Pokaż pełną wersje : MAMY SPAJA! nagranie z meetingu lr
Cienki-Bolek
24-07-2008, 14:53
jak wiadomo nie od dzis po przegranej wojnie LR zrobilo meeting w rl mozna na tym nagraniu zobaczyc ich tajne plany oraz to jak leszczu bardzi dba o gildie niestety nie moge podac imienia spaja poniewaz lr uswiadomilo nas ze maja asa w rekawie ia wiec wojna trwa i jest bardzo ostro!! Leszczu ta mapa to chyba nie byla z ankh? niemcy to byly
...
http://www.youtube.com/watch?v=2CX1QBY1i6A
Picinhoxs
24-07-2008, 15:32
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Motyw z Sauronem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
n1 gali eizix i banach d;
Dragostino
24-07-2008, 16:48
Jak mi ktoś powie że to nie jest fajne , to nie ma poczucia humoru xD . Nawet Nintoko przy tym wymieka =)
Super :D
Gallanonim513
24-07-2008, 18:20
zagielo mnie ;)
jak wiadomo nie od dzis po przegranej wojnie LR zrobilo meeting w rl mozna na tym nagraniu zobaczyc ich tajne plany oraz to jak leszczu bardzi dba o gildie niestety nie moge podac imienia spaja poniewaz lr uswiadomilo nas ze maja asa w rekawie ia wiec wojna trwa i jest bardzo ostro!! Leszczu ta mapa to chyba nie byla z ankh? niemcy to byly
...
http://www.youtube.com/watch?v=2CX1QBY1i6A
przegrany to chyba ty jestes i twoje życue ;)
Notopeczek
24-07-2008, 18:55
ahaha owned
tzreba przyznac ze ten filmik jako jedyny z wsyztskich jakie widzialem banashego jest zajebisty,reszta to nadaje sie na zlote maliny(szmira itp)
ale ten ma cos w sobie :DDDD
Grzeeesiu
24-07-2008, 20:04
^^ Ładna beka
Thuygioshok
24-07-2008, 20:24
20:16 Il Katto [51]: gdzie pieniadze sa zaraz
20:16 Fayter [135]: jaki pieniadze
Lechuguitas
24-07-2008, 22:56
No w koncu odpowiedni pocisk w odpowiedniej formie ;D Chyba w koncu zrobimy jakas odp w postaci filmiku. Mi sie podobalo ;].
widzicie, leszczu sie przynajmniej przyznal ze go to rozsmieszylo i ze pocisneliscie lr, ale luki na takie cos by sie obrazil, bo on przeciez 'wyzej sra niz dupe ma'
No chłopaki musze przyznac ze sie postaraliscie Filmik naprawde dobry boki zrywałem ze smiechu jak to ogladałem. Gratki dla was i oby wiecej takich fimów na przyszłość :)
:cup:
HaHa:D ale mialem zwale z kumplem.
fracek91
25-07-2008, 12:14
swietny pomysl ;)
nie jestem w mavericku .i.
nie jestem w mavericku .i.
Te całe mavericki uwazaja sie za niewiadomo kogo, to takie same retardy jak i te byłe przydupaski LR Shadow Gunners, Vindictive, Revolutioon itp itd :D A jeszcze ten Rymcykpyk myslal ze dojdzie do Maverickow to bedzie Panem Arcanii i bedzie rządzil tu sobie :D
Ciagle te same osoby non stop zasmiejaja rozne tematy chcecie sie wyzywac to wyzywajcie sie w jednym temacie lub zalóżcie sobie nowy temat specjalnie do tego przeznaczony. wiele osob chce poczytac cos konkretnego odnosnie tego czemu poswiecony zostal dany temat a nie czytac wasze bzdety gdzie probujecie udowodnic ze jestescie lepsi od innych.
Niezle:) gratulacja za 1 normalny filmik :)
Thuygioshok
25-07-2008, 16:54
http://www.youtube.com/watch?v=g6ssuxHyYGg
mala odpowiedz?
1.ty verudur kurwa jak ci ktos dojebie to od razu sie rzucasz?
jak ci powiedzialem " Jednoreki lio na Białym Rumaku" to mi zmieniles passy
2.a ty kurwa zrobiles 60msa, wszedles do mavericka i juz sie rzucasz?
a)nie zrobil go sam
b)w maverickubyl bo go nigdzie nie chcieli a nie mieli kogos kto by im sdki dostarczal
3.wyjebali cie kekekeke odkryli twoja tajemnice jednorekiego bandyty d;
to juz cala arcania wie ;DD i caly vent : ) "mi slimak starczy" gheegyeuheuheu xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.