zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zanera Rodzinka.

ErAgOg
28-07-2008, 19:47
Przyszedł czas, kiedy i ja biorę się za stworzenie familii.
Na razie poszukuję ludzi- serwer (pvp) i nazwę rodzinki wybierzemy, gdy uzbieramy cały skład. Potrzebuję osób, które będą aktywne, znają się na pvp, gotowe są na poświęcenia (lvl/waste kasy na poty do player killingu). Rodzinka nie będzie pokojowo nastawiona do wszystkich, więc jak ktoś chce pozostać neutral, to niech nawet nie pisze. Po wbiciu jakichś lvli dołączymy do którejś ze stron war (jeżeli takowy będzie) i zaczniemy w nim aktywnie uczestniczyć.

Dając tu odpowiedź napiszcie:

jaką profesją byście grali (i nie bójcie się sorców i drutów ze względu na ciężkie zarabianie, bo ktoś z rodzinki zawsze będzie mógł przecież coś dać),
jaki świat proponujecie- i dlaczego
jakieś osiągnięcia w grze?
zamierzasz kupić PACC?
masz mikrofonik (vent)?

@edit
Czas zakończenia rekrutacji jest na razie nieokreślony.

@edit2
Dostałem PW, żebym też napisał odpowiedzi na te pytanka, no więc:

Właśnie miałem problem z wyborem profesji- wiadomo, że skoro chcę walczyć to powinien być MS/ED żeby mocne comba walić, ale jakoś nigdy nie przekroczyłem magiczną postacią nawet 50 lv, skusiłbym się na kinę gdyby aktualny był dawny system leczenia, bo wtedy można by potankować, a tak to stwierdzam, że cena długiego skillowania nie jest warta tej 'frajdy' jaką daje najt, więc pozostaje mi paladyn, którym nie stracę tyle czasu na skillowanie, no a combo będzie ładne jeżeli zachcę powastować (as + sd). No i w ten oto sposób wybrałem na moją profesję paladina.
No, teraz zastanawiam się nad Nebulą z powodów, które podało kilka osób niżej.
Ostatnio mało grałem (ostatni rok prawie w ogóle) i często zmieniałem serwer, więc aktualnie mam tylko kilka 30+ i ~55 lvle, no ale gdzieś rok(/1.5 roku) od kiedy zacząłem grać miałem jakiś 100~ i kilka trochę słabszych. + uczestnictwo w wielu akcjach pvp
Od max 20 lv (tzn. od razu? : p) zamierzam jechać na PACCu non-stop.
Ta : P

@edit3
Gramy już na Nebuli jako ~Frostehearths.

@edit4
Rekrutacja nadal otwarta (dla tych, którzy będą trochę bardziej aktywni..)!

Kost123
29-07-2008, 00:10
1.Druid bo ma fajne outfity
2.Silvera bo jest duzo PL i malo PA
3.Mialem kiedys crown seta
4.Mama mi kupi spokojnie
5.Mam

a rly takie tematy nie maja sensu na takim forum ;(

ErAgOg
29-07-2008, 09:05
Na tym forum mają większy sens niż na jakimkolwiek innym. :'O

Thunderb
29-07-2008, 18:14
Na początek mówię, że jeszcze nie jestem całkowicie zdecydowany grać, ale chce zgłosić kandydaturę.
1. druid/sorc
2. nie wiem jaka jest sytuacja na światach ;d
3. nic szczególnego ;p
4. tak, mogę aktywować w każdej chwili
5. tak, ale tylko raz używałem i do tego na ts'ie

Michalakmee
29-07-2008, 19:46
Było już wiele takich pomysłów i nie wypalały, ale jak zbierze się ekipa to mogę spróbować pomóc :p
1. Sorc
2.Nie wiem wybierzcie jakiś na którym jest mało pa i gra mało ludzi na takim mamy największe szanse o ile taki jeszcze istnieje :p
3.Chyba wiesz jakie,ale powiem żeby wszyscy wiedzieli xD, mój najwyższy lvl w tibii to 100 + na silverze, po za tym wiele charow 40 lvl + i 2 letni staż grania w tibie xD
4.Narazie nie, ale jeśli będzie trzeba to kupie.
5.Mam Ventrilo, mikrofon i słuchawki

