PDA

Pokaż pełną wersje : Serwer Odryty quest na demon legi po tym patchu!

Bartholomew
24-07-2008, 08:36
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=wodxq3ahb100yteb

zel.pl

--Cienius--
24-07-2008, 08:41
jezeli ktos to odkryl to wielkie gz i czekamy na spoilery i quest servicy i demon legsy beda po 30k (jak avenger)

Neqromantha
24-07-2008, 08:56
Szczerze się zdziwiłem, gdy okazało się, że to nie keylogger.

Film kręcony przez osobę przed oakiem, która pomaga osobie robiącej questa. Nie widać nic, co przyda się do zrobienia go.

Masonek
24-07-2008, 09:56
dwa tematy ten sam film :(
ludzie myślcie

Ajek
24-07-2008, 09:59
:o zdziwko jak u pana up, 100% przekonany bylem ze to Keylogg.

#topic:
Juz sie spoila nei moge doczekac :baby::P

neopostman
24-07-2008, 11:04
Lol. to nie jest zrobione po patchu, przecież zostały po nim dodane tam nowe potworki czego tu nie widać :o

@ Ajek
Swym postem pokazałeś tylko swoją "inteliencjem"

Krajzel
24-07-2008, 11:41
@up
Mylisz się. Grimów nie było przed patchem, na raz 2 betrayed wrath, tibia cam tv nie potrzebuje wersji 8.20
Jak ktoś już zauważył, nic nie ma co mogłoby pomóc w rozwiązaniu questa (może i dobrze )

Valariazz
24-07-2008, 11:54
ziomek zapewne mial farta podczas zaliczania "niewidzalnych dzwign"...
a tak ogolnie to nic ciekawego.

Ajek
24-07-2008, 15:18
Lol. to nie jest zrobione po patchu, przecież zostały po nim dodane tam nowe potworki czego tu nie widać :o

Ah ta twoja ineligencja.... szkoda gadac proponuje odwiedzic tibia.erig.net czy cos lub inne fora naprzyklad zagraniczne i pcozytac troche ;< wczesniej dane bylo nam spotakc ,2x dem maksymalnie i moze gsy i liche nic wiecej. Braindeathow i betrayedow nie bylo przed patchem!

psyhopatka
24-07-2008, 21:30
Czekamy na spoila;d

Xardasus
25-07-2008, 00:16
oj nubki spoile juz od dawna sa ;] hf with searching

Macko121
25-07-2008, 23:34
Wiecie co mnie najbardziej śmieszy? To, że wszyscy jadą po Cipsofcie, że dodał questa, w którym można zdobyć Demon Legi. Jednak, gdy przejdziemy trochę do przeszłości i zatrzymamy się na quescie zwanym Pits of Inferno, to już nikt nie zauważy, że są tam do zdobycia Soft Bootsy, które przed PoI były nie mniejszym rarem (miał je Mulf i może ktoś jeszcze). Jesteście po prostu zazdrośni, że ktoś już je zdobył albo wie, jak tego dokonać, a wam nic nie chce podpowiedzieć. Zaraz powiecie, że PoI jest znacznie trudniejszy, może był trudny, ale oglądając filmiki, gdzie Ruthless bije rekordy wykonując go szybciej niż niektóre światy robią Banshee questa, jest to po prostu śmieszne, a inni gracze nie muszą nic wybijać, wystarczy, że nie będą przeszkadzać i będą się poruszać z punktu A do punktu B.

Wcinacz
26-07-2008, 10:31
Wiecie co mnie najbardziej śmieszy? To, że wszyscy jadą po Cipsofcie, że dodał questa, w którym można zdobyć Demon Legi. Jednak, gdy przejdziemy trochę do przeszłości i zatrzymamy się na quescie zwanym Pits of Inferno, to już nikt nie zauważy, że są tam do zdobycia Soft Bootsy, które przed PoI były nie mniejszym rarem (miał je Mulf i może ktoś jeszcze). Jesteście po prostu zazdrośni, że ktoś już je zdobył albo wie, jak tego dokonać, a wam nic nie chce podpowiedzieć. Zaraz powiecie, że PoI jest znacznie trudniejszy, może był trudny, ale oglądając filmiki, gdzie Ruthless bije rekordy wykonując go szybciej niż niektóre światy robią Banshee questa, jest to po prostu śmieszne, a inni gracze nie muszą nic wybijać, wystarczy, że nie będą przeszkadzać i będą się poruszać z punktu A do punktu B.

http://i350.photobucket.com/albums/q412/pennklok/fail.jpg

neopostman
26-07-2008, 11:11
Soft Bootsy, które przed PoI były nie mniejszym rarem (miał je Mulf i może ktoś jeszcze).

Softów przed upem z PoI nie było miśq =\. Btw z tobą się nie zgodzę. Jest jeszcze kilka questów na rare items o istnieniu których 99% graczy nie ma pojęcia. Dlaczego ? Bo wolą expić ._. Demon legi powinny zostać rarem.

Anyway, ten quest na demon legi już nie istnieje a został zrobiony tylko dlatego, że nasz ów bohater wszedł do oaka jeszcze przed patchem. Więcej info macie dziale Updates.

