Pokaż pełną wersje : Kto ma dobrą technikie na dwarf Quardy?
jestem sorkiem ma 14lvl i expie na dwarf quardach w kaz ,wiem ktos jak je mozna zabijac i minimalizowac straty bo trza mi leprzej strategi B)
14 lvl sorc na Guardach ? Ty chyba naprawdę chcesz zginąć. Facet, nabij 26lvl, zsummonuj monka i exp leci sam...A jak tak bardzo chcesz ryzykować, to tylko uciekaj i strzelaj z HMMów...Tylko jak z drugiej strony nadejdzie drugi Guard to nie miej pretensji...
Jestem 20 knajtem mam pytanko z jakimi skillami na guardy ???
Kayoslayer
04-12-2004, 17:24
Jeśli bardzo chcesz isc na tym lv na guardy i żeby exp lecial szybko musisz się zaopatrzyć w dwa bp uhów (minimalne koszty) lub wiecej.
Tym więcej tym lepiej Np. na 1 h stracisz jakoś 7 uhów z hmmami ale zdobedziesz z 5k expa przy 1 bp of hm więc ci się nie opłaca. Lepiej idż na rotki/dwarfy nabij ten 32 lv i idz z liderem :P 0 uhow bp hmm a zyskujesz bardzo dużo
@ Adaras
Masz racje z monkiem możesz też ladnie poexpić ale lepiej z liderem :)
ej ja od 12 hodze na quardy w kazu i 2 lvl nabilem :P lol hahhaha marnuje 2 uhy i 8gfb
LOL!! Zrob 27 lvl i summonuj monka, wez sobie bp hmm i bag uh.Z hmm wal wtedy gdy bedziesz widzial ze monka bija 3 guardy naraz. Ja ostatnio byłem z monkiem na guardach to zużylem 5 hmm i uha a zrobilem 12k expa i 2,5k kasy w 1,5h. Tylko ze ja bylem w kopalni gdzie bylo mało guardów, ty jeś;i chcesz mozesz isc tam gdzie jest wiecej i wtedy zrobisz o wiele wiecej niż ja.
Stefan Mocny
05-12-2004, 20:11
Słuchaj koledzy dobże ci podpowiadają musisz zrobić levelik i m level i sumowac 2 monki i jazda i exp leci bez problemowo
Jestem 20 knajtem mam pytanko z jakimi skillami na guardy ???
Hmmm ja miałem 51 elit knight 77/76 a mnie zdeczka jechały jak np miałem 3 na klate a tak pojedyńczo to myśle ze conajmniej 65/65 skill i dobre eq żeby ci mało uh zchodziło
z 2 monkami to ja Orc Forses pojde z Sadogexem :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.