Pokaż pełną wersje : To juz jest koniec...
Dzisiaj rozstaje sie z Tibia. Doszedlem do tego wnosku w kapieli :P
Dzieki za wszystkie mile spedzone chwile w swiatach tibii. Mam nadzieje ze fakt ten nie wplynie na zdegradowanie mnie z funkcji moderatora.
Trzymajcie sie wszyscy. Do zobaczenia na nie serverach Tibii :P
PS: bede sie czasem logowac by byc na "topie". Szczegolnie po updacie. Cya
co masz na mysli? ?(
chyba nie koniec bycia moderatorem
Moderatorem chce pozostac ale tibie odkladam.
a coz Cie sklonilo do tak drastycznej decyzji!!!!???? ja narazie jakos nie moge sie uwolnic od tibi :P pochlonela mnie bez reszty. no ale coz, zycze Ci wytrwania w Twoim postanowieniu :) Hitpoints with you...
kolejny człowiek który potrafił się uwolnić od jażma tibijskiego nałogu ... składam serdeczne gratulacje na nowej drodze życia, mam nadzieje że w przeciwieństwie do wielu z nas będziesz miał co robić bez Tibii :)
Jak też niby skończyłem, a czemu? po piersze niby chodzi o ten massPK i stracony Dhamm, ale tak na prawdę (kto nie wierzy jego sprawa) ... po bieżmowaniu nawróciłem się (należę do wspólnoty ... tak tak chrześcijańskiej), postawiłem sobie jako pokutę za dotychczasowe grzeszenie odwyk od komputera ... i nie uwierzycie ... udało mi się zerwać z tibią (pracuję nad tym żeby się przełamać i skasować całe konto żeby mnie to więcej nie kusiło)
Oryginalnie dodany przez p.l
kolejny człowiek który potrafił się uwolnić od jażma tibijskiego nałogu ... składam serdeczne gratulacje na nowej drodze życia, mam nadzieje że w przeciwieństwie do wielu z nas będziesz miał co robić bez Tibii :)
Jak też niby skończyłem, a czemu? po piersze niby chodzi o ten massPK i stracony Dhamm, ale tak na prawdę (kto nie wierzy jego sprawa) ... po bieżmowaniu nawróciłem się (należę do wspólnoty ... tak tak chrześcijańskiej), postawiłem sobie jako pokutę za dotychczasowe grzeszenie odwyk od komputera ... i nie uwierzycie ... udało mi się zerwać z tibią (pracuję nad tym żeby się przełamać i skasować całe konto żeby mnie to więcej nie kusiło)
Zapewne bede mial co robic. Zreszta so jeszcze inne gry ktore nie pozostawia mi rysy na mozgu tak duzej jak tibia pozostawila :p
Mnie nie chciało się już dużo razy grać :/ Ale nadal u mnie Tibia = Nałóg --->Nie Tibia = Tragiczne maniery
Niestety powiem krótko ale n3m3s!s ma rację i wasza reszta także Tibia to nałóg ledwo się na chwile wyciągnąłem i jestem teraz w nowej firmie starszych więc piszę że przez miecha grłem i znowu wróciłem i tęskniłem za nią jak za niczym więc gratulacje n3m3s!s
że ci się udało w tym wytrwać ,ale modkiem zostań, bo bez ciebie będzie nudno ;( :]
to tak jak ja uwolnisz sie od tibi jak ja to zrobilem i uwolnilem sie na jakies ponad pol roku puzniej kumple mnie namowili i znowu gram:] pozniej mialem przerwe miechowom bo w hb gralem itp. .... a jaki masz powud ze konczysz z tibiom podaj mi na pw jak nie kcesz o tym tu pisac:]
ja też nie dlugo wyzwalam sie od tibi chyba ze starsi zalozom mi slate loncze ale wiecie jak to jest ze starymi
Ja staram się grać umiarkowanie, nie za długo... Jakoś to jest.
n3m3s!s życzę Ci wytrwania w Twoim postanowieniu :).
dzieki za poparcie ale wlasnie przyjechali i bede mi montowac stale loncze ale tez postaram grac z umiarem:)
Bobercjusz
04-12-2003, 22:11
ALE MIEJMY NADZIEJE ZE NASZ WIELKI MODEK POWROCI DO GRY JUZ WKROTCCE
pozdrawiam
Nie sadze bober. Sprzedalem juz wszystkie swoje postacie.
Wiec żegnamy na zawsze ;( ;( ;( a jakie te postacie miały poziomy (pytanie z ciekawości)
Kakarott
05-12-2003, 21:45
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Nie sadze bober. Sprzedalem juz wszystkie swoje postacie.
I tu zrobiłeś błąd. Ja także odstawiłem Tibię w tym roku Tibię na ponad 4 miesiące, ale jednak chęć gry i wspomnienia z mile spędzonych chwil wygrały, więc gram dalej moją starą, dobrą postacią.
Zobaczysz sam, ze za kilka miechów będziesz tęsknił!
No dobra n3m3s!s... 8)
Podaj wreszcie niki twojej nowej postaci... 8)
No to pa!
Ja już się 4 miesiąc bez Tibii trzymam (wpadam raz na tydzień na godzinkę), bo do maturki się uczę.
Dan the Automator
07-12-2003, 16:47
Ojjj a ja czuje że jak tylko pojawi się new serv to wrócisz :D Tego Ci życze :P
Ja mam takie male pytanko:
Czy ty n3m3s!s nie grales przypadkiem na securze??!!
Bo ja chyba wiem kto ty jestes:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.