zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowi moderatorzy

bosal
20-07-2008, 03:16
Po długich i burzliwych obradach wybraliśmy nowych moderatorów forum.

Na razie zdecydowaliśmy się na trzy osoby, jeśli okaże się to za mało mamy jeszcze paru kandydatów na oku :)

Nowymi moderatorzy to: Tompior, Wieszok i mPalar!

Zajmą się oni następującymi działami forum:

Tompior - Fora główne, Multimedia, Dla początkujących oraz Inne
Wieszok i mPalar - Fora główne, Fora ogólne oraz Multimedia

Jeśli nowi moderatorzy będą się dobrze spisywać otrzymają awans na Super Moderatorów, a na ich miejsce zostaną wybrani kolejni! :)

Nowym kolegom życzymy spokojnej i owocnej pracy, natomiast użytkownikom przypominamy o przestrzeganiu regulaminu! :)

Od czasu aktualizacji Tibia.pl, niewiele Wam zdradziliśmy odnośnie naszych dalszych planów rozwoju strony i społeczności. Mało zostało też powiedziane o ciekawych funkcjach T.pl.

Co do przyszłości możemy na razie powiedzieć, że czeka Was miłe zaskoczenie. Planujemy przebudować Tibian Earth oraz stworzyć iście multimedialną część strony.
Wydaje nam się, że za całkiem niedługi czas, będziemy w stanie przedstawić Wam konkretne zapowiedzi.
Obecnie, jak zawsze zresztą, mamy masę pomysłów, które chcemy dokładnie opracować i wcielić później w życie.

Jeśli chcecie przyczynić się do rozwoju strony przedstawiajcie swoje sugestie i pomysły w tym temacie (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12440).

Obecne nowe funkcje/działy strony, którym warto się przyjrzeć:

1. Wyszukiwanie (prawy górny róg strony)
Znalezienie szybko i sprawnie potrzebnych informacji jest bardzo ważne. Dzięki zintegrowanej wyszukiwarce wraz z podpowiedziami haseł, szybko i sprawnie powinniście znaleźć to czego szukacie.

http://images.tibia.pl/news/19072008/search.jpg

Jeśli szukacie potwora, przedmiotu, questu... nie trzeba buszować po całej stronie. Wystarczy wpisać początek nazwy, a wyświetlą Wam się propozycje.
Jeśli klikniecie na niebieską strzałkę, od razu zostaniecie przeniesieni do danego rekordu.

Z prawej strony pola wyszukiwania znajdują się opcje miejsc, w którym ma zostać odnaleziona dana fraza.

http://images.tibia.pl/news/19072008/search2.jpg

Możecie od razu znaleźć potrzebną informację na forum, a nawet wyszukać informacji o postaci lub gildii.

2. Niusy
http://images.tibia.pl/news/19072008/huntednews.jpg
Pod głównym menu strony znajdziecie listę najnowszych informacji ze Światów. Niusów dostarcza serwis partnerski Hunted.pl (http://hunted.pl). Możecie tam zgłaszać również swoje propozycje.

Polecamy, również skorzystać z zakładki RSS (http://tibia.pl/rss). Dodatkowo oprócz niusów, co 3 dni pojawi się tam informacja o aktualizacjach dokonywanych przez Support Tibia.pl.

Dziękuję całej ekipie Supportu. Dzięki ich pracy w obecnej chwili, na stronie znajdują się już prawie wszystkie informacje z najnowszej aktualizacji gry.

3. Wartość Loota (http://tibia.pl/pricelist)
To jedna ze zgłoszonych przez Was opcja.
http://images.tibia.pl/news/19072008/wghtp.jpg (http://tibia.pl/pricelist)
Przykładowo idziecie na hunt. Wiecie jakie potworki tam wystąpią. Wybieracie je więc z listy po lewej stronie. Klikacie strzałkę w prawo, aby pojawiły się po prawej stronie. Następnie przycisk pokaż.
Wyświetli Wam się lista.
Na jej szczycie znajdą się przedmioty, który najlepiej zbierać. Ich stosunek wagi do ceny jest największy.
Oczywiście, pod uwagę wzięte są ceny NPC.

4. Zgłaszanie sugestii
http://images.tibia.pl/news/19072008/zglos.jpg

Dzięki temu przyciskowi, w prawym górnym rogu prawie każdej podstrony Tibia.pl możecie mówić nam jakie informacje są już nieaktualne lub po prostu błędne.
Tradycyjnie można to zrobić również w tym temacie (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=90023).

5. Wymagany poziom
http://images.tibia.pl/news/19072008/poziom.jpg

Jeśli chcecie, aby pokazały się Wam np. bronie, dostępne do Waszego levelu - wpiszcie go w polu wymagany poziom i naciśnijcie Enter.

6. Do poczytania
http://images.tibia.pl/news/19072008/poradniki.jpg

Tutaj (http://tibia.pl/poradniki) możecie zobaczyć stworzone przez użytkowników strony poradniki. Możecie również napisać swój.

Tutaj (http://tibia.pl/books) znajdziecie ogromny zbiór Ksiąg Tibijskich, które zostały mozolnie przetłumaczone.

Jeśli chcecie zobaczyć Tibijski Bash, zajrzyjcie do działu cytaty (http://tibia.pl/bashlist).

http://images.tibia.pl/news/19072008/cytaty.jpg

7. Tabela doświadczenia (http://tibia.pl/exp-table)

http://images.tibia.pl/news/19072008/exptbl.jpg
Po najechaniu na level, wyświetli się okienko ze statystykami postaci na danym poziomie.

Pewne wyżej wymienione funkcje nie działają w 100% prawidłowo pod różnymi przeglądarkami (polecamy Firefox). Dokładamy jednak wszelkich starań, abyście znajdywali na stronie to czego szukacie w łatwy i przyjazny sposób.

W przeciągu najbliższego czasu pojawi się jeszcze parę ciekawych udogodnień, o których rzecz jasna z miłą chęcią Was poinformujemy.

Już niedługo czeka Was naprawdę dużo niesamowitych nowych funkcji i zmian. Liczymy na Wasze wsparcie i dziękujemy, za zaufanie.

Nari
20-07-2008, 03:48
Nic tylko pogratulować nowym moderatorom. Co osobiście już zrobiłem :P. Cieszę się, że strona rozwija się proporcjonalnie wobec forum.
Firefox pisze się chyba razem :P.

Iron
20-07-2008, 07:52
Gratuluje nowo wybranym moderatorom:), życzę owocnej pracy i żeby was nigdy chęci nie opuściły.

