Pokaż pełną wersje : WOJNA (po co jak z kim i gdzie czyli jak ją zrobić )
FUZJANIJ-ELVANS
03-12-2004, 18:53
Dziś z kolegami 5 chcieliśmy zrobić powstanie przeciw Brazylijczykom, którzy robiom niezły syf na Xanterze jeden z naszych zaczol lac dwuch brazylijczyków jak przyszedł trzeci to każdy z nas uciekł a czemu bo nie było nas stać na poświęcenie swojego EXP ja bym z wielkom przyjemnosciom zrobił masowy szturm grupą ludzi od 40 do 50 na Brazylijczyków. Ale na Xanterze Polacy boją sie nosić stroju biało czerwonego i jak z takimi gadać i jedna prośba dajcie swoje plany jak zrobić wojne albo z gilldią albo z krajem lub miastem wtedy zacznie się dziać :) :evul: :evul: :evul:
Nom i ludzie z Xantery jednoczcie się w grupy i rubta rozpierduchy z tymi mendami najlepiej z BR :)
Takiego n00ba żadko kiedy widuję. Może powinienem zacząć grać na Xanterce? Miałbym kupe śmiechu. Po pierwsze: Tacy ekhm, ludzie jak wy nie wygrają z brazylijczykami. To coś jak powstanie styczniowe, jeśli wiesz o czym mówie. Po drugie: Nie macie planu ani strategii, co jest wystarczającym debilizmem. Nie macie szans a brazylijczycy i tak was wytępią. Gdybym grał na Xanterze sam bym do nich dołączył by was powybijać.
FUZJANIJ-ELVANS
03-12-2004, 19:07
Powiem ci jedno. Ja chce mieć plan chce mieć ludzi chce wymyśleć wszystko ale jak ja się namęcze to zrobie przyjdzie dwuch i co. I wiem że Br nas rozwali. Jak będzie kto chętny do zrobienia jakielkolwiek wojny na tym serwerze niech mi mówi ja che iść tępić jakiś dziadów a Xantera to tylko jeden z serwerów, na których wladze ma BR a czemu my nie możemy mieć swojego serwera gdzie my będziemy najlepsi ??
Powiem jedno ja chce wojny z innymi bo nie moge patrzyć jak się tu ępi polaków i jak oni się boją :)
w czym ci brazylijczycy przeszkadzają? ja mam jednego kolege brazilijczyka i dobrze się z nim porozumiewam...
a tak pozatym to mi na takie coś by szkoda było expa :evul:
FUZJANIJ-ELVANS
03-12-2004, 19:11
Tylko ciebie Br nie zabili 3 razy w godzine :)
I dodam do góry jak takiś mądry to sam zrub plan wojny :)
Och, wybacz, mam nadzieje że nie zwichnąłem Twej psychiki. Otóż wyjasniam Ci, że tylko taki słaby newbie-n00b, (jak zwał tak zwał) może ruszyć za Tobą do boju pod sztandarem polski. Już samo to ze jesteście w mniejszości, spowoduje że skopią wam tyłki. Inną racją jest to, że do buju ruszą takie n00by jak ty z hymnem polskim na ustach. Już to widze : "jescze polsqa nie zginela puki my rzyjemy!!!11!!1!". Współczuje~
FUZJANIJ-ELVANS
03-12-2004, 19:19
Tu się mylisz do tego boju ruszył najlepszy polak jakiego znam :) a co do mniejszości to nas jest za duzo dlatego nas tępiom :)
FUZJANIJ-ELVANS
03-12-2004, 19:20
No i psychiki nie uraziłeś :)
Po 1. Nie rozumiem po co wywolywac wojny.
Po 2. Nie podobaja Ci sie Brazuci - nie graj w Tibie, nie uciekniesz.
Po 3. Idz lepiej w RL sie pobic niz psuc juz marna opinie Polakow w Tibii.
Po 4. Najpierw idz na korki z ortografii potem sie bierz za granie.
Najpierw zaprzyjaźnij się ze słownikiem, potem ustal taktykę, a może za dwa lata uda Wam się zabić 8lvla.
