Pokaż pełną wersje : Orc castle
Zaknafenian Do'Urden
03-12-2004, 15:53
hmm moze nei chodzi o sam zamek ale ja caly wesol po nawalaniu w podziemiach i po tym ze zebralem sporego loota wychodze sobie na powiezchnie i co? :
http://img71.exs.cx/img71/9545/9a-komitetpowitalny.jpg
Tlumaczenie dla niekumatych: 0 UH (3mlvl), 0 IH, troche many, i kazdy hit powyzej 2 idzie na zbroje... i mam slabe skille. B)
Grzes Przewodniczek
03-12-2004, 16:25
ja niechce nikogo obrazac ale albo jestes newbie albo po prostu noob...
first:
do nie jest zamek orkow bo tam przezylbys niecala sekunde z takim sprzetem :P tylko zamek elvenbone (czy jakos tak nigdy nie pamietalem:P)
second:
to jest tzw."full resp/full spawn" czyli maksymalna ilosc potworkow jaka tam moze sie pojawic
third:
po co zamieszczac jakies dupiate scrinki ?? co nigdy full respa nie widizales? zasmiecasz tylko forum...
dzieki za glos to wszystko moja ocena: ponizej krytyki
Myshacheq
03-12-2004, 16:31
takie cos to brałem na klate w sprzęcie na trening i dawałem rade:P. Normalka full res:P
edit: sry miało być full resp. Za słabo udeżyłem w klawisz P
edit2: nie jest full bo powinny być jeszcze elfy i o 1 czy 2 orc warriory więcej
A zresztą słaaaaaaby temat nie zamieszczaj już więcej 1 i tak słabego ss. Popraw się.
Rarisu|Klim
03-12-2004, 16:39
Nic nadzwyczajnego....
i tylko dla 1 ssa zakladac temat? :p
takie cos to brałem na klate w sprzęcie na trening i dawałem rade:P. Normalka full res:P
Full Res tak ? ;)
dobry barbarzyńca
03-12-2004, 16:59
Nie widze żadnego problemu w walce/ucieczce przed orcami. Są powolne i nawet na 10 lev byś uciekł. ;) I jeszcze jedno, ja też nigdy nie widziałem full respa :( , na Hibernie nigdy nie ma takiego ;( .
pójdz sobie np. na draga koło thais
jak będzie jakis stał to będziesz miał full respa :p
pójdz sobie np. na draga koło thais
jak będzie jakis stał to będziesz miał full respa :p
raz tam weszlem i mysle z kad znam to miejsce -.-
1 ofiara :/
Sajmon78
03-12-2004, 19:03
nic nadzwyczajnego ale dla low lvli to jest cos :baby:
Petersaber
03-12-2004, 19:14
baaardzo nieciekawe... :/ po co zaśmiecać forum?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.