Pokaż pełną wersje : Inne GM Idiota?
Couranger
31-07-2008, 20:47
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=124734
przewincie do 34 minuty.
adrianislaw
31-07-2008, 21:39
omg za co on dostał tego bana za jakie macro?
@edit Napewno dostał bana z "autotrade", bo jeżeli expi się na potworach tego typu, używa hotkeys, kontroluje się sytuację (nie stoi się na przeciwko potwora, no wiecie o co chodzi) i na dodatek wysylał na trade wiadomość co równe 120sec, to się wcale nie dziwię, że GM mu dał bana.
Po prostu można sprawdzić to stoperem tak jak zrobił to GM na neranie.
Więc jeżeli uważasz, że to był nie słuszny ban, to się lepiej 2 razy jeszcze zastanów.
pozdro
że tak zapytam z ciekawości, jezeli podajemy link do stronki, zeby pobrać filmik i pobieramy go ze SPEJDISZAR, to też możemy dostać bana/warna etc? Jezeli nie, to można nadal wrzucac filmy na spejdiszar 'na legalu', bo bedziemy podawac, www.tiny~.com czy jakos tak - tak samo jak z formami br. o co be? ;o
@topic
Nie wiadomo tak naprawde za co dostał.
Demonmaster Flow na tibia.com, widać ze 'juz' nie ma bana ;p
Hahaha....Komu dają tego GM'a o lol...
@up
ma ukrytego chara dlatego nie widac bana
a bana dostal za to ze huncil i na trade wysylal hotkey z megiddo quest service - gm uznal ze to jest zajesbicei trudne i ze tylko bot tak potrafi
Flowa znam i wiem ze nie ma macro tak jak jego brat Pumu~
dobrze widac jakim debila daja gmow
@down
znam go juz troche i wiem ze na 100% NIE MA bota
Na bank czerepak miał bota na trade, gm pewnie zobaczyl ze rowno co 2 min idzie oferta wiec zbanowal . proste
#Up
LoL?Ja tez pisze co 2 minuty równiutko na Trade i co z tego tez mam mieć bana? Heh
#Up
LoL?Ja tez pisze co 2 minuty równiutko na Trade i co z tego tez mam mieć bana? Heh
co z tego że łażę po jaskini od 5 godzin tą samą drogą, nie odzywam się i morduje roty? to znaczy że też mam mieć bana? Heh
Valariazz
01-08-2008, 00:04
sbuabsuashasuabsauhs
Ban? No dobra!
... + dedzik zbanowanego i lipna sytuacja kumpli ;D gratis
fajny film ;p
Couranger
01-08-2008, 00:09
Nie mial zadnego powodu zeby mu dac bana to jest poprostu smieszne :baby:
Herezjusz
01-08-2008, 00:22
co z tego że łażę po jaskini od 5 godzin tą samą drogą, nie odzywam się i morduje roty? to znaczy że też mam mieć bana? Heh
ty morderco ty :/ zrobily Ci coś te biedne roty?-.-
GM is pk
tibia schodzi na psy
Wkońcu nie wiadomo o co chodzi, wiemy tylko tyle, że to co zrobił podchodzi pod 'macroing'.
#offtop
01:22 Viktor'sorcerer [202]: demon behind u?
01:22 Viktor'sorcerer [202]: :s
01:22 Viktor'sorcerer: »no
01:22 Viktor'sorcerer: »my mother
Paralizze
01-08-2008, 02:31
@Bakuo
hahaha to bylo zajebiste xD
"no my mother" xD own3d
Po Banie on się normalnie będzie mógł wlogować i wyjść stamtąd żywy, tyle że poprostu ktoś będzie musiał tam przyjść i wyczyścić ten skrawek roomu.
Sam dorzuce swoje zdanie na ten temat. Jedynie wyżej jedna osoba zauważyła iż tak dokładnie za co dostał bana jest nie wiadome.
Przepuszczenia na temat tego są po prostu nie słuszne
a bana dostal za to ze huncil i na trade wysylal hotkey z megiddo quest service - gm uznal ze to jest zajesbicei trudne i ze tylko bot tak potrafi
Flowa znam i wiem ze nie ma macro tak jak jego brat Pumu~
Nie ma podanego za co, więc... Może miał bota z tych typu NG lub innych tylko nikomu nie mówi. Sam człowieka nie znasz, nie jesteś z nim na Rlu.
Gm dobrze postanowił, wycieki z jakiego powodu są ludzie łapani sprzyja to programistom do różnego typu macro/bottów. Po prostu będą wiedzieli w jaki sposób działa zabezpieczenie i obejdą to.
