Pokaż pełną wersje : Serwer PA na Non-Pvp
witmac44
29-07-2008, 06:44
Jak w temacie
http://tibiacam.tv/cams.php?id=x9xc3tydo5wjs32e
Coozeman
29-07-2008, 07:40
świetne ^^. za co ta kara?
Jak sam napisał za wyzywanie. Koleś, ten 190+ widać to jakiś perfidny koleś z kopleksjami. Widać każdego słowo co do niego trafia traktuje jako wrogość.
Jego sposób trapa był po prostu żałosny. Szkoda że nie lognął się akurat GM i mu dosłownie wpierdolił bana za luring/traping.
psyhopatka
29-07-2008, 07:49
Ooo ale robisz pa
yeyeyeye
szkota że ja tak nieumieć
@Up
Zgadzam się
Wow jesteś kul. A tak swoją drogą to ten Dair Elis nie ogarniał tam... przy lurowaniu 2 ghosta mógł uciec bo m walle mu zniknęły.
W sumie, to obydwoje siebie warci...
kombossik
29-07-2008, 08:22
Jaki żal ja pierdole przecież ten knight mógł naładować se full hp i dać exita (tam na początku) lub gdy lał go jedynie 1 ghost po tym jak ten high lvl spierdolił akcje (tam przy poison fieldach) do tego na początku mógł uciec jak znikły m walle , ale wolał se postać -.- mógł też zrobić tak że na przejściu ustawił tam tego 1 ghosta (gdy tamten kolo po 2 poszedł) i dać exita by lał go 1 aby a hp by mu starczył -.-
Marecki666
29-07-2008, 08:38
UIHEUHEUHUEHUHEUHEUHUEHUEHEUH KARAAAAAAAAAAA
Nie wiedziałem, że Lily jest aż tak żałosny, na miejscu Elisa bym exitnął jak go 2 ghosty biły.
Jeszcze to ng, ale bot już jest na 2/3 filmów.
Valariazz
29-07-2008, 10:35
ale koles zrobil PA xDD nie no super xD
porazka totalna.
OldWerladyn
29-07-2008, 16:55
Ale nub z tego 61ek jak i z rpka
Neqromantha
29-07-2008, 18:00
Może ten 190 RP zespsuł trapa przy poison fieldach, ale i tak dzięki niemu padł noobek. A za to należą mu się gratulację.
Lililady
29-07-2008, 18:07
Po 1 to nie byl kina tylko palek czyli mogl wziasc niewidke i uciec
po 2 kazdy mocny jest w teori po obejrzeniu filmiku, a w praktyce to juz gorzej.
Prawda gdy obejrzalem filmik uswiadomilem sobie ze moglem zrobic to inaczej co i tak nie zmienia faktu ze typek padl.
ps. padl za kradniecie loota z wrl i wyzywanie
takie fragi to codzienność na Neranie :D Pozdro Pluszak :D
też mi PA :) my już dostaliśmy 5kk~ z paymentow za spokój na non-Pvp
Po chuj pierdolicie ze spierdolił, skoro noobek i tak padł :p Krytykujecie to spróbujcie sami kogos ujebac na non-pvp.
@UP
Nonoonono, potem sie obudziłes a łozko blo całe mokre ? :<
Pozdro
ubiłem na non-Pvp ponad 1000 ludzi z czego 100 powyżej 130 lvl więc nie ucz ojca dzieci robić ,5kk i tak wpłynęło :) w około 30 dni
ubiłem na non-Pvp ponad 1000 ludzi z czego 100 powyżej 130 lvl więc nie ucz ojca dzieci robić ,5kk i tak wpłynęło :) w około 30 dni
czekamy na fimy, pozdro
no, a ja strapowalem MDW w venore i pozniej on mi zaplacil 10kk zebym mu pozwolil wyjsc ";] ;] ;] ;]" pozniej cala harmonia mi placila, za spokuj na servie ";]" aa, bym zapomnial - w ok. 15 dni ";]" nie pierdol, jak chcesz tak gadac to na torg, plax :*
Dzieci nie pyskujcie bo Monouth mówi prawdę :S
Duch Guardi
31-07-2008, 16:05
Only Guardia :<
Boże, dlatego dałem sobie spokój z graniem na Guardii :D 10-letnie dzieci, które dostały na komunię hajdż-lewele, wyzywają innych;]
Dać się złapać na ghostach - r0x!
Yoozek i Rascioch _/_/_/
:) here i'm
yoozek ty jestes pala ; \
takiemu lordowi-freezerowi ludzie placa zeby mogli huncic na frostach...
yoozek ty jestes pala ; \
takiemu lordowi-freezerowi ludzie placa zeby mogli huncic na frostach...
mi tez! :D 800k w 3 dni ;p
BingooCola
06-08-2008, 15:11
Trzeba karac ,chociaż i za takie teksty
15:05 Dair Elis [59]: nie kocha cie star ?? ;']
:D
Celestiks
06-08-2008, 17:45
no, a ja strapowalem MDW w venore i pozniej on mi zaplacil 10kk zebym mu pozwolil wyjsc ";] ;] ;] ;]" pozniej cala harmonia mi placila, za spokuj na servie ";]" aa, bym zapomnial - w ok. 15 dni ";]" nie pierdol, jak chcesz tak gadac to na torg, plax :*
n/c gówno wiesz o celescie to sie kurwa nie udzielaj.
