Pokaż pełną wersje : Inne pytanie o filmy avi
czy w pliku avi mozna umiescic wirusa ?
czy jezeli sciagne go na kompa ale nie wlacze i usune , cos mi sie zainfekuje ?
Leon_Asto
22-07-2008, 21:29
1.tak
2.wydaje mi się, że nie, ale nie jestem pewny
Vasudanin
22-07-2008, 21:36
1.Wydaje mi się, że nie ale głowy uciąć nie dam
2.To już zależy jaki wirus będzie w nim siedział
hahahah ściągniesz plik keylogger.avi, odpalisz dwa razy naciskając lpm a w środku jest zbindowany exe i selavi
@down
wow, ale ty dopiero się znasz: o
powiedziałeś coś innego niż ja? chyba kurde nie, tylko że mi zajęło to zdanie, a ci 10;[
Pokromca_dragonuw
22-07-2008, 23:23
Wy tu mówicie o bindowaniu, a gówno się znacie - kiedyś pewnej grupie hackerów (coś z cc) udało się władować wirusa do txt, a dokładniej w informacjach o pliku (daty utworzenia, modyfikowania itp.), wystarczyło ten plik ściągnąć, nawet jeśli nie uruchomiłeś to windows zawsze po wejściu do folderu sprawdza dane i wirus się uaktywniał... Szczerze nigdy takie wirusy nie przenikną na takie forum o tibii bo żeby stworzyć takie coś to trzeba być geniuszem, a nie dzieckiem gotowych marnych skryptów.
Śmieszne jest jak wy nauczyliście się tylko o bindowaniu, a to takich danych informacyjnych pliku zapominacie :) Myślicie, że można wbindować wirusa i nic więcej, a owszem bardzo łatwo jest to zrobić ale już wirusa który zadziała o wiele trudniej... Polecam magazyn hacking bardzo dużo tam jest takich rzeczy.
W mp3 są wiry więc czemu nie w avi.
Never_Get_Busted
22-07-2008, 23:55
Twój mózg jest zainfekowany.
Pokromca_dragonuw
23-07-2008, 00:07
even myślałem, że nie żyjesz bo tak cicho, a czytałem o tym twoim mieście i myślałem że padłeś ofiarą nożownika :]
Reykjavík: Czwarte najniebezpieczniejsze miasto Europy
„Wyniki są zaskakujące," powiedział Helgi Gunnlaugsson specjalista od badań przestępstw, na temat badania przeprowadzonego przez International crime victim survey (ICVS), z którego wynika, że Islandczycy są częściej poszkodowani w różnego rodzaju przestępstwach w Reykjaviku, anieżeli ludzie w Wielkiej Brytanii. Reykjavik zajął czwarte miejsce na liście najbardziej niebezpiecznych miast w Europie, gdzie Talin, Londyn i Amsterdam znaleźli się na pierwszym do trzeciego miejsca.
Badanie przeprowadzono na podstawie przestępstw dokonanych w latach 2004 do 2005. Islandia miała około 20 procent poszkodowanych w różnych przestępstwach, w innych krajach Wspólnoty Europejskiej liczba ta wyniosła około 15 procent wszystkich przestępstw.
Informacje te podano szczególnie dokładnie w brytyjskiej gazecie The Economist, gdzie omawiano także przestępstwa dokonane przez bardzo młodych ludzi na wyspach brytyjskich, a szczególnie przy użyciu noża w ostatnim czasie. Islandia wypadła gorzej, aniżeli Wielka Brytania, pomijając morderstwa.
Never_Get_Busted
23-07-2008, 00:20
@up
ciii, bo sie mama dowie;[
dzieki bo nie wiedzialem ; < , fajny jestes wiesz ??
czy w pliku avi mozna umiescic wirusa ?
nie mozna :)
@up
Hi
keylogger
yes
bye
drzwi na prawo, wy*******aj.
Overlord
24-07-2008, 16:07
OMG ! Można wsadzić keya do avi ale zwykłe tibijskie haxiory tego nie zrobia...
Normalnie rozszerzenie .avi jest nie wykonywalne wiec jeśli ktoś zbindował z nim plik to zapewne nie jest evul i tym rozszeżeniem będzie scr/exe/bat itd.
Tak samo z odpaleniem. A jeśli nie chce ci się poczytać lub użyć mózgu to kup osobny komputer do gry w Tibie ^^ Nie będziesz musiał sie głowić a twój mózg się nie spoci! Teraz wracaj do gry i wbij kolejny lvl... Koniec tematu :]
@ up
to , ze nie znam sie na informatyce , nie jest moim zainteresowaniem to nie znaczy , ze masz prawo odzywac sie w takim tonie do mnie :) , ciekawe czy taki sam kozak jestes na boisku .
Overlord
24-07-2008, 21:17
Prawda ;) Ale czepiając się szczegółów nie mów o tonie bo nie słyszałeś tych słów tylko je przeczytałeś :p Po prostu wszystko prosto wytłumaczyłem żeby więcej się to nie pojawiało :]
OMG ! Można wsadzić keya do avi ale zwykłe tibijskie haxiory tego nie zrobia...
Normalnie rozszerzenie .avi jest nie wykonywalne wiec jeśli ktoś zbindował z nim plik to zapewne nie jest evul i tym rozszeżeniem będzie scr/exe/bat itd.
Tak samo z odpaleniem. A jeśli nie chce ci się poczytać lub użyć mózgu to kup osobny komputer do gry w Tibie ^^ Nie będziesz musiał sie głowić a twój mózg się nie spoci! Teraz wracaj do gry i wbij kolejny lvl... Koniec tematu :]
Witam informatyka pokroju 12 latka hakujacego forum.tibia.pl
Slyszal pan cos o exploitach?Z jednym sie zgodze gdy sie binduje plik koncowy ma takowe rozszerzenia.Gdy modyfikujemy kod zrodlowy rozszerzenie sie nie zmienia a plik moze byc zainfekowany.Ale to wyzsza szkola jazdy.Ktos up pisal o grupie cc.Zmodyfikowali kod JPEGa tak ze byl tam virus.
Wiec 1-TAK
2-NIE
Leon_Asto
24-07-2008, 23:43
@up
Tak i ja napisałem :) Proszę o zamknięcie tematu..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.