Pokaż pełną wersje : Samuraie Terosi
Tutaj pewnie też było coś dziwnego xD
Na pewno do tego podwójny post xD
No może być, ale "dórzo literófek". I poco zamieniałeś "i" literą "j" ?
Pacz_knight
23-07-2008, 11:44
Samuraie? Wtf? Cholerny fake ale przynajmniej leprzy niz twoje poprzednie. Fabula to istne dno, teksty wypowiadane przez bohaterow sa nie na miejscu. Dobrze ze jakas tam sklejka jest i nie ma pikselowych outfitow powiekrzanych w paincie. Nie kontynuuj...
Pisz wolno.
Ile bledow i to takie glopie typu muj.
Nieliczy sie to ze jedziesz, to wystaw fake kiedy indziej ale bez bledow.
Niepodoba mi sie
Nie mogę oprzeć się wrażeniu ze to OTS:ME...
Coś mi się zdaje że niektóre screeny są w złej kolejności.
Twój pierwszy w miarę normalny Fake.
Twoje Outy???
Kardox używaj Opcji "Edytuj" Albo Report za spam...
GargoinX
23-07-2008, 11:49
A nie mogłeś poprostu zrobić fake'a jak wrócisz? Nie ma sensu robić fake'a na szybko. Twoja ortografia to dno - wrzucaj najpierw tekst to worda, a potem kopiuj do convertera. O sklejce nic nie mówię, bo ten dom nie jest twój. Fabuła to...ekhem...nawet nie wiem jak to określić. Zbyt chaotyczny bieg wydarzeń. No i któryś z kolei twój denny fake. To wszystko prowadzi do pięknej oceny, którą jest 1/10 (bo coś tam jednak zróbić musiałeś).
@Down:
To zrób sam inteligencie.
Ciekawe, co tutaj napisałem xd
Ehhh... Nic oprócz fabuły i tekstów nie jest twoje.
"Policia" to klony. W logo ta krew na przebitych ciałach brzydko wygląda.
Nie wiadomo o co chodzi. "Siedzi sobie w domku 2 facetów i 1 w ogródku. Przychodzi ktoś i zaczyna bić jednego z nich. Wszyscy go biją. Nagle facet przybity do ściany, przychodzi "policia", pyta się o co chodzi i nagle znowu się biją z tym zabitym już facetem(Nie ma żadnych efektów wspomnień, nic! To wygląda tak, jak w moim opisie). Czyszczą krew szmatkami, które zmieniają się w skórę. Potem znów jest "policia", tylko tym razem są jeszcze jego 2 klony i wynoszą na łóżku śpiącego faceta(nie ma krwi). W końcu "policia" wychodzi i mówi coś, co brzmi jak zapowiedź albo SupeR HiroŁ, albo wielkiej wojny..."
Czarujące...
P.S.
Witam to mój najnowszy fake`i dam najpierw prolog
Logo
<Obłazek>
Prolog
<Duuużo obrazków>
I jak podoba się mam już 2 i jedyne party chyba że będziecie chcieli więcej
NARQ
Pisze się fake, błędy ort.(Kup sobie słownik), a przecinków nie chce mi się pisać... Zawsze przed potwierdzeniem posta sprawdzaj, czy nie ma błędów, ok?
Prologów nie oceniam liczbowo
@Down
O.o
a mnie tam sie fejk podoba fajne bylo jak gościa pszybili kataną do ściany tylko robiłeś go zabardzo w pośpiechu i durzo błędów ortograficznych ale mi to akurat niepszekadza;) u mnie ortografia tesz nie jest zadobra:baby:
GargoinX
23-07-2008, 12:25
@Up:
No no, długie zdanie...
Na miłość Boską, używaj przecinków, kropek, dużych liter i zachowaj chociaż najmniejsze zasady ortografii i interpunkcji... To samo kieruję do Kardoxa, bo to już się robi tragiczne, żeby tak kaleczyć język.
@2xup: Właśnie widać >.<'
@topic: Kurde, który to już twój fake? Nie dość, że od cholery błędów ortograficznych, to jeszcze nic się kupy nie trzyma. Jak się gdzieś jedzie, to można zawsze fake wstawić później, a nie "na szybko" bo wtedy jest kał'n'mocz, a nie fake.
"macje"
"jdz"
WTF?
Prolog, więc bez oceny.
.hobnail
23-07-2008, 15:33
Ja pierd*lę kur*a mać, czy was poje*ało? Proszę, zrozumcie że kardox tylko prowokuje, on nie robi tego fake'a na serio.. To tylko znudzone dziecko, które teraz ma podjarkę przed monitorem, że się tyle osób nabiera.. Nie karmcie trolla.!
Piękne czasy, ahh piękne.
1. Ty zawsze piszesz na szybko.
2. Ty zawsze robisz błędy.
3. Ty zawsze konczysz przez czasem.
Wniosek: Nie licząc nauki nie rób nic więcej.
To jest nie jego lokacja STOP
Triplonq
09-08-2008, 10:10
:[ Hydro fantastyczne xD
@Down
Ja nie odswierzam! tylko komentuje to co widac xd
X-Anylon
09-08-2008, 11:01
Po co go kretyni odświerzacie ?
Po co odświeżają tak beznadziejny fake.?: /
Ja proponoje zamknac temat bo:
Wniosek KONIECZ FAKE`IA :) TERAZ WYMYSLE FABUlE I DAJE NOWY
nie_slucham_ludzi
09-08-2008, 20:30
C!o to za chujowe obrazki??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.