Pokaż pełną wersje : Masakra w Carlin [UWAGA! Xtra duże zdjęcie]
Mabaxu001
04-12-2004, 23:04
Wczoraj, o godzinie… eee… widocznej na SS ktoś odpalił jakieś FFieldy pod depozytem (UE czy coś?) pod depem. Zginęło trochę osób, nie mówiąc o tłumie, który zgromadził się w depo (wszystko widać). Sam przez pomyłkę wlazłem w 3 takie pola myśląc że są już niegroźne, ale nie były i dead :( Na szczęście szybko włożyłem itemki do depo, żaden śmieć na mnie nie wypadł, a exp mam w *** :P
Na zdjęciu jestem w zółtych spodniach i błekitnych butach:
http://members.lycos.co.uk/nalesnik/tibia/carlinska_masakra.jpg (http://kevan.org/brain.cgi?Mabaxu)
Rarisu|Klim
04-12-2004, 23:14
O ja ... to musialo byc UE!!1111111
-.-
Jakie ue ? :P Dla swiadomosci UE niepozostawia po sobie zadnych ffow...
To jest firebomb jakby co. A co do calej sytuacji - Jak to ma byc masakra to ty chyba jeszcze nigdy przemocy niewidziales chlopcze :)
pihorinio
04-12-2004, 23:19
Hmmm...
Kolejny mały n00bik? UE -.-
Chłopak poprostu mało widział w życiu i tyle.
To są poprostu Fire Bomby tak jak zauważyli moi poprzednicy.
Ale chwali mu się to, że potrafi zdjęcie wrzucić na FTP, zamieścić je tu i w dodatku je trochę zamazał. http://tibia.pl/forum/images/smilies/tonguex.gif
Nic złego.
Mabaxu001
05-12-2004, 01:02
To tylko mój n00bchar zrobiony, żeby opylać lewe hmmy i słać puste qbki napełnione winem (znudziło mi się bycie paladynem, teraz jestem alkoholikiem) do Venore :).
BTW kliknijcie na zdjęcie :P To też potrafię :P
jesli to jest n00bchar to ty jestes mega n00b...
masakra? ue? k**wa gdzie ty to widzisz? kilka fbomb i tlok kretynow... w tym i ty...
Jak to jest UE to ja jestem św. Antoni!!
ALE JAJA UE!
BEUUEHEHEHE
Ej takie momenty są częste na serverach PvP. To naprawdę nic takiego ... najczęściej pod depo bo ludzie muszą wtedy wychodzić ... takie rzeczy zdażają się co 2 minuty... ;)
O ja ... to musialo byc UE!!1111111
-.-
WTF??
ja tu czegos nie rozumiem... ee... nic ciekawego poprostu w carlin co dziennie jest takie cos -,- :D
@UP
I dlatego lubie CArlin :)
O Kur.... ale Ue i jak duzo deadów X(
Hehe ale noobek bez obrazy :evul:
Ludzie to nie jest masakra :D W czwartek w AB wszystkie uliczki trupami zaścielone rzazem z qumplem i jeszcze nie weszlismy do AB
Rarisu|Klim
07-12-2004, 20:42
WTF??
ja tu czegos nie rozumiem... ee... nic ciekawego poprostu w carlin co dziennie jest takie cos -,- :D
Hmm... a to nie bylo UŁE????
:confused:
Lol xDD
Ehhhh, szukałem długo w przeróżnych kronikach aż wreszcie znalazłem... Według starożytnych ksiąg magicznych to jest "Crazy fire" [ szalony ogień ] i tylko prawdziwy n00b może na niego wejść [ i zaliczyć deada ]... z tego co mi wiadomo to wszedłeś -.- więc ..... you n00b plx! 8o
Super ZdjeCie xD Pozdro :D :)
hehehehehe nie klikajcie na te zdięcie, jeśli chcecie mieć nie zjedzony mózg :P jak sie na nie najedzie to widać co to za adresik jest :P
Gdzie tu jest "masakra"? Ja tylko widze kilku nópków w Dp ... nic więcej (no oprocz tych fire fieldków :D)
Hmm , gdzie tu jest jakas masakra?? tylko jakies rzucone 2 runy fire bomb i tyle , jak stoje przed dp to zawsze takie cos siedzieje.... Normalka :)
Coś mała ta masakra widziałem lepszą jak gostek na infernie sumonował 2 fire elementale i biegał po mieście i rozwalał każdego kogo spotkał też w carlin:)
Ups !! Czerwony Kwadracik Tylko dla Dorosłych!!!! Łby lataja nogi w dp nie patrzcie!!
]v[ichal
08-12-2004, 20:18
jesli to jest n00bchar to ty jestes mega n00b...
masakra? ue? k**wa gdzie ty to widzisz? kilka fbomb i tlok kretynow... w tym i ty...
omg , nie przesadzaj >.<
@zdjecie
W carlin to jak najbardziej normalne
:D To miasto w ktorym kreci sie sporo PK i takie akcje sa na porzadku dziennym
Jak sie takie ss widzi to sie:
a) pada ze smiechu
b) życ sie odechciewa... z noobostwa innych:P <bez obrazy, ale cooż zaprzeczyc nie mozesz:P>
Tak wogle to na to max 3 blanki poszly, i to nie jest masakra... bo tam jedno cialo zdechniete lezy <twoje:>?>, wogle po co skille rozmazales? jakbys sie mial czego wsytdzic, a pozatym nie latwiej bylo okno poprostu ze skillami zamknac? reasumuja: GRATZ za umieszczenie ss na servie, rozmazanie skillow:P <niedlugo fake jakis powstanie-.-"> a tak wogle to to jest dupa a nie masakra........................................... ........................................
Dowizul z Inferny
09-12-2004, 09:00
eeeetamjesli podniecają cie takie zdjęcia to idz na inferne i do ab lady winy robi UE w centrum ab a quickshoter summonuje elfy kiedys jeszcze byl delphen ktury lurował arcany pood deppo(pamiętam jak 1 gosciu się zalogował przy arcanie :p masakra)
Warloczek
10-12-2004, 08:14
piekne UE :P
nie widziałem nigdy takiego...
...bo to jest ulepszone, czepiacie się szczegułów
masakra tez niezła AŻ 1 trup no kurde na test servie nie ma czegoś takiego nawet tam majo tylko posadzke w kształcie trupów...a ten ogień jest swietny
prawie się wypalił, podejrzewam i jestem tego pewien że masz mały lv i niedawno zacząłeś graćw tibie
Stefan Mocny
11-12-2004, 13:15
Omg co za noobowaty topic jakie ue stary jaka masakra ty w życiu masakry nie widziałeś looknij sobie skreeny jak ktos kiedyś np gs zlurowął do miasta albo na skreeny z wojny tam masz masakre a tu 1 dead pfff co to jest
mysiupysu
11-12-2004, 13:30
Prosz moderatorów a skasowanie tego tematu lub chociaż o jego zamknięcie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.