Pokaż pełną wersje : Tibia + Warcraft
Anihilator tylko 3 postaciami z wara ;p
http://cysio88.w.interia.pl/tiwar.JPG
OMG... Wykonanie slabe... Masz dzial FAKE!!!
Kamzoreq
05-12-2004, 10:51
OMG... Wykonanie slabe... Masz dzial FAKE!!!
Wykonanie bardzo słabe ...
Pani samo zlo
05-12-2004, 14:18
Do działu fake? Nie..... tutaj nie ma działu na to cudo (kosz, śmietnik) 8o
Racja Pani samo zło!
Moim skromnym zdaniem : BEZNADZIEJA!!
Krzywe to i bez sensu...
Pani samo zlo
05-12-2004, 14:27
No ale w końcu umie zrobić ss'a (a nawet kilka), powycinać elemęty i jeszcze je na siebie nałożyć (gratulacje :cup: Przynajmniej jest sie z kogo pośmiać :glupek: )
Nie bądźmy tacy okrutni... w końcu chłopak musiał posiedzieć nad tym kilkadziesiąt sekund [ raczej się nie mylę ]. Stary, wielkie gratzzzz ale następnym razem przyłóż się do roboty, bo ja bym się wstydził takie coś dawać na forum :p .
Spoko pomysł wykonanie troszke gorsze.
Następnym razem postaraj sie bardziej i wżuć do to fake bo ci ludzie żyć nie dadzą.
Pienkna Knight
05-12-2004, 15:52
Wolno się włącza, za***iście pięknie wyciąłeś rzeczy:D i za***iście beznadziejne :D 8o 8o B)
Czlowieku to jesgt porazka mam pytanie robiles to w peincie czy w czym ;D
Jeszcze nigdy niewidzialem czegos tak dennego nara jestes zryty ja bym sie wstydzil cos takiego na forum umiescic baba tyle na temat
]v[ichal
06-12-2004, 15:30
@Femi
Jakbym był takim analfabetą,jak Ty to bym się wogóle na Forum nie rejestrował :D
A gdzie jest okienko Battle?
Patimrok
06-12-2004, 19:26
wczytało mi się jakaś jedna dziesiąta, ale już widzę, że wykonanie bardzo kiepskie, ale nie będę po tobie jechał tak jak inni
Thimburd
06-12-2004, 19:50
Beznadzieja -.- Zupełnie badziewny fake. :/ Trochę się przyłóż następnym razem!!!
Arcymag Kręgu wody
07-12-2004, 11:56
Zawieja i beznadzieja, zlota Jerozolima....
Ooo przepraszam to nie lekcja muzyki???
Horible Argh!
Rupevef of Hiberna
07-12-2004, 13:41
Dobre widac ze sie napracowałes byle tak dalej.
tylko czemy zamias demonów sa plugastwa??
Nie lepiej inferno.
Wedlug mnie lepiej by wygladal. :p
powiem tyle ze nie mam nic do powiedzenie (n/c) :D :P
Despirited Shadow
08-12-2004, 10:42
Wiesz co femi?? Tfoja ortagraim to porarzka. Zanim wrzucisz coś na forum to sprawdź czy dobrze napisałeś...
Tretogorczyk
08-12-2004, 11:29
"Despirited Shadow Wiesz co femi?? Tfoja ortagraim to porarzka. Zanim wrzucisz coś na forum to sprawdź czy dobrze napisałeś... "
Ty jestes sam taka wielka "porarzka" - chcesz kogos obrazac to pomysl jak! Najbardziej zalosny przyklad idiotyzmu we wszechswiecie... o sorry ten post jest jeszcze lepszy :
"]v[ichal @Femi
Jakbym był takim analfabetą,jak Ty to bym się wogóle na Forum nie rejestrował "
Czy Ty >w ogole< wiesz co znaczy slowo analfabeta ? A wiesz co to jest analfabetyzm funkcjonalny ? To jest za to najbardziej typowy przyklad czlowieka, ktory chce innym ublizac, a sam robi przecietne, typowe bledy...