n/c gówno wiesz o celescie to sie kurwa nie udzielaj.
ta aż strach z depo wychodzić bo same bossy takie jak ty
znacznie lepiej grać na pvp, a nie walczyć (blokować) noobów którzy nie umieją grać
non pvp jest dla tych co tylko potrafią expić - blokować, lurować, trapować to żaden problem, no bo co za problem bloknąć 130+ skoro on nic oprócz żółwi nie widział... mekito roks
@down
jak ktoś nie umie grać to idzie na non pvp, bo tam zawsze znajdzie jakiś pajac który będzie płacił za expienie na frostach
i co z ich 200+ lvl'ów skoro osobie która umie grać mogą na fajkę skoczyć haha no ale więcej jest ciot npvp i dlatego mają zarobek i fragi...
jak powstał nowy serw candia to na chwilę z seleny przeszedłem, nabiłem 50 lvl i jak zobaczyłem ile noobów to już wiem że nigdy nogi na npvp nie postawię, jak ktoś lubi to niech gra, ale ubijanie w taki sposób jak wy 10 na 1 to przesada
Jak juz widze te nazwy filmkow z noob pvp typu "KARA" , "Gin K***O" to se tak mysle zebyscie zrobili sobie chary na pvp , a z checia was "Ukarze" .. -.-
No a teraz o samym filmiku ...
Made my day .. Noob vs Noob ;)
61 knight dal sie zabic xD ghostami ;p
a ten 191 tez trapy umi robic ze nie pogadasz:)
nooby z non-pvp _/
Ten 191 był żałosny.. Ale ten 61.. Szkoda gadać.. Co za IDIOTA. Poza tym, taki lvl a runek przy sobie nie nosi.?; f
babcia666
06-08-2008, 19:17
Idiota, mógł dać niewidke i x loga, ten 192 jak dziecko z adhd...
Skąd się takie idioty biorą?;|
Blokerof
06-08-2008, 19:27
nie musiał nawet niewidki dawać... spokojnie by tą minute czy nawet półtorej minuty wytrzymał
Ten 191 by doga w thais nie trapnal : \\\
babcia666 no ja nie wiem skad takie idioty sie biora : \
hahaha
co za skill i jeszcze ten caps XDD!
Lee Mage
08-08-2008, 14:45
14:36 Lily Lady [191]: AKCJA ZNCZ
AKCJA MóJ POZIOM POLACZKOWANIA ROśNIE!!!111111111111111111111ONERAZPIęć
obaj = skill<0
Tensz-in
08-08-2008, 18:20
Jak sam napisał za wyzywanie. Koleś, ten 190+ widać to jakiś perfidny koleś z kopleksjami. Widać każdego słowo co do niego trafia traktuje jako wrogość.
Jego sposób trapa był po prostu żałosny. Szkoda że nie lognął się akurat GM i mu dosłownie wpierdolił bana za luring/traping.
Dobra, wes idzzzz....
@Monouth
No i co z tym swoim "5kk" zrobisz ? Pojdziesz expic az do usranej smierci ?
Lepiej sie przyznaj jakiego bota uzywasz :) stales nad trupem wyzej o 1 pietro i mogles sprawdzic od czego padl ? :) (9min 11sek na filmie) CHEATER !
kompletny debil XDD Zamiast dac x loga i po min by go wyjebalo _/ POLSKA! :D
Dragones5
10-08-2008, 19:16
O Bosz obydwaj siebie warci. I jeden nie mysli i drugi co za pojeby... Zamiast go trzymac na tych gostach to ten go wypuscil, a jak mu sie udalo tego idiote zaciagnac na poison fieldy to jeszcze zjebal akcje. No wiekszego debila nie widzialem i jeszcze tek tekst bo mu sie fartlo po zjebanej akcji jak koles praktycznie sam sie zabil.
Tekst:
19:05 Dair Elis: »O TAK SIE KONCZY ZACZYNANIE Z LILY
O Bosz obydwaj siebie warci. I jeden nie mysli i drugi co za pojeby... Zamiast go trzymac na tych gostach to ten go wypuscil, a jak mu sie udalo tego idiote zaciagnac na poison fieldy to jeszcze zjebal akcje. No wiekszego debila nie widzialem i jeszcze tek tekst bo mu sie fartlo po zjebanej akcji jak koles praktycznie sam sie zabil.
Tekst:
19:05 Dair Elis: »O TAK SIE KONCZY ZACZYNANIE Z LILY
nie bez powodu graja na npvp
Tentotrix
12-08-2008, 15:22
hghahaaahhaha noobowski film roku..R O T F L ,ale to jest własnie noob-pvp :p Kiedys grałem na guardi i to było cos w stylu: stoisz se pod dp,podchodzi 34 druid "Maciek pogromca potforuf" zacznyna cie wyzywac i grozi huntem od 40 druida..tam to normalka jest :)A idąc expić czujesz,sie jakbys gral w Tibie single player,bo znaleźenie playera bez cave bota,graniczy z cudem.Światy noob-pvp wybieraja najwieksze nooby i 10 letnie dzieci co dostaly neostrade na komunie,co zresztą widać na tym filmie..porażka na całego.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.