Pokaż pełną wersje : Nowe Łuki
Elesar Inferno
26-07-2008, 20:39
Witam,
Mam pewne pytanie do nieco bardziej doświadczonych graczy skąd można zdobyć ktoryś z nowych łuków nie wliczajac Warsinger Bow poniewaz wiem ze jest to nagroda z Inquisition :P
Prosze o odpowiedz pozdrawiam
Ironworker, ktory masz w nagrode z The Elemental Spheres Quest
Royal Crossbow, ktory masz w nagrode z The Inquisition Quest
Modified Crossbow, ktory masz w nagrode The Thieves Guild Quest
wiecej info nie posiadam
@down
aha, moj blad -.-
Macko121
27-07-2008, 02:01
@up
Łuki, nie kusze.
Silkweaver Bow z Giant Spidera:)
juran_se_spychowa
28-07-2008, 14:39
up@
z kąd masz takie info? Na wiki nic nnie pisze, o tym, ze ten bow leci s GS'a...
Sogeking
28-07-2008, 14:50
Poprostu narazie tego nie odkryto. Trzeba poczekać ;)
Jak to nie odkryto? Polskie wiki trochę opóźnione a zobaczcie tu:
http://tibia.wikia.com/wiki/Silkweaver_Bow:)
Ze znakiem zapytania... Czyli niepotwierdzone.
Sogeking
28-07-2008, 15:13
A zauważyłeś tam taki śmieszny znaczek jak ten: ?. Są to przypuszczenia ponieważ, Silkweaver znaczy po angielsku miotacz pajęczyn (czy jakoś tak). A kto produkuje pajęczyne? -> Pajączek!
Mnie ciekawi ten łuk z inquisition, z takiego questu powinien on coś znaczyć ale nikt go nie bierze... Albo to może kolejny item w stylu Teddy Beara?
Sogeking
28-07-2008, 15:52
;)Ponieważ lepiej z Inquisition'a brać Master Archer's Armor, a z The Demon Oak Royal Crossbow. Lepsze hity i wogóle. Chociaż sam łuk nie jest zły. Szczególnie kusi to 7 kratek zasięgu ;)
Ciężko bedzie rownież dokupić sobie ten w.w. łuk, poniważ Inquisition jest to taki quest, gdzie każda profesja ma coś dla siebie. I dobrze! Każdy quest powinni tak poprawić.
Macko121
31-07-2008, 15:23
@up
Jakby teraz w Anni zamiast Teddy Beara dodali dla sorca/druida np. nowy hełm zwiększający mlvl to wszscy gracze, którzy ów quest już zrobili nie byliby zadowoleni. Mam na myśli magów, którzy wzięli np. Demon Armor, a drugi raz tego questa powtórzyć nie mogą.
Lord_Piterek
04-08-2008, 15:21
no to ma ktoś info z tym silkweaver bow? :( zalezy mi na nim jak cholera, on jest zajebisty
Jednak Silweaver nie wypada z GSów, jest to teraz potwierdzone:) A wątpię żeby łuk od 40lvl wypadał z Old Widow bo nie jest to taki super item i nie miało by to w ogóle sensu bo wtedy był by to bardzo drogi item na którego nie było by stać prawie żadnego paladyna z 40lvl.
@up
Według tej zasady, wiele przedmiotów nie ma sensu.
Lord_Piterek
06-08-2008, 22:06
jesli ktokowlwiek bedzie mial jakiekolwiek info co do nowych lokow lvl 40-60 prosze pisac :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.