Mallice
20-07-2008, 07:58
No!, No! Gratuluje nowym moderatorom oraz życzę owocnej pracy, a szczególnie gratuluję wieszokowi :).

(polecamy Fire Fox).

Pisze się razem :)

Etoric
20-07-2008, 08:32
ja sior, kto to jest ten 3 modek? nigdy o nim nie slyszałem;d

Deemer
20-07-2008, 08:43
No brawo, świetne pomysły.
Od jakiegoś czasu miałem wrażenie że Tibia.pl już się nie rozwija i najlepsze czasy ma za sobą, ale jak widzę coś się tu jeszcze dzieje :)

Thero
20-07-2008, 09:22
Wieszok modem, tego bym się nie spodziewał. ;) Cała trójka zasłużyła i musi teraz dać z siebie wszystko, dlatego z tego miejsca życzę powodzenia i dobrze wykonanej pracy!
Cieszy też ten optymizm bijący z posta bosala.

GargoinX
20-07-2008, 09:42
Pozostaje tylko pogratulować nowo wybranym moderatorom i życzyć połamania klawiatury ;o Niech los wam sprzyja i... niech moc będzie z wami! ;)

P.s.
Zwolniło się miejsce w supporcie, czy zamierzacie coś z tym zrobić? ^^

Kubaland
20-07-2008, 10:10
Gratuluję nowym moderatorom. Mam nadzieję, że się dobrze spiszą :)

Slythia
20-07-2008, 10:20
Cóż... Pozostaje mi napisać - gratulacje.

Pan i Wladca
20-07-2008, 10:24
Noo w końcu ;) ino pogratulować, Wieszokowi szczególnie, sie w końcu doczekał ;)

--Cienius--
20-07-2008, 10:33
moze szybciej beda kasowane hak linkjiiiiii!!!!!!!oneeeeee11111111one

Vasudanin
20-07-2008, 10:44
>>ironia>>Idę się pociąć :<<<ironia<<
@
Huh, gratuluję nowym moderatorom, życzę owocnej współpracy, oraz pracy.
Rewolucja nastąpiła. =]
Nowe funkcje t.pl działają znakomicie. Bardzo ułatwią szukanie (osob które będą szukać).

Savierus
20-07-2008, 10:50
oby ich nowosc na tej funkcji odniosla sukces

_BERCIK_
20-07-2008, 10:58
nowe fukcje - super :) duży plus ;)

Ojciec Dyrektor
20-07-2008, 11:07
Moi Drodzy ;D Gratuluje B)

HubertPol
20-07-2008, 11:15
Gratuluję : ) Mam nadzieję, że będą się dobrze sprawować : )

Fureyka
20-07-2008, 11:17
Jak juz pisalam w innym temacie, gratuluje! Mimo, ze jest was trzech, mam nadzieje, ze znowu zawita lad i porzadek na tym forum a zapal do pracy was nie opusci ^^ ;)

Co do zmian, oczywiscie swietne ;]

Emok
20-07-2008, 11:18
Serdecznie gratuluję całej trójce i życzę szybkiego awansu.

MnichU1007
20-07-2008, 11:21
Gratz dla nowych modków, no i w końcu jakieś ulepszenia na t.pl, na to czekałem. Jeszcze raz wielkie Gratz, mam nadzieję że nie nawalicie :D

Nikast Shynix
20-07-2008, 11:23
Ja chyba za to jeszcze nie napisałem: gratuluję wszystkim nowym modom ;]

ErAgOg
20-07-2008, 11:33
A ja już to napisałem w innym temacie, ale jeszcze w tym napiszę: gratulacje! Mam nadzieję, że wasz zapał szybko nie minie i przyczynicie się do stworzenia nowej, lepszej Tibii.pl!

@Zmiany
Guud :'O

K0wal
20-07-2008, 11:41
bardzo mi sie podoba gratuluje a już myślałem że na tibia.pl nic juz sie nie dzieje :p

Duke Dran
20-07-2008, 12:17
Gratki : P może też kiedyś zostanę : ).

Kshaq
20-07-2008, 12:55
Gratulacje :)

Niech niebieska moc będzie z wami :)

Avios
20-07-2008, 13:14
Szkoda, że mnie nie wybraliście, chciałem moderować multimedia. Ale cóż, trudno się mówi.

A dla nowych moderatorów - Congratulations!

Vasudanin
20-07-2008, 13:35
Ja chciałem fejki ale "Lajf is brutal end somtajms kopas w dupas very mocno"

Barosa7
20-07-2008, 13:48
Wszystko to co cała reszta.

Voon
20-07-2008, 13:56
Gratulacje, no i najważniejsze - powodzenia.

Wylansowany
20-07-2008, 14:32
Huh, równy miech od ogłoszenia "castingu", 3 nowych modów i mieszane uczucia zalewają mi mózg...
Jak XXX razy wyżej życzę powodzenia, chociaż...

@zmiany
Co tu napisać...po prostu "cool".

@EDIT
A tak na serio to powiem tyle: Będzie mi brakowało Wieszoka jako jednego z tych "normalnych" użytkowników na tym forum, siedzącego głównie w OWioNie, ale też wypowiadającego się obiektywnie w innych działach...
Ta trójka będzie dobrymi modami...i w tym problem, bo obstawiałem na modków kilku idiotów, którzy okażą się świetnymi moderatorami (istnieje synonim?)...

Gonzo
20-07-2008, 15:42
Tompior i mPalar nie znam, ale Wieszok - gratulacje, jak najbardziej trafny wybór. :)

babcia666
20-07-2008, 16:23
Ja tam nikogo z nich nie kojarzę, tak czy siak gratki, oby mniej noobowsta było na forum...
Co chyba możliwe nie jest;d

..::QRAS::..
20-07-2008, 17:47
STO LAT STO LAT NIECH ZYJA NAM xD

Dark Alphadron
20-07-2008, 18:14
Cóż, nie wyszło tym razem, wyjdzie innym. Bywa.
Choć nie kojarzę, to życzę powodzenia. Mam nadzieję, że wywiążecie się z obowiązków dobrze. I że wreszcie ktoś zadba o dział "Fake'i", bo potrzebuje tego rozpaczliwie.

rajaput
20-07-2008, 18:48
Oczywiscie, jak wszyscy: gratulacje ; p

A teraz mam nadzieje, ze Wieszok, albo mPalar, wezma sie za dzial 'fake'i'. Moze ktos tam w koncu zrobi porzadek.

Rayza
20-07-2008, 19:37
@up
dobre xD!