Evul Tibian
04-12-2004, 00:39
1. Bzdurny temat
2. Podejrzewam ze ci Brazole byl AFK bo inaczej byscie na miejscu padli
3. jak 5 polaczkow chce wojne wywolac? :D :D :D :D :D
FUZJANIJ-ELVANS
04-12-2004, 08:50
Widze że temat wojny wam się podoba :) popiszcie jeszcze troche aż się miło patrzy
Ty wogole czytasz nasze odpowiedzi? Mowimy ze n00b jestes a ty sie cieszysz.
FUZJANIJ-ELVANS
04-12-2004, 12:03
Piszcie dalej ja poczytam ciekawe rzeczy :)
ja moge pomuc ale wolalbym raczej zabijac br bo cichu i pojedynczo skrytobujstwo bo w otwartej wojnie nie ma szans na zwyciestwo a pojedynczo mozna troche wybic tych durnych br niektórzy sa nawet spoko ale wiekszosc to same noby
Ech wojny sa ciekawe ale co wam z tego bedzie?? Jak ją wygracie co jest raczej nie prawdopodobne to i tak nie zapanujecie nad serverem bo znajdzie sie lepsza glidlia co wam dokopie.
Ludzie ale się uwzieliście..
Jeżeli rzeczywiście trafiasz na n00ba brazuke i on coś ci złego robi to zabijasz go i spox. Żaden wyższy levelowiec się nie wtrąci.
Tak jak było mówione...W otwartej wojnie nie macie szans.
Piszcie dalej ja poczytam ciekawe rzeczy
Nabijasz sobie tylko posty??
Ech wojny sa ciekawe ale co wam z tego bedzie?? Jak ją wygracie co jest raczej nie prawdopodobne to i tak nie zapanujecie nad serverem bo znajdzie sie lepsza glidlia co wam dokopie.
Niekoniecznie....Ale nikt ngdy nie zapanuje nad żadnym server...Tutaj chodzi o proporcjonalna ilość graczy z jendego kraju w stosunku do innych...Proste rozwiązanie - namówiecie tysiące kumpli aby zaczeli grać na tym servku...bedzie was więcej, więc "zapanujecie" na servie
Ty wogole czytasz nasze odpowiedzi? Mowimy ze n00b jestes a ty sie cieszysz. - :cup: :cup:
$corcerer
23-12-2004, 00:42
Szybkie podsumowanie topika:
Rasizm
Ksenofobia
Głopota
Analabetyzm
Skrajna ignorancja.
Jakieś sprzeciwy ?
Ja pomagalem fazanijowi organizowac wojne, ale za duzo z tym roboty i se dalem spokoj. Myslicie ze jestem noobem? Nie chodzilo mi tu o patriotyzm, o to ze br opanowaly serwer, zeby polacy trzymali sie razem, nie byly to poglady rasistowskie itp. Dla mnie wszyscy sa tibijczykami i nie dziele ludzi ze wzgledu na narodowosc. mam na xanterze 30 sorca i chchialem sie zabawic- mialem full runek i mialem ochote wziosc udzial w wojnie jakiejs. Wojny w tibi sa naprawde fajne ;]
Arathorn
23-12-2004, 07:46
@Afinor
Widocznie kolo wyznaje zasade "nieważne jak o tobie mówią ważne by nie przekręcali nazwiska"
:)
a swoją drogą to zgadzam się z $orcerer'em
$corcerer
23-12-2004, 14:32
@Scream
Ja rozumiem porzadna wojne z Gildia ktora opanowala serwer (DT na isarze) albo o honor/jakichs graczy (wojna na Antice) ale o to ze ktos jest z innego kraju? no sorry, ale to troche dziecinne...
ale to jest najlatwiejsze... bardzo latwo podjudzik polakow do walki przeciw br... wojny gildi niechcialem robic, chociaz nie bylo by to trudne, bo nie chcialem robic problemow normalnym ludzia... a polacy co by chcieli walczyc z br to na wlasne zyczenie ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.