Molku
30-07-2008, 02:20
1.Knight / Druid
2.Obojetne mi
3.54 ek z 80/80 pare pali 40+ i drutow i sorcow 30+
4.Tak
5.Mam

Herezjusz
30-07-2008, 11:36
ja proponuje nebule :) normalny server pvp tylko , wszystkie respy wolne bo od 2 miechow~ nie bylo 400 ludzi online :o no i jak nie chcecie byc neutral to wojna zawsze sie jakas znajdzie :)
no i oprócz tego na nebuli grają takie sławy jak TheDwarf, Boytano , Lynx , Lotress itp.

Stara_Michossa
30-07-2008, 11:38
1.Ms
2.Nebula- bylo by pro, darmowa kasa itd.
3.112 ek i 142 ktorymi aktualnie jestem w wojnie, kilka noob charow ~50. Jezeli chodzi o pvp, mam sporo fragow na ~100 poziomowych graczach.
4.Mam pacc jeszcze na 7 miesiecy.
5.Jasne

skuug
30-07-2008, 12:07
Zdecydowanie nebula :))

mało pk, mało PA, mało graczy i wszyscy mili ;P nie musisz sie bać o lootbaga, czy o nowo kupiony armor że ktoś cie ubije i armor wypadnie ;]

polecam!

Dragon-Fly
30-07-2008, 12:45
Nebula. Wojna, expowiska wolne. Dużo pro rozsianych po całej planecie Nebuli. Mam paladyna na... 37 lvlu? Ownujemy kazo. Osiągnięcia w Tibii? Wylizałem 20~ 100+ pro.

wkurza_mnie_to
30-07-2008, 14:16
zastanawia mnie to dlaczego dałeś to na zanere?? Bo jestem z tego świata i mnie to zainteresowało

ErAgOg
30-07-2008, 16:15
No to zastanowimy się nad Nebulą, ale dopiero gdy uzbiera się dość ludzi. Chciałbym tylko przypomnieć, że wszyscy, którzy będą chcieli należeć do rodzinki, będą musieli założyć nową postać- wszyscy będziemy zaczynać równo, no i w nickach umieścimy nazwę rodzinki.

@up
Ponieważ jakiś świat musiałem wybrać.

@edit
Myślę też, że założymy gildię, w której zrobi się jedną rangę (coś w stylu 'Friend') dla osób, które nie będą w familii, ale ogólnie będą z nami trzymać, albo będą już miały na danym świecie postać na dość wysokim lv i nie będą chciały zakładać nowej.

Konradzio
30-07-2008, 17:43
* jaką profesją byście grali (i nie bójcie się sorców i drutów ze względu na ciężkie zarabianie, bo ktoś z rodzinki zawsze będzie mógł przecież coś dać),
* jaki świat proponujecie- i dlaczego
* jakieś osiągnięcia w grze?
* zamierzasz kupić PACC?
* masz mikrofonik (vent)?
To tak: mam zamiar grac palladynem...
Proponuje Titanie bo jak tam gralem nie bylo najgorzej
120+ ek na celescie (non pvp), 93 pall na Antice
Mam zamiar kupic pacc po wbiciu 77+ dista
Mam mikrofon i moge zalatwic kanal ts2 ;P

Mam jakies tam doswiadczenie w grze.. gram od tibii 7.4.. Mam dosyc dobre pvp i nie wiem co jeszcze napisac.. Mam 15 lat mieszkam w b-stoQ

Jaz'
30-07-2008, 18:16

jaką profesją byście grali (i nie bójcie się sorców i drutów ze względu na ciężkie zarabianie, bo ktoś z rodzinki zawsze będzie mógł przecież coś dać),
zamierzasz kupić PACC?
masz mikrofonik (vent)?