Ah ta twoja ineligencja.... szkoda gadac proponuje odwiedzic tibia.erig.net czy cos lub inne fora naprzyklad zagraniczne i pcozytac troche ;< wczesniej dane bylo nam spotakc ,2x dem maksymalnie i moze gsy i liche nic wiecej. Braindeathow i betrayedow nie bylo przed patchem!
Chciałeś mnie upokorzyć a tylko pokazałeś swoją żałosną głupotę. Oba te potwory były przed patchem :<. I zanim zaczniesz kogoś upokarzać, zastanów się troszkę nad tym, bo po prostu może ci nie wyjść jak tutaj =\. bibi

BlazejTheSorcerer
26-07-2008, 12:37
no teraz będziemy mieli OTS'a :D

buy demon legs 20k :/

Ganci.
26-07-2008, 13:08
no teraz będziemy mieli OTS'a :D

buy demon legs 20k :/

A przeczytała pani poprzednie posty?

Proponuje przeczytać>zastanowić się>przeczytać>przeczytać> ZROZUMIEĆ.

@Topic

Wkońcu sie okaże jak go zrobić, a wątpie żeby było wtedy dużo łatwiej.

Macko121
26-07-2008, 16:03
Softów przed upem z PoI nie było miśq =\.

Mylisz się słońce. Poczytaj sobie o zbanowanym już graczu z Antici Mulfie, który odkrył większość questów na rare itemy (posiadał on Great Axe, Demon Legsy, Warlord Sworda, Hotsa, Dark Shielda, Soft Bootsy właśnie i wiele innych). Nigdy nie zdradził, gdzie je znalazł. Zasłynął on także z tego, że prowadził solo wojne z jakąś gildią (nie pamiętam nazwy). Poczytaj sobie tibiacity to znajdziesz chociażby wywiad z owym graczem. Są też tam zdjęcia na dowód, że nie kłamię.

Xefus
26-07-2008, 16:43
@up
moglbys podac link do tej stronki?

Bartholomew
26-07-2008, 17:15
http://www.tibiacity.org/community/interviews/Mulf.php

ciekawy wywiad

jakby mi sie chcialo to bym przetlumaczyl ale mi sie nie chce

CingCiong
26-07-2008, 17:19
Wydaje mi się, że to nie będzie za bardzo tak z tą caną d legów. Już prędzej 2 kk, ale to tak btw, bo przeca tam są inne ciekawe nagrody do zgarnięcia :)
Poza tym quest jest dość ciężki fizycznie i umysłowo, bo jak mi wiadomo (a mogę być oczywiście w błędzie) to za wiele osób go nie wykonało, można by je policzyć na palcach jednej ręki. Tak więc drogie moje miśki d legi nie są wcala a wcale popularne (w znaczeniu łatwodostępne itp.)

a tu masz linka do wywiadu na tibiacity:http://www.tibiacity.org/community/interviews/Mulf.php
Jest foto z softami, są też fajne GSy (wyglądją jak ważki w tradycyjnej chińskiej zupci <mniam>)

Pozdrawiam

Cery
26-07-2008, 18:31
O ile się nie mylę to dzisiejsze niebieskie buty <softy> nie służyły do ładowania many/hp tylko do chodzenia po wodzie czy czegoś innego

Tyran The Bro'war
26-07-2008, 21:15
nie chodzi przypadkiem o boots of waterwalking?

pheon
26-07-2008, 21:57
Powiem wam, że czytając ten wywiad wciągnąłem się i w przyszłości popróbuję rozwiązać parę zagadek... Znam wiele ciekawych miejsc, tylko potrzebny mi jest do nich klucz. Wszystko przede mną - enjoy ! ;)

Edit
Wiesz ktoś może jakiej gość był narodowości ? <Tak z ciekawości pytam>

Ajek
26-07-2008, 22:35
Chciałeś mnie upokorzyć a tylko pokazałeś swoją żałosną głupotę. Oba te potwory były przed patchem :<. I zanim zaczniesz kogoś upokarzać, zastanów się troszkę nad tym, bo po prostu może ci nie wyjść jak tutaj =\. bibi
Idiota... idiota... prosze cie poczytaj troche bo w dupei byles i gowno widziales ;< do mnie o upokarzaniu gadasz a sam sie pograzasz dziecko...
#co do softow tez nie masz racji ;< przykro mi poraz kolejny FAIL softy mozna bylo zobaczyc w domku mikolaja na jednej z lodowych wysp :< FAIL! nie wiesz-nie pisz, prosta zasada. To ze jestes w supporcie t.pl nie upowaznia cie do bycia 'tym lepszym' bo tak naprawde malo wiesz ;/

neopostman
27-07-2008, 12:42
Idiota... idiota... prosze cie poczytaj troche bo w dupei byles i gowno widziales ;< do mnie o upokarzaniu gadasz a sam sie pograzasz dziecko...

nie zachowuj się jak żałosny 13-letni gówniarz i przynajmniej podaj argumenty kochanie <3.

@ Edit

To ty szczeniaku gówno wiesz, bo Softów nie było a były Boots of Watewalking.

Sorki, ale mnie ponoszą emocje przy ludziach którzy bez żadnej wiedzy kłócą się bez argumentów i jeszcze utrzymują się przekonaniu, że to oni mają świętą rację.

Macko121
27-07-2008, 14:05
Neo, aniołku mój, na zdjęciu wyraźnie jest napisane "You see a soft boots.". Może kiedyś owe buciki nie miały tych samych właściwości co teraz, ale to wciąż były soft bootsy. Co do Boww, nie sądzę, aby kiedyś softy dawały możliwość chodzenia po wodzie. Jak to sobie wyobrażasz, że mogę na przykład normalnie z maina na rooka wrócić? Dobra, chcecie to dalej się kłóćcie, ja się idę opalać.