Pokaż pełną wersje : Depo Char
DK-LOG.911
27-07-2008, 18:52
Mam za malo capa na rookstayerze i chcialbym zalozyc depochara. czy wystarczy zebym sie codziennie logowal i mi nie zniknie? czy musze przejsc jakis dystans, albo zdobyc troche skilla?
Vasudanin
27-07-2008, 18:55
No musisz przejść samouczka, poza tym wystarczy, że zalogujesz się nim raz na 60 dni. Wtedy ci nie zniknie.
Wystarczy żebyś się regularnie logował, nie możesz się nie zalogować więcej niż miesiąc czy dwa.
DK-LOG.911
27-07-2008, 18:56
thx za wszystko (nikt mnie nie zbluzgal)
poprosze jakiegos modka zeby zamknal temat.
1 lvl-1 miesiac
2 lvl-2 miesiace
3 lvl-3 miesiace etc...
Jakby co to mnie poprawcie.
Na to /\ nie patrzcie xd
@Up
Tak, char nie znika po tylu miesiącach jaki masz lvl =]
Więc przechodzisz samouczka i logujesz sie tam raz na 2 miechy.
Chyba że wbijesz 20 lvl - wtedy postać NIGDY nie zniknie
Btw. taki temat chyba już kiedyś był...
@up
Nie chce mi się liczyć, ale możesz mieć rację. Mój stary char, który miał ~25 lvl ciągle istnieje, a nie logowałem się na niego ponad 2 lata.
@up
Nie chce mi się liczyć, ale możesz mieć rację. Mój stary char, który miał ~25 lvl ciągle istnieje, a nie logowałem się na niego ponad 2 lata.
On napewno ma rację bo kilka lat temu na tibia.com był nawet o tym artykuł.
Śmieszne jest to, że miałem kiedyś na jakimś świecie 40 lvl knight + kilka 10+ lvl postaci na tym koncie i po roku kiedy zalogowałem się na konto został tylko 40 lvl, nawet 10 druida na którym trzymałem jakieś śmieci usunęli.
tak odbiegając- mi depo char zniknął po 2 tygodnaich nie wiem od czego - loguje sie wkladam antidote rune i bronze amuleta i po około 2 tygodniach(napewno nie miesiąc więc nie oiszcie że nie umiem liczyć dni itepe) zniknął ze spisu postaci razem z koleckcją - buu moje items - ale mniejsza - jak myslicie czemu mogl zniknac
ps alt mi nie dziala
DK-LOG.911
09-08-2008, 19:06
@up
moze cipsoft dowiedzial sie ze to depo char (sa chyba nielegalne) i go brutalnie zamordowal spike swordem. srx, nie chcialem obrazic pamieci twojej postaci (ciebie tez nie :p)
w każdym razie szkoda go bylo - bronze własnoręcznie lootopwany a antidote 1,5k wybulilem - mniejsza chyba faktycznie cipy skasowaly - wrogowie rookstayerów
TaTaskers
09-08-2008, 23:01
A to ciekawe...
Ja miałem kiedyś Uh-makera (niektórzy może nawet nie wiedzą co to jest xD).
Mial chyba 16? lvl (taki do robienia uszków), po upadete na sklep i poty przestałem nim grać. Jakiś czas temu wszedłem i magicznym sposobem dalej istniał mając pół bp Uhów na sobie i 10 rookstayera na koncie. Jakiś czas temu odkryłem też, że usunęli mi moje Baaardzo stare depo-chary, a nawet całe konto, 2 konto ze starymi depusiami przeżyło, lecz zostało puste, a 3 konto z moim rookstayerem i 2 depusiami zostało ograbione z depusi.
Więc jak to z tym jest?
16 lvl do robienia uhow? Okey.... xd
*****tibia*****
10-08-2008, 18:44
Chyba że wbijesz 20 lvl - wtedy postać NIGDY nie zniknie
Btw. taki temat chyba już kiedyś był...
Tez gdziesz czytalem taki temat a co do depo - chara chcialem se zrobic ale jakos nie zrobilem.... moze zrobie.....kiedys....
16 lvl do robienia uhow? Okey.... xd
Kiedyś uhy zabierały bodajże 100many i się je dało robić już na 11lv~ ^^
Teron-Gorefiend
11-08-2008, 09:00
@UP
Zaprzeczasz sam sobie z koro twierdzisz że masz uh-makera na 16lvl i przestałeś nim grać, kiedy wprowadzili potiony. No ale uhy na 11lvl to się robiło bodajże najwcześniej na tibi 7.5, 11lvl i 11mlvl, A jak weszła tibia 7.6 uhy robiło się od 24lvl. No chyba że grałeś sobie nim po prostu nierobiąc uh'ów.
A tak poz tym, byłbym za zamknięciem tego tematu bo robi się tu niepotrzebny spam, a autor już dawno napisał że prosi o zamknięcie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.