1. ED + pewnie jakiś moneymaker
2. Bez różnicy.
3. 145ek, 126rp, 83ms i sporo charów z niższymi lvlami. Oprócz tego uczestnictwo w wojnie trwającej ~6 miesięcy.
4. Jasne ;P
5. Tak.

ErAgOg
31-07-2008, 17:33
No dobra, jak stwierdził Konradzio w PW- został tylko miesiąc do końca wakacji, a po wakacjach będzie mało czasu na grę. Więc już teraz wymyślmy nazwę dla rodzinki, ustalmy ostatecznie serwer i już stwórzmy postacie, a jakby ktoś chciał dołączyć, no to niestety zacznie po prostu trochę później grać. Ja osobiście jestem za tą Nebulą. Ale nie mam za bardzo pomysłu na nazwę.

Jaz'
31-07-2008, 17:41
Rodzinka

- Xxxxx Steelhand
- Xxxxx Bloodhand
- Xxxxx Frostheart
- Xxxxx Cuenca

Piszcie swoje propozycje/wybierzcie jakąś z moich.

Konradzio
31-07-2008, 17:52
Jak w pw... proponuje nazwe NICK Tpl .. bo all na tibii.pl sie poznalismy..
Ewentualnie NICK Tiner-fajnie brzmi

Server jak juz tak chcecie gadacie ze tam fajnie to Nebula :D

Herezjusz
31-07-2008, 18:30
Jak w pw... proponuje nazwe NICK Tpl .. bo all na tibii.pl sie poznalismy..
Ewentualnie NICK Tiner-fajnie brzmi

Server jak juz tak chcecie gadacie ze tam fajnie to Nebula :D

Nie jestem pewny ale za * tpl moze byc name lock :P

Konradzio
31-07-2008, 18:53
No to sami cos wymyslcie :D Ja bym najchetniej zacza grac od teraz

Gaadzi
31-07-2008, 19:28
Serwer jest mi oboejtny, ale chce grac od zaraz, wiec prosze spreajcie sie ;d Bede gral sorciem pacca kupie napewno jak zobacze, ze chce mi sie mocno grac, gram 4 lata. Aha i rodzinka ze wspolnym czlonem w nicku jest dosyc zlym wyborem gdyz jak hunted to wszsycy, ale dostosuje sie. moze byc Evil Nick ;d Prosze szybko zdecydujcie sie na gre.
Aha Venta i mikrofon mam ;d

Konradzio
31-07-2008, 19:42
Serwer jest mi oboejtny, ale chce grac od zaraz, wiec prosze spreajcie sie ;d Bede gral sorciem pacca kupie napewno jak zobacze, ze chce mi sie mocno grac, gram 4 lata. Aha i rodzinka ze wspolnym czlonem w nicku jest dosyc zlym wyborem gdyz jak hunted to wszsycy, ale dostosuje sie. moze byc Evil Nick ;d Prosze szybko zdecydujcie sie na gre.
Aha Venta i mikrofon mam ;d

Od tego jest rodzina.. jeden za wszystkich wszyscy za jednego.. przeczytaj uwaznie I post.. Nie mamy zamiar byc sobie ot takimi zwyczajnymi graczami co sie boja PK itp...

@topic

A wymyslil juz ktos do jakiego miasta idziemy? Bo troche lipa jak sie po calej Tibii rozrzucimy :D

Jaz'
31-07-2008, 20:28
Jak to 'do jakiego miasta idziemy'? Co Ty chcesz zostać kolejnym poddepowym noobem z carlin (o ile jeszcze nie jesteś)? Ja w mieście będę jedynie po to, aby uzupełnić zapasy z huntu, ew. czasem się gdzieś poszlajam..

