zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Najlepsze miasto dla palla

Max_33
29-07-2008, 22:26
Jakie według was jest najlepsze miasto dla palla. Doradźcie do ktorego miasta najlepiej iść.

mam 10 palla skille 40/35 z p setem

pytanie brzmi :: do jakiego miasta iść uwzlędniająć exp ( żeby był dość dobry ) :] no i jakąś bliską miejscówkę na której mógłbym dobrze expić nie biegając co chwile po amunicje :p

prosze o wypowiedzi :)

nock keciron
29-07-2008, 22:28
pacc - edron, facc - ab

Ragnius
29-07-2008, 22:44
Ab bo blisko:
Troll'e (odpowiedz na twój post)
Dwarf'y (nawet teraz możesz expić ale trochę dalej od depo są niż troll'e)
Goblin'y (kamyczki)
OF też nie daleko ale na wyższym lvl'u

X_Dino_X
30-07-2008, 10:12
Ab. ja kocham gobliny (kamyczki) ^^
skille strasznie szybko mi tam lecą.

Max_33
30-07-2008, 11:32
czyli wypada na ab ??? też tak myślałem :] a więc pójdę do ab ale jeszcze proszę komentować może zmienie zdanie jeszcze :p

Technick
30-07-2008, 12:12
Można ewentualnie do Veno iść. Tam też jest extra cave z Trollami ;).

TaJemniczy
30-07-2008, 12:26
Facc:Ab,carlin
Pacc: Darashia, edron

VARAGHON
30-07-2008, 13:28
Ab. ja kocham gobliny (kamyczki) ^^
skille strasznie szybko mi tam lecą.ja też uwielbiam gobliny ale kamyczki jusz nie.

@topic
Ab na początek, potem najlepiej na wyższych lvl-ach do thais na na cyclopy

Madziaq
30-07-2008, 15:44
Thais
Rotwormy+Carriory po dordze gohul i skzielety tez sie znajda :P
a potem na cyce sie przezucasz na mount sterum ;) czy jak to sie tam pisze xD

Szymislaw2020
30-07-2008, 17:18
Hmm,gdy miałem podobny lvl do Ciebie,wpierw poszedłem do Ab.
Wbiłem tam 50 dysta na trollach,zawsze wpadało troszkę expa i speary były na miejscu.Po wbiciu tego dysta poszedłem do Carlin gdyż niedaleko jest góra z goblinami i kopalnie dwarfów.Potem gdy już wbijesz tego 60 dysta na zbieranych jeszcze kamieniach.Potem wziąłem speary i poszedłem robić lootbagi na Ghostlandzie. Myśłę,że będziesz miał już troszkę kasy i będziesz mógł kupić te 100 kamieni.Potem wbijasz 70 dysta(ja wbiłem do końca na dwarfach i rotach :P)i idziesz to Thais zarabiać na Mount Sternum.Wbijasz tam gdzieś hmm z 40 lvl,za zarobioną kasą kupujesz rsy i idziesz do veno expić na D lair , orkach obok of (na większym lvl na fortecy),a potem na poha.

Przynajmniej na początku jak tam zrobiłem.
Mam nadzieję,że pomogłem!

Max_33
30-07-2008, 18:56
@up

dzięki

będę się stosował do twojego commenta.

Kasy mam dużo bo ponad 50k+ wszystko na palla a kamyczki mogę kupować lub zbierać moim knightem, bo lubie zbierać kamyki 1h tak ze 120 kamyków wychodzi :o dobra temat zamknięty idę do ab :]

musze popatrzeć na mape bo nie znam za bardzo ab bo nigdy w nim nie mieszkałem :O

EDIT :: jeszcze jedno

walić w trole z kamyków czy ze spearów ( mam na myśli trening ) ???

