Pokaż pełną wersje : pomocy
endriupol
29-07-2008, 19:29
mam palla na 13 lvl... i ma tylko 2 mlvl... niewiem jak mam to trenować... wystarczy samo exura? z góry dziękuje za pomoc
Kup sobie Conjure Arrow (dla niekumatych: Exevo Con), dość szybko trenując mlvl robisz sobie też strzały ;]
psyhopatka
29-07-2008, 19:33
Może zainwestuj trochę w mana fluidy.
Ale exurka ci sama starczy:)
Ważniejsze skille niż mlvl.
endriupol
29-07-2008, 19:34
ok dziękuje wam.... zobacze co da się zrobić jeszcze raz dzięki
Idź po prostu skilować i gdy będziesz miał full many zrób strzały lub rzuć zwykłą exure lub inny czar który spali twoją manę.
Kup czar "create food" (exevo pan) jest od 14 lvl, potem skiluj i uzywaj ten czar bedziesz mial dodatkowe jedzenie w razie czego
endriupol
29-07-2008, 20:02
a wogule to gdzie skilować?? Mam 41/28 skille... teraz trenuje shielding do 50
Możesz męczyć Troll'e pod Ab lub skilować już na Rotworm'ach. Możesz skill'ować z spear'ami ale szybko będa podać potworki lub zacząć skill'ować już kamyczkami ale do tego trzeba je kupować/zbierać. Wybór należy do Ciebie.:)
Koło Venore gdy idziesz na Amazon Camp skręc w lewo koło jaskini z bearem. Wejdz w dziure i dalej idz do dolnych schodow. Gdy wejdziesz na górę znajdziesz tam 1 slima i 2 bugi. Bugi beda cie hitowac a dla slima niebedzie juz miejsca wiec bedziesz mógł legalnie tam skilowac bez żadnych strat.
Barakinio
31-07-2008, 16:17
ej może mi ktoś pomoc o co chodzi z soul point jak je zwyższyć:p
Żeby skill'ować na slim'ach musi mięć minimum 55 skill'a shield'a. A ten sposób jest ryzykowny bo jak dostanie trapa może mieć nieciekawie...
@UP Żeby Ci odnawiały się soul point'y musisz zabijać potwory które dają więcej exp'a niż wynosi twój lvl.
Czyli na 39 lvl'u gdy zabijesz rotworm'a odnowi Ci się soul point, lecz jeśli na 40 lvl'u zabijesz rotworm'a nie odnowi Ci się soul piont.
Barakinio
01-08-2008, 09:19
thx ale nie wiem dlaczego moi koledzy mi mowili zeby byl soul point 200 trzeba miec pacca :p xD
Rocket Slayer
01-08-2008, 09:59
@up bo to prawda
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.