@top
fajnie ze do działu fake wybrano tych co sie na tym znają....</ironia>

Ale Gratz nowym modom

Nikast Shynix
20-07-2008, 19:50
No i gdzie te hordy naabków płaczące (puaczonce?) że nic nie wiedzieli o wyborach i że to jest nie fair?

Nie zapytam jak ostatnio "Kiedy zacznie się fala pytających >>A czemu nie ja?<<?" bo już się w pewnym sensie zaczęło ;]

eerion
20-07-2008, 21:19
gz dla nowych modków

<3 you Dromie =*

Vasudanin
20-07-2008, 21:22
Ajjj miśku miśku i nie dostałeś się teraz.

Emcess
20-07-2008, 21:31
w peuni rozumiem tych, co wybierali.
Wieszok - dlugo na forum, a doswiadczenie ma ; ]]
Tompior - inteligenty koles, nigdy mi nie `zaszkodzil`
mPalar - na forum czesto nie widuje, ale moze w supporcie robil dobra robote?

Terrin
20-07-2008, 21:35
Również przyłączę się do gratulacji a więc... gratuluję całej trójce oraz życzę jak najszybszego awansu. :)

Palar
20-07-2008, 23:23
Po wesołym i tanecznym weselu wkońcu jestem w domu i mogę jedynie podziękować adminom i moderatorom za pozytywne rozpatrzenie mojego podania, mam nadzieję, że ze swoich obowiązków będę się w miare możliwości wywiązywał :)

Dzięki wszystkim za gratulacje :)

Makuki
20-07-2008, 23:26
Gratulacje wszystkim, nowo wybranym moderatorom :)! Specjalnie brawa dla Palar'a.

Pipcio
20-07-2008, 23:28
lol ? jak to dziecko imieniem Wieszok mógł zostać moderatorem,ojj :/
reszta oczywiście ok,nowe funkje to + :)

Grue
21-07-2008, 00:36
Jako, że moj poprzedni post wsiąkł w innym temacie (zapewne skasowanym) to napisze jeszcze raz.

Gratulacje chłopaki, powodzenia w moderowaniu forum, nie dajcie sie i żeby wam Pepsi/piwa nie zabrakło :) HF i niech Hardstyle bedzie z wami xD!

Pozdro
Grue ;*

Nari
21-07-2008, 01:02
To miał być sarkazm?

Vasudanin
21-07-2008, 01:05
Chyba oznaka zazdrości.

MlodyPL
21-07-2008, 04:03
No wkoncu jacys nowi moderatorzy, pierw najlepiej zajmijcie sie tematem Luminera w zdjeciach! Bo jest masakra.

X-Zero
21-07-2008, 07:16
Gratuluję... Ale troszeczkę się jeszcze rozpiszę.

Ehh... Sądzę że ta trójka nie wyrobi się w dziale multimedia, gdzie jedno forum to spam postów pokroju "nieźle, jedziesz dalej! 10/10 piękne fotki!!!", a drugie to znów miejsce keyloggerciuff :* ... Zostają jeszcze fake'i, które oczywiście będą olewane, bo tamte fora są bardziej "zue"... No, ale zobaczymy jak to będzie... Później...

neopostman
21-07-2008, 10:47
wyniki miały być zaskakujące, a takie nie są ; ). Tą trójkę obstawiała połowa kandydatów, zresztą nic dziwnego, w końcu się na to stanowisko nadają. Kongratulejszyn ^_^.

Nebula_Player
21-07-2008, 11:20
wyniki miały być zaskakujące, a takie nie są ; ). Tą trójkę obstawiała połowa kandydatów, zresztą nic dziwnego, w końcu się na to stanowisko nadają. Kongratulejszyn ^_^.

Wieszok i Tompior tak ale mpalara pierwszy raz widze ;o

Rybzor
21-07-2008, 20:30
Co do pozytywnych aspektów, od siebie mogę tylko dodać, że mam nadzieje, że wybory pomogą na dłużej, że nie będzie to jakieś prowizoryczne wyjście i jakieś zmiany prócz dodania kilku niebieskich zajdą. Pozytywny jest fakt, iż wśród masy nędznych podań znaleźć można osoby które na prawdę zasługują na tą posadę i mają duże szanse się sprawdzić, dla mnie są to m in; Neopostman (chodź jest wrednym nubem i nie potrafi tłumaczyć niusów ), Kshaq (za całokształt), mPalar (j/w), Tompior i może jeszcze parę osób które posiadają jakąś skazę. W każdym razie moderatorzy mają taki wybór, który powinien pozwolić im na wybranie właściwych do tego stanowiska osób.

Innymi słowy, wyniki - jak dla mnie bardzo zadowalające ;)

Wybrani to jak dla mnie bardzo zasłużeni "dawni userzy". Są jednymi z tych, których szanuje na forum, a i z niektórymi miałem większy kontakt, niż tylko czytanie postów (zwłaszcza Palarkowi fajnie wsiadają bańki w CSie :baby:). Jedynie Tompiora znam wyłącznie z jego całkiem niezłej postawy na forum.

To chyba tyle, nie ma co się rozwodzić, pokładam nadzieję, w Was - nowych. Moderatorzy nie dali ciała i wybrali na prawdę dobre osoby na te stanowiska, mam też nadzieję, że one WYSTARCZĄ ;)

P.S Slythia, mam nadzieję, ze będziesz kontynuować swoją pracowitość w supporcie, którą zaczęłaś po dwóch latach, na wieść o wyborach :x Tibia pl na tym zyskuje!

(no nie mogłem sie powszczymać ;<)

Druga część niusa - zmiany. Część widziałem - część to dla mnie nowość - a to dobrze świadczy, że tam u góry nie próżnują! Na pewno to pozytywne info, zobaczymy jak to się rozwinie, oby na dobre :)

@down
s - oj mam, mam!
g- tobie już powiedziałem ;)

Avallach
21-07-2008, 21:00

Samo twoje miejsce zamieszkania sie zle kojarzy, wiec po co dogadujesz innym?

Slythia
21-07-2008, 21:06
P.S Slythia, mam nadzieję, ze będziesz kontynuować swoją pracowitość w supporcie, którą zaczęłaś po dwóch latach, na wieść o wyborach :x Tibia pl na tym zyskuje!

(no nie mogłem sie powszczymać ;<)
Jeśli masz coś do mnie to zachowaj się chociaż raz jak dojrzały i inteligentny człowiek i mi to napisz wprost, nie musisz krytykować mnie tam, gdzie tylko się da, nie mając nawet żadnych podstaw.

Przepraszam za offtopa.