Konradzio
31-07-2008, 20:47
Nie chodzi o to.. ale powiedz czy nie lepiej jak wszyscy czlonkowie rodziny mieszkaja w jednym miescie? :>

@DOWN

Najprawdopodobnie gramy na Nebuli... Start mysle ze do jutra sie dogadamy co do szczegolow (nazwa itp)

Gaadzi
31-07-2008, 20:48
CZyli gdzie gramy i kiedy startujemy ?

Thunderb
31-07-2008, 21:28
Gdzie wy się tak napalacie? Nie lepiej poczekać na lepszą ekipę i wszystko razem uzgodnić i przemyśleć? Propozycje co do nicku już padły i wg. pomysł z tpl jest niezbyt dobry ;d, osobiście podobają mi się propozycje Jaz'a, a zwłaszcza Frostheart i to ostatnie, ale ofc. to tylko moje zdanie. Ktoś też wspomniał o wspólnym mieście... wydaje mi się, że to głupi pomysł na początek gry, w pobliżu 'x' miasta znajdują się a/10 dobre expowiska dla 'b' profesji, komuś podoba się 'y' miasto, a nie podoba 'z' itd itd... więc raczej jest to bez sensu, oczywiście nie mówię o już po jakimś czasie gry, gdy stać nas na kupno i urządzenie domków itp. wtedy już można o tym pomyśleć (lecz tu też mogą wystąpić spory co do lubo/nie lubo jakiegoś miasta). Na koniec jeszcze powtarzam i apeluję, by jeszcze raz wszystko dobrze przemyśleć, wybierać tylko w miarę grających ludzi itd. bo było już wiele rodzinek - przykład Importants, tak się stało, że po tygodniu gry zostałem tylko ja z kolegą, w dodatku z jakimiś huntami, bo jakieś nooby ponastraszały, pkowały itd. możecie mi wierzyć... że nie warto ot tak brać wszystkich i na wszystko pozwalać bo to się mści... ale no, trochę zszedłem z tematu ;p czekam na dalsze info co do ustaleń. ;]

Gaadzi
31-07-2008, 21:34
Ludzie chca grac, wiec nie wydaje mi sie, ze zbyt dlugi czas oczekiwania nikomu na dobre nie wyjdzie. Ja chce szybko zaczac grac, wiec poczekam troche, jak nie to gdzie ide. A rodzinke mozna juz zrobic i dalej rekrutowac.

Xevo123
31-07-2008, 22:58
A może Arcania? xD
Np. kontynuuowalibyśmy moją rodzinkę , która z deczka nie wypaliła (zostało 3 graczy lvle to 25 , 28 i 35)
Jeśli ktoś byłby zainteresowany dojść do naszej rodziny pisać na PW!
Pozdrawiam ;D

Konradzio
01-08-2008, 06:37
A może Arcania? xD
Np. kontynuuowalibyśmy moją rodzinkę , która z deczka nie wypaliła (zostało 3 graczy lvle to 25 , 28 i 35)
Jeśli ktoś byłby zainteresowany dojść do naszej rodziny pisać na PW!
Pozdrawiam ;D

Gadasz o rodzince OZ? heh ..

@topic

Ja i tak jednak wolalbym zaczac teraz.. lepiej zaczac teraz taka ekipa jaka jest.. I pozniej jak odejda to trudno ja mysle ze z tego co sie zglosilo to 5-6 osob bedzie na dobre.. wiecej nam nie potrzeba

ErAgOg
01-08-2008, 08:32
No dobra, nie ma sensu dłużej czekać. Dzisiaj zaczynamy grę. Potwierdźcie tylko, czy wszyscy jesteście zgodni żeby grać na Nebuli, no i jaką nazwę dla rodzinki wybieracie- ja też jestem za tym ~Frostheart. A tak w ogóle to kto zamierza jechać na bocie?

