Pokaż pełną wersje : Golden Bow!!
MuLtI_^of^_HeLL
31-07-2008, 19:40
Chce Sie Zapytac czy mozna jakos zdobyc golden bow?? Tylko NIe tyrajcie Od Nobow Bo jestem tylko ciekawy Tego!
juran_se_spychowa
31-07-2008, 19:53
"możena wykonująć mega evul hiper mega extra quest..."
nie można... nikt go nie ma jak narazie
@down
Taaa... serio? Dla Twojej wiadomości, informuje Cię, że istnieje elvish bow, i golden bow... wiki hunted nie kłamie ;]
BB
Macko121
31-07-2008, 19:59
Ten łuk nazywa się Elvish Bow, a nie Golden.
Ten łuk nazywa się Elvish Bow, a nie Golden.
elvish i golden bow to 2 różne łuki noobie tylko wyglądają tak samo
MuLtI_^of^_HeLL
31-07-2008, 20:26
Wiem Ze sa 2 Luki elvish (Jakos chyba tak sie nazywa) i Golden a elvish ktos ma??
Vasudanin
31-07-2008, 20:30
Toś mnie załamał stary, elvish bow widać za ścianą na IoD.
@all
Sry za wprowadzenie w błąd. =D
Macko121
31-07-2008, 20:39
Usunąć. Tralalala
Macko121
31-07-2008, 20:40
elvish i golden bow to 2 różne łuki noobie tylko wyglądają tak samo
Gdy na tibia.wikia.com wpiszesz Golden Bow to wyskakuje Elvish Bow i nie nazywaj mnie noobem, jeśli nie wiesz co to znaczy. Twoja strasznie długa kariera tibijska i aż 26 paladyn są argumentami, dla których można ci ufać.
Toś mnie załamał stary, elvish bow dostaje każdy paladyn na IoD
Fajnie, że ja jak robiłem nowego paladyna to dostałem tylko 5 spearów, health potiona, ranger seta i 100 arrowów.
Taaa... serio? Dla Twojej wiadomości, informuje Cię, że istnieje elvish bow, i golden bow... wiki hunted nie kłamie ;]
BB
Polska wikipedia tibijska kłamie albo jest zacofana. Tam się pojawiają spoile dopiero po roku czasu od ukazania się questa.
Ktoś po prostu zobaczył wcześniej sprita tego itema, zobaczył że jest złoty i puścił mit o golden bowie, a Cipsoft zrobił psikusa i przeznaczył go do innego celu.
1)To jest Elvish bow. Jeśli nawet golden bow istnieje, to:
..a)Nie wiadomo jak go zdobyć.
..b)Nikt go nie ma.
..c)Nikt go nigdy nie widział.
2)Łuk dodaje +5% do szansy na trafienie.
3)Nikt nie wie jak go zdobyć.
4)NIE dostaje się go IoD.
5)Jest za to widoczny za ścianą roomu dla paladynów.
6)Możliwe że leci rare z Dharaliona, lub pochodzi z jakiegoś quest.
Avallach
31-07-2008, 20:58
Twoja strasznie długa kariera tibijska i aż 26 paladyn są argumentami, dla których można ci ufać.
Ze tak iz ze tak twoje bardzo ze tak ze tak ze jest stylistyczne ze bardzo ponieważ zdania so takimi co cie warto ufac cie i tak ze jest.
To, ze ktos gra 20 lvlem, a nie 32, to nie świadczy o jego wiedzy, czy umiejętnościach.
Gdy na tibia.wikia.com wpiszesz Golden Bow to wyskakuje Elvish Bow i nie nazywaj mnie noobem, jeśli nie wiesz co to znaczy. Twoja strasznie długa kariera tibijska i aż 26 paladyn są argumentami, dla których można ci ufać.
