Pokaż pełną wersje : 60rp, dist 80, mlvl 15
_ciuszek_
01-08-2008, 10:21
witam chcialbym aby mi ktos napisal gdzie moge zajebiś... zarabiac pallkiem od 5k do 10k na godzine z gory bardzo serdecznie dziekuje.
pozdrawiam Stefan
Nie wiem gdzie tyle zarobisz.
Może spróbuj barbariany, duży obóz?
Na nargor (piraty) będziesz miał z jakieś 2.5k/h więc to Cie nie zadowoli ;)
OldWerladyn
01-08-2008, 12:02
Małpy/Lizardy/Mintwallin
CaptainAmerica
01-08-2008, 12:05
Orc Fortress
Crusader helmet quest + 2 poziomy wyzej guardów, robiąc lootbagi mozna spokojnie wyjsc 6k/h + moze cos poleciec z gsów.
Avallach
01-08-2008, 12:30
Mintwallin
6-17k/h, moze duża rozbieżność, ale się opłaca, choć exp nie jest najlepszy.
Potrzebny ukończony Postman Quest.
6-17? O jaaa, lece na mint :P xD
dodam, ze lootbaga trzeba robic (; albo wziac duzo parceli
Eee... to za duzo roboty, pallem :P
Eee... to za duzo roboty, pallem :P
Z takim podejściem to na pewno uzbierasz wymarzoną ilość pieniędzy.Jak jak poprzednicy mówili:Mintwalin,Kizardy,Małpy,Dwarfy Guardy,Barbariany.Z tego wszystkiego najbardziej oplacalne jest Mintwalin ze względu na ogromne lootbagi ,ktore wysyła się skrzynką.Jeżeli pójdziesz na Mintwalin to pamiętaj, aby po wysłaniu lootbara nie leciec do miasta i go od razu sprzedać.Uzbieraj 10~ dużych lootbagów i dopiero je sprzedaj.
ostatnio z nudy poszedlem do Mint i zobaczylem jak tam jest 51RP 75~ skile z 10 parcelami.. r-speary sie szybko skonczyły wiec waliłem z boltow (nazbieralem z archerow), ale nie w tym rzecz. zarobilem w 3h~ 25k, bo nikt nie bierze syfu z ziemi lub martwych ciał minotaurow.. wiec mysle posiedz z 2h, zrob sobie przerwe, potem znowu wbij.. bo ludzi jest tam czesto duzo ktorzy nie biora, a nie ma sensu jak wyczyscisz wszystkie ciała tak biegac bo duzo wtedy nie zarobisz
UP2:
Ja zadnego pytania nie zadawalem. Ja teraz w tibie nie gram a ty mi gadasz ze nieuzbieram... :/ Nawet niechce :/
Ja bym ci proponował Of'a B)
Ja proponuje Helheim -1, -2. sam zarobek :)
Duzo kasiorki i ze sprzetu tez niezla kasa :P
SzybkiCzas
09-08-2008, 03:21
Mintwallin/Of/Crus Helmet quest/Lizardy/Walki xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.