ProdoKTor
30-07-2008, 20:25
od 40dista to już raczej kamienie (ja tak teraz robie 41 dista) masz tak samo jak ja 10lvl i tyle.....jak masz dużo kasy to kup kamienie i dobij dista do ~~60 a potem exp :) (dwarf soldy i pojedyńcze guardy ze spearami)

a co do treningu jeszcze to kamienieniami to do jakiegoś 60dista można na dwarfach dobić :)

ja narazie założyłem że dobije ~~60dista (będę miał gdzieś 12 lvl) i wtedy zaczne expić pełną parą :)

co do miasta to AB najlepsze, niedaleko do goblinów (po kamienie) a jak masz kasy to kupuj (100 vs. 2k i tak się zwróci :) )

Max_33
31-07-2008, 11:40
@up

dzięki za odp.
na silverze kamyczki po 1,5k chodzą to tanio chyba nie ?? :]

Madziaq
01-08-2008, 22:07
moim zdaniem Thais ;P rotwormy jest ich tam spoooro :P
a potem cyklopy :) resp pod trollami a na wyzszym levelu Mount Sterum(sterrum? xDD)

juran_se_spychowa
07-08-2008, 14:45
ja nie wiem, co ma profesja do wyboru miasta? Ja tam zawsze ide do Thais i jakoś żyje...

edit@

Hmm,gdy miałem podobny lvl do Ciebie,wpierw poszedłem do Ab.
Wbiłem tam 50 dysta na trollach,zawsze wpadało troszkę expa i speary były na miejscu.

Bez przesady, teraz nie leci tak dużo spirów s troli jak kiedyś, a z resztą, 50 dist spirami na trolach, gz

Po wbiciu tego dysta poszedłem do Carlin gdyż niedaleko jest góra z goblinami i kopalnie dwarfów.

ekhm... blisko kopalnie dwarfów? To Ty masz nieźle najebane...

Potem wziąłem speary i poszedłem robić lootbagi na Ghostlandzie. Myśłę,że będziesz miał już troszkę kasy i będziesz mógł kupić te 100 kamieni.Potem wbijasz 70 dysta(ja wbiłem do końca na dwarfach i rotach :P)

nie wiem o ci Ci tutaj chodziło, ale 100 ss'ów nie starczy na wbicie 70 skilla, a pozatym, trenowanie na rotach nawet kamieniami jest nudne i żmudne

i idziesz to Thais zarabiać na Mount Sternum.Wbijasz tam gdzieś hmm z 40 lvl,za zarobioną kasą kupujesz rsy

pomijam fakt, że rs'y są od 25 lvl, więc po jakiego huja ma chodzić ze zwykłymi spirami do 40 lvl? Aa... i na Mount Sternum sie nie zarabia, tylko na potworkach tam występujących

i idziesz do veno expić na D lair , orkach obok of (na większym lvl na fortecy),a potem na poha.

1:no tak tak... 40 lvl i expić na dragon lair, mi sie tam nie zwracało jakoś 44 palkiem... dziwne...

2:Orc forrest... drogi panie znawco, nie napisałeś od którego lvl można tam isć, ale napewno wcześniej niż na dragon lair

3: na poh to ja expiłem już od 10 lvl, więc nie wiem o co Ci chodzi... aa... chyba masz na myśli GS'y, no tak, ale tego już nie uwzględniłeś

Przynajmniej na początku jak tam zrobiłem.
Mam nadzieję,że pomogłem!

Ta, z tego co Ty tutaj napisałeś, moge wywnioskować, że nigdy nie miałeś paladina 25 lvl +

Aha, i nie pomogłeś, bo napisałeś stek bzdur, z resztą, autor sie nie pyta gdzie ma expić, tylko jakie miasto wybrać...

Max_33
07-08-2008, 17:30
temat można zamknąć poszedłem do ab i wbiłem na zamku 18 lvl a tera ide do thais bo cycki ??? ej gdzie dobrze zarobić mozna 18 pallem ze skillami 54/40 z eq: belted cape , blue legs , crown helmet , dwarf shield , leather boots ?? :baby:

nock keciron
07-08-2008, 17:54
to chcesz zeby go zamkneli czy nie ;p?

a zarobek? hmm z postmanem to guardy/mintwallin, ale poczekaj jeszcze z 5-7 leveli. mozesz posiedziec na undeadach pod mt stearnum, ale tam ludzi troche jest. istnieje opcja zabijania goblinow i zbierania kamykow na sprzedaz, choc wg mnie to idiotyzm. na Twoim miejscu narazie nie martwilbym sie o kase - wbijesz wyzszy poziom to sama przyjdzie ;p. na of w 3 tygodnie przy umiarkowanym expieniu da sie zarobic na full assassina, wiec nie jest zle (nie wiem jak jest teraz, po upie nie bylem).