30 wróciłem. Za 11 dni jadę na trzytygodniowy obóz do Darłówka i po obozie zostaje mi 10 dni do końca wakacji ;[
Necromantor
21-07-2008, 16:07
Lmao,do roliczej? 8o
Krynica Morska + plaża + heineken = impreza :P
sphinx123
21-07-2008, 19:51
Lmao,do roliczej? 8o
Do drzewnej, na profil "Hodowca koni" =)
Granteon
21-07-2008, 20:27
Trzeba było zjadać obiad do końca...
Zamierzam spędzić wakacje fe francji (3-4 tygodnie), a resztę przed monitorem, hitmanem, tibią i oprócz tego książkami (chodzi mi o dobrą książkę do poczytania a nie naukę:P :))
2.07-16.07 obóz na Krecie, 26.07-9.08 z rodzicami we Włoszech, później chyba gdzieś nad polskie morze. pomiędzy wyjazdami siedzę na działce.
przygoda? nie było nic ciekawego. a przynajmniej nic, co by się na to forum nadawało :).
Koks_Antoni
23-07-2008, 01:59
Ja na początku wakacji chodziłem na baseny jak było ciepło a w ten piątek jade do Niemiec z tatą na 3 tygodnie i zwiedzimy alpy jezioro bodenskie może Francje :D
a co do zamieszkania to mój ojciec ma tam wlasne mieszkanie i internet :)
Ja na początku wakacji chodziłem na baseny jak było ciepło a w ten piątek jade do Niemiec z tatą na 3 tygodnie i zwiedzimy alpy jezioro bodenskie może Francje :D
a co do zamieszkania to mój ojciec ma tam wlasne mieszkanie i internet :)
Internet rzecz święta =PP
Ja właśnie mały spontan - konferencja na gg i w piątek nad jezioroo na pare dni ;PPPP ojj
A Przygoda hmmm .. właśnie jak coś się działo to rano nie pamietalemm :D
Ja byłem już w stannicy harcerskiej w Gorzewie (ja nie harcerz, tylko taki "obozik") i u braciaka nie daleko 50km od Płocka :D Jadę do Chmielna w sobotę, a co dalej.. zobaczymy :)
--Cienius--
24-07-2008, 14:59
Trenuje parkueira oraz do grecji jadym :D
Po maturze pojechalem na mazury zeglowac przez 10 dni.
Czarter jachtu (tango 780) byl tani, bo po za sezonem ;)
Co do przygod, to "troche" sie wiatr wzmogl i musielismy zaparkowac w szuwarach :D
nie_pozwol
24-07-2008, 15:14
Kilka dni w Pradze przede mną, ale to jeszcze dość odległa przyszłość.
polknight
24-07-2008, 15:24
Ja tam sloneczne wakacie spedze w domu i bede gral w tibie :D:D
A ja będę się tyrać na siłowni. Ua lepszych wakacji mieć nie mogłem ;)
Dark Immolator
24-07-2008, 20:27
Ja byłem już w stannicy harcerskiej w Gorzewie (ja nie harcerz, tylko taki "obozik") i u braciaka nie daleko 50km od Płocka :D Jadę do Chmielna w sobotę, a co dalej.. zobaczymy :)
harcerz
Dziecko ubrane jak kretyn pod przewodnictwem kretyna ubranego jak dziecko
harcerz
Jak tak lubi, to czemu nie...
Byłem w Grecji i z kumplami kupiliśmy se tanie greckie piwo i schlaliśmy się przed dyskoteką. Przypał w chuj.
Killuminati
24-07-2008, 21:40
harcerz
I co, przeszkadza Ci to?
No ,gratuluję wszystkim mile spędzonych dni czy to w domQ przy komputrze i herbatce czy to na plaży z butelką wody w ręku. ;)
Btw. Prosil bym o nie używanie wulgaryzmów ,bo przecież można zasąpić je wyrazami innymi także ładnymi dla oczu.
A jeśli chodzi o komentowanie innych postów to nie obrażajcie innych tylko dla tego ,że np. on w wakacje będzie robił coś innego niż wszyscy.
Wszystkim życze mile spędzonych wakacji ,bo przecież mamy jeszcze cały SierpieŃ i wytrwałości na obozach.:cup:
Jak na razie mam za sobą 16 dni w Niemczech, miałam jechać do Bułgarii, ale zamiast tego wybrałam remont pokoju.
W sierpniu pewnie dzień w dzień będę siedziała na fali (taki basen), przetestuję nową wieżę w wesołym miasteczku, wpadnę zobaczyć nagrania programu Szymona Majewskiego, też w wesołym, i spróbuję wymyślić jakiś scenariusz do filmu na konkurs. Może jeszcze uda mi się załapać do statystowania w komedii, którą będą kręcić również w wesołym ; )
Zapraszam ,zapraszam...Śmiało piszcie zwoje przygody wakacyjne :P
:)
Shanhaevel
12-08-2008, 22:09
Zapraszam ,zapraszam...Śmiało piszcie zwoje przygody wakacyjne :P
:)
To brzmi jak zachęta w dziale erotycznym w jakimś Bravo Girl. : O
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.