Gaadzi
01-08-2008, 08:38
Ok zaczynamy gre ;d Ja na bocie tylko czasem, ale rzadko raczej manualnie ;d Frostheart moze byc to ja juz zaczynam .Robie chara na Nebuli Frostheart

ErAgOg
01-08-2008, 09:00
Ok, róbcie chary na Nebuli z końcówką ~ Frostheart. I co do mojego pytania odnośnie botów, to mi w niczym to nie przeszkadza. Teraz 80% społeczeństwa boci..

Gaadzi
01-08-2008, 09:43
ja jestem Gadzi Frostheart gra tez z nami moj ziomek Dee Frostheart sorc ma pacca venta itp itp ;d

ErAgOg
01-08-2008, 10:00
Eragog Frostheart, Gadzi Frostheart, Koki Frostheart, Dee Frostheart, na razie tylu nas jest.

laxiu
01-08-2008, 11:51
Witam. Przedstawię się dfghdfg. Mógłbym dołączyć do rodzinki Frostheart?
Zrobiłem już postać Hexee Frostheart. Planuje zostać paladynem.

@edit Jednak nie zagram ponieważ jak to jeden gracz powiedział, nie ma co gra na dwa fronty.

Pozdrawiam wasz nuubek ;D

Gaadzi
01-08-2008, 11:53
Panowie prosze pisac kto juz zaczal grac nazwe postaci i kim grac bedziecie. Bo pare osob do mnie pisze w grze, a jeszcze nie pisali tutaj ;d

Jaz'
01-08-2008, 12:03
+ Leth Frostheart.

Thunderb
01-08-2008, 12:37
...i ja także - Barmot Frostheart

Xevo123
01-08-2008, 14:45
Niee , chodzi mi o rodzinke Vaxio~ Jeśli ktoś bylby chętny do nas dołączyć to pisać!! Chętnie przyjmę ;) Pozdro

Vamanaun
04-08-2008, 15:51
nvm <znaki>

polotegikol
04-08-2008, 19:08
1.Pall
2.Nie znam się na światach, gram wszędzie gdzie mam kumpli.
3.Raczej nic takiego.
4.Jak będzie potrzeba kupie.
5.Mogę mieć jeśli będzie taka potrzeba.

Jikol Frostheart

Michalakmee
04-08-2008, 21:55
Ja chwilowo nie mam czasu na gre ale już nie długo do was dołączę, jeszcze nie wiem jaki nick ale wszystko powiem jak zaczne grać.

X-Anylon
05-08-2008, 12:02
A więc :

Druid / Knight.
Bez różnicy.
Skromne ,ale są i jestem z nich zadowolony.
Raczej nie. Pomyślimy ; )
Tak, mam.

Nick - Anylon Frostheart
Mam nadzieję, że przyjemnie nam się będzie grało .

#down
Wyloozuj ; ))

Konradzio
05-08-2008, 14:57
A więc :

Druid.
Bez różnicy.
Skromne ,ale są i jestem z nich zadowolony.
Raczej nie. Pomyślimy ; )
Tak, mam.

Nick - Anylon Frostehearths
Mam nadzieję, że przyjemnie nam się będzie grało .

Nasz nick to nie Frostehearths a Frosthearts!!!!

DeeJeyek
06-08-2008, 12:42
No to dobrze dolaczalajcie :) rodzinka sie rozrasta z anylonem juz gadalem tylko szybciej by lvl wbijal, i jikol to samo :)

edit
z tej strony Dee Frostheart
Pokoj:)

ErAgOg
06-08-2008, 14:20
Ja ostatnio mam mało czasu na grę, a zawsze kiedy bota na afk zostawiam to mnie jakiś PKer znajduje. Myślę, że już od jutra będę w stanie normalnie grać i pocisnę lvl. Tak btw. to możnaby założyć temat w dziale 'Zdjęcia' z ssami rodzinki.

polotegikol
06-08-2008, 15:08
No to dobrze dolaczalajcie :) rodzinka sie rozrasta z anylonem juz gadalem tylko szybciej by lvl wbijal, i jikol to samo :)

edit
z tej strony Dee Frostheart
Pokoj:)

W porównaniu z tobą to ja rzeczywiście wolno expie ale jak wbije skille 60/50 to sie zmieni.