Btw, jakim cudem dwa lata, skoro rok to ja na forum jestem?

Gonzo
21-07-2008, 22:08
Jeśli masz coś do mnie to zachowaj się chociaż raz jak dojrzały i inteligentny człowiek i mi to napisz wprost, nie musisz krytykować mnie tam, gdzie tylko się da, nie mając nawet żadnych podstaw.

Przepraszam za offtopa.

Rybie żal dupę ściska z pewnego powodu, myślę, że wszyscy wiedzą czemu, więc się nie przejmuj. ;)

Emok
21-07-2008, 22:22
Rybie żal dupę ściska z pewnego powodu, myślę, że wszyscy wiedzą czemu, więc się nie przejmuj. ;)

Dokładnie. ;>

Atimcia
21-07-2008, 22:24

jak widać masz rację:) i można to na głos powiedzieć, liczył kiedyś na modka do dziś go nie dostał- między innymi za takie swoje akcje.
Ryba przestań obrażać innych a tym bardziej prowokować do kłótni.

Rybzor
21-07-2008, 22:26
jak widać masz rację:) i można to na głos powiedzieć, liczył kiedyś na modka do dziś go nie dostał- między innymi za takie swoje akcje.
Ryba przestań obrażać innych a tym bardziej prowokować do kłótni.
Dobrze, już nie będę!

Zastanawiające macie informacje, zaiste.

@down
Ten człowiek ma racje. Ale skończmy tą dyskusje, to do niczego nie prowadzi ; p (poklikajcie se na blogach, czy coś, tam można sobie pisać chyba na takie tematy)

GargoinX
21-07-2008, 22:30

Z tego co pamiętam to Ryba nie kandydował do tych wyborów. Nie żebym trzymał jego stronę, bo po części macie rację, ale nie dokońca.

Snagoth
21-07-2008, 22:45
Z tego co pamiętam to Ryba nie kandydował do tych wyborów. Nie żebym trzymał jego stronę, bo po części macie rację, ale nie dokońca.

Nie kandydowal bo wiedzial ze to nie ma sensu.

Vasudanin
21-07-2008, 22:46
Znaczy... Mógł startować

Atimcia
21-07-2008, 22:49
Nie kandydowal bo wiedzial ze to nie ma sensu.

przestańcie już spamować odnośnie Ryby bo ten temat nie jest od tego!

eerion
21-07-2008, 22:51
A ja kandydowałem i dzięki wielkiej miłości Droma się nie dostałem.
Na następne wybory, zgodnie z eerionowym rytuałem też złożę kandydaturę
Live is funny, don't waste time on sad things

PS - A Dromie zgodnie z dromowym rytuałem mnie obleje. Yay ^^

Edit:
@Vasuadin:
For Fun.
Już w komentarzach do zgłoszeń o tym pisałem.
Jestem realistą, wiem, że się nie dostanę.
Więc po prostu czerpię przyjemność z takich pierdółek.
No i... Wyborów na moda dawno nie było. Od razu poczułem isę kilka lat młodszy
Bo... Czemu Dobo jesteś taka menda? ;)

y ^^

Vasudanin
21-07-2008, 22:53
Aj Miśq Miśq, więc po co startujesz?
@down
Taaa, już warna od niego złapałem. =D

Scartex
22-07-2008, 01:01
Tompior juz dziala i bardzo dobrze!

Gratuluje nowym moderatorom!
Mam nadzieje ze ten zapal do pracy nie zniknie

Gonzo
22-07-2008, 01:09
przestańcie już spamować odnośnie Ryby bo ten temat nie jest od tego!

Droga Atimciu, sam się pcha pod młot w pewnym sensie ubliżając Slythii, którą osobiście szanuję za jej pomoc każdemu na forum, no i dwa BARDZO nie lubię, kiedy ktoś ma nieuzasadnione pretensje do kobiet (osobiście od roku widzę, że Slythia jest bardzo aktywna - szczególnie w pomaganiu newbie).

Emok
22-07-2008, 01:13
Droga Atimciu, sam się pcha pod młot w pewnym sensie ubliżając Slythii, którą osobiście szanuję za jej pomoc każdemu na forum, no i dwa BARDZO nie lubię, kiedy ktoś ma nieuzasadnione pretensje do kobiet (osobiście od roku widzę, że Slythia jest bardzo aktywna - szczególnie w pomaganiu newbie).

Tak, ale otrzymać warna za spam, przy poście napisanym w dobrej intencji jest bolesne.

Gonzo
22-07-2008, 01:23
Tak, ale otrzymać warna za spam, przy poście napisanym w dobrej intencji jest bolesne.

Być może, ale nie odeszliśmy od określonego tematu rozmowy - po prostu sam temat tak się rozwinął (lub ewoluował, jak kto woli)... :)

Pokromca_dragonuw
22-07-2008, 01:52
Każdy kto zostanie modem będzie podjarany może nawet kilka miesięcy, ale wiecie jak to później bywa zwłaszcza robiąc porządek za free.

http://img339.imageshack.us/img339/239/subskrybcjapchajmm5wn9.gif

Vasudanin
22-07-2008, 01:58
@up
OWN3D
@top
Wracając do tematu, cieszę sie z nowych modków, a z Tamponem*, sry Tompiorem idzie się nawet dogadać, co więcej, mam już jednego warna od niego. =D
*-No offence, poprostu twój nick dobrze napiszę, jeśli najpierw pomyślę jak się pisze tampon. =-D

Pokromca_dragonuw
22-07-2008, 02:06
Etoric dzielny szeryf chyba odejdzie na emeryturę bo nowi sierżanci robią czystkę z bandytami keylogerarzami :/

Wylansowany
22-07-2008, 10:19
*-No offence, poprostu twój nick dobrze napiszę, jeśli najpierw pomyślę jak się pisze tampon. =-D

"Ty zdemoralizowany dzieciaku; won z forum!" :p

@topic
A mam pytanie: Czy "szanowna komisja" brała pod uwagę, że mimo to, że (kotfa, ile tych "że"?) nowi moderatorzy dobrze działają, to w Zdjęciach i Wydarzeniach ze Światów dalej jest syf, bo "rąk" do pracy jest za mało?

@down
A po 2 nie wytrzymają ;]

Dragon-Fly
22-07-2008, 10:24
@topic
A mam pytanie: Czy "szanowna komisja" brała pod uwagę, że mimo to, że (kotfa, ile tych "że"?) nowi moderatorzy dobrze działają, to w Zdjęciach i Wydarzeniach ze Światów dalej jest syf, bo "rąk" do pracy jest za mało?
Spoko oko, daj im tydzień, niech się rozkręcą.

