PDA

Pokaż pełną wersje : Paladyn Pacc, marne eq, mało kasy, co robić?

Karol4722
23-07-2008, 12:14
Witam
Mam 39 paladyna skille 71/58 eq: knight armor, steel helmet, plate legs, scarf, leather boots, dragon shield - straciłem całe moje eq nie pytajcie dlaczego :( dlatego mam takie słabe i ciężkie. Dzisiaj będę miał pacc i mam tylko 25k w banku co mam kupić na początku? Promocje czy wydać kasę na eq? Jakie czary kupić? Mogę mieć trochę więcej kasy bo mam dużo itemków i mogę je sprzedać. Narazie chcę zarobić dużo pieniędzy żeby kupić sobie bohy i eq (b robe, b legi z questu, demon shield, c helmet, p ammy). Gdzie mam zarabiać? Małpy czy lizardy? A może coś innego?

Jeśli nie chcesz odpowiadać lub nie znasz odpowiedzi na moje pytania - nie pisz.
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Hoost
23-07-2008, 12:20
Sprzedaj te itemy co nie sa ci potrzebne
kup promocje
expic/zarabiać możesz na małpach, dopóki nie masz pacca idź na ghostland tam tez fajna kasa leci
tego eq na razie nie kupuj wydaj na exp- potiony, speary
potem pomyśl o eg: c helmet, b-robe, plate legs, bohy, i jakiś shield vampirka albo meduska i wsio xD

Alanus Lutinum
23-07-2008, 12:27
Piękno tej gry polega na tym, że sam sobie radzisz w ciężkich sytuacjach. Gracze tacy jak Seromontis czy inni h-lvle, osiągneli coś, ponieważ sami doświadczyli ciężkich sytuacji i znaleźli do nich rozwiązania, a ponieważ tacy są twoim autorytetem to będzie najlepszy przykład. Fakt faktem, że jest dobrze opierać się na czyichś doświadczeniach, ale najlepsze jest to czego sam doświadczysz.

Uran of Aurea
23-07-2008, 12:28
Za te 25k kup sobie Belted Cape, crown helmet ( możesz isc na DTD) i promotion. Sprzedaj jakis itemek, zrób postmana i lecisz na barbariany.

Andrealfus
23-07-2008, 13:01
bierz r-speary , mp i jazda na malpy, tam sie troszke dorobisz

--Cienius--
23-07-2008, 13:02
Dokladnie barbariany tyle tam kaski jest ze szok :D

Karol4722
23-07-2008, 13:04
To co w końcu? Małpy, lizardy, czy barby?
To mój pierwszy pacc.

Surtius
23-07-2008, 13:21
To co w końcu? Małpy, lizardy, czy barby?

musk...

jeśli jest to twoja postać to czemu nie wiesz co nią robić? Sprzedaj co niepotrzebne, kup mana fluidu/speary i idź exp tam gdzie sporo zarobisz...

kokoseq
23-07-2008, 21:39
kup sobie guardian shield, plate legs steel helm, noble armor, i promocje. Zrob postmana!!!! i rob sobie loot bagi, polecam mino tower, lub na faccu mintwalin i tak oto w jeden dzien jak sie postarasz to zarobisz kilkadziesiat k :)

Michukng
24-07-2008, 20:18
Kup sobie Meduske, Vampirke, Belted Cape i sprzedaj k armor, i co najważniejsze zrób najpierw Postmana. Mozesz isc na lizardy ( jak masz ob knife to możesz zbierać także skórki lub idź na Dark Pyramid, tam są Mino i rób lootbagi ). Wbij z 45 lvl, zrób misje na dostęp do wyspy Nargor i jazda expisz na Piratach tak do 60 lvlu ( tylko uważaj bo jak Corsair cię dopadnie to uciekaj i bij ), a potem to może Dragi. Pozdro.

ErAgOg
24-07-2008, 20:25
Zasadnicze pytanie: czy zamierzasz botować? Bo jak tak, to mam dla Ciebie miejsce, w którym będziesz robił po 40k przez noc. A jak nie, to małpy, na lizardach może być zbyt duże waste, a nie wiem jak z barbami, od kiedy poszedłem na nie swoim druidem już nigdy tam nie wracałem, także pallem.

Xerionis_Family
24-07-2008, 21:04
graj na faccu aż uzbierasz na "semi eq" dla palka i aż będziesz miał 20k na promocje. Wtedy aktywuj pacca i jazda...

Iwanek18
24-07-2008, 21:34
graj na faccu aż uzbierasz na "semi eq" dla palka i aż będziesz miał 20k na promocje. Wtedy aktywuj pacca i jazda...

Dokładnie...

Leć na soldy i guardy do kazzo tam lot nie głupi.