zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Małe pytanko

Bohus
04-12-2004, 14:49
Mam małe pytanko, a mianowicie po ile godzin dziennie gracie w Tibię ? Ile w weekend a ile w dzień, gdy jesteście w szkole/pracy ? Jeśli taki temat już był, to proszę o usunieńcie go.

p.l
04-12-2004, 15:09
też mam pytanie, do jasnej cholery ile jeszcze podobnych tematów powstanie?

@re: down
skoro podejrzewałeś iż taki temat może już istnieć to wystarczyło użyć opcji szukaj. No ale przecież łatwiej kliknąć w "nowy temat" i dać notkę: "jak jest już taki to niech modki usuną". Na takiej zasadzie to każdy może założyć po 10 tematów które ich interesują, nie zwaracjąc uwagi czy taki temat już istnieje ... ponieważ przecież napisali "że jak już jest to modki skasujcie" :baby:

Ps. prosba na przyszłość: jak już cokolwiek piszesz to sprawdź ręcznie/WORDEM czy nie zrobiłeś błędów ... bo mnie "usunieńcie tematu" po prostu rozbroło

Bohus
04-12-2004, 15:28
@up
Nie wkurzaj się, nie wiedziałem, że taki temat już był X( Pisałem, żeby usunąć temat jeśli juz taki był X(

Fido
04-12-2004, 16:05
W zwykly dzien jesli nie mam klasowki albo konkursu gram z 5 godz, a w weekend hmmmm nalepiej jest w sobote okolo 10 :D serio.
Obliczylem gram w tygodniu przynajmniej 44 godz, ale chyba sa wieksi maniacy ??
Staram sie ograniczac, ale granie w zwykle dni lub w niedziele, ale soboty w zyciu.
Pamietam nawet jak bylem mlodszy to udalo mi sie ustanowic super rekord 3,5 godz dziennie :D ehhh wtedy to bylo przezycie no cuz musialem wtedy tyle grac bo przechodzilem gre blues brothers czy jakos tak, a tam saveow nie bylo.

Ashlon
04-12-2004, 16:11
W zwykly dzien jesli nie mam klasowki albo konkursu gram z 5 godz, a w weekend hmmmm nalepiej jest w sobote okolo 10 :D serio.
Obliczylem gram w tygodniu przynajmniej 44 godz, ale chyba sa wieksi maniacy ??

Zal mi ciebie. Co cie obchodza inni? Chyba powinienes martwic sie o siebie, a nie o innych? Moglbys sie troche ograniczyc w ta sobote...