Rothes
22-07-2008, 10:31
@topic
A mam pytanie: Czy "szanowna komisja" brała pod uwagę, że mimo to, że (kotfa, ile tych "że"?) nowi moderatorzy dobrze działają, to w Zdjęciach i Wydarzeniach ze Światów dalej jest syf, bo "rąk" do pracy jest za mało?Te działy potrzebowałaby nadzoru 24/7, i to więcej niż jednej osoby, aby zapanował tam ład i porządek. Nic na to nie poradzisz, że większość tamtejszych użytkowników to dosłownie tibijska hołota.

Capality
22-07-2008, 13:55
a starzy modkowie dalej się opierniczają

@Down:
W sumie racja, ale ja bym sobie z chęcią pobył chociaż przez tydzień modkiem

Vasudanin
22-07-2008, 13:58
Znaleźli nowych murzynów, dziwisz im się?
@down
A jaki miałbym mieć w tym interes? Poza tym, ja byłem pewny, że moda nie dostanę, wiek robi swoje. ^^

Emcess
22-07-2008, 15:01
Znaleźli nowych murzynów, dziwisz im się?

probujesz byc fajny bo Cie nie wybrali?

ErAgOg
22-07-2008, 17:14
a starzy modkowie dalej się opierniczają

@Down:
W sumie racja, ale ja bym sobie z chęcią pobył chociaż przez tydzień modkiem

Chyba każdy by chciał, ale wydaje mi się, że na dłuższą metę ta 'robota' byłaby nudna. Właściwie to nawet na krótszą metę...

Duke Dran
22-07-2008, 21:12
Im ich więcej tym mniej plejt setów wpadnie w łapska podjaranych pro evul hakierów.

Befsztyk
22-07-2008, 22:42
Moim zdaniem ci nowi moderatorzy są za bardzo nadgorliwi. Karają za byle co, usuwają posty. Chcą się przypodobać Adminom i pokazać swoją wyższość nad przeciętnym użytkownikiem.

Dragon-Fly
22-07-2008, 22:44
Z kolei ja jestem zadowolony. Genialnie moderują forum.

Befsztyk
22-07-2008, 22:46
I tak myślę, że za jakiś czas zabraknie im zapału. Taki słomiany ogień.

Tompior
22-07-2008, 22:47
Moim zdaniem ci nowi moderatorzy są za bardzo nadgorliwi. Karają za byle co, usuwają posty. Chcą się przypodobać Adminom i pokazać swoją wyższość nad przeciętnym użytkownikiem.

No niestety tak to moze wygladac. Jezeli jest temat np.: "Zdjecia z Harmonii" a tam, 3/4 postow to spam, offtopic, cytowanie zdjec, keyloggery, wklejanie roznych zdjec z "failami" oraz flamewary to nic na to nie poradze.
Jakis regulamin na forum mamy i trzeba sie do niego stosowac.

Duke Dran
22-07-2008, 22:49
No i uważajcie też na wielkość swoich sygnaturek : P.

Vasudanin
22-07-2008, 22:54
Zaznaczas nimi posty które chcesz zacytować, takie ułatwienie żebyś nie musiał klikać pojedynczo.
@
Mi do kompletu brakuje Palara. I Ten zapał zniknie ze zdaniem sobie sprawy, że tyrasz za "fri".
@down
Dobra ale wszystko się kiedyś nudzi, nie? :>

Dragon-Fly
22-07-2008, 23:08
Mi do kompletu brakuje Palara. I Ten zapał zniknie ze zdaniem sobie sprawy, że tyrasz za "fri".
A co Ty taki pewny? Przecież kandydowali i zdali sobie sprawę, że tak będzie.

Kornio249
22-07-2008, 23:47
Nowe Modki to porażka, szczególnie mPalar, który daje warny za komentarze pod zdjęciami BUAHAHAHHAHA

Arcan
23-07-2008, 00:00
Nowi moderatorzy spisują się jak na razie doskonale, spam i tematy łamiące regulamin znikają z forum w mgnieniu oka :)

Maggic
23-07-2008, 03:14
nom, tylko następnym razem niech ścigają tak prawdziwych kryminalistów... jakoś pkt za darmo dostawać za bardzo nie lubię. powodzenia

Rybzor
23-07-2008, 11:01
Niee, on tam napisał akurat całkiem mądrze ;)

Nie będę tego argumentował bo moderacji się raczej nie spodoba ; p

Z kolei ja jestem zadowolony. Genialnie moderują forum.
same here

Niieee, nie w tym rzecz, po prostu przez te kilka miesięcy "strajku modków", kiedy prawie nic nie robili dla forum, na porządku dziennym stało się łamanie regulaminu i większość osób pomyślała sobie, ze takie zachowania są ok. Teraz nowi przyszli i karają za wszelkie jego pogwałcenia (regulaminu) - właśnie tak to działa.

Befsztyk
23-07-2008, 11:43
@up
Po wnikliwej analizie Twojej wypowiedzi muszę stwierdzić, iż masz rację.

Vasudanin
23-07-2008, 12:57
Nowe Modki(...)
A co to za język?
to porażka, szczególnie mPalar, który daje warny za komentarze pod zdjęciami
Bo skoro w takim komentarzu zamiast spacji było UWAGA!"kurwa"* to się dziwić.
*-Ukryłem jak się dało.
Napisałem już, tylko powtórzę i dopiszę coś od siebie:
1-Jaki miałbym w tym interes? Mnie powiewa opinia innych na mój temat.
2-Powiedzmy, Jesteś Super Moderatorem, pracujesz w pocie czoła,a tu puff wybrano kilku nowych i co robisz?
a)Pomagasz im, żeby nic nie mogli skasować bo ty to zrobisz.
b)Wyjaśnisz funkcje i idziesz na piwo?
czy może odpowiedź
c)Sprzedasz konto na allegro
Wybór należy do ciebie.
@down
Spoko, mnie nie tak łatwo wyprowadzić z równowagi. =]

Nari
23-07-2008, 13:29
@up. Nie daj się prowokować...

rajaput
23-07-2008, 13:46
Ja popieram Vasudanina. Nowi moderatorzy za jakiś czas znudzą się, albo po prostu przejżą na oczy i stwięrdzą, że w 3 ładu nie zaprowadzą. A starzy, jak się opierdzielali, tak się opierdzielać będą (przynajmniej takie mam wrażenie, bo w ostatnim czasie poziom forum się pogarsza i nic nie jest z tym robione. Biedny "Fake'i" ;<)

