Pokaż pełną wersje : Proszę o pomoc
mati2118
25-07-2008, 23:26
Witam!
Właśnie zaczynam przygodę z Tibią. Czytałem to i owo o Tibii i troszkę już o niej wiem;). Na początek mojej tibijskiej przygody postanowiłem zrobić postać - rookstayer... hmm... Nie wiem skąd ten wybór:p. Czy Wy rookstayerzy możecie mi powiedzieć na jakim świecie dla newbie się będzie najlepiej grało? Mam zamiar wbić ok. 35 level(ojj... będzie ciężko:miecz:).
Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
Pozdrowienia!:)
Japcoleusz
25-07-2008, 23:33
Nie rozumiem Cię. Po co zakładasz nowy temat jeżeli możesz znaleść odpowiedź za pomocą opcji "Szukaj". Moim zdaniem temat zbędny.
na każdym wbijesz 35, jeżeli będziesz grał na FACC wybierz jakiś bez kolejek czyli jakieś pvp albo pvp enfo, możesz także wybrać taki na którym jest mało rookslayerow i zostać tam liderem z czasem, lub taki świat na którym jest dużo rookslayerow i wtedy możesz z nimi rozwikłasz jakieś zagadki rooka xD
Morderff
25-07-2008, 23:41
Nie wybieraj enfo czyli Dolera lub Inferna wbrew pozorom Rookgaard jest tam zatłoczony.
mati2118
25-07-2008, 23:46
możesz także wybrać taki na którym jest mało rookslayerow i zostać tam liderem z czasem, lub taki świat na którym jest dużo rookslayerow i wtedy możesz z nimi rozwikłasz jakieś zagadki rooka xD
Będę grać na FACC:) A liderem to ja nie chcę wcale być, chodzi mi tylko by wbić sobie ten 35 lvl i zobaczyć jak to jest być rookstayerem:]
Nie wybieraj enfo czyli Dolera lub Inferna wbrew pozorom Rookgaard jest tam zatłoczony.
Aha:)
Oby dwóm graczom dziękuję;) i pozdrawiam!;)
Shiawase
27-07-2008, 14:32
Ja zaczynałam na Titanii. Bywało różnie. Wiele tam, delikatnie mówiąc, idiotów i noobów (żadko używam tego słowa), ale są też osoby pomocne i miłe. Spróbuj na Titanii. ;]
SmOoTHas
27-07-2008, 14:54
osobiście polecam malvere , przewodzącym rookstayerem jest tam gracz Zapomnialem hasla polak , ale lekko pokręcony , zazwyczaj mało tam ludzi a expowiska są tam często w całości wolne
P.S.
Jak nabijesz ten planowany 35lvl , radziłbym ci sprawić sobie PACC'A , w obecnych czasach , rookstayer bez pacca jest jak piłkarz bez klubu.
(dzięki temu będziesz mógł się szybko piąć w górę , szybciej nabijać expa zdobywać coraz to wyższe levele) , Ale podkreślam że PACC na rooku jest tylko opłacalny gdy już nabijesz jakiś wyższy poziom (od 25 w górę)
Na Askera jest duzo h lvl na rooku
Nie jest ważne jaki świat i PACC czy FACC. Jeśli chcesz szybko i łatwo wbić 35 level zobacz tu (http://www.rookstat.com/rankmundos.php). Wybierz sobie server z małą ilością graczy, a jeżeli masz zamiar expić na PACCu wybierz ten, na którym jest mało graczy z kontem premium.
Koks_Antoni
29-07-2008, 07:37
Ja ci polecam saphire albo selene tam gra malo ludzi i na rooku i na mainie :S
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.