Pokaż pełną wersje : Serwer 204 ed pada Guardia powah o/
Lililady
30-07-2008, 13:17
http://tibiacam.tv/cams.php?id=dwx6bl6csctn7s6r
203 ed; )
No cóż.. Trochę to trwało. Mieli trochę farta.
Valariazz
30-07-2008, 13:54
No ale fraga nie maja ;<
mam nadzieje ze to byl missclick.. :S
MasterTusk
30-07-2008, 14:04
Jak mnie śmieszą dzieci, które to koniecznie chcą "rzondzić" na serwie, ta ich potrzeba wymierzania "KARYY" i "sprawiedliwości", bycia kimś... każde złe słowo skierowane w ich kierunku(oczywiście, sami mają świętą wolność słowa, pod każdym względem), kończy się tym nieszczęsnym karaniem:(
Na początku filmu zastanawiałem się, jak ten ED mógł paść =-\
Chłopaki tęsknią za serwerami pvp :)
To jeszcze nic. Jak oglądałam film jakiegoś 150 rp to się załamałam tekstami tych dzieci.. Nawet nie będę cytować bo zaraz sama wymierzę sobie "KARĘ"..
Ja jestem ciekaw dlaczego ten ED nie wymanewrował tak, aby pojść tam na potworki z POI, przejść za ognie i dać loga.
Ja jestem ciekaw dlaczego ten ED nie wymanewrował tak, aby pojść tam na potworki z POI, przejść za ognie i dać loga.
Ponieważ był to druid a room dla druidów był zablokowany >.>
Ja na jego miejscu stanąłbym w jakimś miejscu jedno kratkowym na tych ogniach przed tymi ogniami zadającymi obrażenia za 300, tak aby nie mogli mnie przepchnąć i nie ruszałbym się przez 15 minut, aż bym dostał kicka. Jakby trochę pomyślał to by wyszedł. ; )
Tylko, ze da się tam zlurować dla: P
Couranger
30-07-2008, 15:55
omygy idzie po ogniach np dla najta czyli gornych , dochodzi do przed ostatniego ognia laduje sobie mane na full wlacza utamo vite daje sobie x loga i po minucie juz go nie ma
END
@upup
chyba tego nie wiedzial :p
no ale smiesznie padl tak czy siak B)
Tylko, ze da się tam zlurować dla: P
Owszem, ale on ubijał te dle przez 20 minut, więc 15 minut na pewno by wystał zabijając te smoki. ; )
Herezjusz
30-07-2008, 16:37
Owszem, ale on ubijał te dle przez 20 minut, więc 15 minut na pewno by wystał zabijając te smoki. ; )
ja uzywa runek/potkow/spellow nie kicknie to za afking :P
Couranger
30-07-2008, 16:43
mogl dac x loga poprostu to by go wywalilo po 1 minucie ale niestety trzeba miec musk do takiego czegos.
Palladyn von hellgate
30-07-2008, 16:44
Jak oni moga teskinc za pvp jak oni nigdy na pvp nie grali ?? mieli farta i tyle karzdy by padl jakby na poi dl ci wparowalo 10 osob i 3 blokowaly wyjscie ...
Couranger
30-07-2008, 16:48
@up
musial bym byc takim kolesiem jak ty z guardi zeby nie wyjsc 200 + ed z takiego trapa
Herezjusz
30-07-2008, 16:52
a jak wedlug Ciebie mial wyjsc z tego trapa? mogl co najwzej x lognac jak jeszcze nie zaczeli do porzadku lurowac ;s
#Pally
(War)loria style ? ; >>
pamiętasz ?;p
#Film
dlatego nie gram już na no pvp bo wole sie zmierzyć w walce "normalnie" ;]
Couranger
30-07-2008, 17:01
a jak wedlug Ciebie mial wyjsc z tego trapa? mogl co najwzej x lognac jak jeszcze nie zaczeli do porzadku lurowac ;s
omygy idzie po ogniach np dla najta czyli gornych , dochodzi do przed ostatniego ognia laduje sobie mane na full wlacza utamo vite daje sobie x loga i po minucie juz go nie ma
END
Slepy ? 10 znakuf
Herezjusz
30-07-2008, 17:06
Slepy ? 10 znakuf
To napisałem że może dać x-loga nie wyjść z trapa idioto
No.. Z exitem byloby najlepiej :D wlaczyl by utamo i raczej by nie padl... ale z drugiej strony.. jak ktos ogladal dobrze filmik to kolesie mowili cos w stylu "nie trzebabylo kupowac chara" wiec moze to i lepiej jak padl :)
YaMaRoOo
30-07-2008, 17:24
Z tego co wiem to melon - allegro więc się nie dziwie że skilla nie ma:p
psyhopatka
30-07-2008, 18:07
Na tym filmiku są wszyscy po jednych pieniądzach ...