A niech banują, niech warnują, niech zamykają tematy. Bardzo dobrze, mi to pasuje (chociaż sam już warna złapałem xD). Najlepiej niech robią wszystko, żeby chociaż trochę ogarnąć niektóre działy ;p

A co do argumentacji Rothesa, że niektóre działy to tibijska hołota. Tak trudno to ogarnąć? Modów jest całkiem sporo, a na dodatek jest też duża liczba użytkowników, którzy nadawaliby się na to stanowisko. Przecież jeśli 'starzy' nie mogą tego robić, to można wybrać kilka dodatkowych osób, które by się tym zajęły. To jest jakiś problem, bo ja nie rozumiem? Hołotę można jakoś poskromić, tylko trzeba mieć troche chęci ^^ Albo KOMPETENTNYCH moderatorów (których moim zdaniem ostatnio troszke brakuje ;))

Ogólnie rzecz biorąc nowi moderatorzy mi pasują, tylko nie wiem, jak długo wytrzymają ;)

Dragon-Fly
23-07-2008, 14:04
A starzy, jak się opierdzielali, tak się opierdzielać będą...
Jakbyś czytał uważniej słowa moderatorów, to Ci "starzy" czekają na przeniesienie do Ex Moderatorów...

Wylansowany
23-07-2008, 14:36
Jakbyś czytał uważniej słowa moderatorów, to Ci "starzy" czekają na przeniesienie do Ex Moderatorów...

A wszyscy? Bo jeśli tak, to 3 nowych modów nie wystarczy i będą musieli wybrać jeszcze kilku (dobrze, że o tym wspomniali w "nefsie").

(Mam nadzieję, że Vil będzie nadal aktywny, bo lubię jego teksty ;()

Capality
23-07-2008, 15:05
Dobra, załóżmy, że im się znudziła robota? NO I CO K***A Z TYM ZROBISZ? Potnij się dlatego, że oni są modkami a ty nie x.x

sueroski
23-07-2008, 15:35
hehe nowe zmiany mogą być dobre. może przy następnym naborze do modów się zgłoszę :baby:

ErAgOg
23-07-2008, 15:42
Ja nadal uważam, że nowi moderatorzy świetnie się spisują i jeżeli ich zapał do pracy nie minie to nie ma sensu wybierania kolejnych. No i w/g mnie moderatorzy nie powinni tracić tego zapału, ponieważ jest to robota 'za free', bo w końcu to wszystko co robią jest robione 'dla większego dobra' i ogólnie dzięki niej mają jako-taką władzę nad zwykłymi userami.

Dobra, załóżmy, że im się znudziła robota? NO I CO K***A Z TYM ZROBISZ? Potnij się dlatego, że oni są modkami a ty nie x.x
<emo stajl>

@down
Właśnie dlatego wsadziłem to w te znaczki 'blabla' (te czerwone, o!).

sueroski
23-07-2008, 17:11
Ja nadal uważam, że nowi moderatorzy świetnie się spisują i jeżeli ich zapał do pracy nie minie to nie ma sensu wybierania kolejnych. No i w/g mnie moderatorzy nie powinni tracić tego zapału, ponieważ jest to robota 'za free', bo w końcu to wszystko co robią jest robione 'dla większego dobra' i ogólnie dzięki niej mają jako-taką władzę nad zwykłymi userami.

<emo stajl>
hehe mówisz jak Albus Dumbledore: ,,Dla większego dobra" no ale jak Albus masz rację :)

Xr3
23-07-2008, 19:21
@nowi moderatorzy
Który to taki debil, że pokasował połowę postów w temacie Candia-RL photo i zwarnował 3/4 osób, które pisały tam komentarze do zdjęć? Banda Idiotów... Tak tak, warnujcie mnie dalej - Tylko tak potraficie się bronic...

ErAgOg
23-07-2008, 19:47
Widocznie miał powody skoro pokasował, durniu. >_> Pewnie tak spam wAM do głowy uderzył, że zapomnieliście, iż jest coś takiego jak regulamin forum. No i ciekawe jak się bronili zanim dostali modów?

Vasudanin
23-07-2008, 19:49
@nowi moderatorzy
Który to taki debil, że pokasował połowę postów w temacie Candia-RL photo i zwarnował 3/4 osób, które pisały tam komentarze do zdjęć? Banda Idiotów... Tak tak, warnujcie mnie dalej - Tylko tak potraficie się bronic...
A co innego mogą nam zrobić jak nie zwarnować/zbanować? Tutaj to jedyna broń do walki z Nami.

Xr3
23-07-2008, 21:08
Nie, to nie był spam DURNIU, tylko normalne komentarze do zdjęć, które nikomu nie przeszkadzały.

Nikast Shynix
23-07-2008, 21:45
Nie, to nie był spam DURNIU, tylko normalne komentarze do zdjęć, które nikomu nie przeszkadzały.
Założę się, że większość z nich podpadała pod:
4. Jeśli wszystko, co masz do powiedzenia, to "gratz", "masz rację", "zgadzam się z przedmówcą", lepiej zachowaj to po prostu dla siebie. Takie posty mogą być uznane za spam i odpowiednio karane.

Xr3
23-07-2008, 22:20
Nie prawda. Były to rozwinięte wypowiedzi, związane z tematem.

ErAgOg
23-07-2008, 22:37
Nie bądź śmieszny, to nie jest przypuszczenie, tylko pewność, że tak było. Zresztą, mam nadzieję, że dany moderator sam wypowie się w tej kwestii i będziemy wiedzieli, za co te warny.

Tompior
24-07-2008, 00:03
Kto pokasowal posty? Ja i Wieszok.
Dlaczego?

http://i116.photobucket.com/albums/o39/Orshaabal/zioom.jpg
szkoda ze to nie ja :/

ale masz fajna czapaje

@up
Mam. Do twoich kochanych manieczek też. Tutaj byl cytat zdjecia

Myszoon, po co Ci kask? Rwałeś na niego chłopców?!

PS. Jesteś fajny bo masz 114 poziomowego rycerza w Tibii, dasz cos?

Tak wszystkie pedaly dookola byly moje .i.

Nie dam
@up
Nom. Gdyby ten gość był by dziewczyną, to chętnie bym go ******* Patrz jaki on kobiecy.
zjeżdżacie ze solara a ciekawe jak wy wyglądacie :>

BUMPbumpBUMP

Nadal sadzisz, ze te posty nie lamaly regulaminu, i ze bylo to normalne pokazywanie i komentowanie zdjec? Koniec pytania retorycznego

Duke Dran
24-07-2008, 00:04
Memory fajf i wszystko jasne : P.