X-Anylon
06-08-2008, 15:50
Prawie wszystkich mam już na VIP-ie. Miałem dziś rano lagi, więc nie poexpiłem. W tej chiwli zaczynam expić.

Ja ostatnio mam mało czasu na grę, a zawsze kiedy bota na afk zostawiam to mnie jakiś PKer znajduje. Myślę, że już od jutra będę w stanie normalnie grać i pocisnę lvl. Tak btw. to możnaby założyć temat w dziale 'Zdjęcia' z ssami rodzinki.

Jestem 'za', by zrobić owy temat.

Pokoj;)

Tobie też. =-D

Spiv
07-08-2008, 13:51
Siemka

Pall, pacc napewno a mikrofon mam :P

Nick w grze Hard Frostheart. Zobaczymy co z tego bedzie :)

Konradzio
07-08-2008, 20:40
OTO SPIS LUDZI KTORZY SA OFICJALNIE W RODZINIE FROSTHEARTS!!
Dee Frostheart
Koki Frostheart
Gadzi Frostheart
Eragog Frostheart
Anylon Frostheart
Hard Frostheart
Mati Frostheart
Jikol Frostheart
Sold Frostheart
Sobiesz Frostheart

TUTAJ NIE MA LIDERA ITP! WSZYSCY SA ROWNI I TAK BEDZIE DO KONCA!

sobiesz
07-08-2008, 23:06
Można jeszcze dołaczyć ?

Jak tak to

zamierzasz kupić PACC?
masz mikrofonik (vent)?
[/COLOR]

1. Wybrał bym sorka lub druta, gdyż mam ochote pograc postaciami magicznymi.
2. Nie aktualne
3. Nie ma za dużych, poza doświadczeniem. Miałem multum 20lv+, lecz przestawałem grać z powodu brraku znajomych(co teraz moze sie zmienić) :)
4. Jak mi sie spodoba ta familia, serwer, moja postac to jak najbardziej
5. Mam

polotegikol
07-08-2008, 23:39
Rekrutacja jest ciągle otwarta zapraszamy. Podaj nick na forum nie uwzględniamy graczy, którzy zgłoszą się do nas w grze a nie na forum.

sobiesz
07-08-2008, 23:51
Sobiesz Frostheart

Jesli mógłbym coś powiedzieć to chciałbym oficjalnie wybrać lidea grópy, i ustalic zasady wg. których każdy ma postępować

Kinkazu
08-08-2008, 13:18

zamierzasz kupić PACC?
masz mikrofonik (vent)?

Barrett Frostheart
1. Knight/Pall (zależy która profa się bardziej przyda w rodzinie)
2. N/A
3. Nic specjalnego, najlepszą postacią jaką miałem był sorc 59 lvl
4. Niewykluczone
5. Coś się wygrzebie ;]

Zacznę grać wieczorem bo w tej chwili nie mogę.
E: Knight jednak ;]

Miszcz_Nebulanski
08-08-2008, 16:18
Mam nadzieje że powiedzie wam się drodzy gracze na Nebulańskich ziemiach oby buk spuscił wam Kyryleizona!

Gaadzi
08-08-2008, 21:56
Witam ,od tej pory rekrutacja odbywa sie wylacznie na naszym forum. Robienie postaci bez akceptacji teamu nie zakonczy sie dobrze ,tak wiec prosze robic teamty na forum ;d

http://www.frosthearts.pun.pl/forums.php

Miszcz_Nebulanski
09-08-2008, 18:54
Co z tą gildią /tematem ze zdjęciami?
I pamiętajcie aby coś się udało potrzeba dużo wiary katolickiej!!