Sprawa wobec "please tp us" też została przez Gm'a wykonana porządnie. Mógłby ich zbanować za prośbę. Gm nie ma prawa Tp ludzi.
Tyczy się to samo sprawy rozmowy z Gm'em, mówiać "Komu dają tego GM'a o lol", w pewien sposób ubliżył Gmowi. Gm śmiało mógł mu wklepać Bana za obrazę Gm'a.
To prawda, że mogli wyjść z hunta. To także w ich wina, że posiadali w pt właśnie takiego człowieka.
Zgadzam się z Gm'em w 100%.
Do pana up ...
Teraz jak już po wszystkim potrafimy określić za co to za co tamto ;>?
@topic
Moim zdaniem ban za pogloski to troche nie fair ?
10:04 Viktor'sorcerer [202]: demon behind u?
10:04 Viktor'sorcerer [202]: :s
10:04 Viktor'sorcerer: »no
10:04 Viktor'sorcerer: »my mother
10:05 Mars von Aiur [203]: you are the second blocker
10:05 Mars von Aiur [203]: you can decide
xD!
Sam dorzuce swoje zdanie na ten temat. Jedynie wyżej jedna osoba zauważyła iż tak dokładnie za co dostał bana jest nie wiadome.
Przepuszczenia na temat tego są po prostu nie słuszne
Nie ma podanego za co, więc... Może miał bota z tych typu NG lub innych tylko nikomu nie mówi. Sam człowieka nie znasz, nie jesteś z nim na Rlu.
Gm dobrze postanowił, wycieki z jakiego powodu są ludzie łapani sprzyja to programistom do różnego typu macro/bottów. Po prostu będą wiedzieli w jaki sposób działa zabezpieczenie i obejdą to.
Sprawa wobec "please tp us" też została przez Gm'a wykonana porządnie. Mógłby ich zbanować za prośbę. Gm nie ma prawa Tp ludzi.
Tyczy się to samo sprawy rozmowy z Gm'em, mówiać "Komu dają tego GM'a o lol", w pewien sposób ubliżył Gmowi. Gm śmiało mógł mu wklepać Bana za obrazę Gm'a.
To prawda, że mogli wyjść z hunta. To także w ich wina, że posiadali w pt właśnie takiego człowieka.
Zgadzam się z Gm'em w 100%.
daj mi jakis dowod ze uzywa macro to ze dostal info o niczym nie swiadczy
gm nie ma prawa teleportowac ludzi? nie wiesz co sie dzialo na kilku poi service...
btw. ich mama tez gra w tibie wiec to chyba nic dziwnego ze patrzyla co sie dzieje?; p
He thought he uses tarderselelr with blackd becaus he postet every 2-5 min, lol.
Jesli faktycznie uzasadnienie brzmialo w ten sposob to nie zgadzam sie z GM. Zrozumialbym gdyby GM zmierzylby czas wysylania jego info na trade i wynosilby za kazym razem tyle samo, ale jesli mowimy o jakims przedziale czasowym to za co on dostal bana skoro tak chyba nie dzialaja tego typu boty? Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.
Jesli faktycznie uzasadnienie brzmialo w ten sposob to nie zgadzam sie z GM. Zrozumialbym gdyby GM zmierzylby czas wysylania jego info na trade i wynosilby za kazym razem tyle samo, ale jesli mowimy o jakims przedziale czasowym to za co on dostal bana skoro tak chyba nie dzialaja tego typu boty? Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.
Sa takie boty chociazby ng, czy blackd, ale to nie problem w czasie hunta miec otwarte okienko trade i klikac hotkey co jakis czas ;x
Sa takie boty chociazby ng, czy blackd, ale to nie problem w czasie hunta miec otwarte okienko trade i klikac hotkey co jakis czas ;x
dokładnie co 2 minuty przez godzine?
@down
lord farkuad
kto powiedzial ze wysylal dokladnie co 2 min?
@down
lord farkuad
Ja to widze tak, napisal, zajebali potworka, napisal znowu. Przynajmniej ja tak robie ;X
Ja to widze tak, napisal, zajebali potworka, napisal znowu. Przynajmniej ja tak robie ;X
ej kochany, jak mi się dobrze wydaje to jeszcze pół roku temu miałeś 19 lat, a dzisiaj 17, jak ty robisz?:*
psyhopatka
01-08-2008, 21:03
Trochę dziwne ale GM wie lepiej:
Bonus z elery:
18:05 GM Neros on Elera [2]: The following players have been banished for Bot use: Xydle Grion, Farias Knight, Kofi-Kofi, Herzer & Shan Morin. Please keep in mind that using a Bot is illegal and will lead to a banishment!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.