Vasudanin
24-07-2008, 00:07
Fotograficzna pamięć? Nie, mają wgląd do archiwum, z tego co mi wiadomo.

Szybki'lols
24-07-2008, 12:15
Zamiast lapac hakerow to daja warny za sygnaturki

ErAgOg
24-07-2008, 12:18
Nie, oni łapią hackerów i dają warny za sygnaturki.

Palar
24-07-2008, 12:42
Zamiast lapac hakerow to daja warny za sygnaturki

Przepraszam Cię bardzo ale napisałem Ci ładnie PW z prośbą abyś zmniejszył wagę sygnaturki ponieważ nieznacznie przekracza limit, a ty zamiast się do tego dostosować to mi odpisałeś:
ty chyba po***rd***ny jestes -.-
więc nie pozostało mi nic innego jak dać Ci warna za przekroczony limit sygnatury i obrażanie moderatora.

Kiełek
24-07-2008, 13:30
Miejmy nadzieje, że nowo wybrani moderatorzy skutecznie będą walczyć z uber pro hakierami, zwłaszcza z tymi z działu filmy :)

Duke Dran
24-07-2008, 14:37
Też dostałem ostrzeżenie na PW, że mam za dużą sygnę z moim pistoletem. Zastosowałem się i zastąpiłem ją kaktusami tym samym nie otrzymując warna : P.

Gangrel
25-07-2008, 03:02
Dla wszystkich którzy mówią że starzy modkowie się "opieprzają"

Tak, panowie i panie, ja się prywatnie opieprzam! Już zapomniałem kiedy zostałem wybrany, ale troche wody we wszystkich rzekach upłynęło? I co? Mam swoje życie, swoją pracę, w której notabene użeram się z ludźmi głupszymi od komentarzy Słonika, za to dzieci neostrady mam aż pod dostatkiem. Niby dlaczego mam jeszcze się katować i spędzać noce nad moderowaniem forum? Zapłaci mi ktoś, żebym mógł sobie na wakacje pojechać jak reszta z was?

Póki miało się czas, to się moderowało. Każdy z nas ma swoje powody dla których przestał moderować. Tylko WAM się wydaję że śpimy na klawiaturach i nie chce nam się klikać. Ale jest czas na wolontariat, i czas żeby zgasić kompa. Wiem, że do nie których to nie dotrze i tak, ale jak to Zagłada miał w sygnaturce: "Who cares?"

Łatwo jest gadać, trudniej pamiętać, prawda? Czuję się rozgoryczony, że poświęciłem tylko czasu na forum, a teraz czytam że się opieprzam. Nikt z was, cwaniaczki, nie wyobraża sobie odpowiedzialności, pewnie nie wiecie nawet co to jest. Dlatego już zawsze będziecie po sobie gadać że coś się nie podoba, karcić jednych za sumienną pracę, i jeździć po innych, że mają swoje życie.

Do zobaczenia po drugiej stronie firewall'a, jeśli jeszcze pamiętacie gdzie to jest.

Gangrel.

Bakuo
25-07-2008, 03:28
Mam swoje życie, swoją pracę, w której notabene użeram się z ludźmi głupszymi od komentarzy Słonika, za to dzieci neostrady mam aż pod dostatkiem. Niby dlaczego mam jeszcze się katować i spędzać noce nad moderowaniem forum? Zapłaci mi ktoś, żebym mógł sobie na wakacje pojechać jak reszta z was?

Polecę lekko offtopem, to sorry, ale gdzie ty pracujesz? ;d

Scartex
25-07-2008, 03:35
...ty chyba popierdolony jestes -.- ...
3. Jakich treści w postach zawierać nie wolno:

1. Wulgarnego języka, przekleństw, wyzwisk i obrażania innych userów. Nie wolno również omijać auto-cenzury poprzez wstawianie kropki w środku wyrazu bądź zamiany np. "u" na "v".

A co do tematu

Wieszok chyba za bardzo wzial sie do roboty
Rozumiem ze sa te posty typu

bumpbumpbump

Ale to nei znaczy ze w tematach w dziale Zdjecia
trzeba usuwac wszystkie posty co nie maja zdjecia...

Kolejna sprawa

Post Data Wygasa Punkty Powód Napisane przez
Ostrzeżenia Profilu 20-07-2008 03:55 19-08-2008 03:55 3 Znaczne naruszenie limitów sygnatury Wieszok

Znaczne naruszenie...
Przeogromne 5kb?

Wieszok
http://i234.photobucket.com/albums/ee53/scartex/camerafail.jpg

Etooric
25-07-2008, 03:44
dupne zdjencia ;]

założyłem sie o skrzynke piwa ze bede modkiem i wał przez was admini :/

Etooric
25-07-2008, 05:50
Dla wszystkich którzy mówią że starzy modkowie się "opieprzają"

Tak, panowie i panie, ja się prywatnie opieprzam! Już zapomniałem kiedy zostałem wybrany, ale troche wody we wszystkich rzekach upłynęło? I co? Mam swoje życie, swoją pracę, w której notabene użeram się z ludźmi głupszymi od komentarzy Słonika, za to dzieci neostrady mam aż pod dostatkiem. Niby dlaczego mam jeszcze się katować i spędzać noce nad moderowaniem forum? Zapłaci mi ktoś, żebym mógł sobie na wakacje pojechać jak reszta z was?

Póki miało się czas, to się moderowało. Każdy z nas ma swoje powody dla których przestał moderować. Tylko WAM się wydaję że śpimy na klawiaturach i nie chce nam się klikać. Ale jest czas na wolontariat, i czas żeby zgasić kompa. Wiem, że do nie których to nie dotrze i tak, ale jak to Zagłada miał w sygnaturce: "Who cares?"

Łatwo jest gadać, trudniej pamiętać, prawda? Czuję się rozgoryczony, że poświęciłem tylko czasu na forum, a teraz czytam że się opieprzam. Nikt z was, cwaniaczki, nie wyobraża sobie odpowiedzialności, pewnie nie wiecie nawet co to jest. Dlatego już zawsze będziecie po sobie gadać że coś się nie podoba, karcić jednych za sumienną pracę, i jeździć po innych, że mają swoje życie.

Do zobaczenia po drugiej stronie firewall'a, jeśli jeszcze pamiętacie gdzie to jest.

Gangrel.

ja doceniam starych moderatorów, na noobów włączam adblocka;]

Alanus Lutinum
25-07-2008, 09:56
Znaczne naruszenie...
Przeogromne 5kb?