Nie twierdze, ze jestem lepszy. Uwazam tylko, ze jesli cos robisz - rob to dobrze.
Lord Finez
08-12-2004, 11:45
Takie cos to se gdzies wsadz wykonanie bez sensu pomysl totalna porazka to jest forum tibii wiec rub fakei kture przypominajom tobie a nie jakies tandetne warcrafty X( X( X( X( X(
redfaction
08-12-2004, 20:51
To Lord Finez: Widze że w Warcrafta za dużo nie grałeś jeśli grałeś kiedykolwiek i nie obrażaj tak szlachetnego dzieła jakim on jest.
Nawiązując do tematu heheh ja tam nie będe wrzucał ani nic innego bo wydaje mi sie że nie o to chodzi na tym forum :P, co do Twojego Fake...Hmmmm długo bym się musiał zastanawiać aby cokolwiek na ten temat powiedzieć gdyż nie tak łatwo to skomentować <rotfl>. Lepiej nie łączyć tych dwóch znanych większości graczom tytułów, gdyż jak widać na załączonym obrazku wywołuje to wiele kontrowersji i sprzeczności, może miałeś dobre zmaiary ale niestety na nich się skończyło... :]. Może pokombinuj fake dotyczące samej Tibi (myśle, że lepiej by Ci to wyszło)
Have a nice day.
redfaction
08-12-2004, 21:01
Czlowieku to jesgt porazka mam pytanie robiles to w peincie czy w czym ;D
Jeszcze nigdy niewidzialem czegos tak dennego nara jestes zryty ja bym sie wstydzil cos takiego na forum umiescic baba tyle na temat
Heh wiesz co ja na Twoim miejscu bym się na tym forum nie udzielał, ponieważ sam sie w ten sposób ośmieszasz. Jeśli masz zamiar skomentować czyjąś pracę zrób to w sposób kulturalny i oficjalny a nie w taki jaki to czynisz. Widzisz kolega który założył ten temat przynajmniej się starał i wielkie gratulacje dla niego gdyż nie jest takim idiotą jak ty, który nie potrafi nic zrobić tylko wrzucać innym.
1. Naucz się pisać...
2. Dorośnij do udzielania się na forum
Have a nice day.
Spox pomysł :cup:
Nareszczie ktoś docenil najlepszą ( poza Tibią ;) ) grę na ŚWIECIE.
A jak ktoś Warcrafta nie lubi to jest :baby:
Dowizul z Inferny
09-12-2004, 08:49
Mi bardzo się podoba ten fakehttp://forum.tibia.pl/images/smilies/winkx.gif ale niepodobają mi się te statsy po prawej ponieważ są to olbrzymie piksele ale tak ogulnie o spoko niezly fake dostajeszhttp://forum.tibia.pl/images/smilies/puchar.gif :p
Nie krytykujcie tak!!!!!!! Po prostu chcial sprobowac. Nie kazdy jest chodzacym idealem, czy alfa i omega. Cieszcie sie ze wstawil to na forum. :lucznik:
No to tyle. :]
PS: Niektorzy robili gorsze, ale pewnie nie wstawili na forum :)
Rafi_ten
16-12-2004, 17:06
Wiecie co, lepiej skasujcie juz ten temat, bo ludzie przychodzą tu się tylko powyżywać :( nie podoba sie to mowicie ciankie albo nic nie piszecie, anie od razu bluzgacie na maxa.
Ja sam tez nie uważam, ze to jest nawet "dobre"...
A więc: DELETE IT PLX!
Jak patrze na te ssy to mnie czącha...
BEZNADZIEJA !!!
