Pokaż pełną wersje : Wszystkiego Najlepszego dla Hegemmona
Hegemmon dziś obchodzi 19 urodziny (tak przynajmniej ma w profilu zapisane heh). Z tej okazji życzę mu jeszcze większych sukcesów na forum, ale co więcej, moderatorem już jest, to teraz pora na admina. :P
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO HEG!!!!
Ja rowniez wszystkiego najlepszego! Rarow w Tibii, hlvla. A na rl to co tam tylko kcesz:).
Btw. Moze jednak na PW lepiej?:)
Z tej okazji życzę mu jeszcze większych sukcesów na forum, ale co więcej, moderatorem już jest, to teraz pora na admina. :P
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO HEG!!!!
Przłączam się do życzen.
PS. Masz urodziny w fajny dzień (BaRbÓrKa)
Wszystkiego najlepszego Hege :) Spelnienia wszystkich marzen i lepszego neta! :D Trza bedzie w koncu wyskoczyc na male piwo i poglebic nasza dluga znajomosc :)
Matheous
04-12-2004, 10:47
Wszystkiego najlepszego, Hege! Stoo lat stoo lat nieech zyje zyje nam...
Spelnienia marzen, fajnych opek, malo noobow:P i czego tylko sobie zazyyyczyyysz:P :cup:
Zycze Ci szybkiego i latwego Anniha (hmm...raty powinny wystarczyc ;) ) i aby Twoj druid na Antice rozwinal sie do poziomu Himmi~ ;), oraz lepszego neta (tak jak Zag ;)) i jeszcze lepszego loota niz zwykle :D
No, wszystkiego najlepszego po prostu, nie będę powtarzał po innych:p
Shanhaevel
04-12-2004, 11:08
Wszystkiego najlepszego, Hege!! Jeszcze lepszego opka Ci życzę i wszystkiego co chciałbyś mieć ($$$)! :D Jak to się po łacinie mówi: "Bene Tibi" ! ;)
EDIT:
A przy okazji chciałbym złożyć życzenia koledze po fachu (Artist). Najlepszego, Kuraj! ;)
wszystkiego najlepszego... z drowia szczęcia pomyślności...neta 1gb/s i spełnienia zyczeń :king:
Dwimenor
04-12-2004, 12:59
http://www.mspineapple.com/cards/hbdpink.gifWszystkiego najleprzego Hegemmonowi, a także innym, dzisiejszym solenizantom.
Wszystkiego najleprzego HegeMonowi-który zmarał 2k lat temu, z okazii rocznicy śmierci:P
Nightwalker
04-12-2004, 13:03
Sto Lat! Sto Lat! Niech Żyje Nam! A Kto Znami Niewypije Niech Pod StoŁem ZaŚnie! :p
Dan the Automator
04-12-2004, 13:04
Zdrowie twoje w gardło moje :)
http://www.3m.com/us/home_leisure/printscape/images/happy%20bday.jpg http://img55.exs.cx/img55/5492/ed-happy_birthday_jo.jpg
;-))))
Co ja bede powtarzal...ZDYCHAJ, ALE JUZ!!!(joke). A tak na serio to wszytkiego najlepszego + weny do pisania Planu Ostatecznego. :)
Powiem krótko:
NAJLEBSZEGO!!!! :)
TheNatoorat
04-12-2004, 15:16
Rano patrzę na okienko urodzin: "Urodziny dziś obchodzą: (parę imion), Hegemmon". Myślę - "jakiś błąd pewnie, skoro jeszcze żaden temat na ten temat nie powstał". A jednak...
Wszyskiego najlepszego na nowej drodze życia (moderatorstwa), szczęścia, neta jaki mają w NASA, forsy, miłego szefa, seksownej małżonki i co tam jeszcze sobie wymyślisz.
:blazen:
Merry birthday!
Hegemmon
04-12-2004, 15:36
Dzięki :)
(Raul, piueniądze zgodnie z naszą umową sąjuż na twoim koncie ^.- )
@Dwimenor: Kto to jest Hegemon? Ostatni zmarł ~2k lat temu :P
@ Dobo: Ty zbereźniku! B)
@ Zaglada: Bardzo chetnie :P łap browarka i przybywaj do mnie >:-)
A co do opka.. pisze się pisze... Teraz już nawet znam mniejwięcej fabułę a w mym umyśle (będącym obecnie w stanie upojenia alkoholowego) kołacze zakończenie :P
P.S.
"(tak przynajmniej ma w profilu zapisane heh)."
Raul.. zarzucasz mi kłamstwo?
Ju motherr faker! U di in mein! :evul:
Nie wchodziłem na forum i mam lekki poślizg z tym tematem. Wszystkiego Najlepszego Hege i powodzenia przy pisaniu Planu Ostatecznego ;) .
Wtajemniczony
04-12-2004, 17:37
Jedynie DWIMENOR(chyba dobrze napisalem) nie zapomnial o innych solenizantach z czego wielki + dla niego.
Dolączam sie do zyczen :)
PS. Moze zrobicie nowy dzial w forum o nazwie Zyczenia??
Chopkers
04-12-2004, 19:51
życze ci duzo:
tajemniczych pacreli z super itemkami
duzo kumpli
wielu udanych huntów
duzo czystej izdrowia
wielu zyczen urodzinowych :p
wielu sukcesow w zyciu
oraz mase usciskow od wszystkich forumowiczow :D
oczywiscie niezapomnijmy o innych solenizantach
hapi birstaj for ewryłone
taki zarcik :D
Aureliunkunfun
04-12-2004, 21:09
STOOOOO LAT STOOOO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM STOO LAT STOO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE ZYJE NAAAAAAAAM NIECH ZYJE NAM W ZDROWIU SZCZESCIU POMYSLNOSCI NIECHAJ ZYJE NAM A KTO ?? JAKIE GLUPIE PYTANIE JASNE ZE HEGEEEEE
A TERA WSZYSCY RAZEM
STOOOOO LAT STOOOO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM STOO LAT STOO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE ZYJE NAAAAAAAAM NIECH ZYJE NAM W ZDROWIU SZCZESCIU POMYSLNOSCI NIECHAJ ZYJE NAM
PS. Congratulazions Mr. Hegemmon :D
Stratos[PL]
04-12-2004, 21:23
no życze ci duzo szczescia,kasy,pomyslnosci,zdrowych kosci i MPA i MLS A kto z nami nie wypije temu SD'ek w szyje :D
Gonzo von Krenzel
04-12-2004, 21:56
Wszystkiego najlepszego!
Jutro zedytuje, bo dziś za dużo płynu w mej krwi.
Dr.Unknown
04-12-2004, 22:55
ŁEEE;( wszyscy się zajeli Hege, a nie zauważyli urodziny innego wspaniałego urzytkownika;)
HAPPY BIRTHDAY KURAJ;) Sorry za Offtopa
Oczywiście Dla Hege też życzenia.
Co moge wiecej powiedziec. Wstyd mi, ze wszyscy zlozyli Ci zyczenia, a ja nie.. ale jakos tak nie bylo kiedy napisac.. ;/
No wiec wszystkiego najlepszego! Najlepszych dziewczyn, najlepszego alkoholu, najlepszych rzeczy w Tibii, najlepszej pogody, no i ogolnie wszystkiego co najlepsze! Co sobie zazyczysz, zebys mial (bo co? Czemu nie? :P).
HAPPY BIRTHDAY!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.