PDA

Pokaż pełną wersje : Soft Boots Z Aolem czy bez

Exhado
02-08-2008, 11:38
Witam..więc kupilem soft bootsy,mam 35 lvl,37 magic i mam pytanie..czy musze tego aola kupować? obecnie mam tylko 10k wiec odpada kupienie aola,wiec musze expic bez butow?
Prosze o wypowiedzi czy sie oplaca z softami na tym lvl i na czym zeby bylo w miare bezpiecznie..bo naprawde nie chce stracic takich bootkow:p

Freddd
02-08-2008, 11:43
Narazie zostaw softy w dp uzbieraj 50k na aola kup aola i wtedy nos ze soba softy. Bo jezeli padniesz a nie bedziesz mial aola i softy ci poleca to bedziesz od hu*a kasy w plecy.

Asunul
02-08-2008, 11:43
Witam..więc kupilem soft bootsy,mam 35 lvl,37 magic i mam pytanie..czy musze tego aola kupować? obecnie mam tylko 10k wiec odpada kupienie aola,wiec musze expic bez butow?
Prosze o wypowiedzi czy sie oplaca z softami na tym lvl i na czym zeby bylo w miare bezpiecznie..bo naprawde nie chce stracic takich bootkow:p

zalezy na czym expisz, czy umiesz expic i czy net masz stabilny, ale mimo to lepiej kup aol

Freddd
02-08-2008, 11:44
zalezy na czym expisz, czy umiesz expic i czy net masz stabilny, ale mimo to lepiej kup aol

Nawet jesli expi na trollach to niech kupi aola bo wpadnie pk ubija go softy spadna i bedzie po zabawie

Exhado
02-08-2008, 11:47
@up
gram na non-pvp :p
Czekam na wiecej wypowiedzi..
Ponawiam ze aola nie kupie bo mam 10k,wiec chyba sprzedam softy za tyle ile kupilem i najwyzej kupie na 50lvl ; p
Co o tym sadzicie?

Wasylu
02-08-2008, 11:54
Ja bym Zostawił Softy <w końcu kurz im nie grozi ^^>
nie zużyją się a chodzić w nich bez aola to głupota -.-
Wystarczy kick na czymś mocniejszym i 250k w plecy..
Dozbieraj te 40k<lootbagi??> i kup aola i spokojnie noś^^

''Dziwne bo przez 15 sec nie moglem uzyc manasa o.O
Aha i dostalem laga na Vampire,tak jak ostatnio tylko ze szczesc boze mnie nie kicklo,tylko laglo,ale dzieki mojemu pro skillu od lagow jakos dalem rade =O''
<Z twojego tematu z zdjęciami>
Wiec raczej nei ryzykuj ^^

Exhado
02-08-2008, 11:58
@up
Ta,lootbag o wartosci 40k i nikt nie zabierze (ukradnie) na non-pvp?
Jestem druidem wiec dlugo by to trwalo,mana mi sie musi ladowac itd ;s
@Edit
Ok,więc je sprzedam.
Dzięki

Abdalla
02-08-2008, 12:03
Pacca masz więc co za problem z lootbagami postman rox sam uzbieralem w tydzien 250k zbierajac 2-3h dziennie, tylko że knightem. Moja opinia taka soty zostaw w dp idz normalnie expic az dozbierasz 50k na aola i wtedy z softami expaj.
Chociaż softy na takim lvlu sa malo przydatne.

Kileros fire'son
02-08-2008, 12:45
Skoro jest to non-pvp, to możesz przecież robić runki pod dp, czy tam pod domkiem nie? Tak uzbierasz na tego aola. :p

Macko121
02-08-2008, 20:33
Zauważ, że gdy expisz nie masz ciągle softów na nogach, częściej w backpacku. Plecak wypada przy każdym dedzie bez aola więc nie radzę ryzykować, nawet na non-pvp.

Piranezi
02-08-2008, 20:57
@up

Mozna w miejscu na strzaly.

Softy na menerze to 600 -700k wiec aol obowiazkowy.

U Ciebie tanio widze

Robin
02-08-2008, 22:02
Expie z softami na dl,behe i jak wszystko zajęte to na hydrach. Oczywiście bez aola.

Wasylu
03-08-2008, 22:14
@up
Ta,lootbag o wartosci 40k i nikt nie zabierze (ukradnie) na non-pvp?
Jestem druidem wiec dlugo by to trwalo,mana mi sie musi ladowac itd ;s
@Edit
Ok,więc je sprzedam.
Dzięki

Czyli nie może zrobić paru lootbagów...^^:baby:

Wasylu
03-08-2008, 22:20
Pacca masz więc co za problem z lootbagami postman rox sam uzbieralem w tydzien 250k zbierajac 2-3h dziennie, tylko że knightem. Moja opinia taka soty zostaw w dp idz normalnie expic az dozbierasz 50k na aola i wtedy z softami expaj.
Chociaż softy na takim lvlu sa malo przydatne.

uuu ty to nie wież jak sie cienko zarabia postaciami magicznymi na małym lvlu xD
Z hunta max 5k na + wyjdziesz
A więc trochę zabawy go czeka.
Te twoje mało-wielkie Między nogami też za młodu mało przydatne xD:evul:

AnaNajt
04-08-2008, 00:01
Jak można zarobić na softy, a nie mieć kasy na aola?

Jak uzbierałeś te 250-700k (już sama nie wiem po ile u was chodzi:P) to 40k more to chyba nie problem? No.. chyba, że allegro.pl zafundowało softy...

Aeshma
04-08-2008, 00:16

no landnie pojebany..kupil softy,chce z nimi expic ale nie ma AOL xD

Viohman
04-08-2008, 16:59
Rób na tych softach icicle w miare szybko powinieneś zarobić kasiore.

Asunul
04-08-2008, 19:50
Rób na tych softach icicle w miare szybko powinieneś zarobić kasiore.

nie wiem jak to dokladnie wyjdzie po odliczeniu wszystkih kosztow[np. doladowanie softow] ale zauwaz ze doladowanie to 10k wiec nie bedzie mial z tego az tak wspanialego zysku,