zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Cyclopolis

kupsetramwaj
30-11-2003, 20:11
Chciałem się doewiedzieć gdzie znajduje się cyclopolis i czy jest potrzebne coś aby się tam dostac np. klucz?

Druid_Smierci
30-11-2003, 20:13
Jeżeli grasz na Calmarze i jesteś w Thais mogę Cię do nich zaprowadzić jeżeli nie jesteś na Calmarze to idź do thais, podrodze zobaczysz taka wielką góre. po lewej i po prawej sa wejścia. Pójdź tam to napewno natrafisz na jakiegoś

kupsetramwaj
30-11-2003, 20:19
cyclopolis znajduje się pod mont sterum ??
Druidzie śmierci fajne miejsce z cycami jest na południe od thais zyje tam do 10 cyców naraz!!!!!!!!!

Gremlin
01-12-2003, 05:50
1. Ta gora kolo thais to Mount Stretum a nie cyklopolis (chodz czasem tak ja ludzie nazywaja).
2. Prawdziwe cyklopolis jest zdaje sie na Edron, w sumie wiem ze zyja tam minotaury, cyklopy, behemoty (na pewno cos jeszcze), zeby sie tam dostac trzeba miec PAC, a tak pozatym podobno paladynowi tam sie niewesolo zyje (za ciasno).

Rince
06-12-2003, 13:03
Ta, cyclopolis znajduje sie na polnocnej czesci Edron i jak sama nazwa wskazuje najwiecej jest tam cyklopow, a im nizej tym mocniejsze potwory, laczne z dlami i behemotami. DO -3 poziomu sa cycki, dwarf soldiery i guardy, 1 orc leader i chyba 2 zergi, kilka mino guardow, archerow i magow, i sladowe ilosci fe :]

P.S. Dla palkow wcale nie jest ciasno, moj kolega na 19 lvl z 64 dista tam expil i nawet niezle mu szlo.

Dejvo
06-12-2003, 14:38
Eee... właśnie - szukam cyców :D w bezpiecznej odległosci gdzie mógłbym je KILLING (nie na POH)
ktoś mówi że pod THIAS... nzaczy na południe - to prawda?

Gremlin
06-12-2003, 23:27
Oryginalnie dodany przez Dejvo
Eee... właśnie - szukam cyców :D w bezpiecznej odległosci gdzie mógłbym je KILLING (nie na POH)
ktoś mówi że pod THIAS... nzaczy na południe - to prawda?

Na poludnie od Thais jest dobre miejsce dla magow na 12 lvl z HMM, dla lepszych bedzie za wolny spawn.

Paladynem to raczej w Mt. Stretum (ta gora pomiedzy Thais a Kazodroon), ale trzeba tam uwarzac zeby nikt cie nie przyblokowal, ew kolo jeziorka na polnoc od Thais jest dziura i tam najpierw sa jaskinie troli, nizej cyklopy a jeszcze nizej kiedys spotkalem DL (wiec uwarzac).

Lubietibie1
08-12-2007, 19:06
Dzięki za info pszydało mi siem

Patton
08-12-2007, 19:59
4 lata,niezly wynik! A swoja drogo cyclopy stanowia mniejszosc w cyclopolis!