Nie umieliście go nawet dobrze zablokować w 5...
CzareKing
30-07-2008, 18:18
To chyba byla ich pierwsza akcja, gorszej nie widzialem ;o
Ofiara tez rozumem nie grzeszy...
Na tym filmiku są wszyscy po jednych pieniądzach ...
Nie umieliście go nawet dobrze zablokować w 5...
dokładnie 2 osoby by to lepiej zrobiły...
Palladyn von hellgate
30-07-2008, 18:26
@up
musial bym byc takim kolesiem jak ty z guardi zeby nie wyjsc 200 + ed z takiego trapa
gralem 3 lata na pvp i umiem grac wiec zamknij sie jak takis madry to powiedz jak bys przesunol kolesia co tam stal przy wyjsciu a za nim parcel jak on sie nie ruszal -.- a desintegrate dzial tylko na kratke obok ciebie cwaniaku...
down: Warloria rox XD do tej pory pamietam jak mnie nooby trapowlay na tombie i ubic nie mogly xD ja wtedy 59 rp a tu 110 ek 98 ed i jaksi ms z 70 lv chyba xD tylko trza bylo placic :/ w dp
Yossarian
30-07-2008, 18:50
Ecchhhhh... Urok Guardii i innych serwerów non-pvp.
Po pierwsze, primo, gdyby nie kupił chara to miałby kolegów ktorzy by przyszli mu pomoc.
Po drugie, primo, mogl dac setki razy x-logga.
Oceniam ze 99% graczy z rocznym stażem by nie padlo ;]
Ponieważ był to druid a room dla druidów był zablokowany >.>
w takim wypadku zwracam honor :]
Uwzględniając za i przeciw najlepszym sposobem na przeżycie byłaby ucieczka na koniec fire fieldów powiedzmy, wymanasowanie się do fulla i danie loga. Po ok 1-2 minutach już by go wywaliło gry i miałby spokój a Dl nie zdążył by go zabić.
--Cienius--
30-07-2008, 21:14
;] widzialem paru senior tutorow nu nu karaaaaaaaajacy
Macko121
30-07-2008, 21:27
gralem 3 lata na pvp i umiem grac wiec zamknij sie jak takis madry to powiedz jak bys przesunol kolesia co tam stal przy wyjsciu a za nim parcel jak on sie nie ruszal -.- a desintegrate dzial tylko na kratke obok ciebie cwaniaku...
Te trzy lata, które spędziłeś na naukach pvp, mogłeś poświęcić jednak na szkołę, bo po twojej ortografii można wywnioskować, że z języka ojczystego dobrze ci nie szło. Język obcy też przegapiłeś, gdyż musiałeś się podciągnąć w pvp? Po drugie, nie irytuj się tak, gdy ktoś ci zwraca uwagę i nie mów, że ma "mordę".
Marecki666
30-07-2008, 22:12
Oglądałem ten film parę dni temu, zaraz po akcji, ale nieważne.
Wg mnie - (wiem, że w takich sytuacjach się nie myśli, ale on nie myślał przez całą akcję) mogł przed tym ogniem, na którym padł dać exita. Z tego co wiem, już prawdopodobnie mu się wszystko kończyło, więc w innym wypadku by i tak padł. Ewentualnie mógł tak manewrować DLami, żeby Matys padł przez nie, wtedy by uciekł.
Ale nie myślał i takie są efekty, dzisiaj ten cały "skill" to tylko i wyłącznie myślenie.
