zaloguj się

Pokaż pełną wersje : open battle: ms vs ed

Exelon
01-08-2008, 19:08
Mianowcie która profesja wedug Was jest bardziej przydatna na open battle? Uzasadnijcie wasze typy:)

Max_33
01-08-2008, 19:16
open battle ???

a co to znaczy bo nie wiem:p

tzn który lepszy do pk???

jak tak to sorc lepszy ponieważ ma lepsze czary offensywne i w ogóle adrut do pk taki lamowaty

Dafney
01-08-2008, 19:56
MS czy ED na openke?
W sumie tak samo sie sprawdzaja a nawet ED lepszy bo na paralize runy a MS i tak tego UE nie bije tak czesto na openkach (a ED tez ma te swoje niby UE).
A taki ED moze zawsze 'siokac' blokera w trapie (jak cos). Wiec jezeli o to chodzi to ED rulez.

Piotrek Marycha
01-08-2008, 20:31
praktycznie nie ma roznicy

@up: od 8.1 knightci nie chodza na openki...

edit: a to sie wyglupilem xd

xoz
01-08-2008, 20:56
chodza, ale najwyzej tylko po to zeby mwalami postrzelac

Herezjusz
01-08-2008, 21:29
ED lepszy ponieważ może paraliżować /leczyć a czary offensywne ma prawie takie same jak MS

Emok
01-08-2008, 21:43
praktycznie nie ma roznicy, paralyze mozna kupic/dostac

To nie ots, sorc nie może używać paraliży.

@topic
Jasne, że ED.

Dafney
02-08-2008, 01:19
praktycznie nie ma roznicy, paralyze mozna kupic/dostac

@up: od 8.1 knightci nie chodza na openki...

Na te twoje paralize odpowiedzial juz Emok

A co do tego ze EK nie chodza na openki to widze ze twoja wiedza jest dosc slaba, prawdopodobnie twoje wyczyny mieszcza sie w zakresie ubijania 10 lvl knightow skilujacych na trolach albo OTsach.
KNIGHT'ci chodza na openki nawet na ANK!!!, nie tylko PH czy Edron.
Te potiony od 130 lvl moze i fakt do UHa to sie nie umywaja ale jezeli masz opanowane PVP conajmniej w zakresie, ze nie dopuszczasz do sytuacji ze jestes po drugiej stronie MWallów to zawsze mozesz przybloczyc sorca/ed miedzy Wallami i za te 100+ mu sypniesz ze wzgledu na jakze boski skill shieldingu postaci magicznych.

Wiec? ED rox
a Kina aka. Knight chodzi na openki

zawsze moze sie poswiecic, zeby ekipa dala loga :P

0wn3D
02-08-2008, 02:59
Na Openki Lepszy Ed :) -> Paraliz

Vasudanin
02-08-2008, 03:05
To nie ots, sorc nie może używać paraliży.
Jak to nie może używać? Chyba nie może robić, a nie używać.
@
To już zależy jakie levele się spotkają. ;)
@edit
Normalnie nie może używać :( Paladin tak samo, tylko druid może używać tej runki
To ja nie doinformowany jestem. :D

Rav
02-08-2008, 06:57
MS czy ED na openke?
W sumie tak samo sie sprawdzaja a nawet ED lepszy bo na paralize runy a MS i tak tego UE nie bije tak czesto na openkach (a ED tez ma te swoje niby UE).
A taki ED moze zawsze 'siokac' blokera w trapie (jak cos). Wiec jezeli o to chodzi to ED rulez.

grałes kiedys na servie pvp czy cos? z tego co wiem to wszedzie w warach zapotrzebowanie jest na druta bo to czesto klucz do sukcesu, mozliwosc paralizowania bardzo zmienia postac rzeczy i ta profesje bym wybrał w ankiecie gdyby mi sie chcialo ;< - btw wiecej postów w tym temacie nie czytałem

Herezjusz
02-08-2008, 10:59
Jak to nie może używać? Chyba nie może robić, a nie używać.
@

