Pokaż pełną wersje : Powolne Skillowanie
Witam,mam takie małe pytanie,mianowicie grałem ostatnio w tibie jakieś 2-3 lata temu,teraz do niej powróciłem,wyszłem z rooka i odrazu popędziłem skillować,zauważyłem że skille bardzo powoli lecą,regularnie trafiam i obrywam od potworków ( trolle,beary) z 15 skilla do 23 jakąś godzine wbijałem... czy zmieniły się zasady skillowania czy jakoś nie tak robie ?
Jesteś pewien, że trafiasz raz na 15 sekund przynajmniej?
Mi też się wolniej skilluje niż za czasów 7.6 - 7.8
HubertPol
28-07-2008, 21:36
Coś w tym jest. Też mi się wolniej skilluje i to na prawdę wolniej... a czasów 7.6~ szło szybciej. Może to złudzenie ...
Hagi-Magi
28-07-2008, 21:43
Wiesz co moze byc prawda ze sie zmienil system skillowania....ale ja zabardzo nie wiem niegram knightem gram druidem
@Manis
Witam,mam takie małe pytanie,mianowicie grałem ostatnio w tibie jakieś 2-3 lata temu,teraz do niej powróciłem,wyszłem z rooka i odrazu popędziłem skillować,zauważyłem że skille bardzo powoli lecą,regularnie trafiam i obrywam od potworków ( trolle,beary) z 15 skilla do 23 jakąś godzine wbijałem... czy zmieniły się zasady skillowania czy jakoś nie tak robie ?
Naucz sie czytac
@Topic
Moze idz na roty albo na Dwarfy bo trolle i Beary? ;/ niezabardzo
Sarphiusq
28-07-2008, 22:18
a wiecie ze pallem szybciej sie skiluje niz knightem? xD jest to na kalkulatorach potwierdzone i to widac :>
ja jak skilluje to sobie konia wale i mi czas szybciej leci
CaptainAmerica
28-07-2008, 22:24
a wiecie ze pallem szybciej sie skiluje niz knightem? xD jest to na kalkulatorach potwierdzone i to widac :>
Miej tez na uwadze to, że podstawową bronią palladyna, z której zazwyczaj zabija potwory jest royal spear, który ma 35 attacku, co jest stosunkowo mało porównując bronie knightów na wyzszych lvl'ach. Co prawda sa tez ass stary, lecz ich zakup to nie lada wydatek. Knight gdy kupi broń ma ja na zawsze. Dajmy na to taki 80 ek kupi sov za 550k i uzywa go do 200 lvl, podczas gdy rp w tym samym przedziale lvl'owym zużyje dziesiątki tysiecy royal spearów, za które o wiele wiecej wyda i które maja mniej ataku. Mysle, że dlatego skillowanie palladynem jest łatwiejsze.
19Catek08
28-07-2008, 22:32
@ Up
Wez tez pod uwage to,ze skilowanie palladynem jest o wiele bardziej kosztowne :p
czy zmieniły się zasady skillowania czy jakoś nie tak robie ?
Mi też się wolniej skilluje niż za czasów 7.6 - 7.8
Coś w tym jest. Też mi się wolniej skilluje i to na prawdę wolniej... a czasów 7.6~ szło szybciej. Może to złudzenie ...
A mi za czasów 7.6 i wcześniejszych tak samo szły jak teraz. No, ale może to też złudzenie... Ja przynajmniej nie pamiętam żeby podczas któregoś update (od 7.4) coś się zmieniło w systemie skillowania, oprócz tego, że teraz trzeba zadawać blood hita co 15 sek.
Tak, wiemy.
A tak btw. to klik na link w moim podpisie!
Możliwe że takie złudzenie...
Wyczytalem ze jakiegoś tam updatów, zwiększyli moc Knightów oraz Pallków, to może dlatego troszę dłuzej się skilluje ?
Muszę przyznać że mi tak samo się dzieje. Na tibi 7.6 skille szyły o wiele szybciej... Kiedyś na 7.6 z knifen na bugach 35 sworda~~ wbijało się w 2h? a teraz? z 10 na 20 swora zeszło mi 1h~~.... >.<
Pancho666
29-07-2008, 17:57
Muszę przyznać że mi tak samo się dzieje. Na tibi 7.6 skille szyły o wiele szybciej... Kiedyś na 7.6 z knifen na bugach 35 sworda~~ wbijało się w 2h? a teraz? z 10 na 20 swora zeszło mi 1h~~.... >.<
Takie życie Knight to Knight i nic tego nie zmieni = / ;(
Amorekboy
29-07-2008, 17:59
Palladynem sie skiluje 3 razy szybciej niz kina ;)
czytac: http://wiki.hunted.pl/wiki/Trening i zobaczyc se tabelki
a mi skile ida jakby troszke szybciej po letnim update...
Jakbyście się urodzili wczoraj. Knight zawsze miał pod górkę i to się raczej nie zmieni. I skończcie ten offtop.
Matiszek2
30-07-2008, 02:12
LOL? To musisz byc bardzo dobry jak tak wbijasz skile:
Knight to raise melee from 10, 100% to 20 = 0h, 26m, 26s. - Dane z pskonejott.com
Ludzie, nie bylo zadnych zmian w szybkosci wbijania skili, pomyslcie jakie to by bylo nieucziciwe wzgledem tych, ktorzy juz przesiedzieli wiele godzin na skilowaniu.
Wszystko jasne?
A i jeszcze: 35 sworda wbija sie w 2h, 43m, 28s. :baby:
Witam,mam takie małe pytanie,mianowicie grałem ostatnio w tibie jakieś 2-3 lata temu,QUOTE]
Zauważyliscie ze coraz więcej osób wraca po takim czasie? dziwne xD
Mogli by to zmienic przeciez zmienili ze latwiesz sie expi, exp jst duzo szybszy itp to czemu skilli by mieli nie zmienic
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.