Pokaż pełną wersje : might ring w praktyce
wiem bylo pare takich tematow ale nie chodzi mi o to.Might ring ponoc redukuje 20 ciosow o 60%.No wlasnie czy ja dobrze rozumuje ze jesli bez MR otrzymam np cios za 200 to z nim ten cios wynosil by:
200-60%=80
otrzymal bym cios 80?
Osobiście słyszałem, że Might Ring obniża ilość dmg o 30%. Sam stosowałem go tylko raz - na pierwszym DL'u. Tak czy owak, dostałem z FWave za 216...
Co do obliczeń - wydaje mi się, że tak. 30% mniejszy dmg.
Tretogorczyk
05-12-2004, 09:19
Prawdopodobnie obniza on tylko czesc dmg, np. nie obniza on obrazen od magii, ale obniza obrazenia od ciosow. F-wave to magia, a belt i melee to ciosy.
Az Phoenixian
07-12-2004, 18:06
Might Ring to coś takiego jak Garlic Necklace ( chroniący podobno przed life drain? ) = gówieneczko , zamiast might ring-a lepiej załóż ( na hunt ) axe,sword,club ring :)
Might Ring to coś takiego jak Garlic Necklace ( chroniący podobno przed life drain? ) = gówieneczko , zamiast might ring-a lepiej załóż ( na hunt ) axe,sword,club ring :)
mega ku**a rotfl
Ta juz to widze high lv Sorc na jakims lepszym z questow z axe ringiem...
Gdyby migyt ring byl go***m to by tyle nie kosztowal
Might ring obniza kazdy rodzaj obrazen, magie tez.
Sa rozne wersje co do tego ile obniza ale najblizsza to kolo 40%~
Might ring to nie gówno...
Uzywa sie go na questach i walkach PvP (m. in. wojny ;>)
kazdy rozsadny czlowiek ma go na Annihilatorze ;P (przynajmniej na wejscie, jezeli nie nadąży zmieniac)
W PvP jest to taka 'gorsza wersja' SSA, chociaz knight raczej rzadko uzywa SSA, bo musi wtedy zdjac AoLa, co przy naglym lagu/kicku moze rownac sie z utrata cennego equipa (nawet rare :<) wiec knightom zostaja might ringi (im i tak starczy, bo troche hp maja ;p)
Sebbh Morus
08-12-2004, 08:18
Napewno chroni ale to i tak mało :(
pihorinio
12-12-2004, 19:04
A ja Słyszałem że on jest taki jak Ston skin amulet tylko że na 20x
A ja Słyszałem że on jest taki jak Ston skin amulet tylko że na 20x
bo jest...
Dark Knight
12-12-2004, 19:46
@Up
Napewno nie jest, poniewaz Stone Skin Amulet chroni od wszelkich obrażeń i ma 5 ladunkow a might ring zmniejsza obrazenia ale nie wiem o ile.
Napewno nie jest, poniewaz Stone Skin Amulet chroni od wszelkich obrażeń
jak cios jest bardzo silny to dostaniesz jakas czesc obrazen. co prawda niewielka ale dostaniesz.
200-60%=80
dla scislosci.. powinno byc
200- 200x60%/100%=80
lub 200x40%/100%=80
maly blad w zapisie :)
@Up
Napewno nie jest, poniewaz Stone Skin Amulet chroni od wszelkich obrażeń i ma 5 ladunkow a might ring zmniejsza obrazenia ale nie wiem o ile.
Sprostowanie : chroni przed ok. 95-98% obrazen. Takie ue prawie zawsze sie przebije ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.