Pokaż pełną wersje : Mikołajki
Witam!
Temat taki chyba na czasie. Ciekaw jestem co dostaliscie (jesli dostaliscie) na mikolajki. Nie wiem wlasciwie dlaczego pytam, ale pewnie dlatego, ze lubie czytac o tym co ludzie dostali na jakies swieta i wogole ;)
Zeby nie bylo, ze zakladam temat i nic nie pisze to powiem wam, ze dostalem odtwarzacz MP3 "mPio FD100". Calkiem fajny sprzet. Nie wymagalem jakiegos giganta. 128MB pamieci mi wystarczy.
No to teraz WASZA kolej, zeby sie pochwalic/pogledzic/wyzalic (niepotrzebne skreslic) o waszych prezentach.
Ja na mikolajki raczej duzo nie dostaje i nie bede dostawal. Zazwyczaj dostaje cos w stylu czekolady i tyle, ale nie narzekam.
ja dostaje zazwyczaj coś praktycznego: czapkę, bluzę, doładowanie do komórki...
w tym roku kulę plazmową :) (ale praktyczne...-.-, ale sam chciałem :P bo fajnie skacze przy muzyce)
Shanhaevel
05-12-2004, 12:32
Komiks "Garfield" (rox). :P :P
To mikołajki już były? Chyba tego niezauważyłem :)
Hallabard
05-12-2004, 13:15
Ja też... myślałem że są 6 grudnia a wy już dostaliście...
@topic ja jak wogóle coś dostanę to jakąśczekolade, kaske... Najlepsze prezenty na gwiazdkę, a jak !
Chopkers
05-12-2004, 16:40
ja napewno dostane 2 torby słodyczy, moze jojo lub wku****jacy nauczycieli laserek, lub tekkena 3 na PSX (mialem al polamalem :D).
a sam niebede ham i dam koledze (dropsowi) kingpina:D bo mu sie złamal i niemoze na desce jezdzic :(
Ja dostane pewnie jakas ksiazke fantasy:).
tomek654321
05-12-2004, 17:08
Ja jakąś czekolade dostane xD: A na wigilie Premium Accunt ;)
Stratos[PL]
05-12-2004, 17:16
a ja worms forts oblezenie LD
Dwimenor
05-12-2004, 17:37
Liczę na tom III książki pod tytułem "Achaja", ale pewnie znowu dostane czekoladę:(
Ja dostane bom towarowy w wysokości 50 zł:)
she_devil
05-12-2004, 20:42
A ja nie wpoeim co dostałam:p ... eh no oczywiscie dostalam podwojny odpal forsy na am-am w postaci 20zl ;/
Vanhelsen
05-12-2004, 21:06
A ja jestem zadowolony, że mam durzą rodzinke :D, bo dostałem durzo prezentów (czytaj: czegolady :D):
-Od babci czekolada i para skarpetek :D (znowu, ale itak dobrze, bo szybko mi się niszczą :P)
-Mama: durzo cukierków (chcą mnie utuczyć czy co ??), czekolade, 2,5l pepsi (pij pepsi, będziesz lepsi) i 20zł
-Brat: nic (co za hamstwo -.-" :D)
-Ciocia Babcia: szokolnaden, again
-Ciocia: będzie kasa, teraz żałuje, że tak wolno kasa na konto leci ;(
-Ja sam: sam sobie podarowałem książke (Wreszcie coś normalnego) Philipa Pullmana, Mroczne Materie I: Zorza Północna (ale raklama)
@joej: jak jesteś z wrocka to gdzie można dorwać taką kule ??, musze ją mieć, probuje dorwać od wielu lat a tam kicha :\
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.