Milak
10-08-2008, 17:27
Witam, znajdzie się miejsce dla jeszcze 1 nóóbka? ;] Jeśli mój temat nie wypali, co mi się wydaję chciałbym dołączyć do waszej rodzinki, nawet widzę, że już funkcjonuje ;).

O to moje preferencję:

1. Skoro to pvp i mają być wary to palek/druid/sorc. Muszę się jeszcze zastanowić, gdyż nie umiem grać, a bardziej expić dobrze postaciami magicznymi, lecz mnie korci na nie, a palladynem również można dużo zdziałać ;}.

2. Nie wiem co ma się zaliczać do osiągnięć, to, że miałem 88, 78 knighta i 66 paladina wystarczy?

3. Zapewne tak, lecz sądzę, że dopiero na wyższym lvlu.

4. Tak, mam mogę nawet skołować pare serverów do venta :] mam ich baaaardzo dużą listę ;>.

Proszę o rozważenie propozycji xd

P.S prawdopodobnie chciałby również dołączyć mój kolega z Hiberny (110 RP), o ile to możliwe oczywiście.

Pozdrawiam, Milak~.

Vamanaun
10-08-2008, 17:54
Witam ,od tej pory rekrutacja odbywa sie wylacznie na naszym forum. Robienie postaci bez akceptacji teamu nie zakonczy sie dobrze ,tak wiec prosze robic teamty na forum ;d

http://www.frosthearts.pun.pl/forums.php

Milak, czytanie ze zrozumieniem nie boli

Milak
10-08-2008, 21:39
Oops, nie przeczytałem tego posta, nie bić blx xd

Już piszę na forum, patrzyłem po prostu na bardziej "długie i większe posty" :p

Pozdrawiam, Milak~.

KaCzKa.pl
11-08-2008, 02:46
Ja mogę dołączyć a w sumie to z chęcią bo zawsze gram solo :P

Edit
No przykro mi ale nie mogłem się powstrzymać i już zrobiłem character nowy :P

Kamil Frostheart

A i ciaem powiedzieć że mam 14 lat a głos jak z kozi dupy trąba :P

Darow
11-08-2008, 10:52
1 Sorc
2 Nebula ;)
3 Dotad nie przekroczylem 30 lvl-a, wiec nie ma sie za bardzo czym chwalic. Mam nadzieje, ze to sie zmieni dzieki Wam ;p
4 Raczej nie kupie
5 Nie mam

DeeJeyek
11-08-2008, 13:49
frosthearts.pun.pl tam napisalem co trzeba zrobic zeby byc w rodzince narazie przyjmujemy wszystkich, najlepiej jakby byly to sorce/druidy.Pozniej sie to oczywiscie zmieni:)

Pokoj
Dee Frostheart

KaCzKa.pl
11-08-2008, 18:12
Widzę że macie gówniane pojęcie o zarządzaniu forami :P.

DeeJeyek
12-08-2008, 08:26
bo nie zajmujemy sie forum, tylko rodzinka.Jak nie pasuje to chyba dobrze wiesz gdzie sa drzwi ?;)

Peace.
Yours
~Dee

sobiesz
13-08-2008, 20:54
Widzę że macie gówniane pojęcie o zarządzaniu forami :P.
Czemu

@topic

Wszystkie Propozycje na forum

DeeJeyek
18-08-2008, 11:21
@refresh

ciagle poszukujemy ludzi do teamu, bo coraz mniej osob gra.
Frosthearts.pun.pl zapraszam na forum rodzinki:)

pisal wasz Dee Frostheart
Pokoj.

ErAgOg
18-08-2008, 11:31
Jak mi premium dojdzie, to będę dalej pgował i botował, bo na facc ciągle mnie jacyś pkerzy dopadają jak afk jestem.

@edit
No, już mam premium.

Luuzik
21-08-2008, 09:41
Mogę dołączyc do rodzinki? Napisz do mnie na gg 1044701