W regulaminie jasno pisze, że obrazek nie może mieć większej wagi niż 20kb. Czy to będzieo 1kb większe, czy o 0,5kb czy 100kb to nie robi różnicy, narusza regulamin i tyle. Tutaj musi być dyscyplina regulaminowa.

Vasudanin
25-07-2008, 12:08
Tutaj już nie chodzi o to, że przekroczył, tylko o to, że to "znaczne" przekroczenie limitów sygnatury, to 5 kb, ale nie będę tego argumentował, ponieważ, jak już powiedział Ryba, moderacji się to nie spodoba.
@down
Ryba też czasami powie coś "mondrego". Poza tym, któryś modek mnie zwarnuje za 3 pkt na 2 miesiące za spam (aka zwracanie uwagi), a z pytaniem dlaczego aż 2 miesiące, przecież warn za 3 pkt jest na 30 dni, on odpowie "U mnie długość warna jest za przewinienie, nie za punkty", i jesteśmy w punkcie wyjścia. =]

Slythia
25-07-2008, 12:11
Tutaj już nie chodzi o to, że przekroczył, tylko o to, że to "znaczne" przekroczenie limitów sygnatury, to 5 kb, ale nie będę tego argumentował, ponieważ, jak już powiedział Ryba, moderacji się to nie spodoba.
Jeśli skomentujesz to w sposób właściwy to nikt nie będzie miał do Ciebie pretensji. Nikt przecież nie uważa, że jest nieomylny. Jeśli zaś zaczniesz wyzywać moderatorów to wcale się nie zdziwię, jak się zdenerwują...

Dragon-Fly
25-07-2008, 12:21
Nie no, Slythio, żarcik : P.
5 kb to wg. mnie znaczne. 25% dopuszczalnej wagi. Poza tym twarde prawo, ale prawo.
@Down: Rozwiązujemy organizację modków? xD

Atimcia
25-07-2008, 12:31
Są modkowie marudzicie...
nie ma modków marudzicie....

wnioski same się nasuwają;)

Vasudanin
25-07-2008, 12:34
Wiesz, jeszcze nie urodził się taki, któremu wszystko by pasowało, ale myślę, że jeszcze tydzień/dwa i przyzwyczaimy się do tego, że jednak panuje tutaj regulamin.

.Matrik.
25-07-2008, 14:36
Ogólnie to zostały modami te osoby, co wielu typowało, ale przynajmniej nikt kontrowersyjny (IMO).

Harpun
25-07-2008, 14:59
Polecę lekko offtopem, to sorry, ale gdzie ty pracujesz? ;d
Moze siedzi na liniach tp jako jeden z konsultantow (nie polecam :) ).

Wylansowany
26-07-2008, 11:40
Ogólnie to zostały modami te osoby, co wielu typowało, ale przynajmniej nikt kontrowersyjny (IMO).

Ale przez to nie ma do kogo się przyczepić ;(

sphinx123
28-07-2008, 17:02
@Don Kustosz

Spoko, każdy nowy mod usuwa posty ze stojącą pałką przed pierwszy miesiąc.

@mPalar

Kto Ty? o_O Pierwsze widzę...

@down

czyli Tabula Rasa? xd

Emok
28-07-2008, 18:04
@mPalar

Kto Ty? o_O

Supporter wybrany na moda.

ErAgOg
29-07-2008, 08:56
@mPalar

Kto Ty? o_O Pierwsze widzę...

Bo to nie jest jakiś spamer, tylko człowiek czynu. Teraz go zauważyłeś, bo pojawiły się tematy "Skasowane przez mPalar".

Może nie na temat ale mam pytanie.
Co jest z tymi banami na IP? Co to ma znaczyć? Kupiłam nowego kompa, założyłam konto na forum, wkleiłam chyba z 3-4 fotki. Wchodze wczoraj i patrze a na monitorze wspaniały tekst za co to niby mam bana na IP. Czy któryś z modków nie trafił w IP, które miał zbanować, czy może z nudów. Na starym kompie też tak miałam, tylko, że tam od ostatniego posta minął miesiąc, aż tu nagle ban na IP :( . O co tu chodzi?

PS. Na przyszłość: jeśli jest wadomość o banie niech pisze za co. (Chyba za cztanie postów w moim przypadku)
Cya

Spodziewaj się, że za ten post dostaniesz warna (zły temat), no i jeżeli moderatorzy się zlitują, to nie będzie bana za multi konto, tylko dostaniesz szansę na napisanie tego tam gdzie powinnaś.

HubertPol
29-07-2008, 12:05
Oj narzekacie wydaje wam się, że oni usuwają za dużo postów i dają więcej warnów. Mylicie się to po prostu moderatorzy wybrani wcześniej sie opieprzają : P Więc nie miejcie pretensji do nowych. Chcą udowodnić, że będą dobrze moderować forum...

Pozdrawiam
HubertPol

Dr. Omader
29-07-2008, 16:20
Pół roku temu, gdy na forum było dużo aktywnych moderatorów:

User1 - Pełno jest modków! Kasują bez podstawy tematy!
User2 - Oczywiście! To jakiś non sens!
User3 - Całkowita racj! Mniej modków!
User4 - Absolutnie zbędni są Ci moderatorzy!
User5 - Łobuzy jedne! Wywalili mi temat!
User6 - Usunąć im prawa moderacji!
User7 - Je*** modków!!!

Miesiąc temu, gdy starzy modkowie nie mieli czasu na moderacje:

User1 - Nie!!! Modkowie sOM do dupy! Nikt nie monderuje! Syf wszedzie!
User2 - A tutaj zamieszczam link do nowego bota BG - keylogger.com/hack*****
User3 - Same keyloggery! Wszyscy sie obijaja! Co to za strona?!?
User4 - W du*** mam taką stronę, a modkowie są do bani! Jak ich jest za mało to wybierzcie nowych!

Tydzień po wyborach nowych modków:

User1 - Durne te wybory! Co to za nuby zostały modkami?!
User2 - Usunęli mi temat!!! Nowi modzi do bani!
User3 - Pier*** mondatorzy! Banda kretynów! Warna dostałem, a tylko napisałem, że XXX to *** *** ***.
User4 - Eeee... Co to za barany?! Skąd wy ich wzieliście?!?!

I tak w kółko.
Dlatego drogi użytkowniku - zanim znowu napiszesz, że modkowie za dużo moderują to pomyśl co by było bez nich i jak wtedy marudziłeś. ;-)

Post ten dedykuje Gazecie Wyborczej i ich "wała tomaszowi lisowi" ;-)