Pokaż pełn± wersje : Legendarne topory
Mam pytanie na głównej stronie TIBI w legendarnych przedmiotach s± pokazane dwa axy nie s± pokazane atk i def tych broni ani cena.Może ktos po¶ada takie nawet nie do końca prawdziwe informacje.
W±tpie czy by¶ kupił jaki¶ legendarny przedmiot... ponieważ nikt ich nie sprzedaje(chociaż na tibiashop kto¶ sprzedawał, jednak nie axy), npc też ich nie sprzedaje :P .A jak sama nazwa wskazuje to te przedmioty s± LEGENDARNE czyli przeważnie 1 na server, a na niektórych serverach nie ma nawet ani jednego.
Poza tym po co Ci informacje "nawet nieprawdziwe"?!
Juz jeden tu sie rozpisywal o tym jak to kupil na rooku runy IH. Ma jedno upomnienie, jego zapytaj i nie prowokuj bajkopisarzy.
Freesnake
29-12-2003, 18:09
Ja kupiłem dark shield za 15gp (def 25) a na stronce jest napisane, że ten przedmiot jest legendarnym?! Czy to możliwe? I co moge z nim zrobić? Narazie trzymam w depo :P
re: Freesnake
W sumie to przeplaciles :)
Otoz ta tarcza byla legendarna (1 na server max), ale po ostatnim update kazdy na main moze sobie pojsc po nia bez zadnego problemu (za pytanie gdzie dokladniej bede wstawial upomnienia) bo to jest quest.
A co do legendarnych toporow to jeden z nich to Orkish Axe (staty na tibia.de) a drugi to:
Stonecutter Axe (Atk: 50 Def 30).
It weighs 99.0 oz.
You feel the power of this mighty axe.
Btw
On jest jednoreczny :)
Btw2
Nie mam go, kolega mi na test serverze pokazywal, a on mial go od innego kolegi ktory dostal od kogos tam ?(
Ale orkish axe nie jest legendarny :) chociażby dla tego, że jest na li¶cie loota orc ridera i ma go już sporo typa :) a poza tym za słaby na legende :D
Oryginalnie dodany przez Owoc
Ale orkish axe nie jest legendarny :) chociażby dla tego, że jest na li¶cie loota orc ridera i ma go już sporo typa :) a poza tym za słaby na legende :D
1. Zobacz kiedy byl zalorzony ten temat i przypomnij sobie czy miesiac temu wiedzialec co to byl za topor.
2. W tej chwili nic juz nie jest unique bo praktycznie wszystko mozna lapac do woli ze skrzynek questowych.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.