Pokaż pełną wersje : Pełny użytkownik na forum
Lizix'Wizan
31-07-2008, 22:47
Mam pytanie:
po ilu postach i ilu dniach normalnie bedzie mi sie nick świecił na czarno i będe mógł wklejac zdjecia itd ;)?
Vasudanin
31-07-2008, 22:50
Po kilkunastu, bo widziałem ludzi z 2005 którzy nadal mają szare nicki, ale uwierz, tutaj, szary nick nic nie znaczy. ;)
@down
Jeszcze nie rozpracowałem po ilu, jak ci się zmieni to zobacz w profilu ile postów napisałeś i daj mi znać. Ale nie wrzucaj tego obrazka, co masz w podpisie bo złamiesz regulamin dotyczący sygnaturki. =]
Lizix'Wizan
31-07-2008, 22:51
Po kilkunastu, bo widziałem ludzie z 2005 którzy nadal mają szare nicki, ale uwierz, tutaj, szary nick i ranga "nowy" nic nie znaczy. ;)
znaczy... np to, że nie moge wklejac fotek bo wyskakuje link mimo :] a chodzi mi o dokladny czas i ilośc postów a nie ze po kilkunastu :) ale dzięki za chęci :P
Herbi_Oxyna
31-07-2008, 22:53
link się pokazuje tylko w niektórych przypadkach ;p
jak dasz uploada na imageshack.us, to normalnie bedzie.
bo widziałem ludzie z 2005 którzy nadal mają szare nicki
Lol, a ja się rejestrowałem jakiś rok temu i nie pamiętam, żebym miał kiedykolwiek szary nick o_O myślałem, że ta opcja dopiero niedawno dodana była xD
Lizix'Wizan
31-07-2008, 23:00
link się pokazuje tylko w niektórych przypadkach ;p
jak dasz uploada na imageshack.us, to normalnie bedzie.
Lol, a ja się rejestrowałem jakiś rok temu i nie pamiętam, żebym miał kiedykolwiek szary nick o_O myślałem, że ta opcja dopiero niedawno dodana była xD
nie ważne ile czasu bo trzeba jeszcze mieć dużo postów, a jeżeli ktoś nic nie pisez to zawsze bedzie szary nick :) a Ty pewnie na początku nie zwracałeś uwagi :)
Z tego co pamiętam trzeba być zarejestrowanym na forum więcej niż 7 dni oraz posiadać na koncie 30 postów.
@Up
Ja juz mam chyba z 50 postów i nic
#Top.
Yyy..a po co Ci te posty?Dla szpanu? Ehh...
#Wieszok
Wiesz mi tam na postach nie zależy tylko z ciekawości pytałem ;)
Lizix'Wizan
31-07-2008, 23:15
@Up
Ja juz mam chyba z 50 postów i nic
#Top.
Yyy..a po co Ci te posty?Dla szpanu? Ehh...
no mówie własnie... MUSI BYĆ ILEŚ POSTÓW (Ty pewnie już masz) i jakaś ilość czasu... i te 2 opcje musza być spełnione a ja pytam jakie one mają wartości!
Dobra znalazłem newsa (?) odpowiedzialnego za te szare nicki.
Wprowadziliśmy również parę ciekawych zmian na forum.
Pierwsza z nich dotyczy grup użytkowników. Zarejestrowani użytkownicy zostali podzieleni na dwie grupy.
Ci, którzy posiadają mniej niż 30 postów i są zarejestrowani mniej niż 15 dni - Mają jasno-szarą nazwę użytkownika oraz tytuł "Nowy na Forum"
Ci, którzy mają więcej niż 30 postów i są zarejestrowani ponad 15 dni - Posiadają dotychczasowe ustawienia.
I wszystko jasne, jednak z tego co widzę to te dane zostały leko zmienione.
Vanhelsen
01-08-2008, 02:09
Nick się zmieni z czasem, po prostu korzystaj z forum i tyle ;)
A by ostudzić możliwy popęd do czarnego nicka, dodam, że moderatorzy pilnują, by nie było spamu. Więc lepiej mieć szary nick i pisać posty z głową niż czarny i przekreślony za spamowanie ;)
@p.s.: dane z tabelki wyżej są aktualne, po za tym, że zamiast 30 jest 50, ale i tego do końca nie jestem pewny. a ty, Aphino, nie masz czarnego nicka, bo nie masz jeszcze 50 postów ;)
Ja nie zwracam na to uwagi jaki kto ma nick. Nawet o tych kolorach nie wiedziałem :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.