Ale...Po co śmiejemy sie z chłopaka przecież włożył w to sporo pracy (jakieś 20 sekund) :p
Prechcik
17-12-2004, 13:16
a ja powiem :
Wess sie z tym !!!!!!!!!!!!! to jest jakies dupne polaczenie warcraft z tibia :/
nic a nic nikogo to nie zaciekawi :baby:
Sir Patologia
17-12-2004, 18:14
a ja powiem :
Wess sie z tym !!!!!!!!!!!!! to jest jakies dupne polaczenie warcraft z tibia :/
nic a nic nikogo to nie zaciekawi :baby:
Kto jak kto ale ty Pechcik nie powinneneś się wypowiadać. (dlaczego spójrz do jednego z twoich tematów na ocene twoich fake)
Wracając tematu nie mogę ocenić bo wyświtla mi się 10% zdjęcia i staje:(, lecz po tym co jest mogę ocenić, że takie sobie. Pomysł Looz, wykonanie na 45% dobre. Nie poddawaj się ja robie właśnie robiłem sobie toporek. Plan miałem fajny ale zrypałem trochę pixieli i muszę zaczynać od nowa.
OMG!!! CO to ma być? Fake? Prędzej obrazek z śmietnika mojego 5-letniego braciszka. I otwiera się masakrycznie długo!!!
Vormencik
17-12-2004, 23:37
Mysle ze on tego nie robil 20 sekund jak mowia niektorzy wszechwiedzacy uzytkownicy tego szlachetnego i wspanialego forum. Robil to pewnie kolo 10 lub nawet 15 minut. Pomysl bardzo fajny, tylko mogles wkleic tak jak to ktos powiedzial Infernale zamiast Plugastw. Ponadto Jesli juz dajesz Plugastwa zamiast demonow to po co wieze ? Lepiej juz dac same plugastwa (Infernal is better :]) Zrob to jeszcze raz. Wytnij kwadracik z Infernalami. Obrob go w Photoshopie (najlepiej photoshop, pait ssie) i wklej. Potem nastepny. A te na gorze i na dole zrob jakby rzucaly jakies kule ognia. Obrazek twarzy Paladyna zmniejsz, zeby bylo wiecej widac. Ekwpunek tez zmniejsz. Jesli chciales zeby cala prawa tabelka byla zapelniona to byl to zly pomysl, upychanie na sile. I tak bardoz malo osob ma ja cala zapelniona jakimis BPkami itp. Zrob BP z Miksturami zycia (koniecznie wiekszymi w koncu najjszy quest w grze) i kilka ich. TO MOZE BYC ZA...JEFAJNY FAKE, ale przyloz sie do roboty. Spedzisz nad tym godzinke, ale bedziesz z siebie dumny, ludzie z forum zobacza ze masz talent i mzoe nawet zwroca honor :] Bedziesz go pokazywal kolegom itp. naprawde warto.
PS. Ja nie umiem robic Fake'ow, wiec nie mow ze "skoro jestes taki madry to zrob to sam" Nigdy sie tego nie tykalem i tykac sie nie bede najpewniej :D Nawet cos z ftp mi sie wlai i SSow za &*% nie moge wrzucic na forum :/
Master Kejzi
18-12-2004, 13:48
Wykońanie lipowskie! mogłeś chociaż też zmienić itemy do wygrania na Warkrawskie! :evul:
Master Sorcerer
18-12-2004, 19:53
HIHO!
to jest ... bez sera 2 wierze strzelaja do 3 ziomow a po co te 2 obserwatoriu to ja nie wiem orazka mogles chociaz obrobic to zeby to jakos wygladalo głupek
n00bster
20-12-2004, 18:43
oMfg. to jest zbeszczeszczenie warcrafta i tibii.(w3 rulz) No ale jak na cos na co poświęciłeś około 30sekund niezłe. swoja droga w paincie da sie wyciąc abosa towery lisza bm'a i palka bez terenu. jak to ejst z edyora to dobze ze nie ma sciezek terenu. Jezu, marosc nad marnosciami(sam sie nie mam czymchwialic) i wszysktko na marne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.