Pokaż pełną wersje : Pytanko
wiec tak postanowilem nadac nowy temat poniewaz nikt mi nieodpowiedzial na temacie gdzie expic xx/xx X(
A wiec tak mam pare pytan:
1.gdzie expic z 43/41 18 lvl knight pacera pacc p-set steel helm l-boots d-shield scimar.
2.Gdzie jest dom sw. mikolaja na rooku bo niewiem gdzie mam robic sniezki :D
3. czemu na paceze niema GM bo mam do nich pare spraw
JESTEM MALYM NEWBIE WIEC NIE KRZYCZCIE :baby:
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Sozemego
03-12-2004, 19:09
wiec tak postanowilem nadac nowy temat poniewaz nikt mi nieodpowiedzial na temacie gdzie expic xx/xx X(
1.gdzie expic z 43/41 18 lvl knight pacera pacc p-set steel helm l-boots d-shield scimar.
4.Piszcie tu fajne questy i jak sie je robi plz.
Ad1. Potrenuj
Ad2. Na rooku go nie ma, a na mainie nie mozna juz robic sniezek
Ad3. Bo im sie nie chce wchodzic
Ad4. Quest na n00ba(raczej newbie:P), wystarczy sie zalogowac na forum pod nickiem Heli i juz
A tak na serio na tym forum nie mozna rozmawiac o questach. Tyle
Evul Tibian
03-12-2004, 21:43
4.Piszcie tu fajne questy i jak sie je robi plz.
1. kup od kogos summona i potrenuj chlopcze
2. nie ma, sniezki mozna zdobyc tylko na rooku z trudnego questa (to chyba jeszzcenei jest quest spoling)
3. nie chce sie im wchodzic?
4. quest spoling = ban
ciemne dropsy
05-12-2004, 12:05
summona na pacerze atakowac nie mozna...
1. Naprawdę potrenuj, to nie boli. Ja moim knightem troszeczkę przyłożyłem się do treningu i mam na 8 lvl skile 37/35.
2. Nie ma. Hahaaa, pewnie, śnieżek się zachciało. Przecież ten bug dawno zlikwidowali
3. Ehhh GM [ pewnie i tak by im się słuchać nie chciało twoich dylematów :p ]
4. Quest spoiling ! Kto chce bana niech napisze jakiś quest! buahahah 8o
Dzieki trenuje caly czas ale skille mi sie niezbyt szybko bija :(
sroro niemozna opisywac questow to szkoda ale czemu przeciez to niepowinno byc zakazane :confused:
ale skoro tak to pytanie 4 sie nie liczy
Dzieki trenuje caly czas ale skille mi sie niezbyt szybko bija :(
sroro niemozna opisywac questow to szkoda ale czemu przeciez to niepowinno byc zakazane :confused:
ale skoro tak to pytanie 4 sie nie liczy
Wiesz, też się często zastanawiałem nad quest spoiling .... pewnie większość użytkowników oraz modki myślą, że to psuje zabawę [ i też tak uważam ], no i nie my ustalamy zasady tego forum ... ale jak już chcesz koniecznie informacje o questach to wejdź na www.tibia.end.pl następnie download i sciągnij programik [ opisy jak wykonać questa, potworki i loot ] albo na www.tibia.xx.pl - tam już jest oddzielny dział do questów!
Wiesz, też się często zastanawiałem nad quest spoiling .... pewnie większość użytkowników oraz modki myślą, że to psuje zabawę [ i też tak uważam ], no i nie my ustalamy zasady tego forum ... ale jak już chcesz koniecznie informacje o questach to wejdź na www.tibia.end.pl następnie download i sciągnij programik [ opisy jak wykonać questa, potworki i loot ] albo na www.tibia.xx.pl - tam już jest oddzielny dział do questów!
THX teraz bede mugl se ogladac questy
za free i bez bana
:cup:
@ Heli : narazie popracuj nad charem bo questy z dobrym lootem przeważnie łatwe nie są .... :(
Nrazie mam tylko lepszy spike sword ale poza tym to wiem ze questy sa menczance, chociaz 3 perly prawie za free i broad sword ten quest nie trudny jest
:D
Nrazie mam tylko lepszy spike sword ale poza tym to wiem ze questy sa menczance, chociaz 3 perly prawie za free i broad sword ten quest nie trudny jest
:D
racja trzeba miec tylko destroy fields. ALe ja juz nic nie mowie bo bana dostane z quest spoiling :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.