PDA

Pokaż pełną wersje : True Land

Stron : 1 [2]

SmOoTHas
29-08-2008, 12:39
@Alusair , aaa zgiń, przepadnij, zacznij pisać na "Tajemnice Rookgardu" to jest dział dla ciebie, mój znawco, na pewno otrzymałbyś prestiżową nagrode "Archeologa Miesiąca"
@Carbon streszczaj się z next partem plix

Tomano
29-08-2008, 16:06
Efekty są całkiem niezłe, grafika świetna(szkoda że nie wszystko twoja no ale);)
Na pierwszym obrazku jak i drugim "Major Carbon" ma rozwalony łeb?(Bo tak to wygląda)

Ale ogółem dobry odcinek(jak zawsze :P)

PS.
Kiedy się pojawię?

Carbon_Lord
29-08-2008, 16:27
Wkrótce się pojawisz.
To nie major Carbon a Medyk, Carbon i tych dwóch to Ci złapani. Widać, że nie oglądałeś poprzednich partów.
Nauczyłem się robić ładny kosmos... Pozazdrościć ^^

@Down To bie cos nie lulu ;)
Mówiłem, że wszystko wyjaśni się w next partach. Powiem tylko tyle że Major i jego dwaj przydupasy (nikogo nie brażam xD ) byli już wtedy mutantami. Pistolety zabrali od tych komandosów co w nich celowali ( mutancka nadludzka szybkość)
I oni przeżyli tą eksplozję (w końcu mutanty ;) )
Mam nadzieję, że troszkę wyjaśniłem.

Co do jedzenia - kiedy budzili się 300m pod Berlinem już byli pół mutantami, i nie musieli nic jeść.

I nie robię z siebie Rambo. Bo jakoś Aragami i Kloner też przeżyli ;)

Dark Alphadron
29-08-2008, 16:50
Grafiki niezłe, fabuła słaba, choć nieco pokręcona, autor jeszcze słabszy niż grafika, jedyne co umie to kłócić się z każdym dookoła, zarzekać się, że fałszują cytaty i wywyższać się "jaki to on nie jest super i lepszy od innych". W dodatku robi sam z siebie rambo, który po 26 latach na radioaktywnej ziemi bez dostaw amunicji, zdrowego jedzenia ani wody wciąż żyje, nie jest ani trochę napromieniowany czy zakażony i dalej ma czym strzelać. Więcej tu nielogiczności niż błędów ortograficznych. Zacznij porządnie myśleć nad fabułą, jeżeli masz zamiar to kontynuować.

SmOoTHas
31-08-2008, 11:37
W bieżącym parcie całkiem zryty efekt wybuchu pod tym przelatującym samolotem, wygląda to tak jakby siła rażenia wybuchu leciała prosto na niego, nigdzie indziej.
Narazie 7.5/10, zauważyłem ze ostatnio trochę się opuściłeś!!!11 popraf siem

TwinSlave
03-09-2008, 15:54
super fake ;)
Zaglądnij na pw przesllalem ci wiadomosc;)
kiedy next part:confused:

SmOoTHas
15-09-2008, 15:31
Hm, właśnie doczekamy się parta w tym roku?

X-Zero
15-09-2008, 16:22
Hm, właśnie doczekamy się parta w tym roku?
Nie. Spójrz w notkę, którą napisał sobie samemu Carbon...

@temat:
można chyba zamknąć ;d

Carbon_Lord
16-08-2009, 20:30
Sorry, że odświeżam tak stary, głupi i <tu wymienia różne przekleństwa> temat, ale mam ważną sprawę. Tak, to ja Carbonlord, władca Węgla i odbytu, kibla i ... i.... zapomniałem. Chodzi o to, czy ktoś jeszcze chce, żebym wrócił? Tak wiem jak to brzmi i pewnie ktoś zaraz napisze:
"Bez Ciebie było lepiej"
"Twoje fake'i są żałosne!"
"Nie znasz się na grafice!"
Wiem, Wiem i Wiem! Ale mimo wszystko zmieniłem się przez te lata? Rok? W każdym bądź razie zmieniłem się, i jeżeli dacie mi jeszcze jedną szansę, poprawię się. Jak coś moje gygy: 11075186
Pozdrawiam.