masz racje - napewno każdy 100 level to master geniusz flamaster - połowa z 100 leveli to dzieci allegro - chcesz to kupie sobie dostane od kumpla shackuje 70 level i bede super extra geniusz i będziecie mogli mnie pocałować
tibia wiki raczej nie kłamie jak twierdzisz - no chyba że wiesz lepiej od setek graczy którzy nie mają jej nic do zarzucenia
i jak sie wpisze golden bow to wyskakuje golden bow - co ty wiesz lepiej znowu
znajdź mi Elvish Bow albo potwierdź u cip to że golden bow i elvish to to samo
wiele rzeczy wygląda tak samo a nie są tym samym - był se golden bow i nagle cip uznali że to tandetna nazwa i zmienieli ją - weź sie stuknij człowieku
golden bow wg. mnie zostanie wprowadzony w przyszłym upade jako loot z jednego z R.Seven albo innego bossa
Byl juz temat o Golden Bowie :) Bylo tam napisane ze ponoc gdzy sie nie otworzy zadnych drzwi na Arenie, to mozna go zdobyc wschodzac w sasiadujacy pokoj :) Ale to nieprawda. Nie ma go nikt :/ raczej...
Btw. Ten sam temat!
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=136862
jak sie wpisze golden bow to wyskakuje golden bow - co ty wiesz lepiej znowu
Jesteś świadom egzystencji innych niż polska tibiawiki? I na Angojęzycznej nie m nic o golden bow.
Poza tym: Podaj mi proszę dwa itemy, któr wyglądają tak samo, a służą jako ekwipunek, a nie są quest itemami (Snake destroyer i giant smithhammer to QI).
Herezjusz
01-08-2008, 00:15
Jesteś świadom egzystencji innych niż polska tibiawiki? I na Angojęzycznej nie m nic o golden bow.
Poza tym: Podaj mi proszę dwa itemy, któr wyglądają tak samo, a służą jako ekwipunek, a nie są quest itemami (Snake destroyer i giant smithhammer to QI).
Do czego jest giant smithhammer?:D
btw. mam lepsze cytaty niz ty ;/
Tak mi przykro was wszystkich rozczarowywac :(
Ale nie ma i nigdy nie bylo golden bow.
Sprit był wrzucony w poprzednim updacie żeby grzebacze mieli sie czym podjarac... tak jak to często się robi.
A nazwa zostala dodana dopiero teraz. On sie nigdy nie nazywał golden bow. To tylko jakieś napalone dzieci sprite editora wymyśliły.
No temat został wyjaśniony można go zamknąć :p
Macko121
01-08-2008, 18:36
Tak mi przykro was wszystkich rozczarowywac :(
Ale nie ma i nigdy nie bylo golden bow.
Sprit był wrzucony w poprzednim updacie żeby grzebacze mieli sie czym podjarac... tak jak to często się robi.
A nazwa zostala dodana dopiero teraz. On sie nigdy nie nazywał golden bow. To tylko jakieś napalone dzieci sprite editora wymyśliły.
Właśnie o to samo mi chodziło.
(Snake destroyer i giant smithhammer to QI).
Sorry, ale Snake destroyer i Giant smithhammer wyglądają inaczej. Chodziło ci zapewne o Giant smithhammer i Battle hammer.
masz racje - napewno każdy 100 level to master geniusz flamaster - połowa z 100 leveli to dzieci allegro - chcesz to kupie sobie dostane od kumpla shackuje 70 level i bede super extra geniusz i będziecie mogli mnie pocałować
tibia wiki raczej nie kłamie jak twierdzisz - no chyba że wiesz lepiej od setek graczy którzy nie mają jej nic do zarzucenia
i jak sie wpisze golden bow to wyskakuje golden bow - co ty wiesz lepiej znowu[...]
Idź do szkoły i naucz się interpunkcji, bo nie mogę pojąć o czym piszesz.
Idź do szkoły i naucz się interpunkcji, bo nie mogę pojąć o czym piszesz.
nie umiesz czytać? przykro mi ale to nie mój problem
Hm.. Mozecie sie przestac klocic bo niedosc ze to do niczego nie prowadzi to na dodatek robicie łajno z forum ... :/
Macko121
01-08-2008, 22:53
nie umiesz czytać? przykro mi ale to nie mój problem
Umiem pisać, ale gdy czyta się coś takiego :
To naprawdę ciężko jest się połapać o co ci chodzi :>.
@up
Ja napisałem, że to nie jest Golden Bow, a on zaczął mnie wyzywać od noobów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.