Normalnie nie może używać :( Paladin tak samo, tylko druid może używać tej runki

Piotrek Marycha
02-08-2008, 12:30
A co do tego ze EK nie chodza na openki to widze ze twoja wiedza jest dosc slaba, prawdopodobnie twoje wyczyny mieszcza sie w zakresie ubijania 10 lvl knightow skilujacych na trolach albo OTsach.
KNIGHT'ci chodza na openki nawet na ANK!!!, nie tylko PH czy Edron.
Te potiony od 130 lvl moze i fakt do UHa to sie nie umywaja ale jezeli masz opanowane PVP conajmniej w zakresie, ze nie dopuszczasz do sytuacji ze jestes po drugiej stronie MWallów to zawsze mozesz przybloczyc sorca/ed miedzy Wallami i za te 100+ mu sypniesz ze wzgledu na jakze boski skill shieldingu postaci magicznych.
mam kumpla 173 lvl, akurat ma wojne na servie i mowil mi ze na ob nie chodzi bo nie po co w ogole

Emok
02-08-2008, 15:02
mam kumpla 173 lvl, akurat ma wojne na servie i mowil mi ze na ob nie chodzi bo nie po co w ogole

Bo teraz knight potrzebuje troche PvP, a nie same UHy. No i 9 mlv niezbędny ^_^.

@down
Nieprawda.

Gelt
02-08-2008, 15:05
@up

Bo Knight zawsze był taki stworzony do PvP ; x

Dafney
02-08-2008, 17:05
Jak to nie może używać? Chyba nie może robić, a nie używać.@
@edit

To ja nie doinformowany jestem. :D

;(placz
:confused: zal

ELDER DRUID jedynie moze uzywac paralizy

@up x (nie wiem ile)
tam co kolo pisal ze ziomek ma 170+ek to wiesz moze i on nie chodzi na OB jak wybocil 162 lvl ale taki np. mistrz pvp aka. ;p Pasterz the Axemaster smigal EK na openki i powiem ci ze dawal rade z potami od 80lvl (chyba nie wiedzial ze wszedly te 130+ ;p draco lal). Wiec mi nie gadaj ze EK nie chodzi na OB

ELo

Gelt
03-08-2008, 21:03
@up

Używał tych o 130, na zmianę z tymi od 80: ) A poza tym, że się leczył to co zrobił..?

Herezjusz
03-08-2008, 22:51
@up

Używał tych o 130, na zmianę z tymi od 80: ) A poza tym, że się leczył to co zrobił..?

Biegal i strzelal m walle ;S
Pare eków zawsze się przydaje na openkach choćby do trapowania przeciwników.

Elesar Inferno
05-08-2008, 04:01
Druid - Paralyze, Heal

Utyszkodnik
06-08-2008, 20:43
Proszę o usunięcie posta.

Terararam
07-08-2008, 19:17
Wedlug mnie ED. Obie profesje maja czary ofensywne obszarowe, jednak tylko ED moze leczyc za jednym razem kilka osob :P

Technick
07-08-2008, 20:43
Pasterz the Axemaster
>.< Kolejny noobek Furory.
Taki sam kretyn jak Imargam >.>, więc klepiesz bzdury z tymi jego skillami, bo widziałem go nieraz w akcji i niczym szczególnym się nie wykazywał, oprócz tego, że wulgaryzmy to jedyne wyrazy jakie zna i 'lubi sobie potestować hity na 50lvlach'. Co z tego, że zginą. Będzie wiedział jakiego ma besta w playera.

Shanloth92
07-08-2008, 21:16
jak sie zastanawiacie co knighty robia na openkach to se obejrzyjcie filmiki z thorii z openek i patrzcie na kolesia o nicku Will Pheres

Argen
07-08-2008, 21:43
@up

Patrząc na jego death list wnioskuję, że służą jako mięso armatnie?

@topic

Ed.

Elajven
07-08-2008, 23:17
Oczywiście, że na OB to ED.

Jose93
09-08-2008, 14:53
Jak ktos umie grać to pobiegnie nawet knightem. A jak nie to w dp siedzi.

A jeszcze lepiej jeśli ktoś gra knightem to wziąć chara ziomka z gildi który gra magiam i nie może być na OB( o ile istnieje taka możliwość) i pobiec jego charem

ED + BlackD Proxy i sie leczy kolegów jeszcze paralyze...Chyba lepszy. Ale jak juz napisałem "Jak ktoś..."

Zyphiel
09-08-2008, 17:53
Nie będę się wyróżniała i powiem, że ED. Kiedyś to można było sobie narzekać, bo druid nie miał praktycznie żadnych czarów ofensywnych, a teraz... Druid = paralyze i exura sio, przy czym czary ofensywne druida praktycznie nie ustępują czarom sorcerera...
Chociaż, jeśli o mnie chodzi, ze wszystkich profesji zawsze najbardziej lubiłam druida w wojnie ^_^