Arashel
16-08-2009, 21:13
Nie ****** głupot tylko próbuj go dalej robić...
Tylko porządnie...

Glannath
16-08-2009, 21:20
Ja tam jestem za! Fake był całkiem dobry (no, pomijając te latające, niewycieniowane kałamarnice :P), a przyda się coś, co rozrusza dział. Poza tym, taka miła odmiana, fake osadzony w przyszłości - ostatnio ich mało.
Bierz się do roboty i czekam na parta. Tylko błagam, nie rób tych okropnych rekrutacji, tylko od razu włączaj Painta, a imiona możesz wymyślić sam! ;)

@up
Arashel, znając ten dział, to proponuję już teraz się szykować na jazdy na Ciebie, skoro wraca Carbon (i jego fani). To była chyba najśmieszniejsza kłótnia w historii tego działu, kiedy nagle wszyscy doszli do wniosku, jakim to nie jesteś zuym człowiekiem *.* Znając życie, teraz będzie podobnie ;s

SpokoMala
16-08-2009, 21:28
Rób to co Ci serce podpowiada...

Mr.Pszczola
16-08-2009, 22:24
Rób bo nudno.

Arashel
16-08-2009, 22:55
Rób to co Ci serce podpowiada...
Ty z tym epickim tekstem tak na serio?

@Gargulec
spoko-orinoko koleś... Teraz jestem zbyt prO aby robić akcje anty-moja-osoba...

Carbon_Lord
17-08-2009, 09:46
Oki, ale jestem trochę do tyłu. Usunąłem wszystkie outy... Jak ktoś ma podesła jakiś PORZĄDNY zestaw to proszę na moje gg podane w poprzednim poście moim xD

Edit:
A ty Araszel (xD) jesteś spoko, nic do Ciebie nie mam. To ty zawsze masz coś do mnie.

n0_name
17-08-2009, 10:03
A ty Araszel (xD) jesteś spoko, nic do Ciebie nie mam. To ty zawsze masz coś do mnie.

hahahahahahahahhahahahahaaa

SpokoMala
17-08-2009, 12:32
@Arashel

tak ;d

@topic

na kiedy przewidujesz parta ?

SmOoTHas
17-08-2009, 12:47
Rób, rób bo dział leży.
Aha, i ten fake to ma być większe evul zu0 niż wcześniej, ze mną (Alpha Proxhimus) na czele.
@EDIT
Mógłby mi ktoś podesłać swój fake'owy arsenał?
Znowu będe się zabierał do robienia fake'ów.

Carbon_Lord
17-08-2009, 13:10
Partu nie bd dopuki ktoś mi nie podeśle porządnego arsenału ;( Niedługo sprawię sobie od Garga.

Glannath
17-08-2009, 18:39
Mam nadzieję, że zanim zaczniesz kontynuację, zmienisz ten śmieszny wstęp i "ważne daty".
Właśnie je przeczytałem i niektóry punkty są tak absurdalne, nierealne, że aż śmieszne. Najlepiej usuń całkowicie ten wstęp. A jeśli nie chcesz, to przynajmniej popraw go. Właściwie w całości nadaje się do wymiany.

Ale i tak czekam na kontynuację. ;)

SmOoTHas
18-08-2009, 11:06
@UP
Nie tylko ty czekasz, ten fake rodził się na moich oczach (wraz z sierotą) i oba były wielką sensacją, tylko to się wtedy w dziale liczyło.

Carbon_Lord
18-08-2009, 11:50
@wszyscy up

Zamiast pierdolić podeślijcie mi porządny arsenał.