Pokaż pełną wersje : Rl Faces.
Dopiero zaczęłam grac na morganie. Hmm byl robiony tu jakis filmik z rl faces?
Pisalam na tibia.com posta ale nie widze chetnych. nie wiem moze na tym servie sa jakies inne obyczaje.
Jezeli sa jacys chetni piszczie na Loped, albo tu :]
Pozdrawiam, Pati.
znajdz morgana_photobucket na photobucket.com
No ale tam nie masz wszystkich i nie sa aktualne zdjecia, wiec ziomek dzialaj
Taa dzialaj. potrzebuje pomocy, bo nikogo tu nie znam ;) Moze popytacie po znajomych o fotki itd. podam tu maila i jak cos bedziecie miec to wyslijcie w tytule z name kolesia. Tylko zebym hunta za to nie wyrwala. ;>
Pati.
patiss93(małpa)op.pl
Humm... Moze Ty masz jakies znajomosci?:>
Troche tu gram xD i troche jest znajomych ale wiesz jakie ludzie maja podejscie do takich spraw "pozniejjjjjjj", "nie chce mi sieeee" , "po co" itd. ble ble
Postaram sie cos zalatwic w wolnej chwili :)
6744093 jak cos moje gg bo pewnie zaraz bana opierdnicze a next konta robic nie bede :)
Ciezko bedzie zrobic photobucket taki jak tamten. Jak dobrze pamietacie bylo takie samo podejscie jak teraz, tyle, ze bylo cos na zasadzie NAKAZU wyslania fotek pod grozba xDD Dlatego taki obszerny sie zrobil ;)
No wiem ze bedzie ciezko : D Postaram sie pozbierac fotki. Powycinac z filmików itd. Popytam tez troche ludzi moze powysylaja swoje foty. Jakbys miala tez jakies zdj daj znac ;>
z gory dzieki.
Pati
motorolka164
28-07-2008, 20:33
Ja mam pare :p
ex guild no i prywatne kumpli ale to chyba mnie pobija co niektorzy :(
http://s232.photobucket.com/albums/ee230/Dream_guild/
reszte musze poznajdowac to moze dam B)
Torpeter
29-07-2008, 01:40
Xddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Druid-Carlos
29-07-2008, 10:25
Xanial co raport z naszej klasy dojebał XDDDDDDDDDd
RAKÓW BEDZIE POLSKA CHELSEA :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
O zaaaaaaaaaaaaal. A ja sie zastanawialem czemu nagle tylu nieznajomych zaczelo mnie odwiedziac... i jeszcze zalamka bo same chlopy Xd. I pisze wiadomosci do nich jak sie na moim profilu znalezli XDdd lols XDD
btw. Wiem ,ze jestem zajebista dupa Xdddd
allamaris
29-07-2008, 12:08
Bardzo dużo ludzi ma swoje rl fotki na stronce www.photobucket.com
co prawda nie kazde sa prawdziwe ^^ no bo zawsze ktos sie znajdzie zeby komus jaja zrobic.
xBardolekx
29-07-2008, 13:17
a w cholere z tym
Nie wchodzcie na moj profil bo jestem hakerem i was zhakuje
Druid-Carlos
29-07-2008, 15:28
bardol usun tego posta z tymi linkami co cytowales bo xanial juz usunal zeby nie wchodzili ;p
Kafar nie gadaj bo juz pewnie chlopakow pozapraszales do znajomych xD Czooka swirze siare robisz nam xD
Btw. Kiedy grill lebiodo!?!? xDDDDDDD
Torpeter
29-07-2008, 17:04
GRILL NARAZIE ODPADA... ;/ wiesz czemu... -.-
mozna sie wjebać na ognisko do tych pajaców :D:D:D i zamieszac trosze ;pp
BTW nie wchodzcie na Naszą Klase Valyrra bo to chaker ... o.Q juz ziomka mi shakował pousuwał mu all znajomych i foty pokasował .. ;/;/;/;/;/;/ GORSZY HACKER NIŻ SHEJQ ! ;o
ale niewiem na chuj jej rl foty ziomków z morgany ;d :]
BorucaoO
29-07-2008, 20:42
Aaaaaaaaa a ja wszeedłem na profil valyrra :( Juz pewnie zalapałem cHacka na moim paldynie :( i stracilem moje itamy :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.