Pokaż pełną wersje : Jak ucza sie grac nooby<czyli dla tych co sie boja slima>
Macie obejrzecie bedzie brech
Oto link
http://movie.erigol.com/Slim.rec
Bikstopa Reaktywacja
04-12-2004, 18:54
poprostu GRTZ
w takim pieknym stylu wedka slime rozwalic :)
PS: okropne te swiateczne emotki
jak najszybciej je wywalic !! X(
...? Poprostu ubiłeś Slima i tyle :P. A to że Slim to kupa to chyba każdy dobrze wie :D.
...? Ubiłeś tylko SLima i nic wiecej,Filmik nie za brdzo ciekawy :confused:
Wezuns Titania
04-12-2004, 22:04
Jestem teraz w trakcie skillowania , skilluje z rotami więc nagram też super film - jak zabić rotworma z cluba <dla tych co mówią że club to sux>
Żart - co do filmu to SUPER NORMALNIE TERAZ BĘDĘ WIEDZIAŁ JAK ZABIĆ SLIMA DZIĘKI ;-)
Ej widzicie tytul,jezeli wam sie nie podoba to nie sciagajcie
Wezuns, cosik te Twoje hity słabe :P. Ja mam nowego knighta, 11lev skille 53/51 i ostatnio trzepnąłem Huntera za 134 z Wh. ;D.
Jorg Bruce
05-12-2004, 09:30
Wes s*******aj z tym po***anym filmem n00bie po co 1 slim i to z hmm jak by byl demon z lmm no to wtedy to juz cos :)
Wes s*******aj z tym po***anym filmem n00bie po co 1 slim i to z hmm jak by byl demon z lmm no to wtedy to juz cos :)
...A ty zawsze byłeś i będziesz noobem <kropka>.
Jeżeli chcecie zostawiać złe komentarze to ich nie zostawiajcie !!!, i ja nie jestem noob to tylko moj uh maker tosh on ma ku**a 11 lvl ślepi jestescie czy jaki ch*j
Misiaczek
05-12-2004, 18:04
na tym forum polowa osob to downy.... wiecie co to znaczy tolerancja? kolo wstawil filmik, moze nie byl zaciekawy ale napewno se staral:) a wy tak jedzieice... logan zapodaj filmik jak solujesz demona z lmm , bo tak wlasciwie to jescze nei widizalem tu zadnego twojego filmiku a taki sklonny do krytyki jestes...
Dzieki misiaczek :D Ej,to byl moj 1 filmik to sami rozumiecie.....
Ja moge ubic slima z fist fighting iak ci to zaimponuje a nie slim z hmm iak ma byc bez bad komentaży to nie dawai takich linków lolu
Arathorn
06-12-2004, 14:42
no pewnie demon z lmm a poza tym smok z fire fieldów i duch z sdków...
:)
Mental głuchy jestes mowie ze to moj 1 filmik i sie nie podniecaj ze rozwalisz slima z fist fighting taki modry jestes to idz demona kur*a z fista rozwal !!!
Wezuns Titania
06-12-2004, 17:24
Wezuns, cosik te Twoje hity słabe :P. Ja mam nowego knighta, 11lev skille 53/51 i ostatnio trzepnąłem Huntera za 134 z Wh. ;D.
W Huntera hity jak w maslo wcodzą , a poza tym to hity to bardziej kwestia szczęścia niż "siły"
ej nie wyj.ebać ci???:D takie cos wes nawet nie zasmiecaj tym forum jak cie kiedys znajde(bo wiemze na danubi grasz:P) to cie zabije chyb:D:D:D:D:D:D to bylo poprostu za***ist.e ****a dzieki ze mnie nauzcyles:P:P:P
po co taki temat? jak to twoj 1 film, to ciesz sie nim w samotnosci :evul: :evul: :evul: , a nie forum zasmiecasz :p :p
spoko filmik...
bylby [!!!] gdybys nie uzywal GG :/. Tam jest ciemno i nic nie widac...
slaby loot :/ [j/k]
HEHE, widziałem lepsze, ale i gorsze filmy, i darujcie ludzie mu. ŻE KIEPSKI FILMIK DAŁ TO NIE JEST POWÓD. a pozatym to sądze że sie spodoba rookowcom. 113979, lepiej umieszczaj na forum bardziej przemyślane filmy, ten nie jest najlepszy do wrzucenia na forum ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.