Nie dziwie sie , ze nasz meloniasty kolega wybral non pvp ... jak on mogl pasc ... nie wiem strzelam 200 ed ma ok 4k many + napewny oni lurowali na niego po 1 dlu ..... max tam 2-3 dal by xloga nie ma opcji ze by padl przez 60 sekund ;p
Tutaj ludzie pisza o tych ogniach ... hm mogl smialo dac exit na tym mostku na samym poczatku ... samo lurniecia dla trwalo 20-25 sekund .... jak nie wiecej .. potem to tylko formanlosc ..
Ufocznik
31-07-2008, 16:46
haha, to mnie rozbawiles, jak oni moga tesknic za serwami pvp, skoro nigdy na zadnym nie grali?
Master-Mada
31-07-2008, 16:46
@ Up up
203 ed ma dokładnie 1160 hp i 5885 pkt many, co daje na utamce i full manie ponad 7000 pkt dmg do "zmarnowania" na x logu. Zakładając że cały czas bił go 1 dl (bo na początku tak było, czasem nawet wcale bo musieli lurować) i co serie przez 60 sekund zadawałby 200 pkt dmg co jest oczywiście wygórowane i niemożliwe (teoretyzuję aby udowodnić słuszność x loga) to dl wziąłby mu 6000 pkt many/hp czyli zostało by prawie całe hp. Więc nawet gdy dl był koło niego to i tak na 99% by przeżył. Mógł zabić pojedynczego dla na poczatku i dac x loga wtedy zgon jest praktycznie niemozliwy bo tracili minimum 20-30 sekund na lurowanie czyli analogicznie połowe potencjalnego dmg dla ;> Wniosek taki że najprostsze wyjście czyli x-log jest najlepsze wg mnie :P
Marecki666
31-07-2008, 17:26
Wiecie, wg mnie to on nie wie co to exit/x-log. ^^
--Ogorek--
31-07-2008, 17:51
Jak to odtworzyć ??
Marecki666
31-07-2008, 17:56
@up
TibiaCam TV: www.tibiacam.tv > Download
--Ogorek--
31-07-2008, 18:07
Ściągnąłem tibiacam i ściągnąłem tamto ale jak odpalam giń ku*** to mi sie okienko pokazuje ... i nic nie wyświetla
Obraz polskiego spoleczenstwa . Jak ktos ktos nie umi odtworzyc filmku z tibi prostym programem w obsludze .... To ja naprawde nie wiem z kim musze dzielic te forum.
--Ogorek--
31-07-2008, 18:14
Wyskakuje mi takie coś :
http://img98.imageshack.us/img98/8634/beztytuueh6.png
Nic wiecej nie ma :)
//
Incorect tibia version...
gdzie ściągnąć starsze ? (albo nowsze)
--Cienius--
31-07-2008, 18:32
@Up
Ic do shkouy to cje morze nauczom
Sorcerereq
31-07-2008, 19:12
@Up
Ic do shkouy to cje morze nauczom
Gdzie widzisz, żeby popełnił błąd ortograficzny?
Tard.
Macko121
31-07-2008, 19:17
Gdzie widzisz, żeby popełnił błąd ortograficzny?
Tard.
Na zdjęciu wyraźnie widać tytuł "Locate Tibia Application Version 8.2.1.0".
Więc raczej powinien się domyślić o co chodzi z tym okienkiem.
Marecki666
31-07-2008, 19:21
W każdym razie po co od razu spamować "ici do rzkouy bo jestezi zlepy i nje zaluwarzyuez, rze tam na guze cos pirze"?
Jucha Furora
31-07-2008, 22:54
Jak mnie śmieszą dzieci, które to koniecznie chcą "rzondzić" na serwie, ta ich potrzeba wymierzania "KARYY" i "sprawiedliwości", bycia kimś... każde złe słowo skierowane w ich kierunku(oczywiście, sami mają świętą wolność słowa, pod każdym względem), kończy się tym nieszczęsnym karaniem:(
Na początku filmu zastanawiałem się, jak ten ED mógł paść =-\
Prościej-większosc servov n-pvp furora etc; ]
Cygan Slejter
01-08-2008, 15:49
Hah co za cioły
rozwala mnie Cegla
wielkie dziecko Guardi :D
gosc ktory to nakrecil wydaje sie miec 10 lat, badz tez downa, nie wiadomo co gorsze... czlowieku jezeli jestes takim kozakiem zagraj na serwerze pvp...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.